Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 382 άτομα (34 μέλη και 348 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Καθε πορνος που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να τιμησει εστω μια φορα ενα αλληθωρο η ενα φαφουτικο.
Ειδικα τα αλληθωρα ειναι θεοσταλτα δωρα και δε πρεπει να τα απαξιωνουμε αλλιως θα το βρουμε μπροστα μας :grin:

Εκτιμώ ότι στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκονται τα κωφάλαλα θήλεα.
Τα μόνα που δε μπορούν να σπάσουν αρχίδια.
Τα υπόλοιπα μπορούν.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τωρα φυλης 2η βαρδεια....
40 Τατιανα Λουβα.
59 Ρωξανη Ιζαμπελα!
66Α Μαργαριτα  μετρια σε εμφανιση,φορουσε ολοσωμο νυχτικο θα ελεγα φορεμα,και δεν μπορω να κανω περιγραφη,περα των μερικων +κιλων που αυτο καλυπτε!!
66Δ Ντενισα.
65 ισ.Εμμανουελα.
67 Αντινα.
69 ισ.Λαουρα.
71 ορ. Ελενα.
71 ισ.Τζουλιαννα.
84 ισ,Σονια.
84 ορ.Σιμελα.
86 ισ.Αντριαννα.
Αγκυρας
12 δεξ.Σοφια.
12 αρ.Μαρινα.
Διδυμου
7ΑΡ.Μαρια κοντη λεπτη σε πρωτη εμφανιση.αδυνατη,καταθεση...
16 Λιλιαν Νικη.
18 ισ.Αλιονα.
Φωκαιας
19 Αννα με τα βαμενα χειλια.
25 ισ.Τζουλια απο το φυλης 84.
27 ορ.Μαιρη επιστροφη με πιο γεματη κωλαρα απο φ.92!!
Αυτα απο την φυλης...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Nα κανω δυο παρεμβασεις ακομα.
1η.η Στελα το ενα αλοιθορο του φ.74 ζητα σφυροκοπημα απο τον κωλο,μαλλον της αρεσει.
2η η Κωσταντινα ακομα ενα στο φωκαιας 22 αριστερα,κοντο αδυνατο σωμα μικρο στηθος!!

fireman30

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρετε αν μπορώ να βρώ σε κάποιο σπιτι μαύρη γαζέλα?

fireman30

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
για πρωινή βάρδια ξέρετε κάτι?!? ευχαριστώ

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Κααααααααααααααααααααααααααααααααααααλτ!!!!!!!!!!!
τυπε προσκυνω εισαι μερακλης  :rockon: :rockon:
οταν με καυλαντιζει και το ενα ματι κοιταει εμενα και το αλλο τον τοιχο ξεροχυνω  :cum:

Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία και παρακάλαγε να την πάρω από κώλο. Αν και δεν είμαι φαν του πρωκτικού ενέδωσα!!  :rockon:

Το Σάββατο πήρα την Αγάπη από Φωκαίας 24 και σε αντίθεση με τον n.smirni πέρασα υπέροχα. Εμφανήσιμο μιλφάκι με κοντό ξανθό μαλλί και βυζάρες.
Στην συνέχεια μεταμεσονύκτια βάρδια, πήρα την Αντζέλικα από Κολοκυνθούς 63. Παλαιότερα δούλευε Λιοσίων και Ιάσονος 1. Μιλφάκι μελαχρινό με πολύ μεγάλα κρεμασμένα βυζιά και άκωλη. Πολύ καλό γαμήσι όπου και την έλουσα στην κυριολεξία. Στο τέλος πήγε για μπάνιο γιατί τα οπεθάκια μου ήταν παντού πάνω της...  :2funny: :2funny:
Τέλος την Κυριακή άφησα και το καλύτερο. Άλλο ένα ΕΠΙΚΟ γαμήσι με την Μαρία τρελοκοτσιδού από Αλκαμένους 113. 30 λεπτά στο δωμάτιο και ρομαντικό μασαζάκι στο τέλος!!  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία και παρακάλαγε να την πάρω από κώλο. Αν και δεν είμαι φαν του πρωκτικού ενέδωσα!!  :rockon:

Το Σάββατο πήρα την Αγάπη από Φωκαίας 24 και σε αντίθεση με τον n.smirni πέρασα υπέροχα. Εμφανήσιμο μιλφάκι με κοντό ξανθό μαλλί και βυζάρες.
Στην συνέχεια μεταμεσονύκτια βάρδια, πήρα την Αντζέλικα από Κολοκυνθούς 63. Παλαιότερα δούλευε Λιοσίων και Ιάσονος 1. Μιλφάκι μελαχρινό με πολύ μεγάλα κρεμασμένα βυζιά και άκωλη. Πολύ καλό γαμήσι όπου και την έλουσα στην κυριολεξία. Στο τέλος πήγε για μπάνιο γιατί τα οπεθάκια μου ήταν παντού πάνω της...  :2funny: :2funny:
Τέλος την Κυριακή άφησα και το καλύτερο. Άλλο ένα ΕΠΙΚΟ γαμήσι με την Μαρία τρελοκοτσιδού από Αλκαμένους 113. 30 λεπτά στο δωμάτιο και ρομαντικό μασαζάκι στο τέλος!!   :rockon: :rockon:

Ωραιοςςς!!!.......Συνοπτικος εκτελεστης ο OPETH(3 σε 1) και κρινοντας και απο την ΕΠΙΚΗ φρασεολογια σου και το nickname σου πρεπει να εισαι και Heavy Metalας!?
Υ.Γ. Τα οπεθακια ... ολα τα λεφτα .. :2funny: :2funny: :2funny:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
"Opeth" ,με τα οπεθάκια σου , σε ποιά αναφέρεσαι στην πρώτη γραμμή του πιό πάνω σχολίου σου? Τhanks SERAPIS.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
4 ήταν οι καταθέσεις. Η πρώτη ήταν στην Στέλλα από Λιοσίων και Φυλής 74 την αλλήθωρη!!!!!

Επισκέπτης
Απαραδεκτο ... Ξεχασα την Στελλα την αλληθωρη ... Ζητω ταπεινα συγγνωμη!
Up the IRONS!

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
πολλα εχω ακουσει για την μαρια την τρελοκοτσιδου και πρεπει να την δοκιμασω νομιζω...
ΕΡΩΤΗΣΗ
η Ρωξαννη η τσεχα στο Φ104 ειναι αυτη απο το Φ59?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ειδήσεις σοβαρές και φρέσκιες χωρίς πολλές φαμφάρες. ;)
Συνάδελφε ZeroTolerance γνωρίζω ότι δεν το είπες για εμένα, δεδομένου ότι αρκετές φορές έχεις πει πολύ καλά λόγια για τις μπουρδελο-ενημερώσεις μου. Και σε ευχαριστώ παρότι δεν νομίζω να το αξίζω.
Όμως οφείλω να σημειώσω και να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη ότι αρκετές φορές προσπάθησα να αποφύγω τις φαμφάρες και τις άχρηστες μπουρδελο-παπαρολογίες που γράφω στις ενημερώσεις αλλά δεν τα κατάφερα  :'(
Κάποιος "δεύτερος εαυτός" μου ξυπνάει ανεξέλεγκτα και αναίτια και αρχίζει να γράφει μαλακίες. :cheesy:
Πάντως (σου) λέω ότι στο γαμήσι λειτουργώ κανονικά. Δηλαδή γαμάω και χύνω (αν βέβαια η γκόμενα έχει τις ελάχιστες αποδεκτές προϋποθέσεις)
Φρέσκιες ειδήσεις συνεπώς δεν μπορώ να γράψω γιατί κατα βάθος δεν θέλω. Όχι γιατί δεν μπορώ. Γράφω όμως, φρεσκοκαταψυγμένες που έχουν και αυτές οι ειδήσεις την  δική τους σημασία.

έτσι είναι ο έμπειρος πάικτης! μια επιλεκτική κατεβασιά ,
Σωστός !!! :thumbsup:
Συμφωνώ και επαυξάνω για τον συνάδελφο PIATSAS! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι με τον συνάδελφο οργώσαμε με ένα στεναχωρημένο πενηντάρι παπάκι, έχοντας την υποστήριξη και τις πληροφορίες από CRHIS1971, CHEYENNE,  stavros51  και άλλους που τώρα δεν μου έρχονται στην πορνομνήμη την μισή Αθήνα για να φωτογραφήσουμε τα παλιά μπουρδέλα. Άσε που στο τέλος μας έπιασε η βροχή και (το σπουδαιότερο) αντί να νευριάσουμε το ρίξαμε στο καλαμπούρι.  :cheesy:
Βέβαια, κάποιοι θα πουν ότι αυτό δεν έχει ούτε επιστημονική ούτε σοβαροφανή υπόσταση.
Εμείς όμως το ευχαριστηθήκαμε και (όπως φαίνεται στο θρεντ) το ευχαριστήθηκαν και οι μπουρδελο-παλιο-σειρές   :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πολλα εχω ακουσει για την μαρια την τρελοκοτσιδου και πρεπει να την δοκιμασω νομιζω...

Μαρία crazy κοτσίδες, είναι απο τα καλύτερα milf που κυκλοφορούν. Πολυ καλή εμφάνιση, παρά την ηλικία της (έχει σώμα που βάζει πολλές μικρότερες κάτω) και εξαιρετική συμπεριφορά. Και όσο σε μαθαίνει τόσο καλύτερα περνάς.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
σημερα δευτερα 19/11 πρωι στη φυλης..

φ71β...αννα,μελαχροινη τσιγγανουλα,γλυκια και ομορφουλα με ηρεμο υφος,καινουρια ειπε ο τσατσος.αδειο το μαγαζι και οταν βγηκε η κοπελλα φυγαμε ολοι(δεν ειμαστε και πολλοι)

φ69 β...η τανια,ωραιο μιλφ που σουλατσαριζε τη πατουρα της,ειχε τιμηθει τον πρωτο της καιρο πριν κανα δυο χρονια,ηταν ολο μη και μη,οποτε βγηκε ακυρη.παρολαυτα τιμιοταν απο συναγωνιστες.

φ69 α...η τζουλια ειπε η υπηρεσια,καθεστε 15 λεπτα στο δωματιο και δεν ενοχλουμε.δε θυμαμαι για ελευθερο στοματικο,παντως πρωκτικο περιλαμβανεται στο προγραμμα και νομιζω 69. μεσα απο το δωματιο ακουγονταν αρκετα δυνατα αχ και βαχ σε πειστικο βαθμο(γεματα τα δωματια). βγαινει η τυπισσα και ειναι μπαζακι (χαρωπο ομως και με ναζιαρικο υφος). μπουχος φυσικα

φ86β(κατω)...κλειστο.

φ86α(πανω)....ενα μελαχροινο πιπινακι,συμπαθητικο εως ομορφουλικο,καλο κορμακι,μικρο στηθος,ερχοταν γυρω γυρω στο σουληνα  με σπασιματα μεσης και αλλα ομορφα. ζουμπουρλουδικο και ναζιαρικο εδειχνε,αδειο το μαγαζι.

φ84 β(πανω)...μια ξανθια μετρια με αρκετα ταττου σε διαφορα σημεια,το επαιζε καυλιαρα.αδειο και εκει.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
σημερα δευτερα 19/11 πρωι στη φυλης..
Αφιερώνω την παρακάτω κριτική στον φίλο nikospireas για την επιστροφή του στην γραμμή πυρός των μπουρδέλων  

:rockon: :rockon: :rockon:

Ισορροπία χρήματος και χυσίματος

Φυλής 109 όροφος

5/11/2012 στις 19:00

Τζούλια

Η Τζούλια έχει μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, πουτανιζέ ύφος με αποφασιστικό σαλονάρισμα. Είναι μέτρια προς ψηλή. Κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και ζυγοσταθμισμένο κώ(ο)λο.

Ας σημειωθεί ότι στις 3/11/2012 είχα απογοητευθεί από τις υπηρεσίες της Ντιάννας στο Τροφωνίου 11 όροφος. Ενίοτε η Ντιάννα εργάζονταν στο Αλκιβιάδου 16 (μεσαίο) και σπάνια στο Διδύμου 7 (αριστερά).

Για μια στιγμή, σκέφθηκα, ότι θα (μου) ήταν οδυνηρό να είχα μια δεύτερη ήττα και μάλιστα τόσο κοντά.

Και θα είχα αφήσει πίσω μου επιθυμίες, οργασμούς και ατελέσφορους έρωτες σε παλαιικά κρεβάτια να ταλαιπωρούνται συνυπάρχοντας με την βαριά κουρτίνα που δεν είναι εύκολο να πλυθεί όπως ένα καθημερινό σώβρακο.  

Η στάση όμως και η συμπεριφορά της Τζούλιας με καθησύχασε και πήρα την απόφαση να κόψω το εισιτήριο της ηδονής.

Η Τζούλια μπήκε στο δωμάτιο κουνώντας χαρμόσυνα τον ζυγοσταθμισμένο της κώ(ο)λο.

Τα προκαταρκτικά της μπορούν να θεωρηθούν ελάχιστα αναγκαία και απαραίτητα που σε συνδυασμό με τις ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες δημιουργούν ένα ικανοποιητικό πακέτο υπηρεσιών.

Η πίπα της ήταν ουσιαστική και σαφώς αποτελεσματική.

Πιθανόν να είχα ήδη επηρεασθεί από το καλό σουλατσάρισμα του κώ(ο)λου της στο σαλόνι, αλλά εκτιμώ ότι το πισω-κω(ο)λλητό είναι το δυνατό της χαρτί.

Δεν έχω παράπονο.

Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή την φορά δεν με επηρέασε ο πολυέλαιος του δωματίου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom