σημερα δευτερα 19/11 πρωι στη φυλης..
Αφιερώνω την παρακάτω κριτική στον φίλο nikospireas για την επιστροφή του στην γραμμή πυρός των μπουρδέλων
Ισορροπία χρήματος και χυσίματος
Φυλής 109 όροφος
5/11/2012 στις 19:00
Τζούλια
Η Τζούλια έχει μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, πουτανιζέ ύφος με αποφασιστικό σαλονάρισμα. Είναι μέτρια προς ψηλή. Κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και ζυγοσταθμισμένο κώ(ο)λο.
Ας σημειωθεί ότι στις 3/11/2012 είχα απογοητευθεί από τις υπηρεσίες της Ντιάννας στο Τροφωνίου 11 όροφος. Ενίοτε η Ντιάννα εργάζονταν στο Αλκιβιάδου 16 (μεσαίο) και σπάνια στο Διδύμου 7 (αριστερά).
Για μια στιγμή, σκέφθηκα, ότι θα (μου) ήταν οδυνηρό να είχα μια δεύτερη ήττα και μάλιστα τόσο κοντά.
Και θα είχα αφήσει πίσω μου επιθυμίες, οργασμούς και ατελέσφορους έρωτες σε παλαιικά κρεβάτια να ταλαιπωρούνται συνυπάρχοντας με την βαριά κουρτίνα που δεν είναι εύκολο να πλυθεί όπως ένα καθημερινό σώβρακο.
Η στάση όμως και η συμπεριφορά της Τζούλιας με καθησύχασε και πήρα την απόφαση να κόψω το εισιτήριο της ηδονής.
Η Τζούλια μπήκε στο δωμάτιο κουνώντας χαρμόσυνα τον ζυγοσταθμισμένο της κώ(ο)λο.
Τα προκαταρκτικά της μπορούν να θεωρηθούν ελάχιστα αναγκαία και απαραίτητα που σε συνδυασμό με τις ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες δημιουργούν ένα ικανοποιητικό πακέτο υπηρεσιών.
Η πίπα της ήταν ουσιαστική και σαφώς αποτελεσματική.
Πιθανόν να είχα ήδη επηρεασθεί από το καλό σουλατσάρισμα του κώ(ο)λου της στο σαλόνι, αλλά εκτιμώ ότι το πισω-κω(ο)λλητό είναι το δυνατό της χαρτί.
Δεν έχω παράπονο.
Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή την φορά δεν με επηρέασε ο πολυέλαιος του δωματίου.