Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (26 μέλη και 319 επισκέπτες)

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Ωρα δειλινή[/size]

18:35-19:42

Βιργινίας Μπενάκη 31: Η Κατερίνα. Νεαρή κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο, ίσιο ξανθό μαλλί κάτω από τους ώμους, καλοταϊσμένο κορμί με μεγάλο στήθος. Φορούσε μεσοφόρι. Απλό στα 20. Η τσατσά μουρμούρισε καθώς έφευγα.
Παιανιέων 24: Η Σοφία. Ευτραφής milfoκοπέλα με καστανό κοντό μαλλί που κάλυπτε τ' αυτιά της, μέτριο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μέτριου ύψους, με μεγάλο στήθος. Απλό στα 20. Ειρωνείες καθώς αποχωρούσα.
Κωνσταντινουπόλεως 116Α: Η Κατερίνα. Με υποδέχτηκε η ίδια, δεν υπήρχε υπηρεσία. Επρόκειτο για μία ψηλή, καλοζωισμένη, 29χρονη κοπέλα από την Πολωνία, με κατάξανθο μπουκλωτό μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, ενδιαφέρον πρόσωπο με ανατολικοευρωπαικά χαρακτηριστικά και με μεγάλο στήθος. Φορούσε μεσοφόρι για να κρύβει την κοιλιά. ΦΟΥΛ στα 20. Τιμήθηκε...

8172690759_e9e9ca4d61_c.jpg

8172716602_a286e02714_c.jpg

Το σεντόνι ήταν "χυμένο"

8172732482_a45516fd2b_c.jpg

Επειτα από την επισήμανσή μου αλλάχτηκε. Διακρίνεται και η πετσετούλα που άρχισα να φέρνω μαζί μου από την προηγούμενη τσάρκα μου  :grin:

8172723900_2c91e386be_c.jpg

8172698101_f9fa2a38a0_c.jpg

Το κρεβάτι πλέον καθαρό.

8172736882_f8fe7a24dc_c.jpg

Κωνσταντινουπόλεως 116Β: Η Ευα. Νεαρή κοπέλα με κατάξανθο μαλλί έως τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, ευγενική (με χαιρέτησε στον πληθυντικό), ψηλή και αρκετά αδύνατη, με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ισπανική (!) στα 20.
Ελευσινίων 22: (Δύο βάρδιες 9:30 με 5:00 μ.μ η πρώτη και συνεχίζει έως 12:30 π.μ η δεύτερη) Η Μαρία. Πολύ χοντρή ξανθιά (μαλλί που κάλυπτε τ' αυτιά) milfoκοπέλα με μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, τεράστια μπούτια με κυτταρίτιδα και μεγάλο στήθος. Η υπηρεσία ευγενική. Απλό (και ισπανική) στα 20.
Ιάσονος 43: Η Αντζελίνα. Νεαρή ευγενική (στην αρχή), ίσως αθιγγάνα, κοπέλα με μεγάλα μάτια και μαύρα σγουρά μακριά μαλλιά, λεπτή με μικρό στήθος, με μία διάστιξη στο δεξιό βουβώνα και καλό κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ στα 10.
Ιάσονος 46Α: Η Αλίνα και η Μαρία. Νέες κοπέλες. Η πρώτη με μαύρο μαλλί έως τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, γεματούτσικο κορμάκι και μεγαλούτσικο βυζάκι. Η δεύτερη, λίγο πιο ψηλή με επίσης μαύρο ίσιο μαλλάκι πιασμένο όμως σε αλογοουρά, μέτριο προσωπάκι, χοντρό σωματάκι και πολύ μεγάλο βυζάκι (-άρα). ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ στα 15, απλό στα 10.
Ιάσονος 46Β: Η Πάολα. Νεαρή κοπέλα με μέτριο πρόσωπο και ίσιο καστανό μες μαλλί έως τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος, λεπτό κορμί. Απλό στα 10.
Ιάσονος 46: Η Ρουμάνα Μάρι, από Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α και Φωκαίας 25Β. Μία νεαρή κοπέλα μέτριου ύψους, με μαύρα ίσια μαλλιά πιασμένα πίσω στο κεφάλι, συμπαθητικό  πρόσωπο με στρογγυλεμένα χαρακτηριστικά, γεροδεμένο κορμί με κοιλίτσα, ωραίο μεσαίο στήθος. Απλό στα 10.
Ιάσονος 44 (ισόγειο): Η Λουμινίτσα. Νεαρή τσιγγανορουμάνα με μαύρο μες ίσιο μαλλί έως τους ώμους, όμορφο και συνάμα πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στητό στήθος, καλό κωλαράκι, μ' ένα ταττού περιμετρικά στο αριστερό μπράτσο. ΚΩΛΟΣ στα 15, απλό στα 10.
Ιάσονος 44 (με τα σκαλάκια): Η Στέλλα. Milfoκοπέλα με ίσιο κατάμαυρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο με προγουλάκι, μεγάλο ερωτικό στήθος, σώμα με πιασίματα, εμφανής  κοιλιά. Απλό (και ισπανική) στα 10.
Περδίκκα 3Α: Η Ρουμάνα Τζούλια. Νεαρή κοπέλα με μακρύ ίσιο καστανό μαλλί, όμορφο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια, μέτριου αναστήματος. Απλό στα 10.
Περδίκκα 3Β: Η Αντελίνα. Μία μικρούλα με ίσιο ξανθό μακρύ κάτω από τους ώμους μαλλί, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωραία γεροδεμένα μπουτάκια. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α: Η Βερόνικα. Νεαρή ευτραφής κοπέλα, μέτριου ύψους, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος. Εφερε δερματοστιξία στο αριστερό μπράτσο. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα βυζιά και στο στόμα στα 10. Στο δωμάτιο ήταν η Ανδριάνα, η οποία έκανε μόνο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η Μανταλένα. Την βρήκα να σφουγγαρίζει το σαλόνι. Επρόκειτο για νεαρή με ερωτικό προσωπάκι, ξανθό μαλλάκι πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μεσαίο βυζάκι, μέτριου αναστήματος. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Η Πάολα. Μία γιγαντιαίων διαστάσεων μελαχρινή milfoκοπέλα με κοντό μαύρο μαλλί και μέτριο χαμογελαστο πρόσωπο. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 (όροφος): Μία ξανθιά με σγουρό μαλλί νέα κοπέλα με κοιλίτσα και  μικρό στήθος. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 (ισόγειο): Η Βουλγάρα Αντζελα. Ψηλή milfoκοπέλα, με σγουρό μαύρο μακρύ μαλλί έως τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο με σκούρα μάτια, μικρό προς μεσαίο στήθος, διάστιξη στο αριστερό μπράτσο, καλός κώλος και μπούτια. Φορούσε πάλι μαύρο μεσοφόρι. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 (υπόγειο): Η Σοφία. Νεαρή κοπέλα με ίσιο μαύρο μαλλί με ξανθές ανταύγειες σε αλογοουρά, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, μέτριου αναστήματος, καλό κωλαράκι. Απλό στα 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 (ισόγειο): Η Βίκυ. Μία κοντούλα νεαρή κοπέλα με κατάξανθο μπουκλωτό μαλλί έως τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, λεπτό κορμί. Απλό στα 10.
Κολωνού 48: Δύο κοπέλες. Η Τάνια. Χαμηλού αναστήματος, με μαύρο ίσιο μαλλί έως τους ώμους, μέτριο προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κωλαράκι. Εφερε δύο δερματοστιξίες, μία στην οσφύ και μία στη δεξιά ωμοπλάτη και η Μαρία, με μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί κάτω από τους ώμους, χαμογελαστό μέτριο και αυτή πρόσωπο με μαγουλάκια, μεγάλο στήθος (κάνει και ισπανική), μέτριο ύψος,  βαρύ κορμί. Απλό στα 10 και παρτούζα στα 20.
Κολωνού 53: Δύο κοπέλες. Η Ανδριάνα. Μία ψηλή βαρέων βαρών κοπέλα με ίσιο μαλλί έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στηθος και η Φωτεινή (Ξανθιά milf με μεγάλο στήθος και βαρύ κορμί επίσης) που ήταν στο δωμάτιο. Απλό στα 10.
Κολωνού 47 (ισόγειο): Η μαύρη "γαζέλα" Νατάσα σε απλό πρόγραμμα στα 10. Ηταν στο δωμάτιο και δεν περίμενα. Η υπηρεσία την περιέγραψε ως...καμπυλώδη.
Κολωνού 47 (όροφος): Δύο εργαζόμενες. Η Ρωσίδα Εύα από Αδάνων 2. Μία κοπέλα 25 - 30 ετών, που εμφανίστηκε με στηθόδεσμο και κιλοτάκι, μέτρια σε ό,τι αφορούσε το ύψος, είχε ίσια ξανθωπά μαλλιά σε κοντή αλογοουρά, πρόσωπο μ' εξωτερικά χαρακτηριστικά που προκαλούσαν μία αισθητική συγκίνηση, μεσαίο προς μεγάλο και ελαφρά πεσμένο στήθος, λεπτό αλλά γεροδεμένο κορμί, καλοσχηματισμένο κωλαράκι και μία κοντή ξανθιά γιαγιά, με μεγάλο στηθος και στραβά χοντρά πόδια. Απλό στα 10.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Βολτίτσα το απογευματάκι σε φυλής και τριγύρω, επι τροχάδην, μιας και βρισκόμουν στην περιοχή για business lunch.
Πήγα κοντά στην εναλλαγή της πρωινής με απογευματινή οπότε σε άλλα είχε γίνει η αλλαγή, σε άλλα όχι.

Έχουμε και λέμε:

Φωκαίας
27Α υπόγειο: Βικτώρια απο αλκιβιάδου. Νεαρή, ξανθιά με σπαστά μαλλιά και wet look για προφανείς λόγους. Αδύνατη, μετρίου αναστήματος, μικρό στήθος και κανονικό κώλο. Φουλ πρόγραμμα με στοματικό τελειωτικό. Θα έμπαινα αλλα οταν πήγε στο φως είδα οτι έχει αρκετά σπυριά στον κώλο και για κάποιο λόγο με απέτρεψε. Η τσατσά την φώναξε όσο ήταν στο δωμάτιο. Οστόσο ενας νεαρός της την είπε λέγοντας "δεν πειράζει, δεν βιαζόμαστε, άστην ήσυχη". Ελπιδοφόρα η νέα γενιά. :cheesy:
Εχουν μπει και design-άτοι καναπέδες στο σαλονάκι.

Στο 24 έγινε ανακαίνηση. Μέχρι και την είσοδο ανανέωσαν. Μπήκαν καινούργια πλακάκια στο πάτωμα. Δεν ανέβηκα καθώς η ιστορία έχει δείξει οτι οι γυναίκες που φέρνει δεν ανοίκουν στο target group μου.

Φυλής

74
δεξι: 2 γυναίκες. Αδιάφορες αμφότερες. Η μια ξανθιά με όρθιο μαλλί, μεγάλο στήθος ελεύθερο προς τέρψιν των αδηφάγων ματιών μας. Κανονικό σώμα με μεγάλο κώλο. Απλό πρόγραμμα εαν κατάλλαβα σωστά. Η έταιρη γυναίκα με πιο σκούρα μαλλιά, πιασμένα, μικρό στήθος το οποίο ήταν περιορισμένο και  ασφυκτιούσε να βρει διέξοδο. Αρκετά αδύνατη με μικρό κώλο. Προσπαθούσαν να χουφτώσουν στο σαλόνι αλλά είναι εμφανές οτι βρίσκονταν έξω απο τα νερά τους. Αυτή με φουλ πρόγραμμα. Γενικά η τσατσά ανακοίνωσε φουλ για την μια και απλο για την άλλη χωρις να διευκρινήσει πια κάνει τι.

Αριστερό: Η άννα απο το φωκαίας 24 αριστερά που έπεζε συνήθως. Αδύνατη μετρίου αναστήματος, μικρό στήθος και νορμάλ κώλος. Φουλ προγραμμα. Χαμογελαστή και ευδιάθετη. Με το ίδιο σετ εσωρούχων που εμφανίζονταν και τότε.

59
Όροφος: Νεαρή κοπέλα, αρκετά αδύνατη, στεγνό σώμα, μικρό στήθος και σφιχτό κώλο. Μελαχρινή. Φουλ πρόγραμμα.

Ισόγειο: Ο γνωστός τσάτσος με τις ατάκες του ενημέρωσε οτι έχει δύο κοπέλες. Η μια που εμφανίστηκε ήταν ξανθιά μετρίου προς κανονικού ύψους, αδύνατη με κανονικό στήθος, μεγαλούτσικη περιφέρεια.  Απλο προγραμμα. Η συναδέλφισά της αργούσε πολύ να βγεί απο το δωμάτιο και έφυγα. Ο τσάτσος ήθελε να πει οτι έχει πιπινάκια του γάλακτος με ωραία βύζια και μάλλον μπερδεύτηκε και είπε οτι έχουν βυζιά γεμάτα γάλα. Πραγματικά ανοίγει το κουτί και πετάει οτι του έρχετε στο μυαλό αυτός.

61: Το πέτυχα ανοικτό. Μελαχρινή, πολύ αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος και κώλο. Συμπαθητικό πρόσωπο.

80: Κατρίν, ξανθιά, μετρίου αναστήματος με κανονικό σώμα, μεγάλο στήθος και γεμάτο κώλο. Ωραία παρουσία. Απλό + 69 εαν άκουσα σωστά μέσα στην οχλαγωγία που επικρατούσε!

65Β ισόγειο: Αλεξάνδρα(?) εαν θυμάμαι σωστά. Ξανθιά, αρκετά αδύνατη με στεγνό σώμα. Έχει αδυνατήσει περισσότερο απο ότι στο παρελθόν. Μικρό στήθος και σφιχτό κώλο. Απλό πρόγραμμα εν αντιθέσει με το ελεύθερο στοματικό που έκανε παλιά.

84Α ισόγειο: Σόνια η αυτοαποκαλούμενη ιταλίδα. Μελαχρινή, αδύνατη, μετρίου αναστήματος, κανονικό στήθος και σφιχτό κώλο. Κλασσικά με επιθετικό σαλόνι. Ουσιαστηκά πήρε τα χέρια μου μόνη της και χουφτωνόταν. Πήγε να με φιλήσει(?) και έκανε παιχνίδια με την γλώσσα της σε απόσταση αναπνοής απο μένα. Απλό πρόγραμμα.  

84Β όροφος: Ξανθιά, αδύνατη, μετρίου αναστήματος, μεγαλούτσικο στήθος και σφιχτό κώλο.

86Α όροφος: Ξανθιά με αρκετά κιλά παραπάνω. Πρέπει να ήταν η κάρλα η κάβλα. Αν ναι έχει πάρει αρκετά κιλά. Piercing στα αριστερά του κάτω χείλους, όπως την βλέπουμε. Φορούσε ενα μαύρο ρούχο που τα κάλυπτε σχεδόν όλα.

86Β ισόγειο: Τζούλια. Μελαχρινή με το piercing στα χείλη. Αδύνατη με κανονικό σώμα, μεγάλο στήθος και γεμάτο κώλο. Χοροπηδούσε πάνω σε εναν στο σαλόνι. Κώλος στο πρόγραμμα.

67: Ξανθιά, αδύνατη, μετρίου αναστήματος με πολύ μικρό στήθος και γεμάτο κώλο. Φουλ πρόγραμμα. Ο τσάτσος έχει παρακολουθήσει εντατικά καθώς έχει γίνει πιο ομιλητικός και προσπαθεί να διαφημίσει περισσότερο την κοπέλα που δουλεύει, ενω παλιά απλά ελεγε το προγραμμα και σταματαγε. Μαλιστα ιοθέτισε την ατάκα του εκνευριστικού ασπρομάλλη απο το 61, "Τωρα μην μου πεις τιποτα, περνα μεσα και μου λες μετα". Απλά για την ιστορία αυτός που βγήκε απο το δωμάτιο έφυγε χωρίς να πει τίποτα! :cheesy:

69Β ισόγειο: Το "θέμα" της βόλτας. Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη με στεγνό σώμα, μοντελέ. Μετρίου αναστήματος με ΠΟΛΥ ωραίο στήθος ελεύθερο να πάλλετε αριστερά και δεξιά κατά το σαλονάρισμα, μεγάλο, φυσικό, κρίνοντας εκ των παλλινδρομήσεων. Μικρό σφιχτό κώλο. Ελεύθερο στοματικό. Ωραίο, γλυκό πρόσωπο.
Υπάρχει πληροφορία για αυτήν; Θα το εκτιμούσα αν με πληροφορούσατε εδώ. Εστω το όνομα μιας και δεν ανακοινώθηκε και η τσατσά σπάστηκε που ρώτησα δις για το όνομα της νεαράς.

71Β ισόγειο: Η άννα. Ουσιαστηκά η ιλόνα, τζούλια και εγώ δεν ξέρω πως αλλιώς. Καστανή, αδύνατη με στεγνό σώμα, ωραίο στήθος στητό και σφιχτό κώλο. Παιχνιδιάρα στο σαλόνι. Η τσατσά κλασσικά με τα δικά της. Απλό πρόγραμμα. Ομόρφηνε αυτή!!

71Α όροφος: Ξανθιά με σχετικά κοντά μαλλιά. Άργησε πάρα πολύ να βγεί απο το δωμάτιο. Στα θετικά αυτό. Αδύνατη, μετρίου αναστήματος. Αρκετά μυτερό στήθος, στητό. Ελεύθερο στοματικό.

66Δ αριστερό: Νεαρή, καστανή, αδύνατη, μετρίου αναστήματος με μικρό στήθος.

Αλκιβιάδου

Αριστερά: Νατάσσα. Μελαχρινή, προχωρημένο μιλφ. Κανονικό σώμα, μεγάλο κώλο, μικρό στήθος. Χόρευε και προκαλούσε στο σαλόνι. Απλό πρόγραμμα. Ουσιαστηκά πρόκειτε για την τσατσά της Μίκης που δούλευε στο φυλής 74 δεξιά και στο 92 αριστερά, όταν αυτό ήταν ανοικτό. Πρώτη φορά μου συμβαίνει να δω γυναίκα πρώτα ως τσατσά και μετά ως εργαζόμενη. Φαίνετε πως τώρα που έφυγε η Μίκη είπε να δοκιμάσει και αυτή την τύχη της.

Μεσαίο: Τζένη το γυφτάκι. Καστανόξανθη, μετρίου αναστήματος, αδύνατη με ωραίο σώμα, πολύ μεγάλο στήθος για τον σωματότυπό της. Το ατού της ουσιαστηκά. Σφιχτό κώλο. Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα αλλά δεν την συνοδεύουν καλά σχόλια και δεν το σκέφτηκα. Μαζί της ενα προχωρημένο μιλφ, ξανθιά με όρθιο μαλλί καρφάκι, κανονικό σώμα και στήθος. Γεμάτο κώλο. Φουλ πρόγραμμα.

Δεξί: Ανίτα. Ξανθιά, μετρίου αναστήματος, με κάποια περιτά κιλά, κανονικό στήθος και μεγάλη περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό. Αδιάφορη παρουσία κατ' εμέ.

Κάπου εδώ έπεσε τηλεφώνημα και την έκανα άρον άρον πριν καταθέσω ενώ σκεφτόμουν να ανέβω και προς διδύμου μεριά.

Παρατήρηση 1[sup]η[/sup]: Δεν κυκλοφορούσε και πολύς κόσμος.
Παρατήρηση 2[sup]η[/sup]: Οι τσατσάδες πλέον σπάνια ανακοινώνουν το όνομα της εργαζόμενης παρόλο που ρωτούσα, αντιθέτως σπάζονταν που ρώταγα. Όπως επίσης δεν ανακοινώνουν και τις υπηρεσίες που παρέχουν!

Επισκέπτης
69Β ισόγειο: Το "θέμα" της βόλτας. Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη με στεγνό σώμα, μοντελέ. Μετρίου αναστήματος με ΠΟΛΥ ωραίο στήθος ελεύθερο να πάλλετε αριστερά και δεξιά κατά το σαλονάρισμα, μεγάλο, φυσικό, κρίνοντας εκ των παλλινδρομήσεων. Μικρό σφιχτό κώλο. Απλό πρόγραμμα. Ωραίο, γλυκό πρόσωπο.
Υπάρχει πληροφορία για αυτήν; Θα το εκτιμούσα αν με πληροφορούσατε εδώ. Εστω το όνομα μιας και δεν ανακοινώθηκε και η τσατσά σπάστηκε που ρώτησα δις για το όνομα της νεαράς.

Λάουρα?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
69Β ισόγειο: Το "θέμα" της βόλτας. Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη με στεγνό σώμα, μοντελέ. Μετρίου αναστήματος με ΠΟΛΥ ωραίο στήθος ελεύθερο να πάλλετε αριστερά και δεξιά κατά το σαλονάρισμα, μεγάλο, φυσικό, κρίνοντας εκ των παλλινδρομήσεων. Μικρό σφιχτό κώλο. Απλό πρόγραμμα. Ωραίο, γλυκό πρόσωπο.
η λαουρα ειναι...εχει κριτικες...εχει αδυνατισει πολυ...

*το βυζι της δεν ειναι φυσικο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Το βυζί της είναι φυσικότατο..
οταν ειχε πρωτοερθει τη θυμασαι?ουτε το μισο βυζι δεν ειχε και ηταν και πιο παχια

μετα σε μια φαση ελειψε κανα δυο μηνες και γυρισε με καινουργιο βυζι

τεσπα,την ιδια διαφωνια ειχαμε και με το ν.σμυρνη

Επισκέπτης
οταν ειχε πρωτοερθει τη θυμασαι?ουτε το μισο βυζι δεν ειχε και ηταν και πιο παχια

Δεν ξέρω πως ήταν παλιότερα εγώ δυστύχως δεν μένω αθήνα αλλά τη συγκεκριμένη την είδα πρώτη  φορά και την πήδηξα πριν καμια 15 μέρες και το έπιασα και το είδα το βυζί της. Δεν γίνεται να είναι ψεύτικο γιατί δεν μοιάζει σε τίποτα ένα σιλικονάτο βυζί ίσα ίσα έχει όλα τα στοιχεία του φυσικού βυζιού. Βέβαια ήτανε σαν να γαμούσα ένα πτώμα με βυζάρες άλλη ιστορία αυτή όμως..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν ξέρω πως ήταν παλιότερα εγώ δυστύχως δεν μένω αθήνα αλλά τη συγκεκριμένη την είδα πρώτη  φορά και την πήδηξα πριν καμια 15 μέρες και το έπιασα και το είδα το βυζί της. Δεν γίνεται να είναι ψεύτικο γιατί δεν μοιάζει σε τίποτα ένα σιλικονάτο βυζί ίσα ίσα έχει όλα τα στοιχεία του φυσικού βυζιού. Βέβαια ήτανε σαν να γαμούσα ένα πτώμα με βυζάρες άλλη ιστορία αυτή όμως..
τι να σ πω,μπορει να της μεγαλωσε απο ορμονες/αντισυλληπτικα,τπτ τετοιο...(που δε νομιζω)

παντως παλια ειχε πολυ μικροτερο βυζι...

Επισκέπτης
Μακάρι να είναι άλλη πάντως γιατί η Λάουρα έκανε και ακάποτη πίπα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αν και σημερα χαθηκα στην δυνη του πορνοχρονου αλλα και του πραγματικου χρονου...
Φυλης2η βαρδεια,εν συντομια....
66δ Νικολετα Ντενιζα.
66α Χριστινα με κωλο.
59 κατω Ρωξανη-Ιζαμπελα και κυρ.βασιλης.
59 ορ.Τζενιφερ.
71 υπ.Αννα και Στελα.
65 ισ.Αλεξανδρα.
69 ισ.Λαουρα η ψηλοκαπουλη.
71 ορ.Ελενα με το μικρο στητο βυζακι.
71 ισ.Τζουλια,ευτερπη κλπ.
86 oρ.Καρλα η καυλα.
86 Τζουλια απο φωκ.25
84 Σονια η ιταλιδα.
84ορ.Καρολινα απο οτι ακουσα.
40 Τατιανα Λουβα.
Φωκαιας 27 Βικτωρια η οποια ανακοινωσε οτι αποχωρει για παντα στην χωρα της!!
Μεταξουπολι,εδω ειναι η δυνη του χωροχρονου.....
Ιασωνος
44 παλιο Στελα με τα 3αρια
44 νεο Λουμινιτσα με το κορμακι τουμπανο.
30 Αλεξανδρα αδιαφορη.
33 μιλφ κανονικου σωματος μικρου στηθους!
31 μαυρουλα με βυζαρες!!
Περδικας 3 δεξ.Κανονικο σωμα μαυρο μαλι,μικρο στηθος.
Κολωνου 27ισ. ισ.Ουανα με 10 απλο.
Χαμενος ομως στην χρονοωρα αναλαμβανει η 3η βαρδεια..
Κολωνου 27 υπ.Βικη.
Ιασωνος 19 Κορινα και καταθεση.
Δεν μπηκα σε καποια αλλα και αποχωρησα!!

Επισκέπτης
Σημερα ειχα ορεξη για σηψη και παρακμη, οποτε και κατευθηνθηκα προς Μεταξι κατα της 08¨00 το απογευμα.
Ειχα στο μυαλο μου να δω(!) τουλαχιστον την Ευα απο Κωνσταντινουπολεως 166Β, οπως και εγινε.Ως παρουσια δεν τρελλαθηκα, οταν την αντικρισα, αλλα στο ακουσμα, απο την τσατσα, για ακαποτο τελειωτικο, ενεδωσα και της εδωσα το εικοσαρικο.
Η κοπελα ειναι γλυκια, χαρουμενη, κανει καλο τρομπονι και καλο γαμησι αλλα απλως οπως προειπα δεν τρελλαθηκα (εντελως ετσι, γιατι την δοση μου την εχω και εγω στο καργα) απο το συνολο που αποτελειται απο την εμφανιση και την γαμησοαποδοση της κορασιδος.Ασχημη εντυπωση μου εκανε οτι κατα την εκσπερματωση, μου πιεζε παρα πολυ εντονα με τον αντιχειρα την βαση του πουτσοκεφαλου για να ανακοψει την ορμη του επερχομενου σπερματοχειμμαρου. :SΠαντως ηταν μια θετικη συνευρεση, χωρις κατι το συνταρακτικο.
Δευτερο γαμησι το εριξα στο Κολωνου 32Α οπου παρουσιαστηκε ωραιο καυλοραπανοβρωμοφατσοσκυλο με καταισιο καστανο μαλλι, διχτυωτο καλσον μεχρι τον κωλο, 2αρια βυζια, χυτες μπουταρες και κωλο λατινας, εκ Ρουμανιας.Στην πιπα ηταν καλη, με ζεστο στομα και καλο πουτσορουφηγμα, ενω σχετικα καλη πορεια ειχε και το γαμησι που της εριξα πισωκωλητα, μιας και η κωλαρα της ειναι ταμαμ για στησιμο στα 4.Οταν δε ανοιξα σε καποια φαση τα κωλομερια της αποκαλυφθηκε μια απιστευτα, καταξεσκισμενη κολωτρυπιδα, σωστο πηγαδι!Τιμη 15Ε και ηλικια κοπελας 23 ετη.
Συμπερασματικα καλη εμπειρια αλλα οχι για 15Ε, μαλλον για 10Ε.Καλο σκυλι παντως!
Φευγοντας απο Μεταξι κατηφορισα την Κολωνου και στην διασταυρωση με Κεραμεικου εκανα αριστερα, γιατι κατι με ετρωγε μεσα στο σωβρακο μου και βεβαιως με 'τρωγαν τα αρχιδια μου!
Στο 13Γ πετυχα την Μαρια την Αλβανιδα (και οχι Μαρινα), ενα πανεμορφο πιπινι με αδυνατο σωμα, μικρο κωλι, στητο βυζι - με τατουαζ χελιδονι στο αριστερο τεμαχιο - που γεμιζε τις παλαμες μου ομορφα.
Αν και θα ηταν η 3η καταθεση της βραδιας, εδωσα τα 15Ε και ξεβρακωθηκα περιμενοντας το πιπινι, εχοντας χαμηλες προσδοκιες για την αποδοση της.
Διαψευθηκα Π-Λ-Η-Ρ-Ω-Σ!Η Μαρια ηταν τουρμπο στην πιπα, ποτε γλυκια, ποτε πιο ρουφηχτη και αυτη η φατσα να σε πιπωνει ηταν σκετη τρελλα. Εκτος των αλλων το αστερι εχει και γαμω τα μαλλια, το οποιο μαλλι της προσδιδει τρομερο στυλ και εκφραση οταν γαμιεται.Την γαμουσα 25 λεπτα με το ρολοι.Καναμε ολες τις ιππαστι στασεις, με ολες τις παραλλαγες τους για να βλεπω αυτο το απαιχτο προσωπο χωρις να δυσανασχετισει στιγμη.Αντιθετα το πιπινι ειχε ιδρωσει απο την προσπαθεια και οσο πιο πολυ το καρφωνα τοσο πιο πολυ βογκαγε και μου χαμογελουσε - μιλαμε για καβλα χαμογελο, οχι μαλακιες!Πριν την βαλω στα 4 επαιξαν και μερικα γλωσσοφιλα που με μουρλαναν εντελως.Πρ'ολα αυτα το χυσιμο δεν ερχοταν ουτε στο πισωκολητο - με φρενηρεις ρυθμους - χωρις το παραμικρο παραπονο εκ μερους της, και ετσι μου τον ελιωσε στην μαλακια και εχυσα ο πορνογερος *P
Ηταν το clue της βραδιας, 3ος πουτσος και καλυτερος!Απιθανο μουνακι, δεν παραπονεθηκε ουτε στιγμη αλλα μαλλον το απολαμβανε!
Οχι σαν κατι αλλες σαυρες που πριν τους τον χωσεις, σου λενε ''αχ με πονας!!!''
Η τσατσα δεν ενοχλησε ΚΑΘΟΛΟΥ, καθ'ολη την διαρκεια του 25λεπτου γαμησιου.Αντιθετως μου ειπε να κλεισω την εξωπορτα γιατι προφανως η Μαρια εσβησε φωτα και μηχανη μετα απο τετοιο γαμησι.
Η ωρα ηταν 10&25'.Καληνυχτα σας η μαλλον καλο ξημερωμα!!!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
καταρχήν η κάρλα έχει σιλικονη στα βυζία της......και δεύτερον αυτή έιναι γιατί το βίντεο το έχει τραβήξει φίλος μου........
  Νέα Σμύρνη, αν λες για την Κάρλα την καύλα (όπως αυτοαποκαλείται) κάνεις λάθος, και επιμένω.

Επιμένω μέχρι που χάνω στοίχημα για πάρτη σου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Μετά από μπιρίτσα παρέα με 4 γνωστούς σε καφέ-μπαρ της Πλ.Αττικής  και ύστερα από δύο ποτάκια  σε ρουμάνικο κλάμπ  της ίδιας  περιοχής έκανα γρήγορη βόλτα στα κεντρικά της φυλής και στην Φωκαίας όπου τελικά ύστερα από καιρό πέρασα με την Αλιόνα………
Φυλής και πέριξ 03.50……

Φωκαίας 27Β πάνω ξανθοκάστανη  κοπέλα(πολύ γνωστή φυσιογνωμία)με μαλλί μέχρι τους ώμους γεματούλα με μικρό βυζί και τατού χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω περίμενα αλλά η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο , ρώτησα την τσα τσα πια δουλεύει και μου είπε πέρνα να δείς…..
Φωκαίας 27α Αγάπη μιλφ με πλατινέ μαλλιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με ακα.
Φωκαίας 24 κρίμα τον χώρο………Σάρα από απέναντι…ξανθιά πολύ λεπτή άβυζι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά ξανθιά κοντή χοντρή με μεσαίο βυζί , με κώλο.
Φυλής 61 Σόνια (η και καλά Σέρβα που είχα πετύχει τις προάλλες στο Φ65β)καστανή ίσιο μαλλί πολύ ωραίο πρόσωπο κανονικό σώμα άβυζι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Μαρία , σήμερα απίστευτα σέξι μέσα στο διχτυωτό ολόσωμο κορμάκι που φορούσε καθώς και ασορτί ζαρτιέρες…μελαχρινή
Κανονικό σώμα σιλικονάτο βυζί και ωραίο κώλο(και αυτός πειραγμένος) ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Ζωή ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιόνα ξαθιά μιλφ με σιλικονάτα βυζιά κανονικό σώμα , ακα τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτικη).
Φυλής 86β Σόφι (από Φ61 και 65α) κοντό καστανό μίλφ κανονικό σώμα άβυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο κοιλίτσα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Σόνια ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα ωραίο κώλο μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μάγια μελαχρινή κοντή κανονικό σφιχτό σώμα ωραίο κώλο 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Εμμανουέλα(από Φ65α) μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί μεγάλη ρόγα ωραίο κωλαρακί , με ακα. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232

φίλε το βυζί της Λάουρας είναι φυσικότατο....την επόμενη φορά που θα την δεις πήγαινε πίαστο

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ.Τζούρα καθώς και στον κ.Lex80 και όλους τους συναδέλφους για τις ενημερώσεις τους.  :rockon: :rockon:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
69Β ισόγειο: Το "θέμα" της βόλτας. Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη με στεγνό σώμα, μοντελέ. Μετρίου αναστήματος με ΠΟΛΥ ωραίο στήθος ελεύθερο να πάλλετε αριστερά και δεξιά κατά το σαλονάρισμα, μεγάλο, φυσικό, κρίνοντας εκ των παλλινδρομήσεων. Μικρό σφιχτό κώλο. Ελεύθερο στοματικό. Ωραίο, γλυκό πρόσωπο.

Επειδη αναφέρθηκε σχετικά κάποιος, να σημειώσω οτι ειχα ηδη κανει edit το αρχικο μου κειμενο και ανεφερα οτι κανει ελευθερο στοματικο, καθως το θυμηθηκα μετα. Απλα προφανως 1-2 παιδια προλαβαν και το εκαναν quote πριν την αλλαγη.

Thanks για τις πληροφοριες. Διφορουμενα τα σχολια απο οτι βλεπω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom