Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (2 μέλη και 154 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
πρίν απο λίγο Φυλής και πέριξ.....

ΦΩΚΑΙΑΣ

27β πάνω Χριστίνα μελαχρινή με κοιλίτσα και μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
27β κάτω Βικτορία ξανθιά κανονικό σώμα 2άρια βυζιά , με άκα και Γιάννα ξανθιά λεπτή ωραίο κορμί ωραίο κώλο μικρό βυζί με ακα.
27α Γαβριέλα μελαχρινή τούμπανο με σιλικονατα βυζιά και ωραία κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
25β Αννα η Πολώνέζα ξανθιά μαλλί μέχρι ώμους καρεδάκι λεπτή ωραίο κορμί μικρό στητό στήθος , με ακα.
25α Τερέζα μελαχρινή λεπτη μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
19 Μαρίνα η μουνάρα μίλφ μελαχρινή μακρυά μαλλιά σιλικονάτα βυζια κανονικό σώμα ,απλό πρόγραμμα.

ΦΥΛΗΣ

66δ μελαχρινή κοντή λεπτή με μεσαία βυζιά , με ακα.
74 αριστερά Αννα κοντή μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
80 Μαριά μελαχρινή μουναρα κανονικό σώμα 2άρια σιλικονάτα βυζία και πεταχτώ κωλαράκι , απλό πρόγραμμα.
84α Τζούλια καστανή κοντή με 2.5άρια βυζιά τατού πίρσινγκ , με κώλο.
84α Αννα/Σεμέλα ξανθιά λεπτή με σιλικονατα βυζιά ωραίο κορμι και κώλο ,απλό πρόγραμμα , μέσα μιλάτε για έξτρα.
86α Αντριάννα ξανθό κοντό πιπίνι με 2αράκι στητό στήθος και πεταχτώ κωλαράκι , απλό πρόγραμμα.
86β Λάουρα ξανθιά παχουλή με 3άρια βυζιά και αφράτη κωλάρα , με κώλο.
65β Αλεξάνδρα ξανθιάπολύ λεπτή άβυζί , απλό πρόγραμμα.
67 Εμμι απο(Φ80)ξανθιά κανονικό πρός αχουλό σώμα μεσαίο βυζί , με κώλο.
69α Τατιάνα ξανθιά μίλφ λεπτή άβυζί , ακα τελειωτικό και κώλο.
69β Τάνια ξανθιά μίλφ με ωραίο κώλο και μεσαίο βυζί , με ακα.
71α Ελενα ξανθιά κοντό μαλλί κανονικό ωραίο σώμα και μικρό στητό βυζί , με ακα.
71β Αννα(επέστρεψε απο Μετάξι) μελαχρινή κανονκό σώμα με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
109α Μαρίνα ξανθό μιλφάκι ,απλό πρόγραμμμα.
109β Αννα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα λέει η τσατσα.
134 Αννα καστανή κοντή λεπτή ωραίο κώλο μικρό στητό βυζί , απλό πρόγραμμα.
134α Πάολα μελαχρινό κοντό στουμπουλό πιπίνι με μικρό βυζί και πεταχτώ κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
134β Τζέσικα ξανθιά λεπτή σιλικονάτα 2άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
136 Τζένη ψηλή ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα 3άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
200 ξανθιά παχουλή κοντή μιλφ με 2.5άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα(νομίζω Ντόρα την λένε)

Πιπίνου 65α μελαχρινή κοντή λεπτή με 2άρια , απλό και αυταρχικό.

ΔΙΔΥΜΟΥ
7 αριστερά Μαρία ξανθιά κανονικό σώμα 2αρακια στητά και ωραίο βυζιά ωραίο κώλο με ακα.
7 δεξιά Χριστίνα μελαχρινή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , ακα και κώλο.
8α Μαρία τρελοκοτσιδού ξανθιά μίλφ κοντή με μικρά βυζία ,απλό πρόγραμμα.
8β Καρίνα ξανθιά μαλλι μέχρι τους ώμους μικρά βυζιά κανονικό σώμα ,απλό πρόγραμμα.
16 Λίλιαν ξανθό μίλφ με πεσμένα βυζία και από την μέση και κατω πολύ χοντρή , με ακα και Νίκη αλλά δεν την είδα ήταν στο δωμάτιο.
18α Σύλβια ξανθιά παχουλή με μεγάλα βυζιά και τεράστιο κώλο , ακα τελειωτικό και κώλο.
18β Αντιάννα ξανθιά μιλφογκίλφ πατασβούρα , με ακα τελειωτικό.
20 Ελένη μελαχρινή με σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή 2άρια βυζιά βελούδινη επιδερμίδα,με ακα τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)

ِΑγ.Πέτρου 7 Ελενα μελαχρινή με πιασήματα και 2.5άρια βυζιά τατού , απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 1 Βιολέτα καστανή λεπτή ψηλή άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Ρεμούνδου 21 ψηλή παχουλή με 2.5άρια πεσμένα βυζιά , απλό πρόγραμμα.
Ρεμουνδου 20 Τάνια(απο Φ61,66δ και τελευταία Χωματιανού 11)ξανθό τσιγγανοειδές παχουλό με 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Αλκαμένους 113 Βαλέρια ξανθιά κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , ακα τελειωτικό.
Αλκαμένους 117 Ελένη ξανθιά κοντή σιλικονάτα 2.5άρια βυζιά κανονικό σώμα , ακα τελειωτικό και κώλο.
Περγάμου 27β Ολγα τεράστια ξανθιά με 3άρια πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 27α Ανναμαριά ξανθό χοντρό μίλφ με μεσαία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Ιωνιάς 12 Βαλέρια ξανθό γκίλφ με κοντά μαλλιά κανονικό σώμα 2.5άρια πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Αγκύρας 12β Σοφία κοκκινομάλλα μιλφ χοντρή με 3άρια βυζία , ακα τελειωτικό.
Αγκύρας 12α Μαρίνα ξανθιά παχουλή μίλφ με γυαλιά και μεσαίο βυζί , με ακα.όταν έφτανα στον οίκο είδα μια κοπέλα να βγαίνει που μου έμοιαζέ με την Ιβάννα...όταν μπήκα μέσα ρώτησα την τσα τσα(είναι φίλες γιατί δούλευαν μαζί)και μου είπε ότι αυτή ήταν μόλις γύρισε απο Ιταλία αλλά έχει σταματήσει και δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει............

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Tιθεται θεμα για το ποιος εγραψε πρωτος για τη λωρα..γιατι ο ζερο δεν αναφερει οτι εγραψα πρωτος για τη λωρα,αλλα συγκεκριμενα  γραφει<<για την Λώρα είχα διαβάσει αναφορές απο τις τσάρκες του φίλου και μέγιστου σκάουτερ xilnik και μού έιχε κινήσει το ενδιαφέρον ο μπαγάσας.>>
δεν τήθεται κανένα θέμα....και το ξέρεις και ειδικά με εσένα....
με τον άλλον τα είχα και γράφτηκε λάθος γιατί πάντα με περιμένει στην γωνιά αν κάνω ένα λάθος και τα καλά τα επισξμαίνει επιλεκτικά...... ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δεν τήθεται κανένα θέμα....και το ξέρεις και ειδικά με εσένα....
με τον άλλον τα είχα και γράφτηκε λάθος γιατί πάντα με περιμένει στην γωνιά αν κάνω ένα λάθος και τα καλά τα επισξμαίνει επιλεκτικά...... ;)
Xα,χα,αυτος ο zero σου εχει γινει εφιαλτης,αλλα τα θελει και σενα ο κωλος σου  :cheesy:
Προσωπικα μου αρεσει αυτη η αμοιβαια <<συμπαθεια>>,συνεχιστε  :)
Στη βαλερια ειχα παει το σαββατο και περασα υπεροχα,αλλα μου ειπε οτι τη δευτερα δεν θα δουλευε,κριμα γιατι ισως να την επισκεφτομουν και σημερα
Υ.Γ nick αγρινιωτη,νομιζω εσυ μου εχεις μιλησει πρωτος για μιραντα απο φυλης 71 και 86β
Την αννα/ιλονα/ευτερπη την εχω παρει τρεις φορες,καλη,ως πολυ καλη αλλα κυκλοθυμικη μερικες φορες,γι αυτο και ποτε δεν περναω οσες φορες την εχω δει.

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Xα,χα,αυτος ο zero σου εχει γινει εφιαλτης,αλλα τα θελει και σενα ο κωλος σου  :cheesy:
Προσωπικα μου αρεσει αυτη η αμοιβαια <<συμπαθεια>>,συνεχιστε  :)
Στη βαλερια ειχα παει το σαββατο και περασα υπεροχα,αλλα μου ειπε οτι τη δευτερα δεν θα δουλευε,κριμα γιατι ισως να την επισκεφτομουν και σημερα
Υ.Γ nick αγρινιωτη,νομιζω εσυ μου εχεις μιλησει πρωτος για μιραντα απο φυλης 71 και 86β
Την αννα/ιλονα/ευτερπη την εχω παρει τρεις φορες,καλη,ως πολυ καλη αλλα κυκλοθυμικη μερικες φορες,γι αυτο και ποτε δεν περναω οσες φορες την εχω δει.

Καλα θυμασαι φιλε αλλα χαθηκε το Μιραντακι .....Εχεις απολυτο δικιο για την Αννα αλλα ειναι ο τυπος της γυναικας που θελω να γαμω συναιχεια ...>Συνεχισε τις ωραιες σου ενημερωσεις ....Νασαι καλα και καλα γαμισια  να ριχνεις ...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Καλα θυμασαι φιλε αλλα χαθηκε το Μιραντακι .....Εχεις απολυτο δικιο για την Αννα αλλα ειναι ο τυπος της γυναικας που θελω να γαμω συναιχεια ...>Συνεχισε τις ωραιες σου ενημερωσεις ....Νασαι καλα και καλα γαμισια  να ριχνεις ...
Tι καυλα που ηταν το μιραντακι με το φανταστικο τσιμπουκι

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
ποια ειναι αυτη ..... που λετε οτι ειναι καλη????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
υπάρχουν κριτικές διάβασε.....

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Για την Κατερίνα φίλε.

Στην Τρίπολη μου είχε πει ότι δεν θέλει να ξαναπάει Αθήνα γιατί έβγαζε πολύ λίγα λεφτά και λόγω των ξένων υπάρχουν πολλές αρρώστιες. Τώρα το μέλλον θα δείξει αν έλεγε αλήθεια...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Και έγω την γάμαγα παλιά αυτή. Αλλά την τελευταία φορά μου το έπαιζε πολύ ντίβα λες και κάνει χάρη που κάθεται να την γαμήσω. Έτσι δεν πρόκειται να ξαναπάω με δ' άυτη...

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
:2funny: :2funny: :2funny:
Κύριε Τζούρα,
ενώ μέχρι πριν λίγους μήνες ήσασταν διστακτικός με τη λεγόμενη "φτηνή πορνεία", φαίνεται ότι κατεβήκατε ταχέως στον πάτο, ο οποίος σας έχει καταγοητεύσει και τον περιγράφετε ωραιότατα...
Ααα! Η (καλή) μνήμη είναι σημαντικό προσόν για έναν "κυνηγό" του αγοραίου έρωτα.
Χαίρομαι που αποτελώ μέρος αυτής.
Η αλήθεια είναι πως οι περιπλανήσεις μου στις περιοχές των, Μεταξουργείου, Φυλής, Λιοσίων και πέριξ, μου φανέρωσαν έναν καινούριο κόσμο που αγνοούσα. Οι δρόμοι και τα σοκάκια, μέρος των οποίων αποτελούν τα παλιά νεοκλασικά που έχουν μετατραπεί σε οίκους ανοχής, οι διαφορετικές φυλές των ανθρώπων που μπαινοβγαίνουν σ΄ αυτά, οι ποικίλου κάλλους εργαζόμενες κοπέλες, οι γραφικές(-οί) υπηρεσίες, καθώς και η όλη ατμόσφαιρα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της...μοναχικής (και όχι μόνο) τσάρκας είναι μία ξεχωριστή εμπειρία, που με την απαραίτητη προσοχή (προφυλακτικό, εγρήγορση εντός και εκτός των οίκων, κ.λπ) τελειώνει αίσια κάθε φορά.
Βέβαια...και το οικονομικό ήταν ένας βασικός παράγοντας που μ' έκανε να "κολλήσω" σ' αυτές τις περιοχές, μιας και πλέον δυσκολεύομαι να...ζμπρώχνω 100άρικα και 50άρικα για να...συχνο"σπρώχνω".
Σας ευχαριστώ πολύ.

...
ΥΓ. μπράβο και στον μέγιστο Φανούρη! ;)
Σ' ευχαριστώ Zero. ;)

εξαιρετικός ο farkeli για μιά ακόμα φορά, όπως και ο φίλος Φ.Τζούρας.
Φίλε Dawn νά 'σαι καλά.

Μπράβο παιδιά!!! Πολύ δυνατές ενημερώσεις!!!

Φανούρη έβαλα στοίχημα με τον "εαυτό" μου ότι δεν θα σου "ξεφύγει" αυτή η φωτογραφία.

8150023702_63e29e5077_c.jpg

Ομολογουμένως είσαι ασυναγώνιστος !!!
Χαίρομαι που δε σε απογοήτευσα φίλε farkeli. :)
Σ' ευχαριστώ πολύ.

Να πούμε 1 μπράβο σε όλα τα παιδιά που έκαναν ενημέρωση τις 2 τελευταίες ημέρες!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Σ' ευχαριστώ από τη μεριά μου billy13.
Και η δική σου συνεισφορά στην ενημέρωση είναι σημαντική, μιας και αφού "καταθέσεις" πάντα ενημερώνεις. ;)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Διδυμου 8 πανω επισκεψη σημερα για πρωτη φορα ειδα τη γιασμιν ... πολωνεζα
αν ειχα διαβασει τις κριτικες δεν θα περναγα αφου δεν ειδα και τιποτα καλο , με εμενα παντως ηταν πολυ καλη η γκομενα ... καλα προκαταρκτιτα και την ετριβα με περιεργο τροπο στη ρωγα την εβλεπα οτι καβλωνε και σε μια στιγμη τιναζεται και βλεπω τη ρωγα να εχει γινει τεραστια ! ανατριχιασε η γκομενα , πολυ καλη πιπα χωρις να αγγιξει μπαλες ομως πιπα σε σταση 69 χωρις να τη γλυφω (το πως αντισταθηκα σε τετοια κωλαρα ουτε εγω δεν ξερω) στο σεξ με χαλασε οτι ειχε αρκετη κρεμουλα και με κουραζει αυτο πολυ, βασικα αν ηξερα εξ αρχης οτι παει με τη κρεμα στο χερι δεν θα εμπαινα οπως και κανω σε ολες που βλεπω με κρεμα στο χερι. ωραια γκομενα παντως μ'αρεσε πολυ και ηθελα να γαμησω μια γκομενα που πραγματικα θα μου αρεσε. δεν πηγε χαμενο το 20αρικο αλλα πρεπει να πεσουν οι τιμες. τα 20 πλεον ειναι πολλα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σ' ευχαριστώ από τη μεριά μου billy13.
Και η δική σου συνεισφορά στην ενημέρωση είναι σημαντική, μιας και αφού "καταθέσεις" πάντα ενημερώνεις. ;)
Απλά εγώ έχω άλλο στυλ.....δεν κάνω αναλυτική ενημέρωση όπως εσείς,αλλά στοχευμένη όταν χρειάζεται να επέμβω...... :fuck2:

Να πω ότι επέστρεψα πριν λίγο από Φυλής μετά από 2 καταθέσεις...
α)Αννέλα-Σιμέλα-Άννα-Τζένη - Φυλής 84Α (εκεί θα είναι απογεύματα).
β)Ντενίσα - Φυλής 66Α.

Υ.Γ: Respect στους συναγωνιστές που είχαμε ρομαντική συνάντηση Φυλής: sotirof (Προεδρος) - pitsilistis - xlexlekias και τα άλλα 2 παλικάρια....!!! :fuck2:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φιλοι μου FORMET, XILNIK, NEASMYRNI,BMWPOWER ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΥΣΤΕΣ
ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ-ΙΛΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 71Β οπως  εκανα και εγω πολλες φορες οταν η μοιρα με ειχε φερει για αρκετο διαστημα στην απεχθεστατη αλλα μπουρδελολατρεμενη κατα τα αλλα  Αθηνα........Η ιδια μοιρα η οποια με κραταει δεμενο στο ταλαιπωρο Αγρινιο με τα δεσμα του γαμου και εχοντας στερεψει απο δικαιολογιες προς την γυναικα μου για να ρθω εκει πανω.......Αφιερωστε ενα δυνατο γαμησι σας με αυτον τον μουναρο σε εναν παροπλησμενο ( προς το παρον )επαρχιωτη  μπουρδελοσυναγωνιστη και ελπιζω το συντομοτερο να το πραξω και αυτοπροσωπος .......Την ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ και παντα δυνατα ξεσκισματα να δινουν  οι πουτσες σας ........
                                                                                          Νασαι καλα τυπε μου απο το ομοφο αγρινιο,ενοειται  8α κανουμε δυνατα ξεσκισματα..εγω βεβαια 8α λειπο 3 μερες εκτος αθηνων...αλλα μετα παλυ στην μαχη....και απο μενα την αγαπη μου τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom