Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 326 άτομα (22 μέλη και 304 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τη συνέχεια θέλω στου...γιατι πηγαίνουμε στα μπουρδέλα...

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Μαγκες...να ρωτησω κατι...φυλης και παραδιπλα...υπαρχει σε καμια βαρδια καμια ελληνιδα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Μαγκες...να ρωτησω κατι...φυλης και παραδιπλα...υπαρχει σε καμια βαρδια καμια ελληνιδα?
Πια Ελληνιδα να υπαρχει,αφου πηραν και τα Ελληνικα μπουρδελα....
moving-house.jpg

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Είναι δυό σάντουιτς και λέει το ενα "ελα μωρή να σε βατεψω λιγάκι" και του λεει το άλλο  "δε μπορω ρε συ ,εχω κέτσαπ σήμερα"

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
είναι η τριτη φορά που γίνεται σάββατο......
Δεκτό,απλώς αυτό που ήθελα να πω σε γενικές γραμμές είναι ότι σπάνια συμβαίνει αυτό Σάββατο...

Το Ελληνικό κράτος επαγρυπνεί ακόμη κ τα Σάββατα για ελέγχους?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=11pt]Απλά γαμάμε μπας και μας αγαπήσουν[/size]

Αλέξια

Λιοσίων 76 εξωτερικό ισόγειο

18/10/2012 στη βραδινή βάρδια

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10163.jpg

Ιστορικά στοιχεία

Είδα το συγκεκριμένο μπουρδέλο από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε την λειτουργία του με τα εσωτερικά καταστήματα του ισογείου και του ορόφου.

Παρεμπιπτόντως να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό κατάστημα του ορόφου έχω συνάψει ολιγόλεπτες ευχάριστες γνωριμίες κατά το πρόσφατο παρελθόν. Διευκρινίζω ρητά και αμετάκλητα ότι ποτέ δεν έχω επισκεφθεί το ισόγειο εσωτερικό κατάστημα αλλά και δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να το επισκεφθώ. Ούτως ή άλλως μια φορά είναι ανοικτό και 50 φορές είναι κλειστό.

Όλα τα παραπάνω απλά καταγράφονται χωρίς (να πρέπει) να έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία τουλάχιστον ως προς τα κοινότυπα αντικειμενικά κριτήρια επιλογής των πορνο-γκομενιδίων.

Αξιοσημείωτη πληροφορία (ίσως) είναι το γεγονός ότι επισκέφθηκα την Αλέξια και στις 16/9/2012 που έτυχα ανάλογων καλών υπηρεσιών.

Σωματικά χαρακτηριστικά

Η Αλέξια έχει ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα ψηλά και καλοχτενισμένα.

Διαθέτει ωραία και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, καλοσχηματισμένο σώμα με ικανοποιητικά βυζιά σε σχήμα λεμονιού και ζημιάρικο κώ(ο)λο.

Όλα μέσα σε απαλό και λευκό δέρμα.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10164.jpg

Περιεκτική αναφορά των υπηρεσιών στο δωμάτιο εργασίας

Η είσοδος της Αλέξιας στο πορνο-δωμάτιο ήταν τακτοποιημένη και τυπική (όπως και την προηγούμενη φορά). Σαφώς με αναγνώρισε και με χαιρέτησε την δεύτερη φορά περισσότερο άνετα. Αυτό ίσως να αποτελεί θετικό στοιχείο ως προς την πρώτη πελατειακή μου σχέση μαζί της.

Όπως σε κάθε παροχή υπηρεσιών, έτσι και στα μπουρδέλα ο σταθερός πελάτης αντιμετωπίζεται λίγο καλύτερα από τον περιστασιακό πελάτη. Σαφώς απαιτείται ακόμη και στον περιστασιακό πελάτη να παρέχεται το ελάχιστο αποδεκτό πακέτο υπηρεσιών και από επαγγελματική ηθική αλλά και από επιχειρηματική σκέψη δεδομένου ότι ο περιστασιακός πελάτης ενδέχεται να εξελιχθεί σε σταθερό πελάτη. Με απλά λόγια δεν είναι τόσο έξυπνο, ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης, κάποιος επαγγελματίας να ξεγελάει τους πελάτες του.

Συγκεκριμένα στις υπηρεσίες

Αξιοσημείωτα προκαταρκτικά με τρίψιμο και τρίξιμο των τεντωμένων ρωγών του λεμονάτου στήθους της σε όλη την έκταση που περιλαμβάνεται από την βάση του λαιμού μέχρι την βάση των αρχιδιών.

Περίτεχνο γλείψιμο τους στήθους μου και των ευαίσθητων περιοχών της κοιλιακής περιφέρειας. Διευκρινίζεται ότι δεν έγλειψε τα αρχίδια.

Συμμετείχε ικανοποιητικά σε τρεις στάσεις με αξιοπρεπή φωνητική παρουσία χωρίς αγροτικά επιφωνήματα και ψεύτικες ζητωκραυγές.

Παρότι είναι ξανθιά πορνο-δέσποινα και μάλιστα με κοντά μαλλιά (εντελώς αρνητικά στοιχεία για εμένα), εκτιμώ ότι είναι επιλέξιμη και για κάποια επόμενη φορά.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=11pt]Ηλεκτρο-σκουπιακή πίπα και λαϊκό γαμήσι[/size]

Σοφία

Ιάσωνος 1 αριστερά όπως χαζεύουμε το Ηρώδειο των μπουρδελών

21/10/2012 στη πρωινή βάρδια

12112010072.jpg

Ιστορικά στοιχεία

Στο συγκεκριμένο μπουρδέλο έχω πηδήξει δυο-τρεις φορές στο πρόσφατο παρελθόν και πριν από ενάμιση χρόνο απέξω από αυτό το μπουρδέλο μου την έπεσαν και με χτύπησαν τέσσερεις σκουρο-λαθρο-μετανάστες των περίεργων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και με λήστεψαν.

Με την ευρύτερη λοιπόν περιοχή και με την ευρύτερη έννοια με συνδέουν αρκετά στοιχεία όπως εξάλλου και με άλλες πορνο-περιοχές.

Όπως πάντα βρίσκουμε αφορμές και εφευρίσκουμε συναισθηματικές αιτίες και εξηγήσεις για να δικαιολογήσουμε ή και να αποδεχτούμε τον ψυχρό κόσμο των μπουρδέλων.

Διευκρινίζω ότι είδα για δεύτερη φορά την Σοφία αλλά δεν είχα κάποιο εμφανή λόγο να την πηδήξω ούτε αντικειμενικά ούτε και υποκειμενικά.

Για να είμαι ειλικρινής, μου προκάλεσε ιδιαίτερη περιέργεια ο παραλληλισμός (που έκανε στο σαλόνι) των υπηρεσιών της πεολειχίας με την λειτουργία της ηλεκτρο-σκούπας. 

Σωματικά χαρακτηριστικά

Η Σοφία είναι χοντρή με μελαχρινά μαλλιά έως τους ώμους μαζεμένα ψηλά. Διαθέτει συμπεριφορά επαρχιακού μο(υ)νόδρομου και έχει βουκολική έκφραση και στάση.
Είναι μάλλον ψηλή με τετράγωνο σχεδόν σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο. Μπορεί άνετα να αντέξει σε έντονους ρυθμούς εργασίας και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Άνετα μπορεί να χαρακτηρισθεί ως πορνο-κομάντο.

Στην ΟΜΣΣ έχει tattoo.

Σαφώς, όπως το σημειώνω και παρακάτω, οι αναλογίες καθώς και η αίσθηση του σώματος της Σοφίας έμοιαζαν με νάιλον σακούλα γεμάτη με νερό.

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1004.jpg

Περιεκτική αναφορά των υπηρεσιών στο δωμάτιο εργασίας

Τα πατήματα της Σοφίας, όπως έρχονταν προς το πορνο-δωμάτιο, μου θύμισαν το βηματισμό που κάναμε στα αλεξίπτωτα. Αναμενόμενο, αν σκεφθούμε το υπέρβαρο σώμα της. Σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί από τα πλέον διεγερτικά στοιχεία σύμφωνα με τα κοινώς αποδεκτά αντικειμενικά κριτήρια.

Όμως το έχουμε πλέον σημειώσει αρκετές φορές ότι ζούμε και δρούμε σε ένταση και με την σχετική επικινδυνότητα που προκαλούν αυτές οι καταστάσεις.

Προσγειώνεται, λοιπόν η Σοφία πάνω στο πορνο-κρέβατο και χουφτώνει τον πούτσο και τα αρχίδια με κατακτητική διάθεση και ξεκάθαρη πορνο-ιδεολογία. Δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνεία ή παρεξήγηση. Φαίνεται ξεκάθαρα, ότι επιθυμεί τον κακό και λαϊκό πούτσο ο οποίος είναι ήδη αποφασισμένος να μην λυγίσει σε οποιαδήποτε αρνητική λεπτομέρεια και εξέλιξη.

Πριν τοποθετήσει το προφυλακτικό, ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα με χορταστικά γλειψίματα της ευρύτερης περιοχής των αρχιδιών και βαθιά ρουφήγματα των αρχιδιών. Παραλίγο να μου έγλυφε και των κώ(ο)λο. Εκτιμώ ότι θα το έκανε, αν της το ζητούσα.

Αφού έβαλε το προφυλακτικό, προχώρησε σε υπερ-καταπιόματα του πούτσου. Για μια στιγμή φοβήθηκα ότι θα μου τον εξαφάνιζε. Κατάπινε μέχρι την βάση του λάρυγγα της και χτυπούσε, με τον πούτσο μου την επιγλωττίδα της έχοντας την ίδια άνεση όπως θα έδινε πεταχτά φιλάκια στην ξεχασμένη της ξαδέλφη.

Προφανώς ακολούθησε άγριο πισω(ο)κολητό στο οποίο και τέλειωσα. Γαμούσα και δεν σκεφτόμουν ούτε και κοίταζα τα άναρχα παχάκια της πορνο-δέσποινας. Γαμούσα νοιώθοντας μετά την ηλεκτρο-σκουπιακή πίπα της Σοφίας ότι έχω ιερή αποστολή να γαμήσω και να χύσω πανηγυρικά.

Δεν χρειάστηκε να το παιδέψω περισσότερο.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ανοιξαν στις 20,00 τα σπιτακια στην Φυλης και περιξ,αλλα οχι ολα,πολλες αλλαγες στους οικους, προφανως σημερα δουλευαν λιγες κοπελες.
Φυλης
59 με σοου ο κυρ,Βασιλης μας παρουσιασε εναν αλλο αφρο,την Μαρια την ποντια απο το φ.80 και ιερα οδ.66.
80 Αννα Μαρια με κωλο.
84 δεξ.η Μπαρπαρα η ιχα.
84 ορ.ανοιξε καθυστερημενα με την Καρολινα πρωην Αλμπινα με καυλωτικα κοκκινα εσσωρουχα!
86 ισ.Η ανδριαννα το κοντο ρουμανακι απο τον πανω οροφο.
67 ισ.η καστανη ευτραφουλα με τα 2,5 και τον γεματο κωλο,αν θυμαμαι καλα Σονια.
71 ορ.Ελενα το ρωσικο πιπινι με το στητο μικρο βυζζακι και το ωραιο σωματακι!
Αρκετα ηταν κλειστα,οπως και τα δυο 65 το 71 ισ.86 ορ.
54 Χριστινα το ψηλοκαπουλο μιλφ απο το φ.59.
66Δ Κοντο μαυρομαλικο με 1,5 περιπου στηθος κανονικο σωμα με κωλο!
40 κλειστο.
Διδυμου
8 ισ.Ελενα Ρομπερτα απο φ.86 ισ.
8ορ Γιασμιν η πολωνεζα με την κωλαρα.
7 αρ.Καμελια νομιζω κανονικο σωμα μικρο στηθος με κωλο,μας ειπε οτι ειναι και αυτη ιταλιδα!
16 γκιλφ Νικη με ζαρτιερα 1,5 και αποδεκτος κωλος!
18 Φωτεινη βαρυ πυροβολικο με τα 3,ευτραφης!
18 ισ.μια παλια γνωριμη η Ειρηνη ευτραφης με μεγαλο κωλο μικρο στηθος με κωλο στο μενου,απο φ.86 ισ.παλεοτερα.
20 Αννα με σιλικονατο στηθος η μιλφ ρωσις απο Αγκυρας.
Ανοικτο ηταν επισεις το 66 Α,και 71.
Αυτα απο την 2η βαρδεια στην φυλης,η βολτα ηταν με συναγωνιστη μπιλυ 7 ο οποιος αναχωρει,καλο ταξιδι μπιλ!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
7 αρ.Καμελια νομιζω κανονικο σωμα μικρο στηθος με κωλο,μας ειπε οτι ειναι και αυτη ιταλιδα!

Οχι Καμελια, Λορι. Ιταλιδα δηλωνε ως τωρα, αλλα μετα την απαξιωση σημερα δηλωσε την πραγματικη εθνικοτητα, δλδ Βουλγαρα :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οχι Καμελια, Λορι. Ιταλιδα δηλωνε ως τωρα, αλλα μετα την απαξιωση σημερα δηλωσε την πραγματικη εθνικοτητα, δλδ Βουλγαρα :grin:
Σωστός!

:thumbsup:

Σε βλέπω διαβασμένο και συγκινούμαι ιδιαίτερα ...  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ανοιξαν στις 20,00 τα σπιτακια στην Φυλης και περιξ,αλλα οχι ολα,πολλες αλλαγες στους οικους, προφανως σημερα δουλευαν λιγες κοπελες.
Φυλης
59 με σοου ο κυρ,Βασιλης μας παρουσιασε εναν αλλο αφρο,την Μαρια την ποντια απο το φ.80 και ιερα οδ.66.
Κατά τις 8 που πέρασα από Φυλής,πολλά άνοιγαν εκείνη την ώρα....!!! Να πω και ένα σκηνικό....... Έσκασε μύτη με παλιά 200άρα Mercedes - "Aλβανό",με τις πάντες και μύρισε καμένο λάστιχο!!!  Καπάκι παίρνει τηλέφωνο (Φυλής 59,όπως κατάλαβα) τον κυρ-Βασίλη (Σπαστή μεσούλα),ρίχνοντας του ρομαντικές "χριστοπαναγίες"....επειδή δεν είχε ανοίξει ακόμα..........(μάλλον είχαν κλείσει όλοι σε κάποια φάση).......ο οποίος έσκασε από το πουθενά και άνοιξε τον οίκο........  Μιλάμε για πολύ show............. :2funny: :2funny: :2funny:

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Τώρα το πρωί στο Αλκιβιάδου 16Γ δύο κοπέλες
Κατερίνα , ψηλή, κοντό μαλλί 30άρα
Ανίτα , ξανθό και πολύ όμορφο. Την είχα βάλει στο μάτι καιρό τώρα και την πήρα σήμερα
Πολύ καλή στο δωμάτιο

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πριν λίγο...
ρομαντική βόλτα στην βρεγμένη και συννεφιασμένη Αθήνα, στους δρόμους της Φυλής αλλά και πέριξ  :grin:
έβγαλα το αδιάβροχο κάτω από τη σέλα του Τυφώνα, κοίταξα τον ουρανό και είπα... "σήμερα θέλω ένα καλό όμορφο  :knockinb: όπερ και εγένετο"  :thumbsup:
αλλά πριν όμως...
πρωινή βάρδια Φυλής
71 μια μελαχρινή όμορφη κοπέλα, με ωραίο σώμα, ο θυληπρεπής τσάτσος δεν είπε όνομα, ας μας πει κάποιος που γνωρίζει πια είναι αυτή
69Α Τατιάννα Λούβα
67 Έμμυ με κώλο από Φ80
65Β Αλεξάνδρα, σε λίγο θα την ψάχνουμε, ας της πει κάποιος να βάλει κάτι στο στόμα της να πάρει κανένα γραμμάριο

Άγκυρας αριστερό, μια χοντρή μελαχρινή με βύζους  :new_shocked: :new_shocked:
Δεξί η Βικτώρια με κοντό μαλί μιλφ και γεμάτη νάζι βόγγαγε στο δωμάτιο με συναγωνιστή

Διδύμου 7 αριστερό μια παχουλή
δεξί η Λώρη με λωκό άλλη που πρέπει να φάει λιγάκι μπας και πάρει κανένα γραμμάριο
8 αριστερό η Καρίνα

Φώκαιας
19 η Ρωξάνη με το βυζί ως το γόνατο
25Β μια μελαχρινή τροφαντούλα που δουλεύει και Φ86
27Β επάνω μια ρωσίς μιλφ με μπυρόκοιλο
όπως καταλαβένετε την έκανα Λούης, και καθοδόν έπεσα πάνω στην Αλκαμένους όπου κάτι μου έλεγε σαν όνομα και έψαξα και βρήκα 2 σπιτάκια γνωστά σε πολλούς από εσάς, άγνωστα σε εμένα  :tooth: :tooth:
Αλκαμένους 113 η Βαλέρια παναγιά βόηθα την περίμενα και 15 λεπτά να βγεί μη χέσω και έλεγε στον συναγωνιστή "την επόμενη φορά να μου πεις μανάρι μου τι εσώρουχα θες να σου φορέσω"  *P *P
και πάω στο τελευταίο και τυχερό σταθμό μου δίπλα στο 117 και πετυχένω την Ελένη, πολύ όμορφη ξανθιά με μπλέ ματάρες στυλ Μενεγάκη κάπως με τούμπανο βυζί και κώλο, και φυσικά την τίμησα, ακολουθεί κριτική
Βγαίνοντας η ρομαντική βροχή είχε σταματήσει, και το όμορφο  :knockinb: που ονειρεύτηκα στην αρχή είχε γίνει πραγματικότητα  :thumbsup:

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝ ΒΡΕΙ ΤΗ ANDREA ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΟΛΩΝΟΥ 27Β ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΗΓΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΣΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΥΜΑΝΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σύντροφε farkeli όταν βγάζεις τις φώτο δεν φοβάσαι μήν παίζει κανας προστάτης-φούσκας στην περιοχή (σε καμια καφετέρια ή να κόβει βόλτες) και σου κανει φασαρία;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom