καλημερα παιδες.μεσα στην καβλα σημερα πρωινιατικα 10 η ωρα ξεκινησα μια μικρη περιηγηση στα μπουρδελακια του
μεταξουργειου να βρω κανενα καλο κομματι να γαμησω. παρολο που δεν ειχα κοιμηθει σχεδον για 20 ωρες ο πουτσος μου γουσταρε απεγνωσμενα να τρυπωσει σ ενα ζεστο μουνι και να ξεφορτωσει επειγοντως.ομως ηθελα την παρουσια μιας γυναικας εστω και εκδιδομενης.να την αγγιξω,να την χορτασω σε αυτο τον λιγο χρονο που θα ειχα στη διαθεση μου,απαλλαγμενος απο πρεπει και προκαταληψεις.μονο το μουνι ειχε σημασια τιποτε αλλο.την γυναικα την θελω με πιασιματα,με κωλαρα μπουταρες αλλα να κραταει και λιγο μια εικονα της προκοπης ολο αυτο.οχι οτι να ναι.να δενει δηλαδη και με το υπολοιπο συνολο.το βρηκα λοιπον στο προσωπο της αντριανας στο μεγαλου αλεξανδρου 28α.αλλα πριν αναφερω για την συνευρεση μου μαζι της να πω οτι περασα πρωτα απο τα μπουρδελακια στην ιασωνος τα πανω πανω.ετσι ειδα, εχουμε και λεμε:
ιασωνος 1β για οσους θελουν να κατεβουν τωρα,δυο ξανθιες μια συμπαθητικη με καρε μαλλι με μοβ κυλοτα και αλλη μια ξανθουλα ρωσιδα και αυτη μαλλον.ναταλια το ονομα της,με ωραιο κωλαρακι και σωμα.απλο προγραμμα
ιασωνος 44 το δεξι,μια αλβανιδα ξανθια πανω σε τσοντοτακουνα ανοιχτοχρωμο ματι με δυνατο βυζο-μπομπα με ωραια πιασηματα οχι χοντρη και αρκετα καυλα θα ελεγα στη φατσα
ιασωνος 44 αριστερο μια ξανθια χοντρουλα αυτην τη φορα που επειδη δεν ειχε κανενα πελατη με τραβαγε να μπω.μετρια προς ψιλη στο υψος με πεσμενο βυζι ομως
ιασωνος 46 επανω στις σκαλες,δυο γκομενες μελαχροινες μια μετρια προς κοντουλα και μια πιο ψιλη.η ψιλη ειχε κανονικο σωμα φορουσε μια ρομπα που διαγραφονταν τα μπουτια της και η πιο κοντη ειχε μπουταρες και αρκετα πιο τουμπανο βυζο. φευγοντας στο φως του ηλιου η κοντη αναφωνησε: "πωπω τι ωραια ματια που εχει αυτος" και εγω ανησυχησα, "αραγε να ειναι μονο αυτο που αξιζει επανω μου?"
κωλονου 53 το μιλφακι φωτεινη απο περγαμου.για οσους δεν την ξερουν ειναι ρωσιδα μετριου αναστηματος ξανθια με βυζους που ξεχωριζουν και κανει ακαποτα τσιμπουκια
κωλονου 48 δυο μελαχροινες.μια με μαλλια μαυρα μεχρι τους ωμους ψιλοαφανα με δυνατη μεγαλη κωλαρα μπουταρες και παντοφλες νεαρη σε ηλικια και η αλλη πιο μεγαλη σε ηλικια,με μαλλλι μαυρο πιο μακρυ και με λιγο πιο μεγαλο στηθος θα ελεγα.η πρωτη με καβλωσε και την εβαλα στο ματι
και ερχομαστε τωρα σε αυτο της μεγαλου αλεξανδρου οπου περασα με την αντριαννα.σε αυτο το τσαρδι ειχε δυο κοπελες την παολα.ψιλη ρουμανα με πλακα στηθος,μεγαλη τροφαντη κωλαρα σαν αχλαδι.την ειχα ξαναπαρει παλιοτερα.κανει δυνατη ακαποτη πιπα.και την αντριαννα ψιλη και αυτη βαμμενη ξανθια με μεγαλο κωλο και σχετικα μετριο βυζι με γυαλια μυωπιας.το σωμα της μου κεντρισε την περιεργεια και ηθελα να την δοκιμασω στο δωματιο,μιας και ειπε η τσατσα οτι κανουν και οι δυο ακαποτο τελειωτικο στο στομα
ετσι δινω το δεκαυρο και με ανεβασε η τσατσαρα στο πανω δωμα.γδυθηκα και περιμενα.εν συντομια τωρα:
η αντριαννα μπηκε μεσα με χαμογελο και μονο για αυτο της οφειλω την κριτικη που γραφω. συμπαθητικη κοπελα γυρω στα 27 28 την κανω. αρχισε τα χαδια λοιπον τα τριψιματα στο πουτσο μου με τον κωλο της και εγω να την φιλαω στον λαιμο και εκεινη να χαμογελα
αφου με καβλωσε ξαπλωσε ανοιξε διαπλατα τα μπουτια και με αφησε να βαζω δαχτυλο στο υγρο μουνακι της.με αγκυλωναν οι τριχες βεβαια αλλα το προσπερναμε.ενω το προγραμμα ελεγε ακαποτη πιπα στο σαλονι μολις της εδειξα να μην βαλει καποτα αυτη εκανε οτι παρακουσε και μου την περασε τελικα. εγω για να μην επερεαστω απο αυτο το σκηνικο εκανα τον κινεζο,αλλα με ξενερωσε γιατι δεν κρυβω οτι ηθελα να με πιπωσει αφιλτρα.
το αναφερω για να γνωριζετε απλως.παμε παρακατω. πιπα δυνατη η πουτσα μου ειχε γινει πυραυλος τουμπανο οσο πιο πολυ με εγλυφε τοσο περισσοτερο καυλωνα και τοσο περισσοτερο εφτανε η καποτα στα ορια της.ειχε τεντωσει καργα ετοιμη να σπασει.δεν πτοηθηκα ομως μετα απο 3 - 4 λεπτα πιπας της ειπα να με καβαλησει οπως και εκανε.στη αρχη απεφευγε βαθιες δισεισδησεις και αποτομα καθισματα καθοτι την καρφωνα και εγω στο χαλαρο.υστερα αφεθηκε για λιγο και αρχισα να νοιωθω περισσοτερο το μουνι της να καταπινει μεχρι τερμα τον πουτσο μου.κλειδωθηκε λοιπον εκει με τα μπουτια της και αρχισε τα κουνηματα. μου ρθε να χυσω. αμεσως,για να μη γινει η μαλακια και να το καθυστερησω ακομη,σηκωνομαι αποτομα,την βαζω στα τεσσερα και αρχισα να δινω παλι με αργο ρυθμο και βαθιες ανασες.ηθελα να το απολαυσω ωραια και καλα χωρις αγχος.το μουνι της σχετικα καλη αισθηση αλλα και παλι σε αυτην την σταση προτιμουσα να την εχω πιο κοντα μου.ετσι χωθηκα οσο περισσοτερο απο πισω της μπορουσα στο ορθιο οπως ημουν και προσπαθουσα να πιανω την κωλαρα της να την χουφτωνω μια απο το ενα κωλομαγουλο και μια απο το αλλο και να σπρωχνω κολλητα με τ αρχιδια μου το πουτσο μου να μπαινει βαθυτερα στην μουναρα της
για λιγο αισθανθηκα οτι προσπαθουσε να με αποφυγει καπως πισωκολλητα διοτι ολη αυτη η φαση ειχε κρατησει πανω απο πενταλεπτο και κατα την διαρκεια αυτης τον εβγαλα να παρει ανασα και με την ευκαιρια να με πιπωσει και να της τον ξαναβαλω στο μουνακι της ωστε να χυσω και να τελειωσω με αυτο τον τροπο. αρνηθηκε την πιπα κατευθειαν μετα το γαμησι. μου ειπε και καλα προσεχει την υγιεια της. δεν της ειπα τιποτα.της τον ξαναεχωσα,σφυροκοπησα δυνατα,αρχισε να αποτραβιεται μαλλον γιατι ψιλοπονουσε και πανω εκει εκσπερματισα μουγκριζοντας
πριν βγει απο το δωματιο με ρωτησε αν περασα καλα,χαιρετηθηκαμε και την εκανε.χαρηκα πολυ το ζεστο νερο που ειχε ωστε να πλυθω εστω προχειρα πριν εξαφανιστω και εγω και γενικα πολυ καθαρος χωρος.δυστυχως ξεχασα να αναφερω,το σαλονι οσο περιμενα μεχρι να μπω στο δωματιο επανω,ηταν γεματο αιγυπτιους και μαλιστα καποιοι απο αυτους μπηκαν και να γαμησουν τις γκομενες.τωρα που το ξανασκεφτομαι ψιλοαηδια.τελος παντων. ηθελα να ρωτησω και αλλους απο εδω για αυτο που ανεφερα και στην αρχη:σε εμενα συμβαινει μονο αυτο με τις καποτες στα μπουρδελακια του
μεταξουργειου,που οταν βρισκομαι σε πληρη στυση τις αισθανομαι πολυ σφιχτα επανω μου και να τεντωνουν σε υπερβολικο σημειο, η γενικα συμβαινει αυτο σε ολους οποτε να υποθεσω οτι εχουν ας πουμε τα μικρα νουμερα απο προφυλακτικα? πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. εκτος εαν κανουν οικονομια και στις καποτες και περνουν τις φθηνοτερες και τα πιο μικρα μεγεθη που κανουν για πεη- μινιατουρες,τι να πω?
κλεινοντας, εμεινα περιπου στο δωματιο 11 με 12 λεπτα,προτου χτυπησει η τσατσα απο κατω. σας αφηνω με ενα brand new γλυκο κομματι απο τους αγγλους chicane που κατεβασα σημερα το πρωι και δεν σταματησα να το ακουω απο τοτε
www.youtube.com/watch?v=A9vidW1Llrs]http://www.youtube.com/watch?v=A9vidW1Llrs[/url[/video]]