Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (10 μέλη και 100 επισκέπτες)

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
χθεσινη τσαρκα το πρωι κατα της 4.30 ..... στη λιοσιων ..... 2 ανοιχτα ολα κι ολα με απιστευτα ασχημες γυναικες και πολυ κοσμο σε αναμονη μαλιστα να σπρωξει !! Οι μερες των γιορτων δεν ειναι pay sex τελικα.

Επισκέπτης
χθεσινη τσαρκα το πρωι κατα της 4.30 ..... στη λιοσιων ..... 2 ανοιχτα ολα κι ολα με απιστευτα ασχημες γυναικες και πολυ κοσμο σε αναμονη μαλιστα να σπρωξει !! Οι μερες των γιορτων δεν ειναι pay sex τελικα.
που τριγιρνας προινιατικα μεγιστε χιστι και μπικτι?
παλι μου ξεφιγες ατακτε σκιστι!μπουαχχαχαχαχα!!!!

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Ασε xisti εγω ειχα παει απο Λιοσιων κατα τις 3 και ητν ολες μια και μια...απο τα τεσσερα σπιτακια τα τρια ειχαν μαυρες...Εκει τις εχει ξεχασει ο Θεος!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Καλύμνου 36:Η μαρίνα MILF από Russia.Το πλεονέκτημα της οτι κάνει ελεύθερο στοματικό.Τα μειονεκτήματά της;ΠΟΛΛΑ..Καθόλου συμμετοχή ,κακό γαμήσι..ΜΗΝ πάτε.. >:(
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλύμνου 36:Η μαρίνα MILF από Russia.Το πλεονέκτημα της οτι κάνει ελεύθερο στοματικό.[size=11pt]Τα μειονεκτήματά της;ΠΟΛΛΑ..Καθόλου συμμετοχή ,κακό γαμήσι..ΜΗΝ πάτε.. >:([/size]
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Πες μας ότι ζητάει και 25 ευρώ :2funny:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
xτες στη φυλης 200 ηταν ρουμανακι μελαχροινο λεπτοκαμωμενο.λεγεται καρλα απ'ότι μου ειπε και μου εκανε τσιμπουκι καλο αλλα οχι γλυψιμο στα μπαλακια.ανεκτικη στο πισωκολητο και ανεση χρονου μεσα θα ελαγα γιατι εκανα 15 λεπτα περιπου.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σημερινη τσαρκα απο τις 2 μεχρι τις 4 παρα το απογευμα,αδεια η Αθηνα και κατα συνεπεια και οι δρομοι με αποτελεσμα σε λιγα λεπτα να βρεθω στα ιατρεια της καυλας επι της Φυλης
Φυλης 59 πανω μια Αλβανιδα Μεριλιν Μονροε και καλα,απαραδεκτη επιεικως :jerking:
Φυλης 59 κατω το αστερι Βανεσα :rockon:(την πηρα παλι σημερα,20€,
(χαλαρη απο θεμα χρονου,παιχνιδιαρα,καυλιαρα)
Φυλης 65 κατω καθως το επανω ηταν κλειστο ηταν μια νεα γουρουνιτσα μελαχροινη,Αντζυ,προσπερασμα και εδω
Το 67 κατω κλειστο
Το 69 γινοταν ο πυργος της Βαβελ με μουσικη υποκρουση αραβο-πακιστανικη μουσικη(οχι οριενταλ)και μαεστρισσα του μπουρδελου την ασιατικων χαρακτηριστικων και πολλες φορες ξεσκισμενη Χριστινα
Στο 71 πανω ενα μπαζο με ξανθο πλατινε μαλλι,τελειως γουρουνα γκομενα
Στο 71 κατω η Αντριανα,μελαχροινο ξεκωλι που ηταν και στο 86 πανω
Απο την απεναντι πλευρα της Φυλης εψαχνα αλλο ενα καυλιαρικο τεμαχιο και αφου ξαναπερασα απο το 59 κατω οπου ειχα ξεχασει τα ρεστα(ηταν 30€-παλι καλα που ο τσατσος το φροντισε)μπηκα στο σπιτι που ειναι ο Μαρκαριαν τα απογευματα,το 86 με τα σκαλοπατια,εκει εμφανιστηκε ντυμενη Αι Βασιλης(με καπελακι αγιοβασιλιατικο και ενα σετ προστυχα εσωρουχα)η καυλιαρα Αννα απο την Πολωνια  :rockon:που δουλευει και στο κατω,πολυ ομορφο μωρο με σωμα στριππερ καθως διατελεσε στο Ηρακλειο σε στριπτιζαδικο,κολλητα το 20 €στην τσατσα και για 2η φορα μετα απο καιρο επαιρνα την Αννουλα με την σουπερ κωλαρα και προσωπο για τη βαρδια  :rockon:
Ο μαλακας που ανοιξε την πορτα(παλι καλα που την επαιρνα ενω με ειχε καβαλησει πιανοντας της την κωλαρα)απλα ειναι μπαστουνοβλαχος καγκουρας και καραγκιοζης :birdman: :jerking:,ρε νουμερο στα μπουρδελα δεν ανοιγουν πορτες :jerking:
Αννα :rockon: και η Βανεσσα :rockon: μου φτιαξαν τη μερα

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ξερεις μεχρι τι ωρα μπορουμε να βρουμε αννα και βανεσα ;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ξερεις μεχρι τι ωρα μπορουμε να βρουμε αννα και βανεσα ;

μετα τις 5 φιλε αλλαζει η βαρδια και τα κοριτσια στα μπουρδελα,οποτε δυσκολα να  της βρεις σημερα...
εκτος αν κανουν διπλοβαρδια

η βανεσσα πολλες φορες κανει δυο βαρδιες και συνηθως την βραδυνη στο 71 κατω.

και η αννα κατα καιρους την εχω δει πρωι -απογευμα και στη φωκαιας 25 πανω

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Σημερινη τσαρκα απο τις 2 μεχρι τις 4 παρα το απογευμα,αδεια η Αθηνα και κατα συνεπεια και οι δρομοι με αποτελεσμα σε λιγα λεπτα να βρεθω στα ιατρεια της καυλας επι της Φυλης
Φυλης 59 πανω μια Αλβανιδα Μεριλιν Μονροε και καλα,απαραδεκτη επιεικως :jerking:
Φυλης 59 κατω το αστερι Βανεσα :rockon:(την πηρα παλι σημερα,20€,
(χαλαρη απο θεμα χρονου,παιχνιδιαρα,καυλιαρα)
Φυλης 65 κατω καθως το επανω ηταν κλειστο ηταν μια νεα γουρουνιτσα μελαχροινη,Αντζυ,προσπερασμα και εδω
Το 67 κατω κλειστο
Το 69 γινοταν ο πυργος της Βαβελ με μουσικη υποκρουση αραβο-πακιστανικη μουσικη(οχι οριενταλ)και μαεστρισσα του μπουρδελου την ασιατικων χαρακτηριστικων και πολλες φορες ξεσκισμενη Χριστινα
Στο 71 πανω ενα μπαζο με ξανθο πλατινε μαλλι,τελειως γουρουνα γκομενα
Στο 71 κατω η Αντριανα,μελαχροινο ξεκωλι που ηταν και στο 86 πανω
Απο την απεναντι πλευρα της Φυλης εψαχνα αλλο ενα καυλιαρικο τεμαχιο και αφου ξαναπερασα απο το 59 κατω οπου ειχα ξεχασει τα ρεστα(ηταν 30€-παλι καλα που ο τσατσος το φροντισε)μπηκα στο σπιτι που ειναι ο Μαρκαριαν τα απογευματα,το 86 με τα σκαλοπατια,εκει εμφανιστηκε ντυμενη Αι Βασιλης(με καπελακι αγιοβασιλιατικο και ενα σετ προστυχα εσωρουχα)η καυλιαρα Αννα απο την Πολωνια  :rockon:που δουλευει και στο κατω,πολυ ομορφο μωρο με σωμα στριππερ καθως διατελεσε στο Ηρακλειο σε στριπτιζαδικο,κολλητα το 20 €στην τσατσα και για 2η φορα μετα απο καιρο επαιρνα την Αννουλα με την σουπερ κωλαρα και προσωπο για τη βαρδια  :rockon:
Ο μαλακας που ανοιξε την πορτα(παλι καλα που την επαιρνα ενω με ειχε καβαλησει πιανοντας της την κωλαρα)απλα ειναι μπαστουνοβλαχος καγκουρας και καραγκιοζης :birdman: :jerking:,ρε νουμερο στα μπουρδελα δεν ανοιγουν πορτες :jerking:

δυνατος ανταποκριτης ο psolaras.

η βανεσσα βαζει γλωσσα στα μπαλακια?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Φιλε psolaras επειδη στις κριτικες δεν υπαρχει κι εδω δεν εχει γινει ποτε οσο εψαξα,αν σου κανει κεφι δεν κανεις μια πιο λεπτομερη περιγραφη της βανεσας καθως και των υπηρεσιων που προσφερει?αν δεν βαριεσαι!thanks!!!!

Επισκέπτης

χαχαχαχαχα ελεος!Ποσο μαλακας μπορει να ειναι κανεις?Απο τις μεγαλυτερες γκαφες που εχω ακουσει σε μπουρδελο.Χαχαχαχ πως δεν σου επεσε με την ολη φαση! ελεος.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μολις γυρισα απο τσαρκα στη φυλης και σας καταθετω την εμπειρια μου.ξεκινησα απο φωκαιας που κυριαρχουσε η μετριοτητα εκτος απτο αντελοσπιτο στο οποιο ηταν μια νταρντανα καστανη με βυζαρες και κωλαρα αλλα πολυ νταρντανα για τα γουστα μου.καταληγω τελικα στο φυλης 86.λιλη μου ειπε η τσατσα μαλλια καστανα με ανταυειες ωραιο σωμα και αγριο βλεμμα.εδω λεω ειμαστε.μπαινω μεσα ερχεται μετα απο 10 λεπτα.εντωμεταξυ ακουσα που φωναζε οσο την περιμενα.μπαινει μεσα και εκανε μπαμ οτι ειχε τα νευρα της.αρχισε να μου λεει για τους πακιστανους οτι μυριζε το σαλονι,δε μπορουσε να βγει εξω απτην βρωμα κτλ.ξεκιναει μια πιπα στη κυριολεξια παιδια 10 δευτερολεπτων και αρχιζει να μου τον παιζει τοσο ατεχνα και δυνατα που πιστευω αν βαλω μια 10χρονη θα το κανει καλυτερα.της λεω κανε πιπα ξανα και μου απανταει επι λεξη"εγω δεν κανω πολυ ωρα πιπα γιατι πιανομαι αν σκυβω πολυ ωρα".που να μου σηκωθει εμενα μετα απο ολα αυτα.συνεχιζει να μου τον παιζει νευριασμενη που δεν σηκωνοταν και μου λεει τι θα γινει τελικα?ωσπου στο τελος της λεω αστο κοπελα μου σηκω και φυγε.πηγαινω σε μπουρδελα 13 χρονια τετοια συμπεριφορα δεν μουχει ξανατυχει.ξενερωσα τοσο πολυ που σηκωθηκα και εφυγα χωρις να πω τιποτα ουτε στη τσατσα.τελικα κατεθεσα στο 84 σε μια ψηλη ξανθια με σιλικονατες μπαλες.μαλιστα της ειπα την ιστορια και ξεσπασε στα γελια ετσι οπως της ταλεγα.μακρια παιδες απο αυτην.επαγγελματισμος μηδεν.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
O χιστις καταφερε να παει φυλης σημερα και να πιτσιλισει.

κατα της 6 ξεκινησα απο π.φαληρο για φυλης....κολλημενα τα παντα κινηση απιστευτη πολλα ζωα με ενα τιμονι στο χερι και να νομιζουν πως οδηγουν

με τα πολλα καταφερα και εφτασα στα 71-86 δεν πατησα καθολου γιατι γινοταν πανικος απο κοσμο και δεν γουσταρα.

ξεκινησα με φ.99 που βγηκε ενα τραβελι εν ονοματι μαρθα...μελαχροινη μουφα θα την ελεγα ασε που το σπιτι βρωμαγε απιστευτα με το ζορι εκατσα 1 λεπτο να περιμενω να τη δω.

συνεχεια στα 3 της σειρας στο 134.

στο επανω με τις σκαλες μια αδιαφορη που η τσατσα την διαφημιζε με 20ε και με 40 συνολο ειχε και 69

στο ισογειο ενα αδιαφορο κοντοπουτανο (παρολο που ειμαι λατρης των κοντοπουτανων αυτο δεν μ'αρεσε ομως)

στο υπογειο μια ξανθια παλι αδιαφορη οπου και κατεθεσα γιατι ηταν αδειο και δεν υπηρχε κανεις να περιμενει. ξανθια λεπτουλα μικρη σε ηλικια γυρω στα 20-22 πριν προλαβω να γδυθω ειχε μπει στο δωματιο και με περιμενε με το προφυλακτικο στο χερι μολις ξαπλωσα κατευθειαν πιπα μετα απο πανω μετα πισωκολλητα. τζενη αν θυμαμαι καλα το ονομα της. δεν ξαναπηγαινα με τιποτα παντος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πριν λιγο γυρισα και εγω απο τσαρκα και επειτα απο το σημερινο δευτερο test drive μπορω να πω πως οι λατρεις των ωριμων κυριων και της γυμνασμενης γλωσσας πρεπει να πανε στη φωκαιας 27.μια πορτα δυο σπιτια,μπηκα στο πρωτο που ειναι σαν φινιστρινι και εκει βρισκεται μια ωριμη ξανθια απο ρωσια,νομιζω μαρινα η ναντια,την λενε.παιρνει 20 και γλυφει τα αρχιδια τοσο τελεια και τα ρουφαει τοσο εμπειρα που νομιζα οτι θα μεινουν στο στομα της.την πρωτη φορα μου τα εγλειψε παρολο που ηταν αξυριστα κανα 3μηνο και στη συνεχεια ακαποτο,σημερα πηγα ξυρισμενος στην πενα και εκανε χοντρο παιχνιδι σε ολη την γυρω περιοχη μεχρι γκυφοκολαδα σαν λυσασμενη.δεν ειναι ομορφη ουτε κανει ακροβατικα στο γαμησι αλλα την συνιστω στους μερακληδες της καυλας,κανει καλο γλυψιμο και ειναι πολυ υπακουη.σιγουρα αξιζει το 20ρικακι :bounce-glasses: :rockon:

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
πριν λιγο γυρισα και εγω απο τσαρκα και επειτα απο το σημερινο δευτερο test drive μπορω να πω πως οι λατρεις των ωριμων κυριων και της γυμνασμενης γλωσσας πρεπει να πανε στη φωκαιας 27.μια πορτα δυο σπιτια,μπηκα στο πρωτο που ειναι σαν φινιστρινι και εκει βρισκεται μια ωριμη ξανθια απο ρωσια,νομιζω μαρινα η ναντια,την λενε.παιρνει 20 και γλυφει τα αρχιδια τοσο τελεια και τα ρουφαει τοσο εμπειρα που νομιζα οτι θα μεινουν στο στομα της.την πρωτη φορα μου τα εγλειψε παρολο που ηταν αξυριστα κανα 3μηνο και στη συνεχεια ακαποτο,σημερα πηγα ξυρισμενος στην πενα και εκανε χοντρο παιχνιδι σε ολη την γυρω περιοχη μεχρι γκυφοκολαδα σαν λυσασμενη.δεν ειναι ομορφη ουτε κανει ακροβατικα στο γαμησι αλλα την συνιστω στους μερακληδες της καυλας,κανει καλο γλυψιμο και ειναι πολυ υπακουη.σιγουρα αξιζει το 20ρικακι :bounce-glasses: :rockon:
Ναι αδερφέ,Μαρίνα και είναι καλή στη σπάτουλα όντως.Τ'αξιζει τα λεφτάκια της. :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom