που λιγο πριν εγλειφαν την ψωλη καποιου αλλου...
Πες τα..Πες τα φιλε.. ;)
Και μετα αναρωτιουνται για τις αρρωστειες...
Ασε ρε φιλε την επαθα και εγω την Παρασκευη στο Κολωνου 27Β. Απο μακρυα φαινεται καλη αλλα εχει τριχες στον κωλο. ΜΠΛΙΑΧ
τσαρκα σε φυλης και φωκαιας σημερα το πρωι κατα τις 12.
φωκαιας 27 η γνωστη μαυρουλα η καρλα.
φωκαιας 25 η βικτωρια ψηλη ξανθια ωραιο σωμα αλλα φαινεται κρυοκολη και ξενερωτη.
φωκαιας 17β μια κοντουλα παχουλουλα ψιλομπαζακι.
φωκαιας 24 μια μαυρουλα που παρακαλαγε να τσιμπησει πελατη.οταν ειπα στη τσατσα θα κανω μια βολτουλα μου ειπε"ολοι το ιδιο λετε και δεν ξαναρχεται κανεις"
φυλης 59 κατω η τσεχα η μισελ.νταρντανα γκομενα.την εχω παρει παλιοτερα.κανει δυνατη πιπα και πολυ ωρα αλλα μετα απο συμμετοχη λιγα πραγματα.εχει πολυ ωραιο σωμα παντως για τους λατρεις του ειδους.
φυλης 65 κατω ενα μελαχροινο ψηλο και αδυνατο γκομενακι.μετρια γενικα.
φυλης 69 πανω το χριστινακι το κινεζακι.
τα δυο στο φυλης 71 ειναι κλειστα εδω και 2-3 βδομαδες απο τοτε που σταματησε η μιλενα.Τα 71 γιατί είναι κλειστά;Μήπως οι γκόμενες που είχαν δεν έφερναν πελατεία;Μήπως έχουν πάει να φέρουν νέο αίμα;Ελπίζω να ανοίξουν κάποια στιγμή με ωραίες κοπέλες!
Τα συνεργαζόμενα 134 είναι ανοιχτά;
Τα συνεργαζόμενα 134 είναι ανοιχτά;
απο εμφανιση ειναι οντως εντυπωσιακη η βικτωρια.απλα οταν βγηκε στο σαλονι την ειδα αγελαστη και μουτρωμενη γιαυτο εγραψα οτι δε μου εκανε καλη εντυπωση.θα την τσεκαρω και μεσα παντως.Λάθος η εκτίμηση για τη Βικτώρια του Φωκαίας 25. Πολύ γελαστή, σέβεται και τιμά τα λεφτά που παίρνει.Φιλότιμη και πολύ εντυπωσιακή σαν εμφάνιση.Ξεκινά με κουβέντα και χαιδέματα στη συνέχεια βαθιά πίπα και εναλλαγή πολλών στάσεων που τις υποδεικνύει η ίδια, χωρίς βιασύνη. Σημερινή, μεσημεριανή επίσκεψη.
γυρω στις 12 καταθεση στο ισογειο διπλα απο το βενζιναδικο.κοκκινομαλικο ομορφο πιπινακι γουσταρε και απολαμβανε.προτεινομενο.εγω τουλαχιστον την ξαναδοκιμαζω
25 πάνω ή κάτω?Λάθος η εκτίμηση για τη Βικτώρια του Φωκαίας 25. Πολύ γελαστή, σέβεται και τιμά τα λεφτά που παίρνει.Φιλότιμη και πολύ εντυπωσιακή σαν εμφάνιση.Ξεκινά με κουβέντα και χαιδέματα στη συνέχεια βαθιά πίπα και εναλλαγή πολλών στάσεων που τις υποδεικνύει η ίδια, χωρίς βιασύνη. Σημερινή, μεσημεριανή επίσκεψη.