Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (31 μέλη και 273 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ασε ρε φιλε την επαθα και εγω την Παρασκευη στο Κολωνου 27Β. Απο μακρυα φαινεται καλη αλλα εχει τριχες στον κωλο. ΜΠΛΙΑΧ

Δεν πιστευω να μιλατε για την Αντριαννα οτι ηταν στο Κολωνου 27?? :huh:   :huh:

Και αυτη μελαχρινη με φυσικοτατο στηθος ηταν..

Δουλευε ακριβως διπλα στο σπιτι της Κατερινας-Χριστινας.. ;)

Αυτο με την κοκκινη πορτα. Δεν θυμαμαι νουμερο.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ποτέ δεν ξέρεις.. τι έξτρα μπορεί να προκύψουν μέσά στο δωμάτιο...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τσαρκα σε φυλης και φωκαιας σημερα το πρωι κατα τις 12.
φωκαιας 27 η γνωστη μαυρουλα η καρλα.
φωκαιας 25 η βικτωρια ψηλη ξανθια ωραιο σωμα αλλα φαινεται κρυοκολη και ξενερωτη.
φωκαιας 17β μια κοντουλα παχουλουλα ψιλομπαζακι.
φωκαιας 24 μια μαυρουλα που παρακαλαγε να τσιμπησει πελατη.οταν ειπα στη τσατσα θα κανω μια βολτουλα μου ειπε"ολοι το ιδιο λετε και δεν ξαναρχεται κανεις"
φυλης 59 κατω η τσεχα η μισελ.νταρντανα γκομενα.την εχω παρει παλιοτερα.κανει δυνατη πιπα και πολυ ωρα αλλα μετα απο συμμετοχη λιγα πραγματα.εχει πολυ ωραιο σωμα παντως για τους λατρεις του ειδους.
φυλης 65 κατω ενα μελαχροινο ψηλο και αδυνατο γκομενακι.μετρια γενικα.
φυλης 69 πανω το χριστινακι το κινεζακι.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
τσαρκα σε φυλης και φωκαιας σημερα το πρωι κατα τις 12.
φωκαιας 27 η γνωστη μαυρουλα η καρλα.
φωκαιας 25 η βικτωρια ψηλη ξανθια ωραιο σωμα αλλα φαινεται κρυοκολη και ξενερωτη.
φωκαιας 17β μια κοντουλα παχουλουλα ψιλομπαζακι.
φωκαιας 24 μια μαυρουλα που παρακαλαγε να τσιμπησει πελατη.οταν ειπα στη τσατσα θα κανω μια βολτουλα μου ειπε"ολοι το ιδιο λετε και δεν ξαναρχεται κανεις"
φυλης 59 κατω η τσεχα η μισελ.νταρντανα γκομενα.την εχω παρει παλιοτερα.κανει δυνατη πιπα και πολυ ωρα αλλα μετα απο συμμετοχη λιγα πραγματα.εχει πολυ ωραιο σωμα παντως για τους λατρεις του ειδους.
φυλης 65 κατω ενα μελαχροινο ψηλο και αδυνατο γκομενακι.μετρια γενικα.
φυλης 69 πανω το χριστινακι το κινεζακι.

to 71 ακομα κλειστο?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ναι και τα δυο κλειστα.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Τα 71 γιατί είναι κλειστά;Μήπως οι γκόμενες που είχαν δεν έφερναν πελατεία;Μήπως έχουν πάει να φέρουν νέο αίμα;Ελπίζω να ανοίξουν κάποια στιγμή με ωραίες κοπέλες!

Τα συνεργαζόμενα 134 είναι ανοιχτά;

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τα 71 γιατί είναι κλειστά;Μήπως οι γκόμενες που είχαν δεν έφερναν πελατεία;Μήπως έχουν πάει να φέρουν νέο αίμα;Ελπίζω να ανοίξουν κάποια στιγμή με ωραίες κοπέλες!

Τα συνεργαζόμενα 134 είναι ανοιχτά;
τα δυο στο φυλης 71 ειναι κλειστα εδω και 2-3 βδομαδες απο τοτε που σταματησε η μιλενα.

alexis1973

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, συναγωνιστές. Όταν έμαθα ότι το ρδέλο στην Αλκαμένους 113 είχε ανακαινιστεί και ότι είχε φέρει νέο αίμα, πήγα. Την Τρίτη, λοιπόν, πήγα (πρωινή βάρδια) και ήταν ένα μιλφ με μεγάλο στήθος, αλλά από φάτσα, άστα να πάνε. Δεν μπήκα τελικά, και πήγα στη Ζάνα, Αγκύρας. Είχα πολύ καιρό να πάω, και είχα πεθυμήσει τα ωραία της τσιμπούκια. Μου είπε πως στην Ρωσία ήταν νοσοκόμα. Φαντάσου να είσαι ασθενής της. Να σε πλακώσει στα τσιμπούκια να γίνεις περδίκι.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Χθεσινή πρωινή επίσκεψη στο κατάστημα της Κωνσταντινουπόλεως (νούμερο δεν θυμάμαι - Πλ.Αττικής-σε όροφο).
Βαλέρια , για Ρωσίδα έφερνε, γεματούλα.
Δυστυχώς μάπα το καρπούζι.
Αποφύγετέ την.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
γυρω στις 12 καταθεση στο ισογειο διπλα απο το βενζιναδικο.κοκκινομαλικο ομορφο πιπινακι γουσταρε και απολαμβανε.προτεινομενο.εγω τουλαχιστον την ξαναδοκιμαζω

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Εννοούμε μάλλον το  Φυλης 59 κάτω ?... !

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Λάθος η εκτίμηση για τη Βικτώρια του Φωκαίας 25. Πολύ γελαστή, σέβεται και τιμά τα λεφτά που παίρνει.Φιλότιμη και πολύ εντυπωσιακή σαν εμφάνιση.Ξεκινά με κουβέντα και χαιδέματα στη συνέχεια βαθιά πίπα και εναλλαγή πολλών στάσεων που τις υποδεικνύει η ίδια, χωρίς βιασύνη. Σημερινή, μεσημεριανή επίσκεψη.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Λάθος η εκτίμηση για τη Βικτώρια του Φωκαίας 25. Πολύ γελαστή, σέβεται και τιμά τα λεφτά που παίρνει.Φιλότιμη και πολύ εντυπωσιακή σαν εμφάνιση.Ξεκινά με κουβέντα και χαιδέματα στη συνέχεια βαθιά πίπα και εναλλαγή πολλών στάσεων που τις υποδεικνύει η ίδια, χωρίς βιασύνη. Σημερινή, μεσημεριανή επίσκεψη.
απο εμφανιση ειναι οντως εντυπωσιακη η βικτωρια.απλα οταν βγηκε στο σαλονι την ειδα αγελαστη και μουτρωμενη γιαυτο εγραψα οτι δε μου εκανε καλη εντυπωση.θα την τσεκαρω και μεσα παντως.

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
γυρω στις 12 καταθεση στο ισογειο διπλα απο το βενζιναδικο.κοκκινομαλικο ομορφο πιπινακι γουσταρε και απολαμβανε.προτεινομενο.εγω τουλαχιστον την ξαναδοκιμαζω

Για ποια λες; Μήπως την Jenifer (δεν μιλάει πολύ ελληνικά). Την έψαχνα σήμερα και εχθές και δεν τη βρήκα. Ενημερώστε αν έχει αλλάξει βάρδια.
Δεύτερη συνεχόμενη μέρα που πήγα για αυτή και δεν τη βρήκα.  :headbang: :headbang:

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
quote author=requiem link=topic=26.msg315676#msg315676 date=1198256206]
απο εμφανιση ειναι οντως εντυπωσιακη η βικτωρια.απλα οταν βγηκε στο σαλονι την ειδα αγελαστη και μουτρωμενη γιαυτο εγραψα οτι δε μου εκανε καλη εντυπωση.θα την τσεκαρω και μεσα παντως.
[/quote]

Αληθευει πως η βικτωρια ειναι πολυ καλη στο κρεβατι...Σημμετεχει και δειχνει να μην εχει κομπλεξ...

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
25 πάνω ή κάτω?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
καλημέρα σε όλους και καλές γιορτές ....Πέρασα από Ρεμούνδου 21 και ήταν  μια Αντριάννα αδύνατη, μελαχροινή , πιτσιρίκα....γνωρίζει κανείς τίποτα για το πιπινάκι???Η ντενίζ λείπει για γιορτές ή είναι εδώ????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom