Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (25 μέλη και 204 επισκέπτες)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

Κάποια στιγμή πήγαινε η γνωστή αλόγα Σακίρα από Φυλής 59 πάνω στο μπουρδέλο της, φορώντας ένα κολάν. Περιττό να σας πω ότι όλα τα βλέμματα των περαστικών καρφώθηκαν πάνω στην θεσπέσια κολάρα της.  :s&m_1: :s&m_1:
[/quote] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Φυλής 86 ισόγειο:Πρόσφατα στο Φυλής 86 ισόγειο εργαζόταν η ΦΟΛΑ-ΑΠΑΤΗ-Σαμπρίνα από Φυλής 59 και Κολωνού 11.

ναι τυπε αυτο λεω το ισογειο με τη μπλε πορτα οχι τον οροφο. ισως κανω λαθος το νουμερο .,αυτο που δουλευε η τουμπαναρα η ρωξανα πιο παλια.... η σαμπρινα παντος φολα εντελως

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Κάποια στιγμή πήγαινε η γνωστή αλόγα Σακίρα από Φυλής 59 πάνω στο μπουρδέλο της, φορώντας ένα κολάν. Περιττό να σας πω ότι όλα τα βλέμματα των περαστικών καρφώθηκαν πάνω στην θεσπέσια κολάρα της.  :s&m_1: :s&m_1:
Έξω στο δρόμο θα την πήδαγα και εγώ,
έστω και αν περπατούσε.
Μόνο και μόνο για να βλέπω την κω(ο)λάρα της να πηγαινοέρχεται
Τώρα βέβαια, θα μου πείς ότι είναι κάπως δύσκολο να περπατάμαι και να πηδάμαι ...

:2funny:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
έστω και αν περπατούσε.
Τώρα βέβαια, θα μου πείς ότι είναι κάπως δύσκολο να περπατάμαι και να πηδάμαι ...

Αυτό σκέφτηκαν και όλοι οι περαστικοί, μπουρδελιάρηδες και μη, μιλάμε για την ΚΟΛΑΡΑ, να πηγαίνει πέρα δώθε, την κούναγε πολύ καλά το τσουλί...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης
Έκτακτη απογευματινή:

Φώκαιας 22 άνω-Νατάσα η κόρη του Τζέκινγκς Χάαν.Το ¨"ψιλομπαζάκι" κατά τα γραφόμενα συναγωνιστών.Ξανθιά νταρντάνα "Ρωσίδα" με παχάκια στην κοιλιά.
Ελεύθερο στοματικό και 69.20 ευρώ.Κατάθεση.
Η Νατάσα περίμενε καρτερικά τους επιβήτορες της με τα χέρια σταυρωμένα και το βλέμμα της αμήχανης κοπέλας στο νυφοπάζαρο.
Δεν ευοδώθηκαν τα προσδοκώμενα.Ακολουθεί κριτική.

Φώκαιας 22 κάτω.Καινούργια είσοδος στο πλάϊ.Άννα η καινούργια με πρωκτικό που δεν μιλά Ελληνικά και Αγγλικά.

Φώκαιας 25 1ος-Αντριάννα η καστανή με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Επίσης εργάζεται η Άννα η αρχοντική καστανή λεπτή "Ουκρανέζα" από Φυλής 84 1ος που κάνει τα βασικά.

Φυλής 59 κάτω-Σορένα σταθερά.Ελεύθερο στοματικό πλέον.
Φυλής 59 άνω-Σακίρα
Φυλής 65 άνω-Κάρμεν με απαράδεκτο βάψιμο και χτένισμα τα οποία της αφαιρούν την νεανική φρεσκάδα που είχε.Η δεύτερη κοπέλα είναι μία καστανή με κάπως μακρόστενο προσωπάκι, λεπτεπίλετη με πρωκτικό.

Φυλής 84 2ος-Ιρένα.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Το κοριτσάκι είχε αγωνία να συλλέξει πελάτες.
Φυλής 84 1ος-Μιχαέλα είπε η τσατσά.
[size=16pt]Φυλής 84 ισόγειο-Μαύρο στο βρωμο-ξεπετο-μάγαζο και στην σκατοκαργιόλα Ελληνίδα κωλόγρια τσατσά.[/size]
Φυλής 86 άνω-Ειρήνη.Λεπτή αθιγγανοειδής με καλό σώμα και αφροδισιακό στήσιμο κώλου στο περβάζι του παραθύρου.
Φυλής 86 κάτω-Δύο κοπέλες.Μία καινοφανής καστανή με νεανικό προγουλάκι που κάνει τα βασικά.Η άλλη ήταν στο δωμάτιο.

Μ.Προδρόμου 16 κάτω-Εντυπωσιακή καστανή με σπαστό μαλλί, νταρντάνα με διαχέοντες βύζους και πεταχτή ψωμωμένη κωλάρα-ο περίπλους της Υδρογείου!
Δεν έχει ξαναθεαθεί.

[size=16pt]Και βεβαίως ΜΑΚΡΥΑ από το Φυλής 71 κάτω:Εύα η ξιπασμένη τσατσομούμια![/size]

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Φυλής 84 2ος-Ιρένα.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Το κοριτσάκι είχε αγωνία να συλλέξει πελάτες.

Έχει και 2ο όροφο αυτό????  :2funny:
Τόσες φορές έχω πάει και δεν το έχω προσέξει...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
έστω και αν περπατούσε.

Καλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι οι υπηρεσιες της πλεον(εμενα μεχρι και πριν κανα διμηνο με καυλωνε και περναγαμε σουπερ παντως)αλλα αντικειμενικα και απο κορμι και απο φατσα ειναι οτι πιο ομορφ υπαρχει στην περιοχη..Και με ρουχα οντως ειναι πιο καυλιαρα απο εσωρουχα η γυμνη

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τωρα που το σκεφτηκα (βλεπωντας το ποστ παραπανω),αν και ποτε δεν εδινα σημασια σε τετοια και παντα προσπερνουσα...τις προαλες βραδυνη ωρα,τρια ατομα ημασταν,,μπαινουμε στο φ84 κατω και ερχεται με φορα η τσατσα και μας διωχνει επιτοπου πριν καλα καλα κλεισουμε τη πορτα πισω μας γιατι λεει η κοπελα μολις τωρα μπηκε στο δωματιο...αντε λεει παιδια καντε καμια βολτα και ελατε μετα...με αλλα λογια δε μας αφησε να περιμενουμε ουτε στο σαλονι...
ενοιωσα τοσο μαλακας...πορτα σε club εχω φαει σε μπουρδελο ομως πρωτη φορα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μίκυ Μάους δηλαδή . .  :P

:thumbsup:

Μινυ Μάους ... για να μην μας παρεξηγήσουν   :cheesy:

sexy-4-piece-mini-mouse-red-strapless-fancy-dress-costume-outift~7903088.jpg

Επισκέπτης
Που μπορεί κανείς να κάνει μια ήσυχη (σχετικά) ντελότσαρκα μακριά από συμμορίες αλλοδαπών και συναφή; (με όχημα εννοείται). Η πιο απλά:
ποιο είναι το πιο ήσυχο μπουρδελοσημείο της Αθήνας;

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Που μπορεί κανείς να κάνει μια ήσυχη (σχετικά) ντελότσαρκα μακριά από συμμορίες αλλοδαπών και συναφή; (με όχημα εννοείται). Η πιο απλά:
Ησυχο μερος δεν υπαρχει πουθενα τυπε,ο κινδυνος μπορει να μας βρει παντου,πιστευω παντως αν πας Φυλης μερα θα εχεις ησυχο το κεφαλι σου!

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Φυλής τις πρωινές ώρες...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Εκτός αν βάζεις και τα studio μέσα, όπου Βριλησσού και Κασσάνδρας(και γύρω περιοχές) είναι ήρεμα και το βράδυ...

fackiris

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Περίπου 01:15 μετά από μικρή βόλτα
φ136 κλειστό
φ134 κάτω λευκή πόρτα Ρωσίδη αδιάφορο
φ134 μπλε πόρτα Κατερίνα εχουν γράψει κριτικές
Θα ακολουθήσει και δική μου με θετικές εντυπώσεις.
Καλό βράδυ...

Επισκέπτης
Παράθεση από: jockerx στις χθες στις 09:26
Φυλής 86 ισόγειο:Πρόσφατα στο Φυλής 86 ισόγειο εργαζόταν η ΦΟΛΑ-ΑΠΑΤΗ-Σαμπρίνα από Φυλής 59 και Κολωνού 11.
ναι τυπε αυτο λεω το ισογειο με τη μπλε πορτα οχι τον οροφο. ισως κανω λαθος το νουμερο .,αυτο που δουλευε η τουμπαναρα η ρωξανα πιο παλια.... η σαμπρινα παντος φολα εντελως
Για την ίδια Σαμπρίνα λέμε.
Η Ρωξάνη=Ντανιέλα=Ολίβια με πρωκτικό και πλαστικά βυζιά εργαζόταν εκεί, στο Φυλής 86 ισόγειο.

Έχει και 2ο όροφο αυτό? Τόσες φορές έχω πάει και δεν το έχω προσέξει...
Ανοίγει μερικές φορές.

Μινυ Μάους ... για να μην μας παρεξηγήσουν
sexy-4-piece-mini-mouse-red-strapless-fancy-dress-costume-outift~7903088.jpg
Είναι teeny-mini-bikini κορασίδα;

Επισκέπτης
τωρα που το σκεφτηκα (βλεπωντας το ποστ παραπανω),αν και ποτε δεν εδινα σημασια σε τετοια και παντα προσπερνουσα...τις προαλες βραδυνη ωρα,τρια ατομα ημασταν,,μπαινουμε στο φ84 κατω και ερχεται με φορα η τσατσα και μας διωχνει επιτοπου πριν καλα καλα κλεισουμε τη πορτα πισω μας γιατι λεει η κοπελα μολις τωρα μπηκε στο δωματιο...αντε λεει παιδια καντε καμια βολτα και ελατε μετα...με αλλα λογια δε μας αφησε να περιμενουμε ουτε στο σαλονι...
ενοιωσα τοσο μαλακας...πορτα σε club εχω φαει σε μπουρδελο ομως πρωτη φορα...
Μπορεί να είχε κλείσει ο πελάτης την κοπέλα για διπλή ή τριπλή βάρδια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom