Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (17 μέλη και 174 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
εγω θελω να επισημανω οτι τον τελευταιο καιρο εχουν αρχισει να κυκλοφορουν στη φυλης πολλες σκατοφατσες,πολλα πρεζακια και κλεφτρονια.

τα πραγματα δεν ειναι σαν το μεταξι αλλα εχουν αρχισει να γινονται καπως μυστηρια.

ελπιζω οι τσιλιαδοροι-φυλακες των μπουρδελων που κυκλοφορουν στην περιοχη να διαβαζουν και να φροντισουν να κρατησουν την πιατσα τους καθαρη απο τετοιους αλητες γιατι αλλιως θα ψαχνουν πελατες αλλα δεν θα βρισκουν.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Περασε κανονικοτατα.

Η Ολγα/Ταμαρα ηταν φιλικοτατη και γελαστη στο σαλονι.
Μας θυμηηκε απο τις στουντιοτσαρκες μας και μιλησαμε λιγο.

Λεπτομεριες στην κριτικη του.

Ε, τότε θ'αναμένω λεπτομέρειες απ'τον ίδιο! :grin: Ευχαριστώ :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ε, τότε θ'αναμένω λεπτομέρειες απ'τον ίδιο! :grin: Ευχαριστώ :)

Για λεπτομεριες δες την προηγουμενη κριτικη μου για την Ταμαρα που εγραψα.
Την εχω παρει συνολικα 3 φορες με πιο προσφατη κριτικη την Κυριακη το Βραδυ.

Δες εδω:

...και εδω:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πέρασε ο SPEED; Όχι τίποτ'άλλο, αλλά έχει χαθεί η (μεγαλο-)κοπέλα από το Σερβίων, και λέω μπας και μπήκε και ρώτησε.

Σταματησε πλεον απο το Σερβιων.
Μου ανεφερε πως υπαρχει μια ελαχιστη πιθανοτητα να κανει ΙΣΩΣ καμια υπηρεσια ΑΝ,
υπαρχει κενο αλλο προς το παρον σταματησε.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εγω θελω να επισημανω οτι τον τελευταιο καιρο εχουν αρχισει να κυκλοφορουν στη φυλης πολλες σκατοφατσες,πολλα πρεζακια και κλεφτρονια.

τα πραγματα δεν ειναι σαν το μεταξι αλλα εχουν αρχισει να γινονται καπως μυστηρια.

ελπιζω οι τσιλιαδοροι-φυλακες των μπουρδελων που κυκλοφορουν στην περιοχη να διαβαζουν και να φροντισουν να κρατησουν την πιατσα τους καθαρη απο τετοιους αλητες γιατι αλλιως θα ψαχνουν πελατες αλλα δεν θα βρισκουν.

Ναι οπως φροντισαν και στο μεταξι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
;) σωστος
για να εκλειψουν επιτελους οι επιθεσεις σε συναθλητες
προστατεψτε το αθλημα κυριοι  ;)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Την εχω παρει συνολικα 3 φορες με πιο προσφατη κριτικη την Κυριακη το Βραδυ.
Δες εδω:
...και εδω:

Σταματησε πλεον απο το Σερβιων.

Ευχαριστώ πολύ! :thumbsup:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216

πολυ σωστος..πριν 10 περιπου μερες,μεσημερακι,αφηνω το μοτορι και παω για αναγνωριστικη..λιγο πιο περα 2 πρεζακια παω-δεν παω..εχω αφησει το κρανος στο γαντζο,το θυμαμαι και γυρναω να το παρω..οποτε ο ενας πο χει ηδη ξεκινησει για κει μανουριαζει και μου τη λεει...ναι ρε,παρ το και συ,να δουμε τι θα καταλαβεις..σορυ ρε φιλε,τουπα περιπαιχτικα,κι εφυγα..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αυτο που ειναι επι της φυλης??? στην γωνια καθως βγαινεις και αν κοψεις αριστερα πανω πας προς βικτωρια??? εχει και κατι χρυσες μπαλες εκει... στο πεζοδρομιο το ειχε 1.70 το σουβλακι αλλα μυριζε η σκυλιλα απο μακρυα πως αντεξατε  :2funny:

το ειχε πει σημερα το πρωι στην ΝΕΤ οτι θα πεσει σκουπα
ο λελες ο αρβανιτης τυπε
Διαγωνια απεναντι απο το παρκινγ που ειναι διπλα στο Φυλης 92.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωση από φυλης τωρα
Αχαρνων 85 τζενη  σκουρο-μελαγχροινη κοπελα γυρω στο 1,70,γλυκια στην οψη,το σκεφτομουνα για να μπω
Φωκαιας
27α υπογειο η ελιζα που ανεφερα και χτες,καποια ακμη στη πλατη λιγο μ ενοχλησε αλλα εχει ωραιο σεξι σωμα,ειδικα αυτά τα ποδια της και νομιζω θα την τιμησω συντομα
25α πανω παλι η φοβερα σεξι μελαγχροινη αντριανα με πρωκτικο τ οποιο αν δεν εκανε θα εμπαινα χωρις δευτερη συζητηση
Φυλης
84α ντιανα,η γλυκια σεξι κοντη κοπελιτσα που ειδα χτες το απογευμα στο 86β
84β μιχαελα,η ψιλη μοντελε μελαγχροινη κοπελα από το 86α πανω που ρωταγε και καποιος συναγωνιστης,τι σου κανει τελικα η αποχη μερικες φορες…τωρα τελευταια δεν εμπαινα όταν την εβλεπα αλλα σημερα μπηκα,πολύ καλη συνευρεση,ισως καλυτερα από κάθε άλλη φορα,ειχα και γω πολύ καλη διαθεση,ημουν ετοιμος για να βρεθω μαζι της,αναστεναγμοι από την πλευρα της πασης φυσεως,χαμηλοι αναστεναγμοι,βαθεις αναστεναγμοι και διαλογος θερμος στη διαρκεια από την πλευρα μου με αυτή ν ανταποκρινεται..ομορφη συνευρεση,αψογο το κοριτσι

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μετα απο μια ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ τσαρκα στην Φυλης
αραξαμε στο Σουβλατζιδιοκο του κυρ Περικλη (Πως σκατα τον λενε???)

dsc00331ih.jpg
Δεν πήγατε ακόμη νοσοκομείο;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
πρωινη βαρδια στο 71 ηταν η Αννα η Μολδαβη που απο ξανθια εγινε μελαχροινη καυλα,ετιμηθη.
Σε μια βδομαδα αναχωρει παλι για Σαλονικα οπου ειναι στριππερ εκει.Ετσι μου ειπε οταν ρωτησα.Πριν ειχε προηγηθει περασμα σε μπριζολαδικο-μασαζ .

Επισκέπτης
πρωινη βαρδια στο 71 ηταν η Αννα η Μολδαβη που απο ξανθια εγινε μελαχροινη καυλα,ετιμηθη.
Σε μια βδομαδα αναχωρει παλι για Σαλονικα οπου ειναι στριππερ εκει.Ετσι μου ειπε οταν ρωτησα.Πριν ειχε προηγηθει περασμα σε μπριζολαδικο-μασαζ .
μιλαμε για την αννα απο φ.134 παλια και απογευματινη βαρδια στο 71 της ευας?

anastasis1976

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας κανένα σπίτι με γυναικα άνω τον 50 χρ ;;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μια που είχα χρόνο & μπορούσα να επισκεφτώ το Μετάξυ όσο είχε φώς, άρα και ασφάλεια . . . . .
Είπα λοιπόν να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από τα συνήθη κοριτσόπουλα της Φυλής και να δώ νέα πρόσωπα.  
Δεν πήγα σε πολλά, αλλά σε συγκεκριμένα σπιτάκια ψάχνοντας συγκεκριμένες κοπέλες.

Λοιπόν:
Ιάσωνος 37α (αυτό με τις μεταλικές σκάλες): Μια ξανθούλα προ-μιλφ καλλίγραμμη με φουλ πρόγραμμα. Την θυμάμαι από το Φ.71β κάποια πρωινά προ μηνών. Αυτή είναι η Τζούλια ? ? ?
Ιάσωνος 20α: Μια καμπυλόγραμμη κοπέλα μέτρια
Ιάσωνος 20β: Ένα μέτριο που παρακάλαγε να περάσετε.
Ιάσωνος 19 κάτω: η Ναταλί (νομίζω), μια αδυνατούλα ξανθιά άστηθη, που την είχα ξαναπάρει καιρό πριν, ένα πρωινό στο απέναντι μαγαζί (Ι.20α). Σε μια εβδομάδα φεύγει μόνιμα για την πατρίδα της, απο ότι μου είπε. Κρίμα γιατί είναι ένα διαμαντάκι στην περιοχή. Ευγενική κοπελίτσα, ευχάριστη παρουσία. Για 15€ ήταν μια χαρά.
Ιάσωνος 30α: η Ιονέλα από Φ.71/67. Η τσα2 δεν ανέφερε ακά & πρωκτικό όπως στην Φυλής. Επειδή την είχα τιμήσει τότε, είπα να την ξαναπάρω, έτσι κι αλλιώς έκανε μόνο 10€. Άνεση χρόνου στο δωμάτιο, που αν υπήρχε και άνεση στο κρεβάτι θα ήταν ακόμα καλύτερα. Εννοώ ότι τα ελατήρια του στρώματος είχαν σπάσει και είχαν βγεί πάνω από το στρώμα, με αποτέλεσμα να τρυπούν τα σώματα μας, ώστε έπρεπε να στεκόμαστε σε συγκεκριμένα σημεία για να αποφύγουμε τον "βελονισμό".
Ιάσωνος 30β: η Βικτώρια η "Ισπανίδα". Η κοπελιά είναι 30+ με ωραίο σωματάκι, με σπασμένο πρόσωπο, σημάδια γέννας στην κοιλιά (ράμματα/ραγάδες) και ένα ζευγάρι πεσμένου/σταφιδιασμένου στήθους (όταν έβγαλε το σουτιέν). Επειδή είχα ήδη κάνει τις καταθέσεις μου, μπήκα μόνο και μόνο για να δώ τι παίζει. Έβγαλα μόνο την μπλούζα και όχι τα υπόλοιπα, αφού ο χώρος είναι εξωφρενικός. Οπότε μπαλαμουτιαστήκαμε λίγο, της έκανα και ένα μίνι μασαζάκι και έφυγα αγχωμένος για την τύχη του αμαξιού μου, μιας και άρχιζε να σκοτεινιάζει.

[glow=red,2,300]Κάπου εδώ θέλω την βοήθεια των Συναγωνιστών της περιοχής αυτής. Αν και θυμόμουν τα λεγόμενα σας ότι το "εισιτήριο" για την Βικτώρια στο Ι.30 ήταν 10€ ο πουστό-τσατσος ο ασπρομάλλης μου κράτησε 15€. Λίγο πριν μπεί η κοπέλα στο δωμάτιο, σαν να άκουσα να λέει ο τσάτσος στο σαλόνι στα Ελληνικά & στα Αγγλικά ότι η χρέωση είναι 10€. Οπότε βγαίνοντας του ξαναλέω ότι τον άκουσα να λέει άλλη τιμή στο σαλόνι. Αυτός επέμενε τα δικά του. Θέλω λοιπόν όσοι πάτε για την Βικτώρια να δείτε την τιμή που παίζει και αν μπορείτε να σπάσετε τα μούτρα του καριόλη, γιατί αν κατέβω εγώ θα του κάνω χειρότερα. . .  . . .[/glow]

Ευχαριστώ

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Από ιερόδουλη έγινε στρίπερ που στα ρεπό της ξαναγίνεται ιερόδουλη . . .  .  :think:

Από υπηρεσίες τι λέει, μετά το επαγγελματικό διάλειμμα που έκανε? Τί προσφέρει τώρα στο πρόγραμμά της? Κανά table-dance ?  ? ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Μια που είχα χρόνο & μπορούσα να επισκεφτώ το Μετάξυ όσο είχε φώς, άρα και ασφάλεια . . . . .
Είπα λοιπόν να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από τα συνήθη κοριτσόπουλα της Φυλής και να δώ νέα πρόσωπα.  
Δεν πήγα σε πολλά, αλλά σε συγκεκριμένα σπιτάκια ψάχνοντας συγκεκριμένες κοπέλες.

Λοιπόν:
Ιάσωνος 37α (αυτό με τις μεταλικές σκάλες): Μια ξανθούλα προ-μιλφ καλλίγραμμη με φουλ πρόγραμμα. Την θυμάμαι από το Φ.71β κάποια πρωινά προ μηνών. Αυτή είναι η Τζούλια ? ? ?
Ιάσωνος 20α: Μια καμπυλόγραμμη κοπέλα μέτρια
Ιάσωνος 20β: Ένα μέτριο που παρακάλαγε να περάσετε.
Ιάσωνος 19 κάτω: η Ναταλί (νομίζω), μια αδυνατούλα ξανθιά άστηθη, που την είχα ξαναπάρει καιρό πριν, ένα πρωινό στο απέναντι μαγαζί (Ι.20α). Σε μια εβδομάδα φεύγει μόνιμα για την πατρίδα της, απο ότι μου είπε. Κρίμα γιατί είναι ένα διαμαντάκι στην περιοχή. Ευγενική κοπελίτσα, ευχάριστη παρουσία. Για 15€ ήταν μια χαρά.
Ιάσωνος 30α: η Ιονέλα από Φ.71/67. Η τσα2 δεν ανέφερε ακά & πρωκτικό όπως στην Φυλής. Επειδή την είχα τιμήσει τότε, είπα να την ξαναπάρω, έτσι κι αλλιώς έκανε μόνο 10€. Άνεση χρόνου στο δωμάτιο, που αν υπήρχε και άνεση στο κρεβάτι θα ήταν ακόμα καλύτερα. Εννοώ ότι τα ελατήρια του στρώματος είχαν σπάσει και είχαν βγεί πάνω από το στρώμα, με αποτέλεσμα να τρυπούν τα σώματα μας, ώστε έπρεπε να στεκόμαστε σε συγκεκριμένα σημεία για να αποφύγουμε τον "βελονισμό".
Ιάσωνος 30β: η Βικτώρια η "Ισπανίδα". Η κοπελιά είναι 30+ με ωραίο σωματάκι, με σπασμένο πρόσωπο, σημάδια γέννας στην κοιλιά (ράμματα/ραγάδες) και ένα ζευγάρι πεσμένου/σταφιδιασμένου στήθους (όταν έβγαλε το σουτιέν). Επειδή είχα ήδη κάνει τις καταθέσεις μου, μπήκα μόνο και μόνο για να δώ τι παίζει. Έβγαλα μόνο την μπλούζα και όχι τα υπόλοιπα, αφού ο χώρος είναι εξωφρενικός. Οπότε μπαλαμουτιαστήκαμε λίγο, της έκανα και ένα μίνι μασαζάκι και έφυγα αγχωμένος για την τύχη του αμαξιού μου, μιας και άρχιζε να σκοτεινιάζει.

[glow=red,2,300]Κάπου εδώ θέλω την βοήθεια των Συναγωνιστών της περιοχής αυτής. Αν και θυμόμουν τα λεγόμενα σας ότι το "εισιτήριο" για την Βικτώρια στο Ι.30 ήταν 10€ ο πουστό-τσατσος ο ασπρομάλλης μου κράτησε 15€. Λίγο πριν μπεί η κοπέλα στο δωμάτιο, σαν να άκουσα να λέει ο τσάτσος στο σαλόνι στα Ελληνικά & στα Αγγλικά ότι η χρέωση είναι 10€. Οπότε βγαίνοντας του ξαναλέω ότι τον άκουσα να λέει άλλη τιμή στο σαλόνι. Αυτός επέμενε τα δικά του. Θέλω λοιπόν όσοι πάτε για την Βικτώρια να δείτε την τιμή που παίζει και αν μπορείτε να σπάσετε τα μούτρα του καριόλη, γιατί αν κατέβω εγώ θα του κάνω χειρότερα. . .  . . .[/glow]

Ευχαριστώ
προφανως λες για την μαρια που αυτοπαρουσιαζεται
με το γνωστο τριπτυχο
τσιμπουκι μουνι κωλο
συνηθως μην πω σχεδον παντα φοραει ενα λαχανι στρινγκ :grin:
και αν εχω προσεξει καλα εχει και μια ελια στο δεξι της στηθος :sunglasses:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
εννοώ [size=20pt]ότι τα ελατήρια του στρώματος είχαν σπάσει και είχαν βγεί πάνω από το στρώμα,[/size] με αποτέλεσμα να τρυπούν τα σώματα μας, ώστε έπρεπε να στεκόμαστε σε συγκεκριμένα σημεία για να αποφύγουμε τον "βελονισμό".
Μονο το Μετάξι προσφέρει τέτοιες συγκινησεις! :rockon:

ΥΓ. αμαντεους άλλαξε αβατάρ!
URL]]

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
η ποιο εκφυλη και τολμηρη στο μεταξουργειο μετα της 12 το βραδυ ???? ξερει κανεις συναγωνιστης ?? ας στηλη πριβε...εχω και εγω πολυ καλες πληροφοριες για πολλα παρανομα εξτραδακια !!για οποιον μπορει να βοηθησει...ευχαριστω !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom