Μια που είχα χρόνο & μπορούσα να επισκεφτώ το Μετάξυ όσο είχε φώς, άρα και ασφάλεια . . . . .
Είπα λοιπόν να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από τα συνήθη κοριτσόπουλα της Φυλής και να δώ νέα πρόσωπα.
Δεν πήγα σε πολλά, αλλά σε συγκεκριμένα σπιτάκια ψάχνοντας συγκεκριμένες κοπέλες.
Λοιπόν:
Ιάσωνος 37α (αυτό με τις μεταλικές σκάλες): Μια ξανθούλα προ-μιλφ καλλίγραμμη με φουλ πρόγραμμα. Την θυμάμαι από το Φ.71β κάποια πρωινά προ μηνών. Αυτή είναι η Τζούλια ? ? ?
Ιάσωνος 20α: Μια καμπυλόγραμμη κοπέλα μέτρια
Ιάσωνος 20β: Ένα μέτριο που παρακάλαγε να περάσετε.
Ιάσωνος 19 κάτω: η Ναταλί (νομίζω), μια αδυνατούλα ξανθιά άστηθη, που την είχα ξαναπάρει καιρό πριν, ένα πρωινό στο απέναντι μαγαζί (Ι.20α). Σε μια εβδομάδα φεύγει μόνιμα για την πατρίδα της, απο ότι μου είπε. Κρίμα γιατί είναι ένα διαμαντάκι στην περιοχή. Ευγενική κοπελίτσα, ευχάριστη παρουσία. Για 15€ ήταν μια χαρά.
Ιάσωνος 30α: η Ιονέλα από Φ.71/67. Η τσα2 δεν ανέφερε ακά & πρωκτικό όπως στην Φυλής. Επειδή την είχα τιμήσει τότε, είπα να την ξαναπάρω, έτσι κι αλλιώς έκανε μόνο 10€. Άνεση χρόνου στο δωμάτιο, που αν υπήρχε και άνεση στο κρεβάτι θα ήταν ακόμα καλύτερα. Εννοώ ότι τα ελατήρια του στρώματος είχαν σπάσει και είχαν βγεί πάνω από το στρώμα, με αποτέλεσμα να τρυπούν τα σώματα μας, ώστε έπρεπε να στεκόμαστε σε συγκεκριμένα σημεία για να αποφύγουμε τον "βελονισμό".
Ιάσωνος 30β: η Βικτώρια η "Ισπανίδα". Η κοπελιά είναι 30+ με ωραίο σωματάκι, με σπασμένο πρόσωπο, σημάδια γέννας στην κοιλιά (ράμματα/ραγάδες) και ένα ζευγάρι πεσμένου/σταφιδιασμένου στήθους (όταν έβγαλε το σουτιέν). Επειδή είχα ήδη κάνει τις καταθέσεις μου, μπήκα μόνο και μόνο για να δώ τι παίζει. Έβγαλα μόνο την μπλούζα και όχι τα υπόλοιπα, αφού ο χώρος είναι εξωφρενικός. Οπότε μπαλαμουτιαστήκαμε λίγο, της έκανα και ένα μίνι μασαζάκι και έφυγα αγχωμένος για την τύχη του αμαξιού μου, μιας και άρχιζε να σκοτεινιάζει.
[glow=red,2,300]Κάπου εδώ θέλω την βοήθεια των Συναγωνιστών της περιοχής αυτής. Αν και θυμόμουν τα λεγόμενα σας ότι το "εισιτήριο" για την Βικτώρια στο Ι.30 ήταν 10€ ο πουστό-τσατσος ο ασπρομάλλης μου κράτησε 15€. Λίγο πριν μπεί η κοπέλα στο δωμάτιο, σαν να άκουσα να λέει ο τσάτσος στο σαλόνι στα Ελληνικά & στα Αγγλικά ότι η χρέωση είναι 10€. Οπότε βγαίνοντας του ξαναλέω ότι τον άκουσα να λέει άλλη τιμή στο σαλόνι. Αυτός επέμενε τα δικά του. Θέλω λοιπόν όσοι πάτε για την Βικτώρια να δείτε την τιμή που παίζει και αν μπορείτε να σπάσετε τα μούτρα του καριόλη, γιατί αν κατέβω εγώ θα του κάνω χειρότερα. . . . . .[/glow]
Ευχαριστώ