You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
μολις ειδε να βγαινει ενα πακετο απο την τσεπη μου(μην τρομαζετε η εισπραξη της ημερας ηταν και πηγαινε για την τραπεζ με μια παρακαμψη απο φυλης ) κοντεψε να της πεσει το σαγονι... και αρχισε τα παρακαλια να της δωσω κατι παραπανω και θακανε οτι γουσταρα, μιλαμε για παρακαλι οχι αστεια...
Αυτη λοιπον αναβαθμιστηκε , εφτιαξε βυζι , μαλι, βαψιμο (εγινε οντως ωραια γκομενα), φορεσε και τους κοθωρνους που φοραει, βεβαια δεν καταφερε να φτιαξει τα δοντια της και το σαγονι (φερνει λιγο προς φαφουτη γκμοχ) τα οποια και την προδιδουν γιατι ομολογουμενως ολο το υπολοιπο συνολο εχει γινει εντυπωσιακο.... και αγνωριστο... Παντως μην μασατε οτι εναι απο τσεχια .... αν θυμαμαι καλα δηλ δεν νομιζω τα τιρανα να ανηκουν στην τσεχια
Προφανως η κοπελα ξεκινησε απο χαμηλα...η πενια και η κενωνια κυριοι. Επανεπενδυσε παντως μερος των κερδων στην επιχειρηση. Γι αυτο και μονο αξιζει την προσοχη μας. Ευγε, υγιης επιχειρηματικοτητα! (ξερω και πλαστικο ικανο για απογκμοχοποιηση)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Παντως μην μασατε οτι εναι απο τσεχια .... αν θυμαμαι καλα δηλ δεν νομιζω τα τιρανα να ανηκουν στην τσεχια
Αυτά που λέγονται για Ισπανίδες, Ιταλίδες και Τσέχες είναι βέβαια αστεία της πλάκας. Δύο είναι οι κύριες φυλές στη περιοχή Φυλής, περίπου 70% Ρουμάνες/Βουλγάρες και ακολουθούν οι Αλβανίδες 25% και Ουκρανορωσίδια 5%. Τσέχες και Ουκραορωσίδια εργαζονται κατ΄ αποκλειστικότητα σε κανένα στούντιο αλλά περισσότερο ως ct. Να υπενθυμίσω στους παλιούς συναγωνιστές ότι αρχές της δεκαετίας του 90 η Φυλής ήταν πλημμυρισμένη από Ουκρανές και Ρωσίδια σχεδόν κατά 100% και όλες ήταν αστέρια, στη κυριολεξία φωτομοντέλα, έκανες αμάν για να βρεις κοπέλα έστω και λίγο άσχημη. Κόστιζαν τότε μόνο 1500 δρχ. απ΄ όσο θυμάμαι. Όμως με το καιρό ξύπνησαν και οι νταβατζίδες με τα γραφεία κατάλαβαν ότι οι Έλληνες κυνηγάνε πολύ το ωραίο νιμου και τις κάνανε ct για 250 και 350 γιούργια.
Επί τη ευκαιρία να ενημερώσω ότι χθες βράδυ στις δώδεκα παρά κατέβηκα σφαιράτος στην υπόγα Φωκαίας 27 Α για το νεοαφηχθέν ουκρανικό τεμάχιο Ελβίρα. Ανατομικώς σχεδόν τέλειο, μελαχρινάκι, ηλικία: 19-20, ξένες γλώσσες μηδέν εις το πηλίκο, άρα όποιος γνωρίζει τη ρωσική έχει να πει κάτι αλλιώς η νοηματική είναι το μέσο συνεννόησης. Πρόγραμμα: Aκάποτο και τελειωτικό στο σώμα. Παραδόξως εμένα πήρε το σιροπάκι στο στόμα. Είναι αρκετά άβγαλτη με πολύ στενό νίμου. Με άλλα λόγια νέα στο επάγγελμα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
γι αυτο λες να εξαφανιστηκανε τα ρωσιδια απο τα μπουρδελα , ή οτι μεγαλοπιαστηκανε ,ανεβηκε και το βιοτικο επιπεδο της Ρωσιας?Αυτά που λέγονται για Ισπανίδες, Ιταλίδες και Τσέχες είναι βέβαια αστεία της πλάκας. Δύο είναι οι κύριες φυλές στη περιοχή Φυλής, περίπου 70% Ρουμάνες/Βουλγάρες και ακολουθούν οι Αλβανίδες 25% και Ουκρανορωσίδια 5%. Τσέχες και Ουκραορωσίδια εργαζονται κατ΄ αποκλειστικότητα σε κανένα στούντιο αλλά περισσότερο ως ct. Να υπενθυμίσω στους παλιούς συναγωνιστές ότι αρχές της δεκαετίας του 90 η Φυλής ήταν πλημμυρισμένη από Ουκρανές και Ρωσίδια σχεδόν κατά 100% και όλες ήταν αστέρια, στη κυριολεξία φωτομοντέλα, έκανες αμάν για να βρεις κοπέλα έστω και λίγο άσχημη. Κόστιζαν τότε μόνο 1500 δρχ. απ΄ όσο θυμάμαι. Όμως με το καιρό ξύπνησαν και οι νταβατζίδες με τα γραφεία κατάλαβαν ότι οι Έλληνες κυνηγάνε πολύ το ωραίο νιμου και τις κάνανε ct για 250 και 350 γιούργια.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Όσες κάνανε αυτό το επάγγελμα και μετά το γυρίσανε στο ct και στη πολυτελή πελατεία σίγουρα τα κονομίσανε. Για το βιοτικό επίπεδο στη Ρωσία δε μπορώ να πω γιατί δεν ήμουν ποτέ εκείγι αυτο λες να εξαφανιστηκανε τα ρωσιδια απο τα μπουρδελα , ή οτι μεγαλοπιαστηκανε ,ανεβηκε και το βιοτικο επιπεδο της Ρωσιας?
Προφανως η κοπελα ξεκινησε απο χαμηλα...η πενια και η κενωνια κυριοι. Επανεπενδυσε παντως μερος των κερδων στην επιχειρηση. Γι αυτο και μονο αξιζει την προσοχη μας. Ευγε, υγιης επιχειρηματικοτητα! (ξερω και πλαστικο ικανο για απογκμοχοποιηση)
Πάντως έγινε ωραίο καυλάκι!!!
γαμω τα καυλακια εγινε.... αλλα υποθετω οτι δεν αλλαξε τους τροπους της... καντε ενα τεστ αν εχετε χρημα για πεταμα και θα δειτε
Επισκέπτης
maria-brasil
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2009
- Like
- 0
να σε σιγουροσ οτι ουτε προσπαθω να κατευθηνω ουτε εσενα μα ουτε και κανεναν απο το σαιτ αυτο ενημερωσει κανο και αυτα που αναφερω και λεω ειναι λογια περατον εξαλου ειναι λιγο δυσκολο να την εχω δοκιμασει.... σε ευχαριστωΟύτε καλό σου είμαι ούτε χρυσό σου είμαι, τσατσά μπορείς να είσαι και εδώ δεν χρειάζεται να είσαι σε μπουρδέλο.
Όπως κατακρίνουμε συναγωνιστές που προσπαθούν να μας κατευθύνουν σε κάποια κοπέλα από εδώ μέσα το ίδιο κατέκρινα και εσένα.
Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και αυτοί (να κάνουν την τσατσά)
και στο κάτω κάτω δεν μου αρέσει να γράφει κάποιος η κάποια για κάποια κοπέλα ,χωρίς να έχει πάει μαζί της η να είναι Αγαπητικός.
Και όταν βλέπω μια κριτική για μια κοπέλα ελέγχω και τις κριτικές αυτού για να καταλάβω αν προσπαθεί να κατευθύνει.
Αν και εγώ έχω δική μου εκτίμηση με ποια θα πάω και ξέρω και τις φέρνω με τα μέτρα μου………………….
Εδώ τελοςςςςςςςςςςςςςςςςς.....................
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αν δεν με απαταει η μνημη μου!Πιάτσα, ποια είναι η κυρία;
2.η βραζιλίζουσα Μαρία, ξαδέρφη της Σιμόν-Δανάης;
makrykavlis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 26
- Like
- 9
- Πόντοι
- 11
Επισης προς ενημερωση αν και πιστευω οι ποερισοτεροι ως επμειροτεροι θα το ξερουν, Η Αντριαννα απο φ 71 κατω , επειδη την εκθειαζουν πολλοι , δουλευε στις αρχεςτις "καριερας της" στο φ40 επισης... μονο που τοτε εμφανισακα δεν ηταν ετσι.... Τοτε ηταν καπως (οχι πολυ) χειροτερη, και ειχε το εξης χαρακτηριστικο: Αν και η τσατσα ελεγε εξω για κωλο, μεσα εβρισκε διαφορες δικαιολογιες να το αποφυγει....ΕΚΤΟς και εμφανιζοταν ξαφνικα κιαλλο χρημα, οποτε τοτε εκανε (θεωρητικα) τα παντα , και μαλιστα με παζαρια.... ποσα μου δινεις για γυμνο , για κωλο κλπ κλπ.... Στις φωνες ηταν παντα καπως ετσι δηλ. σχετικα αγρια... Υπηρξε φορα στην οποια πηγα και μολις μπηκα μεσα και αρχισε τοπαζαρακι, μολις ειδε να βγαινει ενα πακετο απο την τσεπη μου(μην τρομαζετε η εισπραξη της ημερας ηταν και πηγαινε για την τραπεζ με μια παρακαμψη απο φυλης ) κοντεψε να της πεσει το σαγονι... και αρχισε τα παρακαλια να της δωσω κατι παραπανω και θακανε οτι γουσταρα, μιλαμε για παρακαλι οχι αστεια...
Αυτη λοιπον αναβαθμιστηκε , εφτιαξε βυζι , μαλι, βαψιμο (εγινε οντως ωραια γκομενα), φορεσε και τους κοθωρνους που φοραει, βεβαια δεν καταφερε να φτιαξει τα δοντια της και το σαγονι (φερνει λιγο προς φαφουτη γκμοχ) τα οποια και την προδιδουν γιατι ομολογουμενως ολο το υπολοιπο συνολο εχει γινει εντυπωσιακο.... και αγνωριστο... Παντως μην μασατε οτι εναι απο τσεχια .... αν θυμαμαι καλα δηλ δεν νομιζω τα τιρανα να ανηκουν στην τσεχια
Ομόρφυνε η Αντριάνα; Τελικά γίνονται θαύματα σήμερα!
Εγώ πάντως τη θυμάμαι πριν 2 χρόνια, καλοκαίρι που έψαχνε πελάτες με το τουφέκι, να σου κάνει τεμενάδες, να δίνει και κώλο κανονικά και να σταυροκοπιέται που κάποιος πληρώνει για να την γαμήσει.
Καλά, τις μαλακίες που λέει ότι είναι από τσεχία, ασχολίαστες..
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μαζι σου!Ομόρφυνε η Αντριάνα; Τελικά γίνονται θαύματα σήμερα!
Εγώ πάντως τη θυμάμαι πριν 2 χρόνια, καλοκαίρι που έψαχνε πελάτες με το τουφέκι, να σου κάνει τεμενάδες, να δίνει και κώλο κανονικά και να σταυροκοπιέται που κάποιος πληρώνει για να την γαμήσει.
Καλά, τις μαλακίες που λέει ότι είναι από τσεχία, ασχολίαστες..
Καπως ετσι την θυμαμαι κ εγω!
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
εγω δεν τη θιμαμαι αλλα πηγα προσφατα και τησ εδωκα ενα ερωτικο μοριο εισ την πισω τρθπα χωρισ τα μπαλακια!Μαζι σου!
Καπως ετσι την θυμαμαι κ εγω!
δεν ηθελε στην αρχη ελεγε μη σταματασ γιατι θα χισω και κατι διαφορεσ παπαριέσ και τησ ειπα οτι θα χισει πιο καλα οταν το βανει απο πισω !
εστι και εγινε και το εφχαριστηθηκε με ειπε μετα!!παρα πολι! στον μποθντζον στο κολι!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Στην καθιερωμένη βδομαδιάτικη τσάρκα μας με τον SPEED γύρω στις 21:00, μετά από κάποιες μπύρες στο MANREY :
Αλκιβιάδου 16Γ : Κατερίνα. Ξανθό ψηλό milf με ίσια μαλλιά και κανονικές αναλογίες.
Αλκιβιάδου 16Β : Νίνα. Ξανθό κοντό milf με κοντα μαλλιά και μεγάλο στήθος. Η αγενεστάτη τσάτσα μας κατευόδωσε με το πικρόχολο σχόλιο της : "Όλο βόλτες κανετε, να δω πότε θα περάσετε". Άμεση η απάντηση μου : «Όταν θα έχεις ωραία κοπέλα». Αμίλητη η τσατσα. Κάποιες φόρες είμαι πολύ ετοιμόλογος…….
Αλκιβιάδου 16Α : Κατερίνα. Η στρουμπουλή μελαχρινή Ελληνίδα, με ελεύθερο και πρωκτικό στα 20.
Ιουλιανού 71 : Ζανα. Η γνωστή ξανθή gilf από το Άγκυρας 12Α, με το βασιλικό τσιμπούκι όπως χαρακτηριστικά μας είπε η ιδία στο σαλόνι.
Διδύμου 25 : Κλαούντια. Αδιάφορο πορνίδιο της σειράς, με μαύρα μαλλιά. Πρώτη της ημέρα κατά την υπηρεσία.. Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.
Διδυμου 27 : Νεαρη ξανθή βυζαρου, με βλέμμα αγελάδας, έκανε την υστάτη προσπάθεια να πείσει τον SPEED στα ενδότερα, όμως επί ματαίω……
Διδύμου 20: Φωτεινή. Η γνωστή βυζαρου του ιδρύματος με ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 18Α: Αλιόνα, επίσης πασίγνωστη ξανθή Milf με ακα……..
Διδύμου 18Β (υπόγειο):Συλβια από Βουλγαρία. Ξανθό promilf με ελεύθερο και πρωκτικό στα 20
Διδύμου 16 : Ντιανα , ψηλή ξανθή milf με καλό σώμα για την ηλικία της και συμπαθητικά χαρακτηριστικά. Ευγενέστατη.
Έλλης 3 : Ναταλία. Ξανθό συμπαθέστατο milf, ντυμένη στα λευκά. Θύμισε πολλες ευχάριστες στιγμές στον SPEED, ο όποιος με δυσκολία συγκρατήθηκε να μην περάσει.
Αγίου Πέτρου 7 :Μαρίνα. Νεαρή αδύνατη μελαχρινή.
Περγάμου 1 (ισόγειο): Νεαρή όμορφη κοπέλα με πλούσιο στήθος και ωραίο σώμα. Αηδία κατά τον συνοδοιπόρο SPEED.
Περγάμου 1(όροφος): Κλειστό
Ρεμούνδου 21: Πετιτ μελαχρινή με ωραίο κωλαράκι σε βραζιλιάνικο στυλ.
Ρεμούνδου 21Α:Η γνωστή τσατσά-κασέτα μας παρουσίασε την Νικολ. Εντυπωσιακή όμορφη νεαρή κοπέλα. Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση, ο χώρος μπορεί άνετα να συγκριθεί με studio. Πραγματικά άψογη δουλειά.
Ρεμούνδου 20: Κλειστό
Αλκαμένους 113 : Η Τατιάνα ήταν η κοπέλα που αντικαθιστούσε την Εύα στο ρεπό της. Νεαρή αφράτη με καστανοκόκκινα ισα μαλλιά και αφέλειες. Τα βασικά εάν θυμάμαι καλά.
Αλκαμένους 117 : Κλειστό.
Πέργαμου 27Β: Η έκπληξη της βραδιάς. ΒΙΚΥ Η ξανθή στρουμπουλή Καζακστάν milf με το εξαιρετικό ακα-τελειωτικό στοματικό και την γλυφοκολαδα. Πασίγνωστη στους παλιότερους από το Διδύμου 18Β. Δεν ήταν δυνατόν να μην περάσω……..
Περγάμου 27Α: Αλίκη. Ακόμα ένα γνωστό milf από τα παλιά. Κόκκινα κοντά μαλλιά, μαύρο baby doll, ελεύθερο στοματικό και τα σχετικά. Γνωστή από την θητεία της στο Διδυμου 16 και Βέργας 6Β. Λεπτομεριες στην κριτική του SPEED
Αλκιβιάδου 16Γ : Κατερίνα. Ξανθό ψηλό milf με ίσια μαλλιά και κανονικές αναλογίες.
Αλκιβιάδου 16Β : Νίνα. Ξανθό κοντό milf με κοντα μαλλιά και μεγάλο στήθος. Η αγενεστάτη τσάτσα μας κατευόδωσε με το πικρόχολο σχόλιο της : "Όλο βόλτες κανετε, να δω πότε θα περάσετε". Άμεση η απάντηση μου : «Όταν θα έχεις ωραία κοπέλα». Αμίλητη η τσατσα. Κάποιες φόρες είμαι πολύ ετοιμόλογος…….
Αλκιβιάδου 16Α : Κατερίνα. Η στρουμπουλή μελαχρινή Ελληνίδα, με ελεύθερο και πρωκτικό στα 20.
Ιουλιανού 71 : Ζανα. Η γνωστή ξανθή gilf από το Άγκυρας 12Α, με το βασιλικό τσιμπούκι όπως χαρακτηριστικά μας είπε η ιδία στο σαλόνι.
Διδύμου 25 : Κλαούντια. Αδιάφορο πορνίδιο της σειράς, με μαύρα μαλλιά. Πρώτη της ημέρα κατά την υπηρεσία.. Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.
Διδυμου 27 : Νεαρη ξανθή βυζαρου, με βλέμμα αγελάδας, έκανε την υστάτη προσπάθεια να πείσει τον SPEED στα ενδότερα, όμως επί ματαίω……
Διδύμου 20: Φωτεινή. Η γνωστή βυζαρου του ιδρύματος με ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 18Α: Αλιόνα, επίσης πασίγνωστη ξανθή Milf με ακα……..
Διδύμου 18Β (υπόγειο):Συλβια από Βουλγαρία. Ξανθό promilf με ελεύθερο και πρωκτικό στα 20
Διδύμου 16 : Ντιανα , ψηλή ξανθή milf με καλό σώμα για την ηλικία της και συμπαθητικά χαρακτηριστικά. Ευγενέστατη.
Έλλης 3 : Ναταλία. Ξανθό συμπαθέστατο milf, ντυμένη στα λευκά. Θύμισε πολλες ευχάριστες στιγμές στον SPEED, ο όποιος με δυσκολία συγκρατήθηκε να μην περάσει.
Αγίου Πέτρου 7 :Μαρίνα. Νεαρή αδύνατη μελαχρινή.
Περγάμου 1 (ισόγειο): Νεαρή όμορφη κοπέλα με πλούσιο στήθος και ωραίο σώμα. Αηδία κατά τον συνοδοιπόρο SPEED.
Περγάμου 1(όροφος): Κλειστό
Ρεμούνδου 21: Πετιτ μελαχρινή με ωραίο κωλαράκι σε βραζιλιάνικο στυλ.
Ρεμούνδου 21Α:Η γνωστή τσατσά-κασέτα μας παρουσίασε την Νικολ. Εντυπωσιακή όμορφη νεαρή κοπέλα. Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση, ο χώρος μπορεί άνετα να συγκριθεί με studio. Πραγματικά άψογη δουλειά.
Ρεμούνδου 20: Κλειστό
Αλκαμένους 113 : Η Τατιάνα ήταν η κοπέλα που αντικαθιστούσε την Εύα στο ρεπό της. Νεαρή αφράτη με καστανοκόκκινα ισα μαλλιά και αφέλειες. Τα βασικά εάν θυμάμαι καλά.
Αλκαμένους 117 : Κλειστό.
Πέργαμου 27Β: Η έκπληξη της βραδιάς. ΒΙΚΥ Η ξανθή στρουμπουλή Καζακστάν milf με το εξαιρετικό ακα-τελειωτικό στοματικό και την γλυφοκολαδα. Πασίγνωστη στους παλιότερους από το Διδύμου 18Β. Δεν ήταν δυνατόν να μην περάσω……..
Περγάμου 27Α: Αλίκη. Ακόμα ένα γνωστό milf από τα παλιά. Κόκκινα κοντά μαλλιά, μαύρο baby doll, ελεύθερο στοματικό και τα σχετικά. Γνωστή από την θητεία της στο Διδυμου 16 και Βέργας 6Β. Λεπτομεριες στην κριτική του SPEED
Ο δαιμων του τυπογραφειου!!!
Το Baby Doll ηταν κοκκινο και φορουσε μαυρες διχτυωτες καλτες!!!!
Περισσοτερα στην κριτικη στου SPEED!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ο δαιμων του τυπογραφειου!!!
Το Baby Dollηταν κοκκινο και φορουσε μαυρες διχτυωτες καλτες!!!!
Περισσοτερα στην κριτικη στου SPEED!
Λεπτομέρειες ...
Την μπουλντόζα στο Φυλής 99 την είδατε;
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν περασαμε απο Φυλης.Λεπτομέρειες ...
Την μπουλντόζα στο Φυλής 99 την είδατε;
Μετα το Ελλης περπατησαμε την Αχαρνων μεχρι την Περγαμου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις