Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (10 μέλη και 190 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η αξία του λόγου των προαγωγών και των μαστροπών δεν υπολείπεται της αξίας του λόγου των πορνοδίαιτων πελατών.
μ'αρεσουν οι λεξεις που χρησιμοποιεις  :2funny:
περα απο την πλακα ετσι ειναι , ασχετα αν βαφτιζονται αλλιως καθε φορα ,για να υπαρξει μια στοιχειωδης αξιοπρεπεια
Ισοπεδωτικό...
Με ίδιους όρους μιλούνν για ένα προϊόν οι πωλητές και οι πελάτες;
Προσωπικά προτιμώ τους ενημερωτές...
:2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
να σαι καλα βρε αγορι μου !!!1!!!!!οριστε και ενα καλο παιδι γιατι ολοι απο τα μουτρα με πηρανε.... αν δοκιμασετε και δεν λεει τιποτα τοτε τα λεμεεεεε
Είναι του Ερυθρού Σταυρού το παιδί και αγαπά τον συνάνθρωπό του!
snow19, δεν ειρωνεύομαι εσένα.

[size=14pt]maria-brasil, διαλάληση του εμπορεύματος με τον τρόπο που την κάνετε στα μαγαζιά σας ΔΕΝ θα κάνεις εδώ!!![/size]

[size=14pt]Όταν ενημερώνεις εδώ, θα είσαι σαφής και ακριβής.Διαφορετικά, ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!!![/size]

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Είναι του Ερυθρού Σταυρού το παιδί και αγαπά τον συνάνθρωπό του!
snow19, δεν ειρωνεύομαι εσένα.

[size=14pt]maria-brasil, διαλάληση του εμπορεύματος με τον τρόπο που την κάνετε στα μαγαζιά σας ΔΕΝ θα κάνεις εδώ!!![/size]

[size=14pt]Όταν ενημερώνεις εδώ, θα είσαι σαφής και ακριβής.Διαφορετικά, ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!!![/size]

Το ηφαίστειον Τζόκερεξ εξεράγη τα χαράματα, και ώραν 04:58.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Ισως  και επειδή το " με  πήρανε απ' τα μούτρα" είναι και μια .. καθαρά ..βραζιλιάνικη έκφραση .. ;) :grin:

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Τι  έγινε  αποκτήσαμε  και  τσατσά εδώ  να  μας  τα πρήζει  και  εδώ. Δεν  φτάνει στα  μπουρδέλα που  μας  τα  πρηζουνε. Κατευθυνόμενοι  θα   είμαστε λίγη  ελευθερία  δεν  μπορούμε  να  έχουμε???????   
καλο μου μιλα λιγο πιο ωραια δεν βλαπτει.... τσατσα παντοσ δεν ειναι δεν με περνει και η ηλικια να γινω ακομα :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

maria-brasil

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Συναγωνιστές, η brasil μας προτείνει κορίτσια τα οποία λίγο πολύ τα γνωρίζουμε αρκρτά καλά και δεν πρέπει να ενοχλούμαστε. Ωστόσο μπορεί να μας λέει τη γνώμη της για κανένα καινούργιο κορίτσι που εμείς δεν το ξέρουμε γιατί φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τη περιοχή. Ας είμαστε λίγο πιο δεκτικοί.
μπραβο μαλλον εχεισ δικαιο ισως την ξερω λιγο καλυτερα απο εσας οπως για καινουργιες αφιξεις η αναχωρησεις γιυτο δεν ειναι κακο να σασ ενημερωνωωω αλλλα το ξαναλεω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΤΣΑΑΑΑΑΑ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ξερω τι εχετε παθει μεσα στο σαιτ ειμαι τουλαχιστον 2 χρονια και παντα ενημερωνω ουτε τσατσα ειμαι μα ουτε πατρωνα απλα ειμαι μεσα στα πραγματα λογω δουλειας ρε piatsa pes katiiii????????????????

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...
Αναστασια , απο φ 71πανω .... 
Εδοκιμασθει χτες το Βραδυ..
Εντυπωσεις... Μετριες.... Οχι ασχημες... δεν θαλεγα οτι κλαις το εικοσαρι... Αλλα πιστεψτε με εχω δει και βρει και ΚΥΡΙΩΣ γαμησει πολυ καλυτερες σε εμφανιση με πολυ καλυτερες υποηρεσιες και κυριως ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ κατα την ωρα της γενετησιας πραξεως (οπως θα ελεγαν και αι συναγωνισται μπακαλης και πυραυλος). Δεν ειμαι αγαπουλης ΑΛΛΑ μια σχετικα GFE κατασταση την θελω... Ηκοπελα δεν ειπε οχι σε τιποτα και ηταν υπομονετικη.. αλλα κατι το οτι δεν ηξερε μαλλον τη γλωσσα κατι το ψιλομουγκο της ... δεν ηταν και το καλυτερο... παρολααυτα οπως ειπα το 20αρι δεν το κλαις .... Υπαρχουν εικοσαρια που ταχω κλαψει πολυ περισσοτερο (και 50ρια και 100ρια) απο γκομενες που τις περιμενες πολυ καλυτερες... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ
Αυτα και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλισπερα ξερουμε τι απεγεινε η [ ΑΝΚΑ ] απο πιπινου 65βέχς παει 3-4 φορεσ κ δεν τιν βλεπο :S :S :hmm: :S :S :S.ευχαριστο

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τελευταια φορα που την πηρα μουνοχτυπιοταν στο χωματιανου πρωινη βαρδια με δυνατες επιδοσεις. Παει 1 μιση μηνας βεβαια!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Πρωινη επισκεψη στην Ελενη στο κων 166 υπογειο...αυτη τη φορα χωρις βοτκα παρα μονο με εσπρεσο και τυροπιτουλα.
Με πινελιες πριν γραψω κριτικη:
Εδειξε μεγαλυτερο ενθουσιασμο και αναπτυχθηκε μεγαλυτερη οικειοτητα απο τη πρωτη φορα.
Ημουν τυχερος γιατι οσο περιμενα στο σαλονι χτυπησε το τηλεφωνο και η τσα2 κλειδωσε τη πορτα..και εσβησε φως και αιρκοντισιον...αδειασε δωματιο(ηταν ελληνας μεσηλικας)...και περασα μεσα...αφου τελειωσε και με το πελατη στο αλλο δωματιο ηρθε σε μενα..η εξωτερικη πορτα κλειδωσε και παλι.Εξαιτιας αυτου του γεγονοτος καθησε χρονομετρημενα 25 λεπτα με πληθος προκαταρκτικων και παιχνιδιων....!!!
Αναλυτικες λεπτομερειες στη κριτικη μου....  :tits: :cum: :2on1: :rolleyes:

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
καλο μου μιλα λιγο πιο ωραια δεν βλαπτει.... τσατσα παντοσ δεν ειναι δεν με περνει και η ηλικια να γινω ακομα :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Ούτε  καλό  σου  είμαι  ούτε  χρυσό  σου είμαι, τσατσά  μπορείς  να  είσαι  και  εδώ  δεν  χρειάζεται  να  είσαι  σε  μπουρδέλο.
Όπως  κατακρίνουμε  συναγωνιστές  που  προσπαθούν  να  μας  κατευθύνουν  σε  κάποια  κοπέλα  από εδώ  μέσα το  ίδιο κατέκρινα  και  εσένα.
Το  ίδιο  προσπαθούν  να  κάνουν  και  αυτοί (να  κάνουν  την  τσατσά)
και  στο  κάτω   κάτω  δεν μου   αρέσει  να  γράφει  κάποιος η  κάποια  για  κάποια κοπέλα ,χωρίς να  έχει  πάει  μαζί της  η  να  είναι  Αγαπητικός.
Και  όταν  βλέπω μια  κριτική  για  μια  κοπέλα ελέγχω  και  τις  κριτικές    αυτού  για  να  καταλάβω αν προσπαθεί  να  κατευθύνει.
Αν και  εγώ  έχω  δική  μου  εκτίμηση  με  ποια  θα  πάω  και  ξέρω  και   τις  φέρνω  με  τα  μέτρα  μου………………….
Εδώ τελοςςςςςςςςςςςςςςςςς.....................

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
πριν την εφοδο σε μασαζομπριζολομαγαζο περασα κ παρκαρα Φωκαιας,μπηκα στα πιο underground τελειωμενα βρωμικα κ εχουμε
Στο Φωκ 22 επανω η τουρλοκωλα Τανια που κατα τα αλλα ειναι αριστροκρατισσα του κωλου καθως δεν δεχεται freestyle πιτσιλισμα στα βυζια
Στο Φωκ22 κατω ενα ξανθο ζουμπουρλουδικο με βυζια κ λαρα
Στο 17 ενα μπαζακι κ την τσατσα να παθαινει εγκεφαλικο μολις εκανα μεταβολη.
Στο 19 η Λιλιαν,αν δεν ειχε κυτταριτιδες κ μπουταρες θα περνουσα,εντυπωσιακο μανουλι
Στο 25 κατω την υπογα μπηκα που ηταν ενα μελαχροινο Ουκρανακι,γρι Ελληνικα,απο Κιεβο,αγγλικα ουτε της παραλιας καν για στοιχειωδη συννενοηση οποτε σε αυτες τις περιπτωσεις παμε σε προκαταρκτικα οπου ηταν δεκτικη,φρεσκο στην Ελλαδα,δεν ηξερε ουτε πως φορανε καποτα,την πρωτη την εκανε μουνι καπελο κ ευτυχως που ειχα μαζι μου μια δικια μου καποτα κ την περασα για τρομπονακι(κανει κ ακα),αρκετα καλο ζεστο τρομπονι :pipa1:,οσο για το σφιξιμο κ την στενοτητα τι να λεμε,απιστευτα στενο μουνακι :fuck1:,αισθηση του χρονου μηδεν,2 φορες βαρεσε την πορτα το αναποδο :uglystupid: γαμωτο που εχουν εκει για τσατσα,στο τελος φιναλε στα βυζια  :cum:κ σωμα,σκουπιστηκε με το μαξιλαρι καθως το λωκοχαρτο ειχε τελειωσει..μετα αναφορα απο μπριζολομαγαζο σε αλλο θρεντ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom