poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Στην αρχή ηταν ξανθιά με κοντό αλλα χθες εμφανιστηκε μελαχρινη με εξτένσιονη αννα στο 84 ανω ειναι ξανθια η μελαχρινη?
Στην αρχή ηταν ξανθιά με κοντό αλλα χθες εμφανιστηκε μελαχρινη με εξτένσιονη αννα στο 84 ανω ειναι ξανθια η μελαχρινη?
μ'αρεσουν οι λεξεις που χρησιμοποιειςΗ αξία του λόγου των προαγωγών και των μαστροπών δεν υπολείπεται της αξίας του λόγου των πορνοδίαιτων πελατών.
Ισοπεδωτικό...
Με ίδιους όρους μιλούνν για ένα προϊόν οι πωλητές και οι πελάτες;
Προσωπικά προτιμώ τους ενημερωτές...
Είναι του Ερυθρού Σταυρού το παιδί και αγαπά τον συνάνθρωπό του!να σαι καλα βρε αγορι μου !!!1!!!!!οριστε και ενα καλο παιδι γιατι ολοι απο τα μουτρα με πηρανε.... αν δοκιμασετε και δεν λεει τιποτα τοτε τα λεμεεεεε
Είναι του Ερυθρού Σταυρού το παιδί και αγαπά τον συνάνθρωπό του!
snow19, δεν ειρωνεύομαι εσένα.
[size=14pt]maria-brasil, διαλάληση του εμπορεύματος με τον τρόπο που την κάνετε στα μαγαζιά σας ΔΕΝ θα κάνεις εδώ!!![/size]
[size=14pt]Όταν ενημερώνεις εδώ, θα είσαι σαφής και ακριβής.Διαφορετικά, ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!!![/size]
Το ηφαίστειον Τζόκερεξ εξεράγη τα χαράματα, και ώραν 04:58.
καλο μου μιλα λιγο πιο ωραια δεν βλαπτει.... τσατσα παντοσ δεν ειναι δεν με περνει και η ηλικια να γινω ακομαΤι έγινε αποκτήσαμε και τσατσά εδώ να μας τα πρήζει και εδώ. Δεν φτάνει στα μπουρδέλα που μας τα πρηζουνε. Κατευθυνόμενοι θα είμαστε λίγη ελευθερία δεν μπορούμε να έχουμε???????
μπραβο μαλλον εχεισ δικαιο ισως την ξερω λιγο καλυτερα απο εσας οπως για καινουργιες αφιξεις η αναχωρησεις γιυτο δεν ειναι κακο να σασ ενημερωνωωω αλλλα το ξαναλεω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΤΣΑΑΑΑΑΑΣυναγωνιστές, η brasil μας προτείνει κορίτσια τα οποία λίγο πολύ τα γνωρίζουμε αρκρτά καλά και δεν πρέπει να ενοχλούμαστε. Ωστόσο μπορεί να μας λέει τη γνώμη της για κανένα καινούργιο κορίτσι που εμείς δεν το ξέρουμε γιατί φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τη περιοχή. Ας είμαστε λίγο πιο δεκτικοί.
Είναι του Ερυθρού Σταυρού το παιδί και αγαπά τον συνάνθρωπό του!
snow19, δεν ειρωνεύομαι εσένα.
η ανκα φιλος εφυγε για θεσσαλονικη μονιμα...καλισπερα ξερουμε τι απεγεινε η [ ΑΝΚΑ ] απο πιπινου 65βέχς παει 3-4 φορεσ κ δεν τιν βλεπο :S :S :S :S :S.ευχαριστο
Ούτε καλό σου είμαι ούτε χρυσό σου είμαι, τσατσά μπορείς να είσαι και εδώ δεν χρειάζεται να είσαι σε μπουρδέλο.καλο μου μιλα λιγο πιο ωραια δεν βλαπτει.... τσατσα παντοσ δεν ειναι δεν με περνει και η ηλικια να γινω ακομα
ολο και κανα φαφουτικο φρικοπουρο θα παιζει τυπεΚαμια καλη προταση για Μεταξουργειο σημερα το απογευμα;;; Ευχαριστω