Επισκέπτης
,μπηκα στα πιο underground τελειωμενα βρωμικα
Ἔεε... ὑπάρχουσι καὶ ταπεινότεραι βαθμίδαι ἐν τῇ κλίμακι
,μπηκα στα πιο underground τελειωμενα βρωμικα
το level Μεταξι αποτελει παρελθον για μενα πλεον..καμια κηλιδα σπερματος στο ΜεταξιἜεε... ὑπάρχουσι καὶ ταπεινότεραι βαθμίδαι ἐν τῇ κλίμακι
...
... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΤΣΑΑΑΑΑΑ...
...
Έκρηξη νομοτελειακά προβλεπόμενη.Το ηφαίστειον Τζόκερεξ εξεράγη τα χαράματα, και ώραν 04:58.
Πιάτσα, ποια είναι η κυρία;..απλα ειμαι μεσα στα πραγματα λογω δουλειας ρε piatsa pes katiiii???
Προς τι τα κ.Χιονοδεκαννέα;
Προς τι τα κ.Χιονοδεκαννέα;
αλλά Ράνια μου συστήθηκε στο δωμάτιο αφού κατέθεσα, γενικά καλή όχι για ζήτω.μαρινελα την λενε
Πρωινή σήμερα Φυλής...
...
Ίπτασθε κ. free, από την ώρα που πληροφορηθήκατε τα ευχάριστα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεών σας.
H maria απο φ 80 ειναι απο τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχω δοκιμασει.... Και σημειωτεον την δοκιμασα οταν δουλευε στο καταγωγιο της φ40 .... αν και εδινε κωλο απο τοτε μεσα ηταν σαν να πηδαγες πτωμα με σφυγμο....Χθες βράδυ στην Φυλής:
Μ.Προδρόμου 16 άνω-Μην το ταλαιπωρείτε το κοριτσάκι.Να βρει ένα καλό παιδί να παντρευτεί.
Στο κάτω ήταν η σκουρόχρωμη Ρωξάνη σταθερά.
Φυλής 92 νέο-η γνωστή χαριτωμένη λεπτή πιπινοειδής με τα εκφραστικά μάτια και μία αδιάφορη παχουλή με γυαλιά.
Φυλής 71Γ-Ξανθιά αδιάφορη μεσήλικη.Όχι η Ελβίρα.
Φυλής 71 άνω-Αναστασία.Καστανόξανθη κοντή σγουρομάλλα με πλαδαρό κώλο.
Φυλής 71 κάτω-"Πίπες τρελές, από δω, από κει, δεξιά-αριστερά, κωλαράκι, καινούργια κοπέλα από την Ρουμανία....":
Αλεξάνδρα.Καστανό κοινότυπο λεπτό πιπινοειδές με λευκή επιδερμίδα, επιδείξασα την γλώσσα της στους θαμώνες.
Άφησα τις σταθερές αξίες και επέστρεψα για κατάθεση.Όχι βέβαια γιατί την εκθείαζε η Έυα.
Είναι ζητούμενο η προσμονή της κατάκτησης της άγνωστης κοπέλας η οποία εμφανισιακά πληροί τις προδιαγραφές.Δάσκαλε που δίδασκες....Ακολουθεί κριτική.
Φυλής 69 κάτω-Αλίνα παπάκι πάει στην ποταμιά.Από Φυλής 84 άνω και Φώκαιας 17άνω-κάτω.Τα βασικά-τυπικά και άν....
Φυλής 86 κάτω-Σελένα σταθερά.Από Φώκαιας 19.Καστανή, ανακαινισμένη στο πρόσωπο, λεπτή, ωραίοι βύζοι και αφροδισιακό σφαιρικό κωλαράκι.Πρωκτικό.
Στα 10 λεπτά χρονομετρημένα η υπηρέτρια την φώναξε ήπια στην πόρτα.Ρώτησα τον συναγωνιστή όταν βγήκε αν ήταν καλή."Όχι, κρύα, έτσι κι έτσι" η απάντηση.
Ήδη σε άλλο δωμάτιο είχε μπει φίλος συναγωνιστής.Ανάφερε τα ίδια.
"Κρύα, τυπικά πράγματα και από την αρχή επιχείρησε να βάλει καπότα σε χαλαρό πούτσο.Δύο φορές την σταμάτησα και πήρα την καπότα μακρυά της για να κάνει κάποια προκαταρκτικά.Φιλάκια στο στήθος.Όταν όμως άρχισε την πίπα δεν βιαζόταν.Δύο στάσεις, πισοκολλητό-ιεραποστολικό και κατάθεση που την ξεχνάς αμέσως."
Φυλής 80-Μαρία με πρωκτικό από παντού.Κακές-μέτριες αναφορές.
Φώκαιας 17 άνω-Μόνικα η ξανθιά "Λετονή" που ΔΕΝ βιάζεται στο δωμάτιο και αποτελεί αξιόπιστη επιλογή.
Φυλής 109 κάτω-Κατερίνα η σκούρα.
Φυλής 134 1ος-Τζέσικα η γνωστή ξανθιά λεπτή Βουλγάρα.Τα βασικά.
Φυλής 134 ισ.-Ιωάννα.Η Τζοάννα από Αχιλλέως 48 & Μαραθώνος γωνία.
Φυλής 134 υπ.-Ντόρα από Φυλής 200.
Φυλής 200-Κλειστό
Αγαθουπόλεως 54-Κλειστό