Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 393 άτομα (23 μέλη και 370 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Όπως εχω γραψει και σε άλλο θρεντ, στον τομεα του αγοραιου ερωτα δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ κριση. Θελετε να μου πειτε οτι η Πεννυ ή η Μαντοννα εχουν αναδουλειες? Το αντιθετο μαλιστα! Απλως σε περιοδους οικονομικης δυσκολιας, ξεχωριζει η ηρα απο το σιταρι. Και οσες τα κονομαγαν με τα ψεμματα, δεν μπορουν να το κανουν πλεον, και εχουν νευρακια. Απο αυτην την αποψη, πολυ το χαιρομαι. Να μαθετε να κανετε σωστα τη δουλεια σας. Να μαθετε να μας διασκεδαζετε και να μην κανετε αγγαρεια με την ξινιλα στα μουτρα. Αλλιως να πατε να γινετε καθαριστριες. Τα λεφτα πλεον εχουν αλλη αξια, κι αν θελετε να μας τα παρετε (εμεις παντως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να τα δινουμε), να παρεχετε ΣΟΒΑΡΕΣ υπηρεσιες. Δεν θελετε? Κακο δικο σας. Χαρη δεν μας κανετε.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κρίση με την έννοια να μην έχουν να φάνε , δεν υπάρχει βέβαια. Αλλά ύφεση , με την έννοια ότι έχει πέσει ο τζίρος (και στα σπιτάκια) , υπάρχει και μάλιστα είναι πλέον ορατή και από τους μη παρατηρητικούς. Δυστυχώς η μπάλα τους παίρνει όλους , δηλαδή όλες , και τις καλές. Φυσικά το μικρότερο τζίρο συνεχίζουν να κάνουν όσες προσφέρουν κακές υπηρεσίες.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Εγω παρατηρω οικους σχεδον αδειους στη φυλης σε σημειο που να λες μονο εγω παω σε μπουρδελα?Αλλωστε μια συζητηση που εκανα με μια ενος οικου μου ειπε οτι η δουλεια εχει πεσει κατακορυφα.Αν δεν κανουν κατι να προσελκυσουν λιγη πελατεια δεν τα βλεπω καλα...

feetboy

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αφου ρε φιλε εχουν ανεβασει πολυ τις τιμες κ αυτοι.τι να κανει ο κοσμος.για τα μπορδελα δηλαδη δεν ισχυει η κρηση;αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.βρισκομαι σαμο στο καρλοβασι.εχει τπτ εδω ρε παιδια;

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
ΜΑΥΡΟ στη συγκεκριμένη τσατσά και από δω και πέρα όποιες έχουν τέτοια χάλια συμπεριφορά θα αναφέρονται από εμένα. Δεν πρέπει να φέρονται έτσι σε έναν υποψήφιο πελάτη. Τελείως παράλογη η συμπεριφορά τους πάντως αφού έτσι μόνο χάνουν , δεν κερδίζουν τίποτα. Εκτός και αν έχουν τη λογική του υπαλλήλου (ανεξαρτήτως τζίρου τσεπώνουν τα ίδια).
Απορω τοσες  φορες που  εχω  περασει  και  δεν  μου  εχει πει  ακομα τιποτα..
Καλα  δεν  της  εριχνες  κανενα  βρισημο να  καταλαβει για πεταμα  τα  εχουμε τα  χρηματα.
Περασε  απο  το  φωκαιας  17  κατω να  περασης  και  εκει  καλα στην  απογευματινη  υπηρεσια που  δεν  κλεινη  το  στοματης ποτε  ολο  μουρμουραει αν  φυγης.Εγω της  τα  εχω  χωσει  οταν  μου  την  λεει και  συνεχιζω  να πηγαινω  και  αμα εχει καμια  καλη  περναω την εχω  δει  και  πολλες φορες εξω  να  βλεπει  την  κινηση  γιατι  εχουν  πεσει  σε  υπηρεσιες οι  κοπελες παλια που  υπηρχαν μονο  ελληνες  ηταν  πιο  καλα μετα  οι  καλες  επερναν  μονο  ελληνες  και  τωρα  οτι κατσει....
Τα  τρια πρωτα με τεσσερα τα  περνει  το  μαγαζη και  τα  υπολοιπα η  κοπελα  με  την  υπηρεσια που  περνει  τρια  ευρω το  ατομο απο  αυτα  που  εχω ακουση......Αντε  να  δεις  τι  τους μενει  χωρια  τα  λαδοματα  και  τους φυλακες για αυτο  και  εινα  ολο  νευρα οι αλλοι  τα  περνουν και  αυτες τιποτα

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
Να κλείσουν τα ....... μπουρδέλα .....
στο χερι μας ειναι να φτιαξουν οι υπηρεσιες τους ας οργαωψθουμε απο εδω μεσα για μια μερα εμπαργκο και μετα να δεις μαγκια που θα κανουν. ααααααααααα και εμεις δουλευουμε και οτι εχουμε να καταθεσουμε το βγαζουμε με κοπο δεν μας το ΧΑΡΙΖΟΥΝ

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Εγω παρατηρω οικους σχεδον αδειους στη φυλης σε σημειο που να λες μονο εγω παω σε μπουρδελα?Αλλωστε μια συζητηση που εκανα με μια ενος οικου μου ειπε οτι η δουλεια εχει πεσει κατακορυφα.Αν δεν κανουν κατι να προσελκυσουν λιγη πελατεια δεν τα βλεπω καλα...
οτι προσφορες και να κανουν φιλε δε γινεται τιποτα.αμα δεν εχει ο αλλος χρημα στη τσεπη...αστο.η χωρα εχει στεγνωσει απο ρευστο..

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Το πρωι
φυλ 71 πανω μια ευμεγεθης
φυλ69 κατω μια αδυνατη  ωραια μελαχρινουλα
φυλ 69 πανω μια επισης ομορφη μελαχρινη νεαρη
φυλ 65 πανω μια μετριοτητα σε προσωπο με ωραιο στηθος
φωκ 17 το αδυνατο μελαχρινο μωρο Τζουλια, απο τη Ρουμανια με τελειο σφιχτο σωμα και ωραιο προσωπακι, τιμηθηκε.. Εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.. Την προτεινω σους λατρεις των πιπινιων..
Ειναι γαλακτος..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Λοιπόν , θέλω να γράψω κάτι που μου έτυχε χθες διότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα στο Φυλής 59 (κάτω). Μπαίνω , είμαι μόνος στο σαλόνι και είναι η Σαμπρίνα. Βγαίνει με ένα ωραίο μαύρο καλσόν με δαντέλα και με ρωτάει "θα περάσεις σήμερα"; Τη Σαμπρίνα την είχα πάρει μια φορά , είχε μέτρια απόδοση (χωρίς να είναι και χάλια) και αποφάσισα να μην την ξαναπάρω. Λέω "όχι" με το κεφάλι και ξεκινάω να φύγω. Έρχεται επιθετικά η τσατσά και μου λέει αν δεν περνάς στο δωμάτιο γιατί έρχεσαι και μας ταλαιπωρείς αφού το ξέρεις ότι δουλεύει η Σαμπρίνα , ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Καλά της λέω , αν δε θέλεις δε θα ξαναπεράσω. Βεβαίως να μην ξαναπεράσω μου λέει, δε θέλουμε πελάτες που δεν περνάνε στα δωμάτια (μου πέταξε και μια βρισιά καθώς έφευγα).
Δηλαδή , εγώ πρέπει να ξέρω ποιες κοπέλες υπάρχουν σε κάθε βάρδια σε κάθε σπίτι (λες και είναι και λίγα); Ή όταν μπω σε ένα σπίτι θα πρέπει να καταθέσω υποχρεωτικά; Και να πω ότι η Σαμπρίνα είχε δουλειά ή είχε άλλα άτομα και την απασχόλησα... Τι να πω. Όσο επιεικής και να είμαι , η συμπεριφορά της τσατσά κρίνεται από εμένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Θα αργήσω πολύ να ξαναπατήσω στο Φ59 (μπορεί και να μην ξαναπάω ποτέ).
Να τονίσω ότι η συμπεριφορά της Σαμπρίνας ήτανε κόσμια , η τσατσά με εξόργισε. Σε κανένα άλλο μαγαζί το προσωπικό δεν έχει τέτεια συμπεριφορά (σκέψου να πας να αγοράσεις ρούχα δηλαδή , να μην πάρεις τίποτα και να σε βρίζουν όταν φεύγεις).
ΜΑΥΡΟ στη συγκεκριμένη τσατσά και από δω και πέρα όποιες έχουν τέτοια χάλια συμπεριφορά θα αναφέρονται από εμένα. Δεν πρέπει να φέρονται έτσι σε έναν υποψήφιο πελάτη. Τελείως παράλογη η συμπεριφορά τους πάντως αφού έτσι μόνο χάνουν , δεν κερδίζουν τίποτα. Εκτός και αν έχουν τη λογική του υπαλλήλου (ανεξαρτήτως τζίρου τσεπώνουν τα ίδια).
Ακόμα δεν εχεις δει τιποτα...
Εμάς μας ειχε διωξει η κοπελα απο μπουρδελο  :2funny: :2funny:

Μπαινει ο βυζολαγνος να γαμησει ενα μπαζακι με βυζαρες στη φυλης, την Έλλη την Βουλγάρα(ή ρουμανα? μου διαφευγει αυτη τη στιγμη).
Από το ξεκινημα του αρχισε πολυ μεγκαλο το πουλί σου και δεν θα το παρω στον κωλο μου, δεν τον αφηνε να της αγγιζει και τις βυζόμπαλες. Εν τω μεταξύ οταν καταλαβα οτι το γυρισανε σε μανουριασμα, πλησιασα στον καναπε που ειναι πιο κοντα στο δωματιο που ειχαν μπει, ηχομονωση μηδέν, οπότε μονο η εικονα μου ελειπε για να εχω πληρη εικονα  :2funny: :2funny: .
Επί κανα 3λεπτο λοιπον στολιζοντουσαν με κοσμητικα επιθετα εκατερωθεν, ο Βυζολαγνος της ελεγε ''άμα δεν μου δωσεις κωλο, θα παρω τα λεφτα μου πισω, συμμορφώσου''. Στο τελος του εδωσε κωλο και αφου ευτυχως δεν παιξανε ξυλο, στο τελος του ελεγε η βλάχα εγώ δεν ξαναμπαινω στο δωματιο μαζι σου, δεν σε ξαναδεχομαι, λες και άλλη ορεξη δεν ειχε ο άλλος  :zfuck:

Επίσης προσωπικα οταν οργωνω τα τσαρδιά πριν κανω τις καταθεσεις της καθε τσαρκας, μερικες φορες βλεπωντας με οι τσατσαδες ότι μπαινω σε πολλα μπουρδελα μεχρι να αποφασισω ποια(-ες) θα παρω, όταν φτανω στο δικο τους εχουν στησει καραούλι εξω απο το μπουρδελο και μου λενε αφου ηρθες μονο για βολτα, εδω δεν σε βαζω, πηγαινε στα επόμενα  :idiot: λες και τους εχουμε υποχρεωση.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε με τσατσαδες και πουτανες...σας βριζουν που δε μπαινετε? στ αρχιδια σας...ειναι χαλια μες στο δωματιο?τα λεφτα σου πισω κι αν δε στα δωσει απλως δε ξαναπας στη συγκεκριμμενη...

δε νομιζω οτι εχετε διαθεση να σας πλακωνουν αλβανοι/ρουμανοι/ρωσοι νταβαδες...

( οχι οτι αμα ζητησεις τα λεφτα σου πισω δε θα στα δωσουν αλλα  πολλες φορες εχει τυχει να παιχτουν ''τσαμπουκαδες'' απο βλακες πελατες που καταληγουν να τις μαζευουν...)

οσο για το ''δεν ηταν καλη στο δωματιο'' εξαρταται και απ τον πελατη...αμα εισαι μαλακας/βρωμιαρης/απλυτος/τερατομορφος ε ανθρωπος ειναι η κοπελα θα σιχαθει και δε θα ναι σα τη γκομενα σου(λεμε τωρα)

αυτα γιατι πολλοι νομιζουν οτι η κοπελα ειναι ρομποτ και πρεπει να ναι τελεια με ολους...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακόρεστε ... οταν λες για Ελλη Βουλγαρα εννοεις

την Μαριαννα απο φυλης 80 που βαπτισθηκε σε Νικολ και πηγε σε ενα στουντιο στην Κασανδρας?

Αν ειναι ετσι καλα της εκανε ο Βυζουλης. Μεγαλη μορφη ο βυζος.

Του απονεμωνται βυζορισπεκτ'ς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ακόρεστε ... οταν λες για Ελλη Βουλγαρα εννοεις

την Μαριαννα απο φυλης 80 που βαπτισθηκε σε Νικολ και πηγε σε ενα στουντιο στην Κασανδρας?

Αν ειναι ετσι καλα της εκανε ο Βυζουλης. Μεγαλη μορφη ο βυζος.

Του απονεμωνται βυζορισπεκτ'ς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Έχεις χασει την μαριάννα την ψηλη βυζου ρε τυπε?  :pipa1: :2funny:
Στα φυλης 136/φυλης 109 δουλευει συνηθως αυτη :zfuck:

Η Άλλη που πηγε σαν Νικόλ στα κασσανδρας και λεγοταν Έλλη στη φυλης, έχει να δουλεψει 1-2 χρονια στην φυλης (Φυλής 67, φυλης 80 κτλ...).
Αυτή που λεω ότι πηρε ο βυζος, περασε προσφατα απο μονης ανεμοσκαλα, φυλης92 το καινουριο και νομιζω και φωκαιας. Ειναι κοντη αυτη και αδυνατη σχετικα για τοσο μεγαλα βυζια...

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027

Μπαινει ο βυζολαγνος να γαμησει ενα μπαζακι με βυζαρες στη φυλης, την Έλλη την Βουλγάρα(ή ρουμανα? μου διαφευγει αυτη τη στιγμη).
Από το ξεκινημα του αρχισε πολυ μεγκαλο το πουλί σου και δεν θα το παρω στον κωλο μου, δεν τον αφηνε να της αγγιζει και τις βυζόμπαλες. Εν τω μεταξύ οταν καταλαβα οτι το γυρισανε σε μανουριασμα, πλησιασα στον καναπε που ειναι πιο κοντα στο δωματιο που ειχαν μπει, ηχομονωση μηδέν, οπότε μονο η εικονα μου ελειπε για να εχω πληρη εικονα  :2funny: :2funny: .
Επί κανα 3λεπτο λοιπον στολιζοντουσαν με κοσμητικα επιθετα εκατερωθεν, ο Βυζολαγνος της ελεγε ''άμα δεν μου δωσεις κωλο, θα παρω τα λεφτα μου πισω, συμμορφώσου''. Στο τελος του εδωσε κωλο και αφου ευτυχως δεν παιξανε ξυλο, στο τελος του ελεγε η βλάχα εγώ δεν ξαναμπαινω στο δωματιο μαζι σου, δεν σε ξαναδεχομαι, λες και άλλη ορεξη δεν ειχε ο άλλος  :zfuck:

Επίσης προσωπικα οταν οργωνω τα τσαρδιά πριν κανω τις καταθεσεις της καθε τσαρκας, μερικες φορες βλεπωντας με οι τσατσαδες ότι μπαινω σε πολλα μπουρδελα μεχρι να αποφασισω ποια(-ες) θα παρω, όταν φτανω στο δικο τους εχουν στησει καραούλι εξω απο το μπουρδελο και μου λενε αφου ηρθες μονο για βολτα, εδω δεν σε βαζω, πηγαινε στα επόμενα  :idiot: λες και τους εχουμε υποχρεωση.
ροχαλα στη μαπα της τσατσας και ψαλμος των 12 ευαγγελιων :priest: :priest: :priest:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σήμερα 2πλη κατάθεση σε Αννα και χριστίνα.Τα λόγια είναι περιτα....!SUPERRRRRR

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Για αυτούς που λενε για την κινέζα συην κολοκυνθούς .Δεν είναι κινέζα ούτε Σιγκαπουριανη ουτε μάλλον  Φιλιπινεζα .Λόγω της παλιάς μου δουλειάς εχω ταξιδέψει σε ασιατικές χώρες ίσως  Ινδονήσια μεριά...Μέσα είναι τυπικά καλή για τα 15 ευρώ και έπαιζε και Φώκαιας εκεί που ήταν παλιά και μια ποιο αδύνατη Ινδονήσια που το έπαιζε από την Σιγκαπουρη.Οταν τις είπα οτι θέλω να επενδύσω σε ασιατικές χώρες μου έσκασε το παραμύθι και προσπαθούσε να με πείσει να ανοίξουμε greek εστιατόριο στο Μπαλί.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
lagos σωστός , από ινδονησία είναι η κοπέλα (σιγά μην ερχόταν Σιγκαπουριανή στην Αθήνα σε σπιτάκι).

Για τις τσατσάδες έχω να πω ότι πολλές φορές έχουν καλή κοπέλα , η οποία χάνει πολύ κόσμο από τη συμπεριφορά της τσατσάς. Κρίμα , για τα καλά τεμάχια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom