You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
Σημερα πρωι επαιζαν
φυλ 69 κατω η Χριστινα απο το πανω
φυλ 73 μια ξανθια σκυλοφατσα
φυλ 92 διπλα στο παρκινγκ μια ομορφη εξωτικη μελαχρινη νεαρη παρουσια
φυλ 65 κατω μια ξανθια με τα παντα ολα,
φωκ 24 μια ενδιαφερουσα νεαρη
φωκ 17κατω ενα μελαχρινο πιπινακι, το λενε Τζουλια, θελω να το δοκιμασω
φυλ 59 πανω η Ινκα, ξανθο 20χρονο ρουμανακι χαμογελαστο.. Τη γαμησα κι εμεινα σχετικα ευχαριστημενος, χωρις να κανει και παπαδες.. τα βασικα.. μ αρεσε στο γαμησι οταν ηταν απο πανω
Απο 109 και περα κλειστα λογω λαικης.. Αρκετες επιλογες σημερα.. Καλη η μερα.. Τσαγια..
φυλ 69 κατω η Χριστινα απο το πανω
φυλ 73 μια ξανθια σκυλοφατσα
φυλ 92 διπλα στο παρκινγκ μια ομορφη εξωτικη μελαχρινη νεαρη παρουσια
φυλ 65 κατω μια ξανθια με τα παντα ολα,
φωκ 24 μια ενδιαφερουσα νεαρη
φυλ 59 πανω η Ινκα, ξανθο 20χρονο ρουμανακι χαμογελαστο.. Τη γαμησα κι εμεινα σχετικα ευχαριστημενος, χωρις να κανει και παπαδες.. τα βασικα.. μ αρεσε στο γαμησι οταν ηταν απο πανω
Απο 109 και περα κλειστα λογω λαικης.. Αρκετες επιλογες σημερα.. Καλη η μερα.. Τσαγια..
stifler19901990
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
Οποιος ξερει ας ενημερωσει περαιτερω για τις μελαχρινες του φυλ92 διπλα στο παρκινγκ και φωκ 17 κατω..
παιδεια ολα ωραια κ καλα, αλλα καποια σε απογευματινη βαρδια που να κανει οχι μονο καλη περιποιηση αλλα κ με ανεση χρονου παιζει? να μην βιαζεται κ να καθεται περισσοτερη ωρα? ασχετως ηλικιας, γιατι βασικα με χαλαει πολυ το αγχος του γρηγορου και γενικα του χρονου
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
φυλ 59 πανω η Ινκα, ξανθο 20χρονο ρουμανακι χαμογελαστο.. Τη γαμησα κι εμεινα σχετικα ευχαριστημενος, χωρις να κανει και παπαδες.. τα βασικα.. μ αρεσε
Η Τζούλια είναι και πιο ωραία και πιο υπομονετική μέσα.Αλλα πηδα την πριν παλιώσει ;) Για του 92 δε κατέχω...Οποιος ξερει ας ενημερωσει περαιτερω για τις μελαχρινες του φυλ92 διπλα στο παρκινγκ και φωκ 17 κατω..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καποτε ηταν και απο μαλαισια τυπε09:00 - 23:00 (ΑΠΟ PHILIPPINES,ΟΧΙ CHINA)
Ρε τι έγινε μαζευτήκατε όλοι οι αλλο-Φυλη να μας γαμήσετε τα κορίτσα μας... Ε όχι ρε πούστη
ρε παιδια προς θεου! μια εβδομαδα ελειψα και βλεπω να μας μαγαριζουνε τα μπουμπουκια μας οι αλλοθρησκοι?
ππισω κουφαλες!!!
Λύθηκε το μυστήριο για το τι έγινε στην Κολωνού 16. Τα ναρκωτικά δεν μπορούν να τα βρούνε βέβαια
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Διδύμου 20 γύρω στις 2 το μεσημέρι, μπαίνω μέσα... εξαφανισμενοι όλοι! Κάθομαι, και σε 2-3λεπτά εμφανίζεται η Λόλα. Μου λέει να σου πω το πρόγραμμα?
Της απαντώ χαμογελώντας "αμα θέλεις...." και την έπιασε ένα γελάκι...
Φαίνεται πολύ συμπαθητική αλλά είναι πολύ αδύνατη για τα γούστα μου...
Δοκιμάστηκε η γειτόνισσα της η Αντριάννα, σταθερή αξία (αναφέρω και κριτική)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλο κλαρινο κανει και η λολα τυπεΔιδύμου 20 γύρω στις 2 το μεσημέρι, μπαίνω μέσα... εξαφανισμενοι όλοι! Κάθομαι, και σε 2-3λεπτά εμφανίζεται η Λόλα. Μου λέει να σου πω το πρόγραμμα?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μετα τον αγγελαρα εγω ειμαιΑπόλυτε σε κόβω για καλό χριστιανό... καλά τον Πετρόχειλο και τους hooligans που τους θυμήθηκες?
Των 80'ς και εσύ... (τώρα είμαι λιγάκι συγνώμη...
αυτες οι ταινιες ειναι κλασικ τυπε μου
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
αποψε κατα τις 11
Φωκ19 στο στουντιακο μπουρδελο βγηκε απο το δωματιο η Αλινα(δοκιμασθεν κατα το παρελθον 2 φορες καυλοραπανο με το στρινγκ στα χερια,το μουνι εξω δηλαδη,κ το στηθοδεσμο στη θεση του,εκανε μια σβουρα ριχνοντας 2 σκαμπιλια στα κωλομαγουλα της .Αποχωρησαμε
Φυλης 69 Χριστινα(καταθεση )
Φυλής 71 επανω αλλο καυλοραπανο,πρωτη φορα την εβλεπα,ειπαμε 2 μαλακιες να σπασει ο παγος στο σαλονι 20 δευτερα(αδειο το σαλονι) κ περασα για τα ενδοτερα,απο ομορφια το πιο ζορικο που ειδα ηταν,Αλινα,20,Τσεχα(και δειχνει-δεν εχει ρουμανοβουλγαρικα χαρακτηριστικα κ μαλλον ειναι νεο φρουτο-καινουρια μου ειπε ειναι εκει)με πλαστικο καπως βυζο ,μαπα κ μαλλι μακρυ ξανθο ισιο.Gfe τρομπονι κ μετα την πηρα δυνατα βλεποντας να σφιγγει δοντια,απο κωλο σκιζει παντως,δεν εχει δουλεψει ουτε στριπερ,ουτε σε ρδελο,απο Ελληνικα η συννενοηση αψογη(call girl μηπως?).Χαμογελαστο πιπινακι,μιλησαμε κ φευγοντας οπου η τσατσα της ανελυε οτι οι''πιτσιρικαδες δεν γαμανε κωλο επειδη δεν εχουν πηδηξει πολλες γυναικες ενω οι μεγαλυτεροι ζητανε κωλο ''(προφανως της ελυνε καποια απορια )
Στο Φυλης 73 κατω,duo επαιζε,αλλα ντουετο της συμφορας,κατι πιτσιρικαδες ελιωσαν στα γελια μολις ειδαν τη μια μιλφ φρανκενσταιν-αναλυτικα :
Aπο εκει ξεκινησα κ τη τσαρκα,θα εμπαινα για τον εξευτελισμο του θεματος καθοτι το ενα γκομενακι ειχε μεση δαχτυλιδι,μαπα παιχνιδιαρικη,βυζο κανα 5αρι νουμερο τουλαχιστον, αλλα η φιλαργυρια της να θελει κ 10 ευρω εξτρα για χυσιμο στους βυζους με απετρεψε(εδειχνε κ ξεπετα απο τη μαπα),ειχε κ μια αλλη που εδειχνε σαν να βγηκε απο ψησταρια του πιο underground βουκολικου κωλοχωριου στη μεση του πουθενα,σαπια δοντια,milf,μελαχροινη,εδινε κ κωλο οπως κ η αλλη,απο ελληνικα γρι,με τον αλβανο τσατσο η συννενοηση μπουζουκι,του λεω ''μεγαλε ποια απο τις δυο αξιζει τι λες?''Για το χαβαλε κ το τζαρτζαρισμα,απανταει΄΄Που τες να ξερω,εγκω εδω δουλευει,δε γαμαει τα κοριτσια να ξερει''
ΥΓ Επικο σκηνικο αγριος καυγας μεταξυ Ινδων με κατι παλικαρια(ινδοα-αυγανια) απο το ισογειο του 84(διπλα στα ρδελα,κανονικο σπιτι)σε χρονο dt μαζευτηκαν κ ηταν ετοιμοι για μεγαλο καυγα.Μετα απο 15 λεπτα που περασα ειχαν παραμερισει μεταξυ τους στη Μονης Προδρομου,αν φαγωθηκανε μεταξυ τους δεν το γνωριζω ακομα.ουστ μουνοπανα go home που πλακωνεστε λες κ ειστε στα βουνα του Πακισταν ταλιμπανεζικα πουστρονια
Φωκ19 στο στουντιακο μπουρδελο βγηκε απο το δωματιο η Αλινα(δοκιμασθεν κατα το παρελθον 2 φορες καυλοραπανο με το στρινγκ στα χερια,το μουνι εξω δηλαδη,κ το στηθοδεσμο στη θεση του,εκανε μια σβουρα ριχνοντας 2 σκαμπιλια στα κωλομαγουλα της .Αποχωρησαμε
Φυλης 69 Χριστινα(καταθεση )
Φυλής 71 επανω αλλο καυλοραπανο,πρωτη φορα την εβλεπα,ειπαμε 2 μαλακιες να σπασει ο παγος στο σαλονι 20 δευτερα(αδειο το σαλονι) κ περασα για τα ενδοτερα,απο ομορφια το πιο ζορικο που ειδα ηταν,Αλινα,20,Τσεχα(και δειχνει-δεν εχει ρουμανοβουλγαρικα χαρακτηριστικα κ μαλλον ειναι νεο φρουτο-καινουρια μου ειπε ειναι εκει)με πλαστικο καπως βυζο ,μαπα κ μαλλι μακρυ ξανθο ισιο.Gfe τρομπονι κ μετα την πηρα δυνατα βλεποντας να σφιγγει δοντια,απο κωλο σκιζει παντως,δεν εχει δουλεψει ουτε στριπερ,ουτε σε ρδελο,απο Ελληνικα η συννενοηση αψογη(call girl μηπως?).Χαμογελαστο πιπινακι,μιλησαμε κ φευγοντας οπου η τσατσα της ανελυε οτι οι''πιτσιρικαδες δεν γαμανε κωλο επειδη δεν εχουν πηδηξει πολλες γυναικες ενω οι μεγαλυτεροι ζητανε κωλο ''(προφανως της ελυνε καποια απορια )
Στο Φυλης 73 κατω,duo επαιζε,αλλα ντουετο της συμφορας,κατι πιτσιρικαδες ελιωσαν στα γελια μολις ειδαν τη μια μιλφ φρανκενσταιν-αναλυτικα :
Aπο εκει ξεκινησα κ τη τσαρκα,θα εμπαινα για τον εξευτελισμο του θεματος καθοτι το ενα γκομενακι ειχε μεση δαχτυλιδι,μαπα παιχνιδιαρικη,βυζο κανα 5αρι νουμερο τουλαχιστον, αλλα η φιλαργυρια της να θελει κ 10 ευρω εξτρα για χυσιμο στους βυζους με απετρεψε(εδειχνε κ ξεπετα απο τη μαπα),ειχε κ μια αλλη που εδειχνε σαν να βγηκε απο ψησταρια του πιο underground βουκολικου κωλοχωριου στη μεση του πουθενα,σαπια δοντια,milf,μελαχροινη,εδινε κ κωλο οπως κ η αλλη,απο ελληνικα γρι,με τον αλβανο τσατσο η συννενοηση μπουζουκι,του λεω ''μεγαλε ποια απο τις δυο αξιζει τι λες?''Για το χαβαλε κ το τζαρτζαρισμα,απανταει΄΄Που τες να ξερω,εγκω εδω δουλευει,δε γαμαει τα κοριτσια να ξερει''
ΥΓ Επικο σκηνικο αγριος καυγας μεταξυ Ινδων με κατι παλικαρια(ινδοα-αυγανια) απο το ισογειο του 84(διπλα στα ρδελα,κανονικο σπιτι)σε χρονο dt μαζευτηκαν κ ηταν ετοιμοι για μεγαλο καυγα.Μετα απο 15 λεπτα που περασα ειχαν παραμερισει μεταξυ τους στη Μονης Προδρομου,αν φαγωθηκανε μεταξυ τους δεν το γνωριζω ακομα.ουστ μουνοπανα go home που πλακωνεστε λες κ ειστε στα βουνα του Πακισταν ταλιμπανεζικα πουστρονια
Επισκέπτης
ξερετε καμια που να τα παιρνει στη μαπα? αν ναι στειλτε μου πμ
Λοιπόν , θέλω να γράψω κάτι που μου έτυχε χθες διότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα στο Φυλής 59 (κάτω). Μπαίνω , είμαι μόνος στο σαλόνι και είναι η Σαμπρίνα. Βγαίνει με ένα ωραίο μαύρο καλσόν με δαντέλα και με ρωτάει "θα περάσεις σήμερα"; Τη Σαμπρίνα την είχα πάρει μια φορά , είχε μέτρια απόδοση (χωρίς να είναι και χάλια) και αποφάσισα να μην την ξαναπάρω. Λέω "όχι" με το κεφάλι και ξεκινάω να φύγω. Έρχεται επιθετικά η τσατσά και μου λέει αν δεν περνάς στο δωμάτιο γιατί έρχεσαι και μας ταλαιπωρείς αφού το ξέρεις ότι δουλεύει η Σαμπρίνα , ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Καλά της λέω , αν δε θέλεις δε θα ξαναπεράσω. Βεβαίως να μην ξαναπεράσω μου λέει, δε θέλουμε πελάτες που δεν περνάνε στα δωμάτια (μου πέταξε και μια βρισιά καθώς έφευγα).
Δηλαδή , εγώ πρέπει να ξέρω ποιες κοπέλες υπάρχουν σε κάθε βάρδια σε κάθε σπίτι (λες και είναι και λίγα); Ή όταν μπω σε ένα σπίτι θα πρέπει να καταθέσω υποχρεωτικά; Και να πω ότι η Σαμπρίνα είχε δουλειά ή είχε άλλα άτομα και την απασχόλησα... Τι να πω. Όσο επιεικής και να είμαι , η συμπεριφορά της τσατσά κρίνεται από εμένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Θα αργήσω πολύ να ξαναπατήσω στο Φ59 (μπορεί και να μην ξαναπάω ποτέ).
Να τονίσω ότι η συμπεριφορά της Σαμπρίνας ήτανε κόσμια , η τσατσά με εξόργισε. Σε κανένα άλλο μαγαζί το προσωπικό δεν έχει τέτεια συμπεριφορά (σκέψου να πας να αγοράσεις ρούχα δηλαδή , να μην πάρεις τίποτα και να σε βρίζουν όταν φεύγεις).
ΜΑΥΡΟ στη συγκεκριμένη τσατσά και από δω και πέρα όποιες έχουν τέτοια χάλια συμπεριφορά θα αναφέρονται από εμένα. Δεν πρέπει να φέρονται έτσι σε έναν υποψήφιο πελάτη. Τελείως παράλογη η συμπεριφορά τους πάντως αφού έτσι μόνο χάνουν , δεν κερδίζουν τίποτα. Εκτός και αν έχουν τη λογική του υπαλλήλου (ανεξαρτήτως τζίρου τσεπώνουν τα ίδια).
Δηλαδή , εγώ πρέπει να ξέρω ποιες κοπέλες υπάρχουν σε κάθε βάρδια σε κάθε σπίτι (λες και είναι και λίγα); Ή όταν μπω σε ένα σπίτι θα πρέπει να καταθέσω υποχρεωτικά; Και να πω ότι η Σαμπρίνα είχε δουλειά ή είχε άλλα άτομα και την απασχόλησα... Τι να πω. Όσο επιεικής και να είμαι , η συμπεριφορά της τσατσά κρίνεται από εμένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Θα αργήσω πολύ να ξαναπατήσω στο Φ59 (μπορεί και να μην ξαναπάω ποτέ).
Να τονίσω ότι η συμπεριφορά της Σαμπρίνας ήτανε κόσμια , η τσατσά με εξόργισε. Σε κανένα άλλο μαγαζί το προσωπικό δεν έχει τέτεια συμπεριφορά (σκέψου να πας να αγοράσεις ρούχα δηλαδή , να μην πάρεις τίποτα και να σε βρίζουν όταν φεύγεις).
ΜΑΥΡΟ στη συγκεκριμένη τσατσά και από δω και πέρα όποιες έχουν τέτοια χάλια συμπεριφορά θα αναφέρονται από εμένα. Δεν πρέπει να φέρονται έτσι σε έναν υποψήφιο πελάτη. Τελείως παράλογη η συμπεριφορά τους πάντως αφού έτσι μόνο χάνουν , δεν κερδίζουν τίποτα. Εκτός και αν έχουν τη λογική του υπαλλήλου (ανεξαρτήτως τζίρου τσεπώνουν τα ίδια).
Κάνει το ΣΔΟΕ έφοδο σε ένα μποuρδέλο στην οδό φυλής..
Στον προθάλαμο υπάρχει ένας αναρτημένος τιμοκατάλογος
- Ιεραποστολικό 20ΕΥΡΩ +23% ΦΠΑ
- Πισωκολλητό 20ΕΥΡΩ +23% ΦΠΑ
- Συντριβανάτο 20ΕΥΡΩ +23% ΦΠΑ
- Σπαγγάτο 20ΕΥΡΩ +23% ΦΠΑ
- Τσιμπούκι 10ΕΥΡΩ +10% ΦΠΑ
Μα τι γίνεται εδώ λέει ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ, όλα επιβαρύνονται με 23% ΦΠΑ και το τσιμπούκι με 10%. Πως είναι δυνατόν;
Και τότε η τσατσά λέει με μεγάλη περηφάνια:
Κύριε μου, έχουμε γάτα λογιστή και το έχει περάσει στα ροφήματα.
Στον προθάλαμο υπάρχει ένας αναρτημένος τιμοκατάλογος
- Ιεραποστολικό 20ΕΥΡΩ +23% ΦΠΑ
- Πισωκολλητό 20ΕΥΡΩ +23% ΦΠΑ
- Συντριβανάτο 20ΕΥΡΩ +23% ΦΠΑ
- Σπαγγάτο 20ΕΥΡΩ +23% ΦΠΑ
- Τσιμπούκι 10ΕΥΡΩ +10% ΦΠΑ
Μα τι γίνεται εδώ λέει ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ, όλα επιβαρύνονται με 23% ΦΠΑ και το τσιμπούκι με 10%. Πως είναι δυνατόν;
Και τότε η τσατσά λέει με μεγάλη περηφάνια:
Κύριε μου, έχουμε γάτα λογιστή και το έχει περάσει στα ροφήματα.
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Έρχεται επιθετικά η τσατσά και μου λέει αν δεν περνάς στο δωμάτιο γιατί έρχεσαι και μας ταλαιπωρείς αφού το ξέρεις ότι δουλεύει η Σαμπρίνα...
...Βεβαίως να μην ξαναπεράσω μου λέει, δε θέλουμε πελάτες που δεν περνάνε στα δωμάτια (μου πέταξε και μια βρισιά καθώς έφευγα).
Λόγω κρίσης, ο κόσμος δεν έχει λεφτά, και βαράνε μύγες τις περισσότερες ώρες.
Άλλοι(ες) κάνουν "προσφορές" για να αυξήσουν την κίνησή τους.
Άλλοι βλαστημάνε την αναδουλειά, έχουν νεύρα, και τα σκάγια παίρνουν και σένα.
Στ' αρχίδια σου, άμα σε παίρνει της την ανταποδίδεις κι όλας, άμα όχι την κάνεις με βαριά πηδηματάκια...
Σε όλα τα μαγαζιά , κάθε είδους , βαράνε μύγιες σήμερα , αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν υπάρχει. Εδώ ο πελάτης είναι δύστροπος και του φέρονται καλά , όχι να φέρεσαι καλά και να στο ανταποδίσουν έτσι. Αυτή η συμπεριφορά παρατηρείται μόνο από τις τσατσάδες. Επαναλαμβάνω , απαράδεκτο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις