Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (13 μέλη και 84 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω σημερα όλος ορεξη μπηκα σε μπουρδέλο (δεν εχει σημασια αφου θα δειτε στη συνέχεια γιατι) και ενω ειχα τρελες καυλες χθες αφου η γυναικα εχει περιοδο, και το πουτανι ηταν καυλα, μπηκα, ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ, κατι προσπαθησε το πουτανακι με το στοματακι αλλα μετα τσουπ κατω το εργαλειο ζυμαρι.

τσαμπα το 20ρικο ξεφτιλίστηκα και στο πιπινακι οχι οτι με νοιαζει αλλα ρε χυστες πρωτη φορα δε μου σηκωνετε, λετε να μου μείνει μονιμο?

παω αυριο για επανάληψη και αν δε μου σηκωθει θα τις κοψω :headbang:

Μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο καποτε που μια πρωην μου ειχε περιοδο και επειδη δεν ηθελα να την παιξω πηγα σε μπουρδελο. Τοτε καταλαβα πως εφταιγε η συνειδηση μου και απο τοτε δε συνδυασα ποτε ξανα γκομενες και πουτανες. Ποτε δε θα νιωσεις πραγματικα καλα με τη σχεση σου αν απο πισω της κανεις τετοιες μαλακιες, αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
παιδεσ οποιοσ περασει απο κολοκυνθούς 63 ασ ρωτησει τι δουλευει το κινεζακι αυτη την εβδομαδα να ξερουμε ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

edit_antisthenis: δεν επιτρέπονται μόνιμα κεφαλαία.

09:00 - 23:00 (ΑΠΟ PHILIPPINES,ΟΧΙ CHINA)

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ρε τη χαλια μπαζοσυναξη ειναι αυτη στη Φωκαιας και στη Διδυμου.Ασε ααυτη η Ναταλι στη Διδυμου τελειως ηλιθια και με τουπε next top model.Ισα μωρη πουτανα.Στο αλλο στο υπογειο στο 18 α καλα εκει ουτε τσατσα ουτε κοπελα για 15 λεπτα περιμενα σαν μαλακας!Στo Φωκαιας 19 ενα μπαζο με πατσες και μικρο βυζι κρεμαστο αυτο ειδα και αναγουλιασα! :shit: :shit: :shit: Αντε γεια μιλαμε!
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
τελικα ερωτηθει η Κα Σονια εχθές .... σχετικα με πρωκτικο
και για να ειμαι σιγουρος στην πρωτη μου επισκεψη η Σονια ηταν στο δωματιο οποτε ρωτησα την τσατσα (ευγενεστατη) και ειπε οοοοοοχι κωλαρακι η Σονια
μετα απο μιση ωριτσα σκεφτηκα δεν ξαναπερναω να ρωτησω την ιδια
οντως και η Κα Σονια απαντησε .... ουχι μουρου μου ντεν κανω προυκτικου αφου ξερεις εσυ εγκω αρχιντακια,απο πανω,69,πισουκουλλητο.
(παντως φαινοταν στεναχωρημενη-κουρασμενη και μαλλον ηταν και τα δυο γιατι στεναχωρημενη=εχει πεσει η δουλεια
κουρασμενη=δουλεει απο πρωι εως ληξη βαρδιας.

τωρα πως κυκλοφορησε αυτη η φημη ?.....?
γιατι εχει απο τα καλυτερα :kissass2:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Πηγα εχτεσ το προι στην κολοκινθουσ για την φιλιπινεζα αλλά ηταν κλειστο.
Στο δυπλανο τησ στοασ η κοπελα μου ειπε πωσ την εδιωξαν γιατι δεν ηταν εφχαριστιμενοι οι πελάτεσ.
Μαλον μαλακιεσ αλλά αν περασει καποιοσ ασ ενημερωσει και τουσ υπολοιπουσ ασιατοφιλουσ.

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
εγω πηγα εχθές το βράδυ (γυρω στις 21:00 και ηταν εκει)

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια η Αντριαννα απο Διδυμου απογευματα ειναι? Εχω βαρεθει την Ναταλι.....

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αμα δε γουσταρεις μια γκομενα δεν ξαναπας μαζι της, ειναι πολυ απλο. Αυτο που εκανες ειναι τζαμπα μαγκια. Τελος!
Δεν ειπα οτι δε τη γουσταρω ειπα οτι ενω ειναι ωραιο μουνι αλλα επιπλο εγω βγαζω μαζι της ακραια γουστα και
γουσταρω γιαυτο...μαθε λοιπον να διαβαζεις και μετα κανε κριτικη....τωρα τελος.

Επισκέπτης
Δεν ειπα οτι δε τη γουσταρω ειπα οτι ενω ειναι ωραιο μουνι αλλα επιπλο εγω βγαζω μαζι της ακραια γουστα και
γουσταρω γιαυτο...μαθε λοιπον να διαβαζεις και μετα κανε κριτικη....τωρα τελος.

Και βασικα... Σιγα τη γκομενα ρε, απορω πως εχετε φαει τετοιο κολλημα μαζι της. Εμενα ποτε δεν μου εκανε κατι η εμφανιση της, σαν βλαχα ειναι με βαμμενο ξανθο μαλλι που δεν της παει κιολας γιατι στο δερμα ειναι αρκετα σκουρη.  :-

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και βασικα... Σιγα τη γκομενα ρε, απορω πως εχετε φαει τετοιο κολλημα μαζι της. Εμενα ποτε δεν μου εκανε κατι η εμφανιση της, σαν βλαχα ειναι με βαμμενο ξανθο μαλλι που δεν της παει κιολας γιατι στο δερμα ειναι αρκετα σκουρη.  :-
βλεπω οτι τα βρισκουμε σιγα σιγα.εγω προσωπικα δεν εχω φαει κολλημα μαζι της ισα ισα που επειδη νομιζει οτι ειναι μοντελο
και δε συμμετεχει οσο θα επρεπε θελω να την χυνω οπου τη πετυχουν τα σκαγια γιατι σηκωνεται σαν ελατηριο απο το κρεβατι και εγω
τη κυνηγαω με το καυλι μεχρι να στραγγιξει και εχει τη φαση του.τουλαχιστον εγω τα γουσταρω αυτα...

Επισκέπτης
βλεπω οτι τα βρισκουμε σιγα σιγα.εγω προσωπικα δεν εχω φαει κολλημα μαζι της ισα ισα που επειδη νομιζει οτι ειναι μοντελο
και δε συμμετεχει οσο θα επρεπε θελω να την χυνω οπου τη πετυχουν τα σκαγια γιατι σηκωνεται σαν ελατηριο απο το κρεβατι και εγω
τη κυνηγαω με το καυλι μεχρι να στραγγιξει και εχει τη φαση του.τουλαχιστον εγω τα γουσταρω αυτα...

Ε οχι και τα βρισκουμε ρε τυπε...  :jerking:

strata

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
«Ε οχι και τα βρισκουμε ρε τυπε...»

αν και καθιστός ομίλησες ορθώς...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ειναι μεχρι να βαλει καμια φωνη και να σε πετυχουν οι ασβερκοι δικε μου  :2funny: :2funny: :2funny:

P.S Εμεις παντως απο δω μεσα , στο εχουμε αναφερει. Για να μην πεις μετα οτι δεν ηξερες  ;)

P.S 2 Σκεψου οτι σε τραμπουκιζουν ακομη και αν πας να ζητησεις τα μισα πισω και ενω τους μιλας ευγενικα .. που να βαλει και την φωνη πρωτη η αλλη απο μεσα. Και να ξερεις πως δεν ειναι τραμπουκισμα οπως αυτο που θα σου κανε το φιλαρακι σου η ο συμμαθητης σου απο το λυκειο οταν δερνοσασταν η σου πουλαγε νταιλικια... Για αυτο καλο θα ηταν να εισαι πιο προσεκτικος. Φιλικα παντα 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Σημερα στη μεταμεσονύχτια  στο Φωκ.25 άνω η γνωστη τσατσά με τις φραουλιτσες και τα χρυσά μουνάκια παρουσίαζε ως ολοκαίνουρια-μόλις δεύτερη μέρα-στη δουλειά την απάτη τη Σάρα απο το Φυλης 59.Η οποία ως γνωστόν πουλάει την αερόπιπα δευτερολέπτων ως ακάποτο. :s&m_2:
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-59/]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-59/[/url]
Εν τω μεταξύ η συγκεκριμένη τσάτσα μάλλον ψιλιάστηκε οτι οι πελάτες ψάχνουν νέο αίμα γιατί και τις προάλλες παρουσίαζε ως καινούρια την ιδιαίτερως αγαπητή στο farkeli :grin: Νατάσα/Νάντια απο Μ.Προδ.  :uglystupid: Ρε τη πονηρη τη φραουλίτσα :knuppel: :knuppel:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
09:00 - 23:00 (ΑΠΟ PHILIPPINES,ΟΧΙ CHINA)

Ρε παιδια, αυτο το τριμπουρδελο το Κωλοκυνθους,οχι μονο δεν εχει την κινεζουλα, που λετε, αλλα το βρισκω κι εγω συνεχεια κλειστο. Πηγε κανεις σημερα να μας πει? Τελειως μπουρδελο αυτό το μπουρδελο μου φαινεται…

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
για δοκιμασε μετα τις 17:00
οσες φορες εχω περασει μετα τις 17:00 ειναι ανοικτο με την φιλιππινεζα (ειπαμε)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
για δοκιμασε μετα τις 17:00
οσες φορες εχω περασει μετα τις 17:00 ειναι ανοικτο με την φιλιππινεζα (ειπαμε)

Χαχαχα, σωστα, με την Φιλιπινεζα :Ρ πανω στη συγχιση μου ξεχαστηκα. Αλλοι λενε ότι είναι από Σιγκαπουρη. Εχω παει και απογευμα και ειτε ιεναι κλειστο, ειτε είναι μια κοκκινομαλλα που βρισκοταν και στο Κωλοκυνθους 38, που τα κανει όλα αλλα τελειως ξυνισμενα .

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Χαχαχα, σωστα, με την Φιλιπινεζα :Ρ πανω στη συγχιση μου ξεχαστηκα. Αλλοι λενε ότι είναι από Σιγκαπουρη. Εχω παει και απογευμα και ειτε ιεναι κλειστο, ειτε είναι μια κοκκινομαλλα που βρισκοταν και στο Κωλοκυνθους 38, που τα κανει όλα αλλα τελειως ξυνισμενα .

τι ωρα εχεις παει?
μηπως ειναι η Ελενα ?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
Nαι στην ευθεια ακριβως!Μαλλον Ελενα τη λενε. Ηταν τραγικη οταν την ειχα παρει στο κ38 και οποτε τη βλεπω κανω μεταβολη. Παντα αγελαστη παρουσιαζεται.Λες να εχω τυχη σημερα αν παω?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom