Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 427 άτομα (40 μέλη και 387 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Η Καιτουλα δουλευε και στο φυλης 71 κατω,,,την ειχα πρωτοπαρει το 2007,ομως οι αλβανοι ακομα και στην αλβανια να ειναι θα σου λενε οτι ειναι απο την αλασκα.
Ιασωνος 1β δεξια...Κατερινα,πετιτ που δηλωσε αμεσως οτι ειναι απο αλβανια.
Ιασωνος 19 κατω...Ελενη η κλεοπατρα...διαχρονικη ελληνιδα των τυραννων.
Ιασωνος 37 κατω,,,Δημητρα η προστυχοφατσα επισης αλβανιδα.
Φυλης 71..Ζωη η θεσσαλονικια...απο το κοσσεβο φυσικα.
Φωκαιας 22,27 και Μονης προδρομου ειναι κλασσικα αλβανικα σπιτια.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Και πρωινή σήμερα (προλαβαινετε) Φυλής

Φυλής 92 νέο μία αδιάφορη μελαχρινή
Φυλής 92 παλιό ένα καστανό με καλό σώμα αλλά ξενερέ πρόσωπο με ακα
Φυλής 71 κάτω μελαχρινή που τα κάνει όλα στα 20 - κουλούρι + ακα όλα αυτά με πεσμένο στήθος
Φυλής 69 κάτω η προμιλφ Τάνια - την είδα από το παράθυρο μια και το είχανε μισάνοιχτο το ρολό
Φυλής 69 πάνω έμπαινε το Χριστινάκι οπότε όσο περίμενα να ετοιμαστεί έριξα μια ματιά και στα απέναντι παρότι δεν μπαίνω πλέον και εγώ
Φυλής 84 κάτω μελαχρινή με ακά και ωραίο κορμί
Φυλής 86 κάτω πάλι ένα ωραίο κορμί και υποσχόμενη απάτη στα μάτια
Ομοίως 84 πάνω ...
Φυλής 66 η Λάουρα του Φωκ. 17 με τον υπηρέτη να με κυνηγά να μου πει τι θα μου κάνει (ακα κλπ.)
Φυλής 61 τα κάνει όλα με 20 αλλά η κοπέλα πολύ πολύ κάτω του μετρίου (κοντά στο χάλι)
Φωκαιας 17 κάτω η ψευτοισπανιδα του 25
Φωκαίας 25 κάτω η Λάουρα το πιπινάκι - μία φορά ήταν αρκετή

Το Χριστινάκι του 69 άνω αγουροξυπνημένο αλλά όπως πάντα τέλεια + στενή και μοσχομυριστή μια και ήμουν ο πρώτος σήμερα.

maninblack

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η μαρινα στο φυλης 109 ηταν σημερα εκει ξερει κανεις? στις 5 σχολαει?
αν δε τη προλαβω σημερα βλεπω να τη σουβλιζω συγουρα αυριο :knockinb: :knockinb: :knockinb:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
λοιπον χτεσινη βραδινη τσαρκα στο μεταξουργειο στην ιασωνος πετυχα την γνωστη σε ολους μας στελλα το κοντοπουτανο που λεει οτι ειναι απο το βελγιο λοιπον εμαθα οτι και αυτη ειναι απο την αλβανια και οταν της το ειπα μονο που δεν εκλαψε!!!!!το αναφερω αυτο επειδη μου τη δινει να με κοροιδευουν και να μου λενε ψεματα!

Ωραία όλα αυτά, αλλά για όποιον ενδιαφέρεται, σε πιο από τα 40 σπίτια της Ιάσωνος παίζει μπάλα η κοπελιά ??

Ευχαριστώ

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
:) :grin:

:pipa2:
Η Μαρινα για σενα BLACK  ειναι παντα 1η βαρδια στο φ109α ..... :pipa3: καλο βολι !!!!!!!!1

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λοιπον χτεσινη βραδινη τσαρκα στο μεταξουργειο στην ιασωνος πετυχα την γνωστη σε ολους μας στελλα το κοντοπουτανο που λεει οτι ειναι απο το βελγιο λοιπον εμαθα οτι και αυτη ειναι απο την αλβανια και οταν της το ειπα μονο που δεν εκλαψε!!!!!το αναφερω αυτο επειδη μου τη δινει να με κοροιδευουν και να μου λενε ψεματα!
παλι μεσα επεσα τυποι μου
το τοπιο ηταν θολο
σε αλλους ελεγε βελγιδα
σε αλλους φλαμανδη
και σε αλλους γαλλοφωνη
τουλαχιστον θα την βρει ο μακρυντικης

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειπε οτι ειναι βελγιδα οτι εχει μεγαλωσει στο βελγιο εχει πει απο γονεις μεταναστες ο ενας κρητικος ο αλλος απο την σαντορινη..ε ρε θα αναλυσουμε και το γενεαλογικο της δεντρο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ειπε οτι ειναι βελγιδα οτι εχει μεγαλωσει στο βελγιο εχει πει απο γονεις μεταναστες ο ενας κρητικος ο αλλος απο την σαντορινη..ε ρε θα αναλυσουμε και το γενεαλογικο της δεντρο
τυπε ειναι σοβαρο το θεμα :2funny:

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παντως οποιο καλο παιδι την νοικοκυρεψει θα κανει διακοπες στα ομορφοτερα νησια και ηλιοβασιλεμα και μπανια και πουτανια και αγαπουλης

Επισκέπτης
Φιλε μου ναι σωστός η Νέλλη!
Πως ήταν από διάθεση η Νέλη στο δωμάτιο;
Έπιπλο ώς συνήθως;

Θα πάψω... "να υπάρχω", όσο θα βλέπω ότι δραστηριοποιούνται νέοι συνάδελφοι ;)
Και Θα δρας στα μετόπισθεν;
Κακώς!.Φύλλο επιστρατείας προς άπαντες!

και για όσους γνωρίζουν το κρεβάτι της Μπάρμπ(ο)αρας...  ;)
]
Ποιας Μπάρμπορας;

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Επιστροφή από μετάξι και πλέω σε πελάγη ευτυχίας... Σε κάποια φάση κοιτάω γύρω μου και βλέπω κατάθλιψη και ξυνισμένα μούτρα παντού. Εμ έτσι είναι , χωρίς μπουμ-μπουμ τι όρεξη να υπάρχει. Μα καλά , γιατί ο κόσμος δεν κάνει σήμερα σεξ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα καλά , γιατί ο κόσμος δεν κάνει σήμερα σεξ;

Τυπε αν και δεν ειναι του παρον θρεντ εγω θα πω 2-3 πραγματακια και τελος (απο μενα) για να μην σπαμαρουμε κιολας.

1. Για να κανεις σεξ θα πρεπει πρωτα να βρεις γκομενα.... απο το ιντερνετ πλεον δεν βρισκεις... το ιντερνετ ειναι παυσιπονο μπαινεις λιγο εχεις την ψευδαισθηση οτι φλερταρεις και οτι επικοινωνεις και επι της ουσιας δεν εχεις κανει τιποτα... απεξω δεν φλερταρουν... ε τι περιμενεις? Απο ΦΛΕΡΤ ΜΗΔΕΝ.

2. Φοβιες , εμμονες ιδεες , υποχονδριοι , ψευτοιδεολογοι και ιδεολογες (δεν πηδαω αυτην ειναι Ξενη δεν πηδαω την αλλη ειναι εμπειρη δεν πηδαω τη μια δεν πηδαω την αλλη στο τελος πηδανε την χουφτα τους) εχουν κολλησει ολα αυτα στο μυαλο τους και συνεπως δεν γινεται να λειτουργησουν πλεον.

3. Το κακο βιωτικο - κοινωνικο κλιμα που επικρατει στις μερες μας... ανεργια - αβεβαιοτητα - εχθρικοτητα - συσσωρευμενες αποτυχιες - ελλειψη χρηματων

αντε κανε σεξ μετα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εκτος και αν τα γραψεις ολα στα αρχιδια σου και πας για μπουρδελοτσαρκα... Αλλα οι τυποι που εχουν το 2. δεν μπορουν να το κανουν αυτο... "τι? θα πας στο μπουρδελο? θα καταδεχθεις να πληρωσεις??? Οχι βεβαια! εσυ εισαι βασιλιας θα σου κατσουν χωρις να πληρωσεις " -> Ψευτοιδεολογιες κομπλεξ και ταμπου. Και μετα πληρωνουμε εμεις την αγαμια τους , ειτε με περικοπες , ειτε με κατσαδιασμα (αν ειναι προισταμενος σου στην δουλεια ) αν ειναι φιλος σου θα στην μπαινει και θα ζηλευει και ολα αυτα.

Θα ρθουν ακομη δυσκολοτερες μερες. Αυτα και σορρυ για το σπαμ.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Boldermort , τα ξέρω βέβαια όλα αυτά , ρητορική ήταν η ερώτηση. Απλά την έγραψα μήπως ξυπνήσουν ορισμένοι. Η ζωή τελειώνει γρήγορα , αύριο μπορεί και να μη μας σηκώνεται.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Τυπε αν και δεν ειναι του παρον θρεντ εγω θα πω 2-3 πραγματακια και τελος (απο μενα) για να μην σπαμαρουμε κιολας.

1. Για να κανεις σεξ θα πρεπει πρωτα να βρεις γκομενα.... απο το ιντερνετ πλεον δεν βρισκεις... το ιντερνετ ειναι παυσιπονο μπαινεις λιγο εχεις την ψευδαισθηση οτι φλερταρεις και οτι επικοινωνεις και επι της ουσιας δεν εχεις κανει τιποτα... απεξω δεν φλερταρουν... ε τι περιμενεις? Απο ΦΛΕΡΤ ΜΗΔΕΝ.

2. Φοβιες , εμμονες ιδεες , υποχονδριοι , ψευτοιδεολογοι και ιδεολογες (δεν πηδαω αυτην ειναι Ξενη δεν πηδαω την αλλη ειναι εμπειρη δεν πηδαω τη μια δεν πηδαω την αλλη στο τελος πηδανε την χουφτα τους) εχουν κολλησει ολα αυτα στο μυαλο τους και συνεπως δεν γινεται να λειτουργησουν πλεον.

3. Το κακο βιωτικο - κοινωνικο κλιμα που επικρατει στις μερες μας... ανεργια - αβεβαιοτητα - εχθρικοτητα - συσσωρευμενες αποτυχιες - ελλειψη χρηματων

αντε κανε σεξ μετα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εκτος και αν τα γραψεις ολα στα αρχιδια σου και πας για μπουρδελοτσαρκα... Αλλα οι τυποι που εχουν το 2. δεν μπορουν να το κανουν αυτο... "τι? θα πας στο μπουρδελο? θα καταδεχθεις να πληρωσεις??? Οχι βεβαια! εσυ εισαι βασιλιας θα σου κατσουν χωρις να πληρωσεις " -> Ψευτοιδεολογιες κομπλεξ και ταμπου. Και μετα πληρωνουμε εμεις την αγαμια τους , ειτε με περικοπες , ειτε με κατσαδιασμα (αν ειναι προισταμενος σου στην δουλεια ) αν ειναι φιλος σου θα στην μπαινει και θα ζηλευει και ολα αυτα.

Θα ρθουν ακομη δυσκολοτερες μερες. Αυτα και σορρυ για το σπαμ.
πολύ σωστός!

kwlotripidakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Κριτικές
44
Like
538
Πόντοι
290
Καμιά μεταμεσονύχτια ανταπόκριση?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom