Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (18 μέλη και 244 επισκέπτες)

panzek

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
αγαπητοι συναγωνιστες
λογω των επισκεψεων μου στο μεταξουργειο και της συνεχους αυξανομενης εγκληματικοτητας εκει,εστειλα ενα μαιλ στο πρωτο θεμα και στο βετο,δεν ξερω αν το λαβουν υποψιν τους
αλλα σας βαζω το αντιγραφο του,το εστειλα επειδη το να ειμαστε πελατες των κοκκινων σπιτιων δεν σημαινει οτι δεν εχουμε και ανθρωπινα δικαιωματα σε αυτη τη χωρα
και τα κοριτσια που μας εξυπηρετουν εχουν και καποιο δικαιωμα στην ελευθερια επισης
αλλα σας βαζω το αντιγραφο του μαιλ,Αυτο που δεν μπορω ειναι να ζω στο φοβο ενω μπορω να διαλεξω την ελευθερια και την ανθρωπια.

γεια σας
παιρνω το θαρρος να σας ενημερωσω για καποια περιστατικα που συμβαινουν στο μεταξουργιο
κατα αρχας ειμαστε μια παρεα ελληνων που επισκεπτομαστε τα κοκκινα σπιτια της περιοχης
τους τελευταιους μηνες η κατασταση ειναι αφορητη,η εγκληματικοτητα ανεβαινει σιγα σιγα
σπασιμο αυτοκινητων,αν το παρκαρεις εκει,ληστειες σε αλλοδαπους απο αλλοδαπους,ληστειες σε εργαζομενα κοριτσια της περιοχης,ληστειες,ληστειες,εκει που παει θα γινουν και αλλα,αν δεν γινει κατι,
στα συγκεγκριμενα σπιτια πανε πολλοι ελληνες
και αυτο που μας στεναχωρει ειναι οτι δεν υπαρχει αστυνομευση,καθολου
σε οποιοδηποτε κρατος της ευρωπης,υπαρχει αυστηρη αστυνομευση σε συγκεγκριμενες περιοχες,μιλαμε στη συγκεγκριμενη περιοχη ερχονται πολλα ατομα ελληνες πελατες
απο 18-60 ,ειναι αδικια το λεμε μεταξυ μας,να φοβομαστε να κυκλοφορησουμε
λιγη ανθρωπια,ας δειξει το κρατος,μια στις τοσες βλεπουμε αστυνομια εκει
και δεν καθονται πανω απο 10 λεπτα ,ελπιζω να ακουστουμε,και υποψιν δεν φταινε τα σπιτια για την εγκληματικοτητα,γιατι και αυτες φοβουνται επισης,αλλα τι να πουν?οταν πουν κατι τους μαζευουν για χαρτια ,η για την αδεια του κτιριου,δηλαδη μονο στο θεο
να ελπιζουμε?
ευχαριστω για το χρονο σας
ελπιζω να διαβαστει

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
αυτες οι μορφες δεν χανονται τυπε μου :2funny:
ελπιζω ομως να μην ηταν guest star το φρικοπουρο και να ειναι μερες στην πρωινη βαρδια
θα την τσεκαρω συντομα να γελασουμε λιγο :2funny:
Τη συνάντησα Παρασκευή και Δευτέρα, οπότε δεν πρέπει να έκανε έκτακτες εμφανίσεις. Αν και δεν είμαι καλός στον προσδιορισμό ηλικιών (ήταν και, παντελώς, άβαφτη), πρέπει να ήταν μεγαλύτερη από την "κοπέλα" στο Πιπίνου 32β !!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Κύριε Πύραυλε,είσθε έφεδρος,σας κατανοώ αλλά εν ανάγκει επιστρατευθείτε και σεις!
...

Ομολογούμε ότι ενώ συνεχίζουμε αδιαλείπτως την πορνοδίαιτα, δυστυχώς διστάζουμε να συγγράψουμε στον ιστότοπο.
Δεν πρόκειται για οκνηρία, αλλά γιά ανησυχία ώστε να εξελιχθούμε και να εμπλουτιστούμε, αλλιώς θα καταστούμε επαναλαμβανόμενοι, συνηθισμένοι, προβλέψιμοι, βαρετοί, πεζοί.

Ο αξιέπαινος κ. Φαρκέλης έκανε υπέρβαση, αλλάζοντας το career path του προς "πορνοφωτορεπόρτερ".
Κάτι ανάλογο οφείλουμε να κάνουμε κι εμείς.

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
Καλήμερα κόσμε!
ξέρει κανείς κάποια καλή MILF η κανένα καλό μαυράκι ?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
χθεσινη πρωινη τσαρκα στα μπουρδελακια στη φυλης παιδια η κατασταση ανηποφορη με τη ζεστη αλλα και με ολα τα μπαζολια που παιζουν στα σπιτια.εχει χειροτερεψει η κατασταση.δεν αξιζει ουτε το 20αρικο να χαλασεις.μονο στουντιο με παζαρι 30 η 40

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πόστερς σε δωμάτιο μπουρδέλου...  :cool2:

Συνημμένα

• 16062010068.jpg
    16062010068.jpg
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 48

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Πόστερς σε δωμάτιο μπουρδέλου...  :cool2:
καλησπερίζω και αποδίδω τα σέβη μου στην ιντερνετική μου συμπάθεια!
το πόστερ δεξιά υπάρχει και στο σαλονάκι της ιουλιανού!  ;) 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλησπερίζω και αποδίδω τα σέβη μου στην ιντερνετική μου συμπάθεια!
το πόστερ δεξιά υπάρχει και στο σαλονάκι της ιουλιανού!  ;) 
εσύ αντί να γαμάς ασχολείσαι με τις εικαστικές παρεμβάσεις;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ξερουμε αν εργαζεται τωρα η ευα απο αγκυρας 1 ;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
αυτες οι μορφες δεν χανονται τυπε μου
ελπιζω ομως να μην ηταν guest star το φρικοπουρο και να ειναι μερες στην πρωινη βαρδια
θα την τσεκαρω συντομα να γελασουμε λιγο
Τη συνάντησα Παρασκευή και Δευτέρα, οπότε δεν πρέπει να έκανε έκτακτες εμφανίσεις.
Αν και δεν είμαι καλός στον προσδιορισμό ηλικιών (ήταν και, παντελώς, άβαφτη), πρέπει να ήταν μεγαλύτερη από την "κοπέλα" στο Πιπίνου 32β !!!

----------
Δεν το πιστεύω , φίλτατε banoutsos  ότι υπάρχει εκδιδόμενη , γηραιότερη από την  περίφημη .. Σύλβια  της  Πιπίνου 32β !
αυτή πρέπει να είναι ...άνω των 75 !!  :o :o :headbang:javascript:void(0);

dionyshs77

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα. Στα γρήγορα πέρασα σήμερα με τέτοια ζέστη (απόγευμα 4) από Φυλής. Στο 86 κάτω είδα μια ξανθιά φωτιά! Επαθα πλακα αλλά εκανα μαλακια και δεν μπήκα. Μήπως ξέρει κανείς παραπάνω λεπτομέρεις; ρωτησα την τσατσα απο που ειναι και μου ειπε Ισπανία. Λέτε;

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Μάγκες καλησπέρα. Στα γρήγορα πέρασα σήμερα με τέτοια ζέστη (απόγευμα 4) από Φυλής. Στο 86 κάτω είδα μια ξανθιά φωτιά! Επαθα πλακα αλλά εκανα μαλακια και δεν μπήκα. Μήπως ξέρει κανείς παραπάνω λεπτομέρεις; ρωτησα την τσατσα απο που ειναι και μου ειπε Ισπανία. Λέτε;
κι εγώ απτην Νιγηρία! λέτε?

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
η κατερινα στο Φ200 περνει 30€ ακομα η λογο της κρισης εχει πεσει η τιμη ??

Επισκέπτης
Συναγωνιστής poppop:
Δευτέρα βράδυ μεταμεσονύχτια:
-Φωκαιας 22 πάνω και κάτω χάλια.
Στο κάτω αυτό το άβυζο βλαμμένο μικρό που βγαίνει  στο σκαλοπάτι και τσιρίζει.20 και ακα.
Πρφανώς αυτή με πρωκτικό στα 20 ευρώ η ακάποτο στα 20 ευρώ που μέσα στο δωμάτιο ζητάει άλλα 10 ευρώ για ακάποτο η κώλο.

-Φυλής 134 άνω,πολύ αδύνατη  ξανθιά
Περιγράφεις την Ντιάνα-ισχνή ξανθιά άβυζη από Μ.Προδρόμου 16.Κάνει βάρδιες εκεί.

-Χωματιανού πάνω η μουνάρα απο Φυλής 71.Πως τη λένε αυτή είπαμε?Ιονέλα?
Τις προάλλες εκεί είχα δει την Γιάννα-Φ134ισ-υπ, Φ71.Μελαγχροινή ξεπετατζού με πολύ λίγα παχάκια στην κοιλιά.Αυτή πρέπει να ήταν.

Επισκέπτης
Πρωϊνή εξόρμηση Παρασκευής:
Ιάσωνος 1Α (ισόγειο)-Άννα σταθερά.Μελαγχροινή λεπτή μέτριου προσώπου.Τώρα και με ακάποτο.Σφίξαν οι δουλειές...κεσάτια...

Ιάσωνος 1Γ (ισόγειο)-Μαριάννα.Καινούργια κατά την υπηρεσία.Κάτι μου θυμίζει όμως.Η Χάϊντι σε μελαγχροινή έκδοση.Ψηλή λεπτή χαμογελαστή με καρέ μαλλί-αφέλειες.Οι φακίδες της έλειπαν στο ανέμελο προσωπάκι.Ακάποτο.Χρήζει διερεύνησης.

Ιάσωνος 1Β δεξιά-Μαρία η Αλβανίδα με ακάποτο.Από Ιάσωνος 1Γ (ισόγειο).

Ιάσωνος 44-Κλεοπάτρα είπε η γηραιά ανάγωγη κυρία της υπηρεσίας.Αξιόλογη βουκολική παρουσία.Η Χάϊδω του Καράμπελα.Δηλαδή βουκολική παρουσία κατά τα Ελληνικά πρότυπα και θύμισες.
Ενώ η Μαριάννα-Ιάσωνος 1Γ (ισόγειο) αποτελεί βουκολική παρουσία κατά τα Βορειοευρωπαϊκά πρότυπα αν και μελαγχροινή.Η "Κλεοπάτρα" είναι καστανή με τα μαλλιά κότσο και αφέλειες στο μέτωπο με ανεπιτήδευτη  ομορφιά προσώπου.Ακάποτο.Έχει θεαθεί αρκετές φορές εκεί.

Φυλής 134 όροφος-Ντιάνα η ισχνή ξανθιά άβυζη κοπέλα από Μ.Προδρόμου 16.Όχι ακάποτο πλέον.
Φυλής 136-Μιχαέλα σταθερά.Η ξανθιά νταρντάνα -όχι παχιά- βυζαρού από Φ109 κάτω.Σταθερή αξία. 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom