n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 261.360
- Πόντοι
- 46.232
γράψε λάθος...κανονικά τελειωτικόΠάει...
Χάλασε ο κόσμος....
![]()
γράψε λάθος...κανονικά τελειωτικόΠάει...
Χάλασε ο κόσμος....
![]()
Πάντως τώρα που πέρασα απ έξω,είναι ανοιχτό το 27α και στο 27β είναι ανοιχτά κανονικά τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό φωτάκι, όπως και η εξωτερική συρόμενη πόρτα και στην εσωτερική δεν υπάρχει το λουκέτο,οπότε μήπως να ξαναπάς σε λίγο.Φωκαιας 27 θεοκλειστα...μια μέρα είπα να γαμησω την Ιρηνα και αρχίδια! Φώκαιας 19 Κατερινα Αννα...σα να πλαδαρεψε λίγο η Αννα, Κατερίνα φόραγε κάτι καυλοεσωρουχα μουρλια.
Σε ευχαριστώ γυρνάω...Πάντως τώρα που πέρασα απ έξω,είναι ανοιχτό το 27α και στο 27β είναι ανοιχτά κανονικά τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό φωτάκι, όπως και η εξωτερική συρόμενη πόρτα και στην εσωτερική δεν υπάρχει το λουκέτο,οπότε μήπως να ξαναπάς σε λίγο.
...εχει αρχισει να κανει μπουτακια η Αννουλα....Φωκαιας 27 θεοκλειστα...μια μέρα είπα να γαμησω την Ιρηνα και αρχίδια! Φώκαιας 19 Κατερινα Αννα...σα να πλαδαρεψε λίγο η Αννα, Κατερίνα φόραγε κάτι καυλοεσωρουχα μουρλια.
είσαι σίγουρος?στο 2 δουλεύει η ξανθιά νταρντάνα μιλφ Αλεξάνδρα τώρα που πέρασα που δουλεύει σχεδόν μόνιμα εδώ πρωί.Βεργαδικα μια αθλιότητα εκτός από ενα καυλωτικο μελανουρι στο 2...
Θα μπερδεύτηκα μπλε πόρτα με reception...είσαι σίγουρος?στο 2 δουλεύει η ξανθιά νταρντάνα μιλφ Αλεξάνδρα τώρα που πέρασα που δουλεύει σχεδόν μόνιμα εδώ πρωί.
Βέργας 3Θα μπερδεύτηκα μπλε πόρτα με reception...
Μου φαίνεται δουλεύει Ι32 στο βάθος με άλλο όνομαΣυναγωνιστές μια Λίλιαν που ήταν κάποτε στο Ιάσωνος 1Γ ξέρουμε εάν υφίσταται κάπου
μέχρι τη προηγούμενη εβδομάδα ήταν κανονικά στη θέση της όπως εδώ και τόσους μήνες, στο Ιάσωνος 32 διάδρομος ευθεία, χθές βέβαια που πέρασα ήταν κλειστό αλλά και πολλά άλλα ήταν κλειστά λόγω της απεργίας και των δύσκολων μετακινήσεων.Συναγωνιστές μια Λίλιαν που ήταν κάποτε στο Ιάσωνος 1Γ ξέρουμε εάν υφίσταται κάπου
ΛοραΜου φαίνεται δουλεύει Ι32 στο βάθος με άλλο όνομα
Δίδυμου 27 έχεις εικόνα ;συνέχεια σφηνάκι πάντα live επιγραμματικα
Φυλής 105 αριστερά κλειστό.
Φυλής 105 δεξιά Φερναντα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαγνησίας 11 Σοφία, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 109β Όλγα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
πρωινή βάρδια?
Είχε παντρευτεί η Ναταλίτσα???Τι μου θύμησες...την θυμάμαι όταν ειχε πρωτο έρθει...τι ωραιο μουνακι!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ !
Ιάσωνος 27 υπόγειο Ναταλιτσα σκιννυ ! Πηρε διαζύγιο! Την γαμησα σα τρελός απο τη χαρα μου που γύρισε και το χαρήκαμε και οι δύο!
Ε, ναι νομίζω το είχα γράψει, με το που γαργαλήσει πόρτα η τσατσά πετάγεται, επίσης, άλλη η Σόφι που δουλεύει 3η βάρδια και κατ'εξαίρεση 2η και άλλη η Σοφία που είναι 1η-2η και κατ'εξαίρεση 3η βάρδια.Μαραθωνος κ Αχιλλέως Σόφι ξανθό λατινοκαυλάκιμε ωραίο σώμα κ πλαστικά μεμέ
Ελεύθερη φλογέρα
Εδώ έγινε η 2η κατάθεση...
Ωραίο μωρό, έπεσε σκληρό γαμήσι
Στο τελείωμα πήγε κι αυτή να φύγει κι αναγκάστηκα να της δώσω ένα 10ρικο![]()
Αυτό δεν είναι το στάνταρ ? όταν κάνουν αυτή την δουλειά όλη μέρα σιγά μην κάνουν και γυμναστική, τρώνε και όλο απ'εξω.Φωκαιας 27 θεοκλειστα...μια μέρα είπα να γαμησω την Ιρηνα και αρχίδια! Φώκαιας 19 Κατερινα Αννα...σα να πλαδαρεψε λίγο η Αννα, Κατερίνα φόραγε κάτι καυλοεσωρουχα μουρλια.
Ναί, κάπως το μαθαίνουν, έχω πετύχει 2 φλωράκια Κορεάτες 24χρ. στο Φ56, ήταν σε πρόγραμμα ανταλλαγής και το μάθανε απο συμφοιτητές και ήρθαν για "εξερεύνηση" , δεν ξέρω αν πέρασαν με καμία αλλά ήταν φούλ χεσμένοι.Παρατήρησε κανείς άλλος ότι πλέον στα μπουρδελα είναι και αρκετοί τουρίστες; έχω πετύχει Ιάπωνες, Ιταλούς και Γάλλους. Κάνουν τουρισμό ή πλέον έχουμε μόνιμους κατοίκους αλλού πλην πακηδων;
Θα το ξαναπώ καθώς το έχω ζήσει, βεβαίως και υπάρχουν, στην Γερμανία, πολλά "σπίτια" του 50ρικου σε όλες τις μεγάλες πόλεις, επίσης και σε πολλά fkk αν και δεν έχω πάει ακόμα, αν εξαιρέσεις την είσοδο, στο 50ρικο είναι το 20'-30' όσο ξέρω.Δεν υπαρχει συνοικια στην Ευρωπη,Αμερικη,Ιαπωνια που να μπορεις να γαμησεις σχετικα ομορφη πουτανα και με εξτραδακια με 10,20,50 ευρω.Πουθενα....Πλεον η Αθηναϊκη μπουρδελοτσαρκα περιλαμβανετε σε ταξιδιωτικους οδηγους.
Σημερινή προσθήκη...Φυλής 105 δεξιά Φερναντα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.