εμενα με ειχε διωξει και δεν προκειται να με ξαναδεχθει .δοκιμασα 2 φορεσ αλλα τζιφος. δεν εχω καταλαβει τον λογο δεν προκειται να ξαναπαω..Κοιτάξτε Φυλής 66 αριστερα. άσπρη πόρτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 260.348
- Πόντοι
- 46.232
από τότε που έχει φύγει δουλεύει Φυλής, σα Σάρα, για πάρα πολύ καιρό Φυλής 72 δεξιά, λίγο Φωκαιας 13 και εδώ και 1.5 περίπου μήνα Φυλής 66δ ,έχει αναφερθεί εδώ από τη 1η στιγμή επίσης έχουν απαντηθεί πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη Σάρα /Εύα πάλι εδώ σε αυτό το νήμααν την βρεισ στειλε μου μυνημα γιατι την ψαχνω και εγω!! μαλλον εφυγε απο λιωσιων γιατι δεν αντεξε τον ανταγωνισμο..... δεν εχω ακουσει κατι τωρα τελευταια απο αυτην...
Σήμερα κατά τις 2 πέρασα μέσα στο Ιάσωνος 30 και ήταν μια ξανθιά τσατσα που δε με αφήνει να φύγω.Σε σημείο που με κραταγε σφιχτά ενώ εγώ την έπιασα από τα βυζια κ απτο μουνι για να ξεφύγω απ' την αγκαλια της .Αφού κατάφερα να ξεφύγω είχε βγει έξω από τον οίκο και με έλεγε μαλάκα και ότι θα με σαπίσει στο ξύλο ο φύλακας . Πραγματικά καλτ καταστάσεις
Πού έχει πάει η Ντιάνα, ξέρουμε;Χωρίς την κωλαρου Ντιάνα που να βγουν οι δουλειές
στη λιοσιων ηταν πολυ καληΤην Σάρα - Εύα από φυλής 66δ που δούλευε και Λιοσίων έχει πάρει αρκετά παραπανισια κιλά, μην περιμένετε την νταρντανα νε μεν αλλά καυλαρα δε από Λιοσίων... Βέβαια περί ορεξεως...
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.502
- Πόντοι
- 201
συναντηση με Ειρηνη αλκαμενους 113 για αλλη μια φορα ,πολυ ευδιαθετη και ανετη,ξερει να συμμετεχει σωστα δεν βαριεται,ομορφο κοριτσι ,βαζει ανετα κατω πολλες αλλες ,βεβαια δεν κανει ελευθερη φλογερα,αλλα ειναι παντα καθαρη !!! η τσατσα πρισπαθησε να μου πασαρει Μελισσα,Μαριαννα χωρις αποτελεσμα,επεμενα πεισματικα για Ειρηνη !!! δεν ειχε κοσμο στο σαλονι...χαλαρα
Mixalhshah
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις τι ώρες δουλεύει ;ναι
οχι
BWC21_athens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.129
- Πόντοι
- 370
10-17 η 17-23Ξέρεις τι ώρες δουλεύει ;
Εξαιρετικα...πλεον δε σουυ κανει αισθηση καν η τσαρκα προς τα κει...Τσάρκα κεντρικά 2 βάρδια
-69 κάτω κλειστό
-67 Η τσατσά μιλούσε στο τηλ αλλά νομίζω είπε Ελλη
-65 πάνω μια νέα που έχουν φέρει σχεδόν αδιάφορη
-65 κάτω η Μπιουτη που έχει βγάλει τα ψεύτικα μαλλιά, εντελώς άσχημη παρόλο που πρέπει να έχασε κιλά και η πριξαρχιδο Κορίνα που έβριζε όσους έφευγαν και ότι καυλώνει να βλέπει να αποχωρούν!!!
-84 κάτω η αλβανεζα Ράνια
-Φιλ κάτω. Βγάζει η τσατσά τρεις Σάρα!(νομίζω), Λουνα και Νάταλι. Όλες αρπάζουν τα αρχιδια για να σε πείσουν αλλά πάλι είναι αδιάφορες. Και η πριξαρχιδο τσατσά σε εμποδίζει να φύγεις. Πρέπει να είναι ηλίθιοι αν νομίζουν πως έτσι θα σε πείσουν να περάσεις.
-59 κάτω δύο κωλαρου λατινες. Τζένιφερ και Σοφία. Η μεγαλύτερη ηλικίακα έχει λευκό δέρμα, βυζάρες και έκφυλο πρόσωπο. Θα την δοκιμάσω άλλη φορά.
-59 πάνω η Εμμυλη. Αραπο-λατιν μοντέλε με τατουάζ. Δεν πέρασα λόγο κριτικών που διάβασα. Εδώ επίσης η τσα έδιωξε κάτι πακια. Δεν ξέρω αν συνέβη άπαξ η αν είναι κάτι το σύνηθες.
-66δ το γιουβαρλάκι που λένε όλοι, με γλυκό πρόσωπο και αναλογίες σώματος που μου αρέσουν, αλλά μόλις είδα τα πακια να περιμένουν σιχαθηκα και έφυγα.
Φώκαιας 17 πάνω η Μόνικα. Μου άρεσε και μπήκε στη λίστα για την επόμενη φορά .
Φώκαιας 17 κάτω Μιχαελα. Εδώ έγινε κατάθεση με πολύ καλές εντυπώσεις. Θα γράψω κριτική.
Στα στενά διάφοροι λαθρο-εισβολείς, και η Είρηνα από Φώκαιας 27β με πολιτικά να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της Νάταλι.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.039
- Πόντοι
- 2.036
Ρε μαλάκες , σε ποιον οίκο είναι τελικά η ΑΝΝΙΤΑ????
Μη γελάς κ.paluki οπότε πάω τα μπάζα από το μετάξι πετυχαίνω.
Φ86Β λες; Μία μεγάλη (για μένα) σε ηλικία, μικροκαμωμένη
Χαίρω πολύ, αλλά η τσατσά εκεί μου ζάλισε οτι πα΄νε όλοι και την ρωτάνε για Τζέσικα και Αννιτα και οτι έχουν φύγει και οι 2, της λέω μήπως απλά δουλεύει 3η βάρδια? όχι απαντάει, είναι δικό μας το μαγαζί τώρα δεν δουλεύουν άλλες ... μου έσπασε τα νεύρα, τέσπα.φ86 αριστερη πορτα
Μία καλή πίπα στην 2η βάρδια δεν πέτυχα, δοκίμασα την Άννα στο Φωκαίας 17 πάνω, οκ , όμορφη αλλά ήταν κρυομένη και λίγο πεσμένη, πολύ ανοιχτομούνα, δεν ήταν καλό meeting.
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 4.630
- Πόντοι
- 1.436
Ίδια ακριβώς συμπεριφορά είχε η τσα στο Ι39/6 (1ο αριστερά) όταν ρωτούσα πόσες φορές για Μαρία (Ναόμι), λέγοντας ακριβώς τα ίδια!Χαίρω πολύ, αλλά η τσατσά εκεί μου ζάλισε οτι πα΄νε όλοι και την ρωτάνε για Τζέσικα και Αννιτα και οτι έχουν φύγει και οι 2, της λέω μήπως απλά δουλεύει 3η βάρδια? όχι απαντάει, είναι δικό μας το μαγαζί τώρα δεν δουλεύουν άλλες ... μου έσπασε τα νεύρα, τέσπα.
Όμως, την είχα πετύχει πιο πριν με τη Μαρία/Ναόμι εκεί!

Έχω δει τα πάντα στις σχεδόν δύο δεκαετίες της μπουρδελοκαριέρας μου, αλλά το σημερινό ήταν άνευ προηγουμένου:
"Πόσον χρονών είσαι;" με ρωτούσε επίμονα η μεγαλοφυής τσατσά του Φ69β. Πραγματικά δεν καταλάβαινα τι εννοεί (είμαι 37 και τους τελευταιούς μήνες περνάω καραμπινάτη κρίση ηλικίας).
"Η κοπέλα δεν πηγαίνει με κάτω των 25" επέμεινε.
Έσκασα στα γέλια κι αποχώρησα χωρίς πολλά-πολλά.
Ε ρε τρέλααααα
"Πόσον χρονών είσαι;" με ρωτούσε επίμονα η μεγαλοφυής τσατσά του Φ69β. Πραγματικά δεν καταλάβαινα τι εννοεί (είμαι 37 και τους τελευταιούς μήνες περνάω καραμπινάτη κρίση ηλικίας).
Ε ρε τρέλααααα
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 4.630
- Πόντοι
- 1.436
Κι εμένα με ρώτησε αυτή προχτές..Έχω δει τα πάντα στις σχεδόν δύο δεκαετίες της μπουρδελοκαριέρας μου, αλλά το σημερινό ήταν άνευ προηγουμένου:
Ε ρε τρέλααααα
34 εγώ
Παρόλο που έχει ένα κάτω του μετρίου (μπάζο για μένα)

vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.142
- Πόντοι
- 5.827
Πριν η κοπέλα στον ίδιο οίκο δεν έπαιρνε άνω των 30. Θα μας τρελάνουν τελείως; Εκεί έχουμε καταντήσει, να μας περνάνε από κάστινγκ.Έχω δει τα πάντα στις σχεδόν δύο δεκαετίες της μπουρδελοκαριέρας μου, αλλά το σημερινό ήταν άνευ προηγουμένου:
Ε ρε τρέλααααα
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 4.630
- Πόντοι
- 1.436
IQ ραδικιούΑπ' τη μία είχα σοκαριστεί, απ' την άλλη ήθελα να τη φιλήσω (γιατί, όπως προείπα, διανύω κρίση ηλικίας).
Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τρελή ιδιοφυΐα τσατσά![]()
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.399
- Πόντοι
- 4.510
Ασιάτισσες που θα βρούμε;
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 14.615
Δευτέρα, γύρω στις 9 μ.μ.
Κων/πόλεως 166 ισόγειο
2 τεμάχια γκιλφ
Α) Μαρίνα, καμιά 60ριά χρονών, ξανθοβαμμένη, καλά διατηρημένη. Όταν τον έχει μέσα, βγάζει ένα παράξενο βογγητό, σαν βραχνάδα, σαν πνευμόνι καπνιστή, σαν ρόγχο, κάτι τέτοιο.
Β) Νάνσυ, επίσης στην ίδια ηλικία, κοντό μαλλί, καμπύλες και πιασίματα.
Ιωαννίνων 3, ισόγειο
Ελένη, μιλφογκιλφ, ξανθοβαμμένη, ναι μεν μεγάλα βυζιά, αλλά πελώρια κοιλούμπα.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων μπήκε αμέσως μετά από εμένα συναγωνιστής καμιά 70ριά και βάλε.
Πλήρωσε και τη γάμησε.
Ιωαννίνων 3, όροφος
Εδώ είχαμε πιθανόν τη χειρότερη κατάσταση υγείας σε τσατσά.
Η καψερή, ενώ είναι ευγενέστατη, προσηνής, μειλίχια και ευπροσήγορη, δυστυχώς έχει κακογεράσει και έχει διαλυθεί μυοσκελετικά, σκέτο ερείπιο.
Με το ζόρι στεκόταν όρθια με το μπαστούνι.
Ολετήρας ο χρόνος.
Η εκδιδόμενη ήταν η Λιλή, περί τα 40, έντονα μελαχρινή έως γυφτοειδής, πολλά βυζιά, αλλά και πολλά κιλά.
Ιωαννίνων 5
Ίρις, μεστωμένη μιλφ, μελαχρινή, συνηθισμένος σωματότυπος.
Η εν λόγω, έχει μια ανατομική ιδιαιτερότητα: Το μουνί της απέχει από την κωλοτρυπίδα παραπάνω από το φυσιολογικό (που είναι 2 δάχτυλα και κάτι).
Ψηλομούνα.
Βέργας 6 υπόγειο
Κατερίνα, μιλφ, μακρύ ίσιο μαλλί ξανθοβαμμένο, συνηθισμένος σωματότυπος.
Βέργας 6, ισόγειο
Γιάννα, μιλφ, μακρύ σπαστό μαλλί μαύρο, βραχύσωμη, με μαύρα εσώρουχα.
Βέργας 2
Νεαρή, πολύ λεπτή, με βυζιά μικρότερα από τα δικά μου.
Βέργας 3
Εδώ είχαμε ομαδικό εταιρισμό.
Τεμάχια 4.
Το ένα ήταν κοντόχοντρο, με πελώρια χείλια, που αν θυμάμαι καλά τα χύνει όποιος θέλει.
Τα άλλα τρία τεμάχια ήταν νεαρά.
Εμείς γαμάμε γυναίκες. Τις νεαρές ας τις γαμήσουν οι νεαροί.
Βέργας 7 ισόγειο
Βραχύσωμη ευγενική Ρωσίς, μπόι γύρω στο 1.48, τουλάχιστον 70 χρονών.
Για πολύ ειδικά γούστα.
Βέργας 7 υπόγειο
Βραχύσωμη μελαχρινή μιλφ, με μεγάλα βυζιά και λίγα παραπάνω κιλά.
Καλούτσικη.
Εξηκίου 18Γ (αριστερά)
Αδιάφορη 45ρα Αλβανίδα, μελαχρινή, συνηθισμένος σωματότυπος.
Εξηκίου 18Β μεσαίο (αυτοφωτιζόμενη σκάλα)
Αδιάφορη κοντή 50ρα με κιλά.
Εξηκίου 18Β (δεξιά)
Εδώ ήταν η αρχαία Έλλη, συμπαθητική γκιλφ.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων ήταν δυο μπαρμπάδες, με τους οποίους η Έλλη είχε ανοίξει κουβεντολόι.
Οι μπαρμπάδες κάπνιζαν σαν φουγάρα.
Η Έλλη σηκώθηκε από το κάθισμα, οι μπαρμπάδες σταμάτησαν τη συζήτηση, εκείνη άνοιξε τη ρόμπα της, μου έδειξε τα βυζιά της και μου ζήτησε να τη γαμήσω.
Δεν πρόλαβα να βγω από την πόρτα, κι η κουβέντα είχε πάλι ανάψει.
Μπουρδέλο – καφενείο.
Περγάμου 27
Δύο τεμάχια γκιλφ.
Α) Ναταλί Τσιαντάκη (© ZeroTolerance). Ταλαντεύεται μεταξύ τσατσάς και εκδιδόμενης. Τιμή και δόξα σε όσους καταφέρνουν και τη γαμάνε.
Β) Ειρήνη, κοντόχοντρη Ρωσίδα, με κοντό πλατινέ μαλλί.
Αυτό το πλάσμα, είναι γκιλφ από τότε που ήμουν νεαρός.
Δεν γερνάει περισσότερο, έχει μείνει στάσιμη.
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και κάποια Σαββατοκύριακα οι γονείς μου με άφηναν στη γιαγιά μου που έμενε εκεί κοντά «για να με προσέχει»
, εγώ πήγαινα κρυφά στα παρακείμενα μπουρδέλα.
Πιθανόν ψευδαίσθηση, ότι η Ειρήνη ήταν από τότε εκεί, στο ίδιο μπουρδέλο, το ίδιο γερασμένη, το ίδιο πλατινέ μαλλί, τα ίδια λόγια στην επίδειξη.
Δεν τη γάμησα ποτέ.
Κων/πόλεως 166 ισόγειο
2 τεμάχια γκιλφ
Α) Μαρίνα, καμιά 60ριά χρονών, ξανθοβαμμένη, καλά διατηρημένη. Όταν τον έχει μέσα, βγάζει ένα παράξενο βογγητό, σαν βραχνάδα, σαν πνευμόνι καπνιστή, σαν ρόγχο, κάτι τέτοιο.
Β) Νάνσυ, επίσης στην ίδια ηλικία, κοντό μαλλί, καμπύλες και πιασίματα.
Ιωαννίνων 3, ισόγειο
Ελένη, μιλφογκιλφ, ξανθοβαμμένη, ναι μεν μεγάλα βυζιά, αλλά πελώρια κοιλούμπα.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων μπήκε αμέσως μετά από εμένα συναγωνιστής καμιά 70ριά και βάλε.
Πλήρωσε και τη γάμησε.
Ιωαννίνων 3, όροφος
Εδώ είχαμε πιθανόν τη χειρότερη κατάσταση υγείας σε τσατσά.
Η καψερή, ενώ είναι ευγενέστατη, προσηνής, μειλίχια και ευπροσήγορη, δυστυχώς έχει κακογεράσει και έχει διαλυθεί μυοσκελετικά, σκέτο ερείπιο.
Με το ζόρι στεκόταν όρθια με το μπαστούνι.
Ολετήρας ο χρόνος.
Η εκδιδόμενη ήταν η Λιλή, περί τα 40, έντονα μελαχρινή έως γυφτοειδής, πολλά βυζιά, αλλά και πολλά κιλά.
Ιωαννίνων 5
Ίρις, μεστωμένη μιλφ, μελαχρινή, συνηθισμένος σωματότυπος.
Η εν λόγω, έχει μια ανατομική ιδιαιτερότητα: Το μουνί της απέχει από την κωλοτρυπίδα παραπάνω από το φυσιολογικό (που είναι 2 δάχτυλα και κάτι).
Ψηλομούνα.
Βέργας 6 υπόγειο
Κατερίνα, μιλφ, μακρύ ίσιο μαλλί ξανθοβαμμένο, συνηθισμένος σωματότυπος.
Βέργας 6, ισόγειο
Γιάννα, μιλφ, μακρύ σπαστό μαλλί μαύρο, βραχύσωμη, με μαύρα εσώρουχα.
Βέργας 2
Νεαρή, πολύ λεπτή, με βυζιά μικρότερα από τα δικά μου.
Βέργας 3
Εδώ είχαμε ομαδικό εταιρισμό.
Τεμάχια 4.
Το ένα ήταν κοντόχοντρο, με πελώρια χείλια, που αν θυμάμαι καλά τα χύνει όποιος θέλει.
Τα άλλα τρία τεμάχια ήταν νεαρά.
Εμείς γαμάμε γυναίκες. Τις νεαρές ας τις γαμήσουν οι νεαροί.
Βέργας 7 ισόγειο
Βραχύσωμη ευγενική Ρωσίς, μπόι γύρω στο 1.48, τουλάχιστον 70 χρονών.
Για πολύ ειδικά γούστα.
Βέργας 7 υπόγειο
Βραχύσωμη μελαχρινή μιλφ, με μεγάλα βυζιά και λίγα παραπάνω κιλά.
Καλούτσικη.
Εξηκίου 18Γ (αριστερά)
Αδιάφορη 45ρα Αλβανίδα, μελαχρινή, συνηθισμένος σωματότυπος.
Εξηκίου 18Β μεσαίο (αυτοφωτιζόμενη σκάλα)
Αδιάφορη κοντή 50ρα με κιλά.
Εξηκίου 18Β (δεξιά)
Εδώ ήταν η αρχαία Έλλη, συμπαθητική γκιλφ.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων ήταν δυο μπαρμπάδες, με τους οποίους η Έλλη είχε ανοίξει κουβεντολόι.
Οι μπαρμπάδες κάπνιζαν σαν φουγάρα.
Η Έλλη σηκώθηκε από το κάθισμα, οι μπαρμπάδες σταμάτησαν τη συζήτηση, εκείνη άνοιξε τη ρόμπα της, μου έδειξε τα βυζιά της και μου ζήτησε να τη γαμήσω.
Δεν πρόλαβα να βγω από την πόρτα, κι η κουβέντα είχε πάλι ανάψει.
Μπουρδέλο – καφενείο.
Περγάμου 27
Δύο τεμάχια γκιλφ.
Α) Ναταλί Τσιαντάκη (© ZeroTolerance). Ταλαντεύεται μεταξύ τσατσάς και εκδιδόμενης. Τιμή και δόξα σε όσους καταφέρνουν και τη γαμάνε.
Β) Ειρήνη, κοντόχοντρη Ρωσίδα, με κοντό πλατινέ μαλλί.
Αυτό το πλάσμα, είναι γκιλφ από τότε που ήμουν νεαρός.
Δεν γερνάει περισσότερο, έχει μείνει στάσιμη.
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και κάποια Σαββατοκύριακα οι γονείς μου με άφηναν στη γιαγιά μου που έμενε εκεί κοντά «για να με προσέχει»

Πιθανόν ψευδαίσθηση, ότι η Ειρήνη ήταν από τότε εκεί, στο ίδιο μπουρδέλο, το ίδιο γερασμένη, το ίδιο πλατινέ μαλλί, τα ίδια λόγια στην επίδειξη.
Δεν τη γάμησα ποτέ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K