trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.512
- Πόντοι
- 216
Nάταλυ απο Φιλιπιδου και ναταλυ απο φωκαιας 27 είναι οι ίδιες?
Η κορίνα η Ρουμάνα είναι ;Τσάρκα κεντρικά 2 βάρδια
-69 κάτω κλειστό
-67 Η τσατσά μιλούσε στο τηλ αλλά νομίζω είπε Ελλη
-65 πάνω μια νέα που έχουν φέρει σχεδόν αδιάφορη
-65 κάτω η Μπιουτη που έχει βγάλει τα ψεύτικα μαλλιά, εντελώς άσχημη παρόλο που πρέπει να έχασε κιλά και η πριξαρχιδο Κορίνα που έβριζε όσους έφευγαν και ότι καυλώνει να βλέπει να αποχωρούν!!!
-84 κάτω η αλβανεζα Ράνια
-Φιλ κάτω. Βγάζει η τσατσά τρεις Σάρα!(νομίζω), Λουνα και Νάταλι. Όλες αρπάζουν τα αρχιδια για να σε πείσουν αλλά πάλι είναι αδιάφορες. Και η πριξαρχιδο τσατσά σε εμποδίζει να φύγεις. Πρέπει να είναι ηλίθιοι αν νομίζουν πως έτσι θα σε πείσουν να περάσεις.
-59 κάτω δύο κωλαρου λατινες. Τζένιφερ και Σοφία. Η μεγαλύτερη ηλικίακα έχει λευκό δέρμα, βυζάρες και έκφυλο πρόσωπο. Θα την δοκιμάσω άλλη φορά.
-59 πάνω η Εμμυλη. Αραπο-λατιν μοντέλε με τατουάζ. Δεν πέρασα λόγο κριτικών που διάβασα. Εδώ επίσης η τσα έδιωξε κάτι πακια. Δεν ξέρω αν συνέβη άπαξ η αν είναι κάτι το σύνηθες.
-66δ το γιουβαρλάκι που λένε όλοι, με γλυκό πρόσωπο και αναλογίες σώματος που μου αρέσουν, αλλά μόλις είδα τα πακια να περιμένουν σιχαθηκα και έφυγα.
Φώκαιας 17 πάνω η Μόνικα. Μου άρεσε και μπήκε στη λίστα για την επόμενη φορά .
Φώκαιας 17 κάτω Μιχαελα. Εδώ έγινε κατάθεση με πολύ καλές εντυπώσεις. Θα γράψω κριτική.
Στα στενά διάφοροι λαθρο-εισβολείς, και η Είρηνα από Φώκαιας 27β με πολιτικά να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της Νάταλι.
δουλευε Φυλής 72 δεξια με το ονομα σάρα εχει παρει και καποια κιλαΚαλησπέρα ομάδα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως δουλεύει η Ευα που δουλέυε στα λιωσιων 73α+β παλία?Και αν ναι που? Ενας συναγωνιστής έγραψε ότι δουλεύει πρωινές ώρες στο φυλής κάθετος της φωκαίας αλλά πήγα σήμερα και δεν την είδα.
Όχι! Διαφορετικές κοπέλεςNάταλυ απο Φιλιπιδου και ναταλυ απο φωκαιας 27 είναι οι ίδιες?
ναιΗ κορίνα η Ρουμάνα είναι ;
οχιNάταλυ απο Φιλιπιδου και ναταλυ απο φωκαιας 27 είναι οι ίδιες?
Ας μην εμενε η πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Μεταξουργείο....και ειδαν λιγο αστυνομευση στην περιοχη. Οσο για τους μαρτυρες στους δρομους....κανεις δεν μιλαει και μπλεκει σε εκεινες τις περιοχες. Γενικα το Μεταξι ειναι μια περίεργη περιοχη...ουτε περαστικός δεν θες να εισαι απο εκει και ειδικά βραδυ.Εγω παω κυριως μεταμεσονυχτια βαρδια Μεταξουργειο...τωρα για το αν ειναι επικινδυνο ολα σχετικα ειναι...θεωρητικα "κινδυνευεις" το ιδιο ολο το 24ωρο..τουλαχιστον εκει ειναι ολα φωταγωγημενα και εχει πολλα ματια μαρτυρες που βλεπουν...Επισης εχει και πολλους μπατσους που περιπολουν...Πιο πολυ εχω αισθανθει οτι "κινδυνευω" οσες φορες εχω περπατησει μεσανυχτα σε κατι ερημικα σκοτεινα δρομακια στην Κηφισια παρα στο Μεταξουργειο....Τωρα στην ουσια μια χαρα γυναικαρες εχει και εκεινες τις ωρες...οι "χειροτερες" μερες για να πας ειναι Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη απο την αποψη οτι τα πιο πολλα ειναι κλειστα...Βεβαια και παλι ολα σχετικα ειναι καθως και σε αυτες τις μερες μπορει να σου προκυψει στανταρακι απο το πουθενα...παραδοξως τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει απο
Το δεξι, νομιζω τελευταιο ειναι, εχει μια λατινα..Μήπως είναι στο 20Α; Μια gilf τσα παράξενη (που κάνει και φουλ πρόγραμμα); Που πειράχτηκε όταν ρώτησα αν έχει πιο φωτεινό δωμάτιο
Ναι ρε συ, την τσα λέωΤο δεξι, νομιζω τελευταιο ειναι, εχει μια λατινα..
Δεν παω με gilf ρε, ουτε να τις βλεπω δεν θελω!!
Thank you man. Πήγα σε αυτό σήμερα και ήταν μια Καρολίνα. Θα δοκιμασώ ξανά αυριο.δουλευε Φυλής 72 δεξια με το ονομα σάρα εχει παρει και καποια κιλα
Φ86Β λες; Μία μεγάλη (για μένα) σε ηλικία, μικροκαμωμένηΡε μαλάκες , σε ποιον οίκο είναι τελικά η ΑΝΝΙΤΑ????
Μη γελάς κ.paluki οπότε πάω τα μπάζα από το μετάξι πετυχαίνω.
φ86 αριστερη πορταΡε μαλάκες , σε ποιον οίκο είναι τελικά η ΑΝΝΙΤΑ????
Μη γελάς κ.paluki οπότε πάω τα μπάζα από το μετάξι πετυχαίνω.
αν την βρεισ στειλε μου μυνημα γιατι την ψαχνω και εγω!! μαλλον εφυγε απο λιωσιων γιατι δεν αντεξε τον ανταγωνισμο..... δεν εχω ακουσει κατι τωρα τελευταια απο αυτην...Thank you man. Πήγα σε αυτό σήμερα και ήταν μια Καρολίνα. Θα δοκιμασώ ξανά αυριο.
Φυλής 66δΚαλησπέρα ομάδα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως δουλεύει η Ευα που δουλέυε στα λιωσιων 73α+β παλία?Και αν ναι που? Ενας συναγωνιστής έγραψε ότι δουλεύει πρωινές ώρες στο φυλής κάθετος της φωκαίας αλλά πήγα σήμερα και δεν την είδα.
Καλησπέρα ομάδα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως δουλεύει η Ευα που δουλέυε στα λιωσιων 73α+β παλία?Και αν ναι που? Ενας συναγωνιστής έγραψε ότι δουλεύει πρωινές ώρες στο φυλής κάθετος της φωκαίας αλλά πήγα σήμερα και δεν την είδα.
Κοιτάξτε Φυλής 66 αριστερα. άσπρη πόρτααν την βρεισ στειλε μου μυνημα γιατι την ψαχνω και εγω!! μαλλον εφυγε απο λιωσιων γιατι δεν αντεξε τον ανταγωνισμο..... δεν εχω ακουσει κατι τωρα τελευταια απο αυτην...
Ναι το 20α ,σχεδόν μόνιμα δουλεύει η λατίνα Άννα, είτε μόνη της είτε διδυμο με τη ΒαλέριαΤο δεξι, νομιζω τελευταιο ειναι, εχει μια λατινα..
Δεν παω με gilf ρε, ουτε να τις βλεπω δεν θελω!!