Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 170 άτομα (17 μέλη και 153 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.878
Πόντοι
19.485
Τριπλό χτύπημα σήμερα με Αλίνα και Ντιάνα από Μ. Αλεξάνδρου και Ιάσωνος αντίστοιχα...Τις έβαλα και μου τον εγλυψαν μέχρι μουλιασματος, τις ξεμουμιασα και τις ράντισα με φλοκια κανονικά και με το νόμο! Το τέλος ήρθε Δυδυμου στη Μαρία την Αλβανεζα με την κωλαρα. Πραγματικά χαρά στην υπομονή της μετά από δύο γαμησια που έριξα...δεν τελείωνα καθόλου εύκολα, τι στόμα της γάμησα τι μουνι τι κωλο...χωρίς μα και μου! Και ο Τσάτσος κύριος! Ούτε κιχ, άψογα!

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.327
Πόντοι
3.760
Screenshot_20250402_102622_Chrome.jpg

01.04.2025
...και χαρηκα γαμωτο.....

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.421
Πόντοι
201
Πέρασμα από Αλκα 113. Μαριάνα μόνη χωρίς αναμονή...έπεσαν οι δουλειές

Η Μαριάννα δεν είχε ποτέ πολύ δουλειά, οι περισσότεροι πηγαίνουν μόνο για την Ειρήνη.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.701
Πόντοι
2.046
Πριν λίγο 2η βάρδια σε όσα μπήκα

Φ71α Άντζυ με Άννα και Ρεμπέκα

Φ71 όροφος Κατερίνα λεπτή καλό κορμί αλλά ύφος/βλέμμα βαρύ. Μαζί η Βερόνικα και η Σανέλ επιστροφή ξανθιά και ροδαλή.

Φ65β Μπιούτη κάπως πιο αδύνατη μου φάνηκε με πολύ κοντό σγουρό φυσικό αράπικο μαλλί βαμμένο χρυσουλί,μαζί με Μπέκι έτερη αραπίνα με μαύρο μαλλί χτένισμα αφροαμέρικαν κλάσικ δεκαετίας '50-'60.
Ανακοινώθηκε και παρτούζ στά 30ε.

Φ84Α Ράνια

Φ65Β κλειστό

Φιλιπ11α Ντιάνα Ρουμάνα με Νάταλι μολδαβή ξανθιά και Λούνα λατίνα.

Φιλιπ11β Μόνικα Μολδαβίας και Τζούλια/Χούλια.

Φ59 ισόγειο Βάνα ξανθιά πλέον.

Φ59ΌΡ Έμμι αραπολάτιν

Φ74αριστερά Σοφία κοντή μελαχρινή λατίνα με πιασίματα,νομίζω από απέναντι μεταγραφή.

Φ72υπ Έρρικα

Φ72ισ Ειρήνη

Ανοιχτά τα υπόλοιπα πλήν 66α και 61,65α

Φωκαίας

7υπ Έντζυ άνοιξε και ξανάκλεισε.

13 ισόγειο Σάρα και Λάουρα

17α Μιχαέλα

17β Μόνικα Ρωσίας (?) ξανθιά μίλφ με ύφος δασκάλα, γυαλιά κλπ.

19 Λίζα

Ανοιχτά τα 25άρια,το 7 και 9
Κλειστά το 13υπ, καθώς και όλα τα 27άρια.

Λίγη κίνηση σχετικά, ηρεμία.

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
68
Like
15.561
Πόντοι
9.436
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 23:30

Πηγα στο Ι1Β δεξια πορτα για την Μιλφαρα Ναταλια αλλα ειχε σχολασει....Στην θεση της ηταν μια αλλη καινουργια ομορφη ξανθια μιλφαρα απο την Ουκρανια η Βαλερια (εγω τουλαχιστον πρωτη φορα την ειδα, δεν ξερω εαν ειχε δουλεψει παλαιοτερα)....περασα τελικα μαζι της και τελικα περασα το ιδιο καλα αν οχι καλυτερα απο οτι περναγα με την Ναταλια...ανεβαινει κριτικη..ρωτησα μετα την τσατσα και μου ειπε οτι η Βαλερια ειναι καθε μερα νυχτα μεχρι 5 το πρωι....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
762
Πόντοι
81
Πέρασα να δω την Κετερινα που δουλεύει μαζι με την Άννα στο Φωκαίας η Άννα ηταν μισάωρο με έναν αγαπουλη.
Βγαίνει η Κατερίνα και μόλις την ειδα στο πρόσωπο σηκώθηκε ο γερανος το σώμα απλα καλό την ώρα που ηταν σαλα είπε ενας μυστης πολύ καλή το Κατερινιο 3 φορές πέρασα σήμερα μαζί της και δούλευε ντελιβερι το παιδί χαμενη μέρα προφανώς μπήκε και μέσα!

Μεσα η Κατερίνα είναι πολύ καλη αξίζει το εικοσαρικο και το τιμαει χωρις μα και μου ελεύθερο τρομπονι χωρις να γυαλιζει αρχιδια ομως θα περάσετε πολυ ωραία!

Μετα το μισάωρο και αφού τελείωσε η Αννουλα ξανά γύρισα γιατί ηθελα να την δω γιατι γραφατε μερικοί απο δω οτι ηταν ωραίο μωρό και όντως ήταν αλλά δεν πέρασα ομως λόγο χρόνου θα τιμηθεί σίγουρα κάποια στιγμή!

Η Ειρήνη στο αλκαμενους έλειπε σήμερα και απο οτι μου είπε η τσατσά απο Κυριακή η Δευτέρα έρχεται δριμυτερη άδειος ο οίκος η Μαριάννα βαραγε μύγες!

Συγγνώμη για το σεντόνι ελπίζω να μην κούρασα καλή συνέχεια και καλά γαμησια μυστες μου!

bilpap64

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Τριπλό χτύπημα σήμερα με Αλίνα και Ντιάνα από Μ. Αλεξάνδρου και Ιάσωνος αντίστοιχα...Τις έβαλα και μου τον εγλυψαν μέχρι μουλιασματος, τις ξεμουμιασα και τις ράντισα με φλοκια κανονικά και με το νόμο! Το τέλος ήρθε Δυδυμου στη Μαρία την Αλβανεζα με την κωλαρα. Πραγματικά χαρά στην υπομονή της μετά από δύο γαμησια που έριξα...δεν τελείωνα καθόλου εύκολα, τι στόμα της γάμησα τι μουνι τι κωλο...χωρίς μα και μου! Και ο Τσάτσος κύριος! Ούτε κιχ, άψογα!
Καλημερα . Σε ποιο νουμερο της διδυμου δουλευει η Μαρια και τι ωρες?

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
138
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά. Μία διευκρίνιση ήθελα. Όταν λέτε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τι εννοείτε; Γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό καί χύσιμο μέσα στο στόμα. Το λέω γιατί ο smirni αναφέρει σέ μία από τίς λεπτομερείς ενημερώσεις του ότι η Άντζελα η Βουλγάρα στο Μ.Ακεξανδρου 22 κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καί πήγα καί μου είπε χωρίς προφυλακτικό μονο

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
897
Πόντοι
1.011
Το απόγευμα πήγα στο κέντρο για ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και αφού έφτασα νωρίτερα λόγω μηχανής είπα να ρίξω έναν στα γρήγορα να μου φύγει η ένταση της μέρας.
Έστριψα στη Φωκαίας και πήγα καρφί στο 27 υπόγειο, η τσατσά παρουσίασε την Χριστίνα, ελληνοουκρανεζα αδύνατη ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια και φουλ πρόγραμμα. Το κορίτσι μέσα είναι πολύ καλό και δεκτικό σε όλα, σε λογικά πλαίσια πάντα βάση του προγράμματος της, στα θετικά ότι δίνει το κωλαρακι της και κάνει ωραίο τσιμπούκι. Θα δοκιμαστεί ξανά για να επιβεβαιώσω ότι η κατάθεση αυτή δεν έτυχε αλλά πέτυχε.
Καλά να περνάτε και καλό μήνα.
Τί μάς θυμισες.....

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
106
Like
20.006
Πόντοι
26.376
Καλημέρα παιδιά. Μία διευκρίνιση ήθελα. Όταν λέτε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τι εννοείτε; Γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό καί χύσιμο μέσα στο στόμα. Το λέω γιατί ο smirni αναφέρει σέ μία από τίς λεπτομερείς ενημερώσεις του ότι η Άντζελα η Βουλγάρα στο Μ.Ακεξανδρου 22 κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καί πήγα καί μου είπε χωρίς προφυλακτικό μονο
Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σημαίνει ότι σου κάνει ελεύθερη τσιμπούκα κ στο τέλος με τα δόντια στον κόβει
:orchestra::orchestra:

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
519
Πόντοι
80
Αλίνα απο Μ.Αλεξ. 21/Ιασ 20γ ; Πήγα πριν λίγο πρώτη βάρδια και ήταν μια Βαλέρια και τσα2 είπε οτι θα έρθει σε λίγες μέρες. Που την βρήκες και τι βάρδια ;

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.739
Πόντοι
2.036
To ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, σημαίνει αυτό που νομίζεις,
πολλές φορές μπορεί να πουν ελ.στομ. τελειωτικό κορμί/στήθος, εκεί σημαίνει αυτό που λέει, τώρα αν νιώθεις ότι δεν κατάλαβες ΡΩΤΑ να σιγουρευτείς.
Καλά σε πολλά που λέει ο Σμύρνης είναι παπατζιλικια κραχτης είναι να κατέβει κόσμος κάτω
Πότε θα καταλάβετε πώς οι τσατσάδες μπορεί :
α) Να λένε ψέματα.
β) Να λένε κάτι που δεν ισχύει λόγω λάθος συνεννόησης με την κοπέλα.
γ) Η κοπέλα να μην κάνει κάτι που υποσχέθηκε η τσατσά γιατί δεν σε γουστάρει ή είσαι βρωμίλος ή οτινάναι.
δ) Αυτό είναι ένα ρίσκο που παίρνεις, στα μπουρδέλα, να μην λάβεις τις υπηρεσίες που διαφημίστικαν, κάνε καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή...

Οι περισσότεροι που ενημερώνουμε συνήθως μεταφέρουμε αυτά που λένε οι τσατσάδες Η την πραγματικότητα αν έχουμε προσωπική εμπειρία, αυτός είναι και ο σκοπός του νήματος και αν δεν υπήρχε θα τρώγαμε όλοι πολύ περισσότερες φόλες :cheesy:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
70
Like
16.733
Πόντοι
4.936
Καλά σε πολλά που λέει ο Σμύρνης είναι παπατζιλικια κραχτης είναι να κατέβει κόσμος κάτω
Συναγωνιστή, εδώ είσαι φάουλ. Ο Σμύρνης είναι ο μοναδικός που παίρνει σβάρνα την πιάτσα, καθημερινά και ενημερώνει για, σχεδόν, όλα τα μπουρδέλα. Όλους μας έχει σώσει, από άσκοπες τσάρκες ή μας έχει στείλει στοχευμένα, σε νέες πουτάνες ή παλιές που τις ψάχναμε και επέστρεψαν, χωρίς να το ξέρουμε.

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
138
Πόντοι
0
Συναγωνιστή, εδώ είσαι φάουλ. Ο Σμύρνης είναι ο μοναδικός που παίρνει σβάρνα την πιάτσα, καθημερινά και ενημερώνει για, σχεδόν, όλα τα μπουρδέλα. Όλους μας έχει σώσει, από άσκοπες τσάρκες ή μας έχει στείλει στοχευμένα, σε νέες πουτάνες ή παλιές που τις ψάχναμε και επέστρεψαν, χωρίς να το ξέρουμε.
Ρε παιδιά εγώ ανέφερα συγκεκριμένα τι σημαίνει αυτό καί τυχαία ανέφερα τον smitni πού κατά ομολογία είναι για μένα Νο1 ενημερωτης εδώ μέσα με αναλυτικές ενημερώσεις. Του βγάζω το καπέλο. Απλά έτυχε να πάω στη Άντζελα στο Μ.Αλ.22. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει πάρει την εν λόγω Βουλγάρα καί την έχει χύσει στο στόμα νά τό αναφέρει νά λυθεί η παρεξήγηση

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.725
Πόντοι
21.636
Ρε παιδιά εγώ ανέφερα συγκεκριμένα τι σημαίνει αυτό καί τυχαία ανέφερα τον smitni πού κατά ομολογία είναι για μένα Νο1 ενημερωτης εδώ μέσα με αναλυτικές ενημερώσεις. Του βγάζω το καπέλο.
Ποιός είναι ο smitni???
:think::think::think:
:confused:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.119
Πόντοι
1.056

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
31.597
Πόντοι
9.846
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom