Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (24 μέλη και 271 επισκέπτες)

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.443
Πόντοι
201

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.813
Πόντοι
6.255
Στο Μαγνησίας 1 δουλεύουν πρωί δύο κοπέλες για τρελές παρτούζες η Αννα από Αγκυρας 12α και η Εβελίνα από Αλκιβιάδου 16γ
Κάνουν τα πάντα πριν κωλο

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.443
Πόντοι
201
Στο Μαγνησίας 1 δουλεύουν πρωί δύο κοπέλες για τρελές παρτούζες η Αννα από Αγκυρας 12α και η Εβελίνα από Αλκιβιάδου 16γ
Κάνουν τα πάντα πριν κωλο

Κι εγώ νόμιζα ότι είχανε πάει στο Βόλο!

TheFappening

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
0
Η Μία και μία άλλη απο Φ71α πρωινή βάρδια δεν κάνανε ελεύθερο ; Τι έγινε και κάνουνε απλό πια ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
259.683
Πόντοι
46.232
βόλτα μετά από καιρό σε σπιτάκια που δεν επισκέπτομαι συχνά και 3 συνολικά καταθέσεις, πρώτη στάση Αγαθουπολεως 54 ,στην υποδοχή αλλά και σε διπλό ρόλο η Χριστίνα LCD ,μαζί της δούλευε και η "βασίλισσα"Βανεσα ,είχα καιρό να της πετύχω μαζί οπότε δεν έχασα ευκαιρία και τις πήρα παρτούζα.
Στη συνέχεια περπάτησα μέχρι το Αλκαμένους 117 όπου η ευγενική τσατσά με ενημέρωσε ότι στο δωμάτιο είναι η Ιβαννα, εννοείται ότι δεν έχασα ευκαιρία και πλήρωσα για να περάσω δωμάτιο όπου έλαβε χώρα η δεύτερη κατάθεση της ημέρας.
Συνέχισα προς Λιοσίων και μπήκα στο Κνιδου 18 ,δούλευε η Τζουλια, ήμουν αρκετά κουρασμένος αλλά τελικά οι βυζάρες της με έπεισαν να περάσω για ένα ισπανικό και τελείωμα στο πρόθυμο στόμα τής.

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.276
Πόντοι
2.246
Το απόγευμα πήγα στο κέντρο για ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και αφού έφτασα νωρίτερα λόγω μηχανής είπα να ρίξω έναν στα γρήγορα να μου φύγει η ένταση της μέρας.
Έστριψα στη Φωκαίας και πήγα καρφί στο 27 υπόγειο, η τσατσά παρουσίασε την Χριστίνα, ελληνοουκρανεζα αδύνατη ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια και φουλ πρόγραμμα. Το κορίτσι μέσα είναι πολύ καλό και δεκτικό σε όλα, σε λογικά πλαίσια πάντα βάση του προγράμματος της, στα θετικά ότι δίνει το κωλαρακι της και κάνει ωραίο τσιμπούκι. Θα δοκιμαστεί ξανά για να επιβεβαιώσω ότι η κατάθεση αυτή δεν έτυχε αλλά πέτυχε.
Καλά να περνάτε και καλό μήνα.

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
413
Πόντοι
21
βόλτα μετά από καιρό σε σπιτάκια που δεν επισκέπτομαι συχνά και 3 συνολικά καταθέσεις, πρώτη στάση Αγαθουπολεως 54 ,στην υποδοχή αλλά και σε διπλό ρόλο η Χριστίνα LCD ,μαζί της δούλευε και η "βασίλισσα"Βανεσα ,είχα καιρό να της πετύχω μαζί οπότε δεν έχασα ευκαιρία και τις πήρα παρτούζα.
Στη συνέχεια περπάτησα μέχρι το Αλκαμένους 117 όπου η ευγενική τσατσά με ενημέρωσε ότι στο δωμάτιο είναι η Ιβαννα, εννοείται ότι δεν έχασα ευκαιρία και πλήρωσα για να περάσω δωμάτιο όπου έλαβε χώρα η δεύτερη κατάθεση της ημέρας.
Συνέχισα προς Λιοσίων και μπήκα στο Κνιδου 18 ,δούλευε η Τζουλια, ήμουν αρκετά κουρασμένος αλλά τελικά οι βυζάρες της με έπεισαν να περάσω για ένα ισπανικό και τελείωμα στο πρόθυμο στόμα τής.
Μεγάλε n.smirni76!!! Ωραίο το πρωταπριλιάτικο. Έγραψες!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.734
Πόντοι
456
Παρτούζα με Ειρήνη κ Μαριάννα...
Φουλ πρόγραμμα
Γαμήσι κ στα δύο κωλαράκια :assshake:τους κ χύσιμο δύο φορές στις καταπιόνες τους:pipa1:
Υπηρεσία η Πέπη Τσεσμελή, που μπαίνει στο δωμάτιο και ρουφάει τις τελευταίες σταγόνες :pipa2:
Ρε φιλε που ειναι αυτες οι 2 , γιατι μοιαζει με 1η απριλιου , παντος καλοοοοοοο !!!!!

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.445
Πόντοι
3.760
Η πολυαγαπημενη Τζανινα και η μουναρα της ηταν στο ποστο τους ,στο Φωκ25 σκαλακια προ ολιγου στη δευτερη βαρδια.Μαζι της η κορμαρα αλλα αεριτζου-ξεπετατζου Σαρα οπως παντα.Επιλεχθει βεβαια Τζανινα για προφανεις λογους αιδοιολειχιας μεχρι τελους.Τρελαθηκε οταν εχυσε και εσφιξε με τις μπουταρες της (εχει ξεχειλωσει λιγο η αληθεια) την κεφαλα μου να μην τη ρουφαω αλλο.Αλλα το μουνοζουμο ειναι γλυκο το ατιμο και συνεχισα μεχρι να της φυγει η ψυχη.Κοπανημα στα 4 και γεια σας.Αξιολογο τεμαχιο για απολαυστικες πουτσιες.Αν δεν μου ηταν αντιπαθεις η Σαρα θα επαιρνα και εκεινη αλλα προφανως κρυβει το μουνι της για τον νταβατζογκομενο της.Αυτα κυριοι.Καλο μηνα,καλα γαμησια να εχουμε.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.128
Πόντοι
746
Αστα να πανε ρε Μυστη εμενα παλι με ρώτησε ενας επι της οδου Ιάσωνος στο 39 ημουν κοντα σήμερα με την τρελή τσατσά με τα κατσαρα μαλλια μου λεει η ομονοια προς τα που είναι και του απάντησα οπως πηγαίνεις ολο ευθεία μην κόψεις καθόλου και έφυγα ενω συνέχιζε να με κοιτάει!

Επίσης δοκιμαστικε η Μπελα που ειναι απο τα τιρανα της Ιταλιας ειναι καινούρια κόλπα αυτά δεν τα ξέρετε με πολύ καλές εντυπώσεις τρελό πιπινη υπόψιν ομως στα 15!

ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ
Καλημέρα φίλε μου που την βρήκες και τι βάρδια;;; Ειναι η ίδια που ήταν με τα τατουάζ και στο Κολωνόυ 53;

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.445
Πόντοι
3.760
Το απόγευμα πήγα στο κέντρο για ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και αφού έφτασα νωρίτερα λόγω μηχανής είπα να ρίξω έναν στα γρήγορα να μου φύγει η ένταση της μέρας.
Έστριψα στη Φωκαίας και πήγα καρφί στο 27 υπόγειο, η τσατσά παρουσίασε την Χριστίνα, ελληνοουκρανεζα αδύνατη ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια και φουλ πρόγραμμα. Το κορίτσι μέσα είναι πολύ καλό και δεκτικό σε όλα, σε λογικά πλαίσια πάντα βάση του προγράμματος της, στα θετικά ότι δίνει το κωλαρακι της και κάνει ωραίο τσιμπούκι. Θα δοκιμαστεί ξανά για να επιβεβαιώσω ότι η κατάθεση αυτή δεν έτυχε αλλά πέτυχε.
Καλά να περνάτε και καλό μήνα.
...γυρισε η ελληνοουκρανεζα το Χριστινακι απο τα ξενα ή απλη συνωνυμια με καποια αλλη?Αν ειναι η παλια Χριστινα μιλαμε για πολυ καλο μπουκιτσι.Αξιωσεων!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
259.683
Πόντοι
46.232
...γυρισε η ελληνοουκρανεζα το Χριστινακι απο τα ξενα ή απλη συνωνυμια με καποια αλλη?Αν ειναι η παλια Χριστινα μιλαμε για πολυ καλο μπουκιτσι.Αξιωσεων!!!!
Screenshot_20250402_102622_Chrome.jpg

01.04.2025

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom