Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 201
Το Ειρηνάκι στο Αλκαμένους 113 έβαλε στο πρόγραμμα cif στα 30 ευρώ (αυστηρά όχι cim όμως).
Παρέλαση θα έχουμε απόξω.
Καλό μήνα με υγεία!
Το Ειρηνάκι στο Αλκαμένους 113 έβαλε στο πρόγραμμα cif στα 30 ευρώ (αυστηρά όχι cim όμως).
.Μπιουτι δουλεύει σήμερα; Και που;
Στο Μαγνησίας 1 δουλεύουν πρωί δύο κοπέλες για τρελές παρτούζες η Αννα από Αγκυρας 12α και η Εβελίνα από Αλκιβιάδου 16γ
Κάνουν τα πάντα πριν κωλο
Φυλης 65Β ειναι στο κατω με μπετυ
τύπε στο σωστό νήμα ενημέρωσες, εύγεΗ Γιουσέφ έφτιαξε only fans ,και δεν είναι πρωταπριλιά
Μεγάλε n.smirni76!!! Ωραίο το πρωταπριλιάτικο. Έγραψες!βόλτα μετά από καιρό σε σπιτάκια που δεν επισκέπτομαι συχνά και 3 συνολικά καταθέσεις, πρώτη στάση Αγαθουπολεως 54 ,στην υποδοχή αλλά και σε διπλό ρόλο η Χριστίνα LCD ,μαζί της δούλευε και η "βασίλισσα"Βανεσα ,είχα καιρό να της πετύχω μαζί οπότε δεν έχασα ευκαιρία και τις πήρα παρτούζα.
Στη συνέχεια περπάτησα μέχρι το Αλκαμένους 117 όπου η ευγενική τσατσά με ενημέρωσε ότι στο δωμάτιο είναι η Ιβαννα, εννοείται ότι δεν έχασα ευκαιρία και πλήρωσα για να περάσω δωμάτιο όπου έλαβε χώρα η δεύτερη κατάθεση της ημέρας.
Συνέχισα προς Λιοσίων και μπήκα στο Κνιδου 18 ,δούλευε η Τζουλια, ήμουν αρκετά κουρασμένος αλλά τελικά οι βυζάρες της με έπεισαν να περάσω για ένα ισπανικό και τελείωμα στο πρόθυμο στόμα τής.
Ρε φιλε που ειναι αυτες οι 2 , γιατι μοιαζει με 1η απριλιου , παντος καλοοοοοοο !!!!!Παρτούζα με Ειρήνη κ Μαριάννα...
Φουλ πρόγραμμα
Γαμήσι κ στα δύο κωλαράκιατους κ χύσιμο δύο φορές στις καταπιόνες τους
Υπηρεσία η Πέπη Τσεσμελή, που μπαίνει στο δωμάτιο και ρουφάει τις τελευταίες σταγόνες![]()
Πρωταπριλια εεεεε???Το Ειρηνάκι στο Αλκαμένους 113 έβαλε στο πρόγραμμα cif στα 30 ευρώ (αυστηρά όχι cim όμως).
Καλημέρα φίλε μου που την βρήκες και τι βάρδια;;; Ειναι η ίδια που ήταν με τα τατουάζ και στο Κολωνόυ 53;Αστα να πανε ρε Μυστη εμενα παλι με ρώτησε ενας επι της οδου Ιάσωνος στο 39 ημουν κοντα σήμερα με την τρελή τσατσά με τα κατσαρα μαλλια μου λεει η ομονοια προς τα που είναι και του απάντησα οπως πηγαίνεις ολο ευθεία μην κόψεις καθόλου και έφυγα ενω συνέχιζε να με κοιτάει!
Επίσης δοκιμαστικε η Μπελα που ειναι απο τα τιρανα της Ιταλιας ειναι καινούρια κόλπα αυτά δεν τα ξέρετε με πολύ καλές εντυπώσεις τρελό πιπινη υπόψιν ομως στα 15!
ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ
...γυρισε η ελληνοουκρανεζα το Χριστινακι απο τα ξενα ή απλη συνωνυμια με καποια αλλη?Αν ειναι η παλια Χριστινα μιλαμε για πολυ καλο μπουκιτσι.Αξιωσεων!!!!Το απόγευμα πήγα στο κέντρο για ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και αφού έφτασα νωρίτερα λόγω μηχανής είπα να ρίξω έναν στα γρήγορα να μου φύγει η ένταση της μέρας.
Έστριψα στη Φωκαίας και πήγα καρφί στο 27 υπόγειο, η τσατσά παρουσίασε την Χριστίνα, ελληνοουκρανεζα αδύνατη ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια και φουλ πρόγραμμα. Το κορίτσι μέσα είναι πολύ καλό και δεκτικό σε όλα, σε λογικά πλαίσια πάντα βάση του προγράμματος της, στα θετικά ότι δίνει το κωλαρακι της και κάνει ωραίο τσιμπούκι. Θα δοκιμαστεί ξανά για να επιβεβαιώσω ότι η κατάθεση αυτή δεν έτυχε αλλά πέτυχε.
Καλά να περνάτε και καλό μήνα.
...γυρισε η ελληνοουκρανεζα το Χριστινακι απο τα ξενα ή απλη συνωνυμια με καποια αλλη?Αν ειναι η παλια Χριστινα μιλαμε για πολυ καλο μπουκιτσι.Αξιωσεων!!!!
Οχι φίλε μου ειναι άλλη πιτσιρίκαΚαλημέρα φίλε μου που την βρήκες και τι βάρδια;;; Ειναι η ίδια που ήταν με τα τατουάζ και στο Κολωνόυ 53;