Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.766
- Πόντοι
- 2.727
Μολις γαμευθηκε η Ντάνα Κολωνου45 στο πρώτο δεξια τίμιο λατινακι μικρό τσουπωτο κωλαρα βυζάκι 2μισαρι και με καλή συμετοχή στα 10€
Στο βυζι παντως δεν εχει γινει καλη δουλεια...Φ67 τωρα καταθεση στην Ντιανα. Λατινα 22χρ νταρντανα με τεραστιες καμπυλες βυζι πλαστικο
Εγω το εχω αναφερει οτι στην ενημερωση θα πρεπει να εχουν προσβαση μονο τα μελη.Σκέφτομαι μήπως τελικά κάνουμε κακό, αντί για καλό που ενημερώνουμε
Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως πρέπει να κάνω πίσω στην ενημέρωση...
Τι μας θύμισες τώρα???Φυλής 59 κάτω: Βάνα. Αδερφή της Φαίδρας απο Sirina
Δεν έχασες και τίποτα...Φυλης 109
Επισκεψη χτες το απογευμα για να δω την τουρκαλα στα πρωτα της φυλης αλλα δεν ηταν. Ειχα σχηματισει στο μυαλο μου φαντασιωσεις οτι σκιζω μια τουρκαλα.. Προς το παρον παραμενει φαντασιωση.. Δεν πειραζει την επομενη..
Ετσι οπως την παρομοίαζαν νομιζα οτι ειναι γαμευσιμη...Δεν έχασες και τίποτα...
Μια ατσούμπαλη θειά είναι η Ρέιχαντ...
Τουρκάλα από την Μολδαβια…. Είναι της φυλής των επωνομαζόμενων Γκαγκαούζοι (ας καμουμε και λίγο μαθήματα Γκαγκαούζοι - Βικιπαίδεια) το κορίτσι μολδαβικό διαβατήριο έχει Γκαγκαούζα 100% το πουλάει Τουρκάλα για φιγούραΔεν έχασες και τίποτα...
Μια ατσούμπαλη θειά είναι η Ρέιχαντ...
Είμαι κωλάνθρωπος, οπότε δεν με νοιάζειΣτο βυζι παντως δεν εχει γινει καλη δουλεια...
113και πέφτω έξω από το Αλκαμένους119… αν και δεν είχα
Ποια λες;Η ξανθιά προσχαρη τσα2 μπουκαρε στο δωμάτιο 1, κλεινοντας την πόρτα όση ώρα γδυνοταν ένας συναγωνιστης