Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (30 μέλη και 234 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
261.404
Πόντοι
46.232
Δυστυχώς πήγα στο Κ48 και έκανα βόλτες γύρω γύρω. Εν τέλη τα κορίτσια φύγανε για χώρες τους, είπε η τσατσά. Μια Νίκη/Βικη δεν θυμάμαι μιλφ ήταν στη θέση τους..
Αν ήταν μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους Βίκυ, Νίκη δεν έχω πετύχει, παίζει η Νικόλ ξανθια χοντρή με 4αρια βυζιά.

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
534
Πόντοι
306
Σήμερα πρωί παρτουζα με τις μιλφαρες Βερόνικα και Ελένη στο Διδύμου 8...!?. γλείψιμο. Τσιμπουκοδρομια ακαποτη και σεξ ...... Φιλιά στο στόμα και χάδια από τις θείες. .

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
3.909
Πόντοι
1.446

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.190
Πόντοι
746
Η κοπέλα που έψαχνα από Φωκ 25 πάνω ήταν η Ροζα! Μου είπε η υπηρεσία ότι θα έρθει στις 22.00 μάλλον!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.144
Πόντοι
2.036
Ρε μάγκες , ή Αννίτα επέστρεψε στην 3η βάρδια ? Γαμω και την ήθελα ακραία σήμερα, η καριόλα η τσατσά της Κατερίνας από Μεταξουργείο που είναι εκεί πλέον μου απαντάει "μην ρωτάτε για άλλες κοπέλες δεν τις ξέρουμε " βρε ΟΥΣΤ και εσύ .

Πήγα να περάσω με Κατερίνα Φ71 κατω αλλά άλλαξα γνώμη λόγω κριτικής και πήγα Ναόμι, τι να πω, από τις ποιο αξιόλογες σε συμπεριφορά, 15'+ έκατσε.

Πάρτε και τον κώλο της λατινοφόλας που γλίτωσα

Πάω να κάνω ντους ξαλαφρωμενος να δω το ματς

Συνημμένα

• Clipped_image_20250314_195528.png
    Clipped_image_20250314_195528.png
    414,3 KB · Εμφανίσεις: 42
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.868
Πόντοι
1.436
η καριόλα η τσατσά της Κατερίνας από Μεταξουργείο που είναι εκεί πλέον μου απαντάει "μην ρωτάτε για άλλες κοπέλες δεν τις ξέρουμε " βρε ΟΥΣΤ και εσύ .

Πήγα να περάσω με Κατερίνα Φ71 κατω αλλά άλλαξα γνώμη λόγω κριτικής και πήγα Ναόμι, τι να πω, από τις ποιο αξιόλογες σε συμπεριφορά, 15'+ έκατσε.
Σε ίδιο στυλ απαντούσε η τσα του Ι39 6 όταν ρωτούσα για τη Μαρία (Ναόμι), ότι δεν ξέρει τίποτα, ενώ ήξερε μια χαρά! Την είχα πετύχει εκεί με Μαρία..
Ναομάκι εγγύηση, απ' τα τίμια, και όμορφο :inlove:

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
16.882
Πόντοι
6.856
Τσάρκα από σπόντα, σήμερα το μεσημέρι:

Φωκαίας 27Β: Επιτέλους, είδα από κοντά την Ιρίνα, το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, για πολλούς μπουρδελιάρηδες. Στο σαλόνι, παραδόξως, περίμενε μόνο ένας μπάρμπας. Η πόρτα, από ένα δωμάτιο, άνοιξε και βγήκε ένας συμπαθέστατος νεαρός, με μπάκα. Η κοιλιά του ήταν αρκετά μεγάλη και τον έκανε να μοιάζει με Σκαραβαίο, παρκαρισμένο κάθετα! Μου χαμογέλασε και με χαιρέτησε, καθώς πρέπει να με πέρασε για νταβατζή. Όπως περίμενα, έκανε την εμφάνισή του ένα νεαρό ναυάγιο, με γυαλιά. Αυτόν τον ειχα δει και νωρίτερα, να βγαίνει από τον οίκο. Μπήκε φοβισμένος στο σαλόνι και κρατούσε στο χέρι ένα θερμό, με καφέ. Κοίτα να δεις, σκέφτηκα, που κάποιοι κατασκηνώνουν, κυριολεκτικά, για κάποιες πουτάνες και φέρουν και τον ανάλογο εξοπλισμό! Η Ιρίνα βγήκε για σαλονάρισμα και τολμώ να πω, ότι δεν ενθουσιάστηκα. Ξανθιά, με καλό σωματάκι, νορμάλ κώλο και δυάρια βυζιά. Το πρόσωπο της ήταν πολύ μέτριο και το πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε, ήταν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο. Δεν γνωρίζω, τι κάνει μέσα στο δωμάτιο, αλλά εγώ την βαθμολογώ με 6/10, το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογεί τις ουρές και τις αναμονές. Εγώ και ο μπάρμπας φύγαμε, ενώ ο νεαρός παρέμεινε. Εξάλλου, είχε έρθει έτοιμος, για εκστρατεία! Πάντως, δεν αποκλείω, κάποια στιγμή στο μέλλον, μια συνεδρία μαζί της.

Φωκαίας 27Α: Κατερίνα, θωρηκτό milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μιλήσαμε λίγο, στο σαλόνι, αφού την θυμόμουν από το Αγκύρας 12. Παίχτηκαν αγκαλίτσες και ρομαντικά φιλάκια. Εννοείται, πως δεν πέρασα, καθώς αυτό το στυλ γυναίκας με απωθεί. Το μπαλαμούτι έγινε καθαρά για την καυλάντα!

Έλλης 3: Ειρήνη, μπάζο-milf και Βερόνικα, μπαμπάτσικο milf με πολύ έκφυλο πρόσωπο. Αμφότερες, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Σημειώνεται, ότι ο συγκεκριμένος οίκος απευθύνεται σε ηλικιωμένους και μερακλήδες!

Έφυγα από την πιάτσα και κατηφόρησα, πεζός, προς την Πλατεία Μεταξουργείου. Παντού λαθρό-Όρκ, από όλες τις κατεστραμένες χώρες της Γης. Είδα μια άσχημη τύπισσα, η οποία γύριζε με τα παιδιά της, από το σχολείο. Δεν μπόρεσα να καταλάβω την εθνικότητα της. Πάντως, το ένα από τα δύο κοριτσάκια της, έτσι όπως ήταν η φάτσα του, με μαλλί αφέλειες, έμοιαζε για Ινδιάνα της Φυλής των Απάτσι. Πέρασα έξω από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδας. Κοιτώντας το μασονικό κτίριο, συνειδητοποίησα πως το πρόβλημα δεν ήταν ο απλός κόσμος, αλλά όλα αυτά τα αρχίδια, που μας εξουσιάζουν και μας βάζουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Στην συνέχεια, περπάτησα προς τα στενά, πέριξ της οδού Μάρνης, καθώς πήγα να παραλάβω κάτι που είχα παραγγείλει. Μάγκες, μιλάμε για έναν άλλον κόσμο. Άντρο και ορμητήριο απατεώνων, λαμόγιων, ναρκέμπορων, πορτοφολάδων και ένα σωρό ανθυγιεινών αποβρασμάτων. Εν τω μεταξύ, σχεδόν παντού, σε κάθε στενό, ήταν ξαπλωμένα πρεζόνια. Άλλα νταγκλιάζανε, άλλα έτρωγαν την μερίδα από το συσσίτιο του Δήμου και άλλα σουτάρανε την "παραμύθα". Ζωντανοί-Νεκροί, σκιές του εαυτού τους. Σε μία γωνία, είδα έναν μαυριδερό μπουχέσα, με μαλλί μοϊκάνα. Μου θύμισε τον Bulk, έναν χαρακτήρα από το Raging Fighter, ένα παιχνίδι του Game Boy. Μεταξύ μας, εάν η Αθήνα ήταν ανθρώπινο σώμα, η περιοχή του Μεταξουργείου θα ήταν η κωλοτρυπίδα!

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.766
Πόντοι
2.727
Πάντως, το ένα από τα δύο κοριτσάκια της, έτσι όπως ήταν η φάτσα του, με μαλλί αφέλειες, έμοιαζε για Ινδιάνα της Φυλής των Απάτσι.
:cheesy::cheesy:
Φιλε μου πως λεγετε το βιβλιο σου να παω ν τ αγορασω?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.868
Πόντοι
1.436

Φωκαίας 27Β: Επιτέλους, είδα από κοντά την Ιρίνα, το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, για πολλούς μπουρδελιάρηδες. Στο σαλόνι, παραδόξως, περίμενε μόνο ένας μπάρμπας. Η πόρτα, από ένα δωμάτιο, άνοιξε και βγήκε ένας συμπαθέστατος νεαρός, με μπάκα. Η κοιλιά του ήταν αρκετά μεγάλη και τον έκανε να μοιάζει με Σκαραβαίο, παρκαρισμένο κάθετα! Μου χαμογέλασε και με χαιρέτησε, καθώς πρέπει να με πέρασε για νταβατζή. Όπως περίμενα, έκανε την εμφάνισή του ένα νεαρό ναυάγιο, με γυαλιά. Αυτόν τον ειχα δει και νωρίτερα, να βγαίνει από τον οίκο. Μπήκε φοβισμένος στο σαλόνι και κρατούσε στο χέρι ένα θερμό, με καφέ. Κοίτα να δεις, σκέφτηκα, που κάποιοι κατασκηνώνουν, κυριολεκτικά, για κάποιες πουτάνες και φέρουν και τον ανάλογο εξοπλισμό! Η Ιρίνα βγήκε για σαλονάρισμα και τολμώ να πω, ότι δεν ενθουσιάστηκα. Ξανθιά, με καλό σωματάκι, νορμάλ κώλο και δυάρια βυζιά. Το πρόσωπο της ήταν πολύ μέτριο και το πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε, ήταν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο. Δεν γνωρίζω, τι κάνει μέσα στο δωμάτιο, αλλά εγώ την βαθμολογώ με 6/10, το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογεί τις ουρές και τις αναμονές. Εγώ και ο μπάρμπας φύγαμε, ενώ ο νεαρός παρέμεινε. Εξάλλου, είχε έρθει έτοιμος, για εκστρατεία! Πάντως, δεν αποκλείω, κάποια στιγμή στο μέλλον, μια συνεδρία μαζί της.

Φωκαίας 27Α: Κατερίνα, θωρηκτό milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μιλήσαμε λίγο, στο σαλόνι, αφού την θυμόμουν από το Αγκύρας 12. Παίχτηκαν αγκαλίτσες και ρομαντικά φιλάκια. Εννοείται, πως δεν πέρασα, καθώς αυτό το στυλ γυναίκας με απωθεί. Το μπαλαμούτι έγινε καθαρά για την καυλάντα!

Έλλης 3: Ειρήνη, μπάζο-milf και Βερόνικα, μπαμπάτσικο milf με πολύ έκφυλο πρόσωπο. Αμφότερες, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Σημειώνεται, ότι ο συγκεκριμένος οίκος απευθύνεται σε ηλικιωμένους και μερακλήδες!

Έφυγα από την πιάτσα και κατηφόρησα, πεζός, προς την Πλατεία Μεταξουργείου. Παντού λαθρό-Όρκ, από όλες τις κατεστραμένες χώρες της Γης. Είδα μια άσχημη τύπισσα, η οποία γύριζε με τα παιδιά της, από το σχολείο. Δεν μπόρεσα να καταλάβω την εθνικότητα της. Πάντως, το ένα από τα δύο κοριτσάκια της, έτσι όπως ήταν η φάτσα του, με μαλλί αφέλειες, έμοιαζε για Ινδιάνα της Φυλής των Απάτσι. Πέρασα έξω από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδας. Κοιτώντας το μασονικό κτίριο, συνειδητοποίησα πως το πρόβλημα δεν ήταν ο απλός κόσμος, αλλά όλα αυτά τα αρχίδια, που μας εξουσιάζουν και μας βάζουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Στην συνέχεια, περπάτησα προς τα στενά, πέριξ της οδού Μάρνης, καθώς πήγα να παραλάβω κάτι που είχα παραγγείλει. Μάγκες, μιλάμε για έναν άλλον κόσμο. Άντρο και ορμητήριο απατεώνων, λαμόγιων, ναρκέμπορων, πορτοφολάδων και ένα σωρό ανθυγιεινών αποβρασμάτων. Εν τω μεταξύ, σχεδόν παντού, σε κάθε στενό, ήταν ξαπλωμένα πρεζόνια. Άλλα νταγκλιάζανε, άλλα έτρωγαν την μερίδα από το συσσίτιο του Δήμου και άλλα σουτάρανε την "παραμύθα". Ζωντανοί-Νεκροί, σκιές του εαυτού τους. Σε μία γωνία, είδα έναν μαυριδερό μπουχέσα, με μαλλί μοϊκάνα. Μου θύμισε τον Bulk, έναν χαρακτήρα από το Raging Fighter, ένα παιχνίδι του Game Boy. Μεταξύ μας, εάν η Αθήνα ήταν ανθρώπινο σώμα, η περιοχή του Μεταξουργείου θα ήταν η κωλοτρυπίδα!
Μίλησες τη γλώσσα της αλήθειας, κι εύχομαι κανείς να μην το θεωρήσει σπαμ, διότι τέτοια άψογη περιγραφή της κατάστασης σ' εκείνα τα μέρη δε γράφεται συχνά..!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.835
Πόντοι
2.676

Χα χα..γαματος επιλογος..δε περιμρνα να τελειωνε ετσι η πετιγραφη διαβαζοντας ολο αυτο...

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.385
Πόντοι
200
Η Ιρίνα βγήκε για σαλονάρισμα και τολμώ να πω, ότι δεν ενθουσιάστηκα. Ξανθιά, με καλό σωματάκι, νορμάλ κώλο και δυάρια βυζιά. Το πρόσωπο της ήταν πολύ μέτριο και το πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε, ήταν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο. Δεν γνωρίζω, τι κάνει μέσα στο δωμάτιο, αλλά εγώ την βαθμολογώ με 6/10, το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογεί τις ουρές και τις αναμονές
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι. Αν και στην πρώτη της εμφάνιση ήταν ένα κλικ πιο ωραία

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.385
Πόντοι
200
Γρήγορη τσάρκα το απόγευμα κατά τις 7

Φυλής 71 ισόγειο 3 λατινες
Αντζυ χαμογελαστή και ευχάριστη παρουσία με ελ.στοματικο και πρωκτικό με συν 10 ευρώ
Άννα ψηλή ξανθιά, μικρό βυζακι με τεράστιο πλαστικό κωλο
Και Ρεμπεκα με ελ στοματικο

Φυλής 71 όροφος
Καινούργια κοπέλα από Ρουμανία η Κατερίνα, ψηλή λεπτή με μαύρο μαλλί, με ελ στοματικο και 69
Και η γνωστή συμπαθητικη λατινα η Σουζάνα με τα γυαλάκια

Φυλής 67 η Αλβανίδα Ελλη, πολύ μέτρια εμφάνιση, τελείως αδιάφορη

Φυλής 69 όροφος η μιλφαρα Εμμα από την "Τσεχία" της Αλβανίας

Φυλής 86 ισόγειο η μιλφ Κατερίνα η Μολδαβεζα

Φυλής 84Α ο κυρ Βασίλης είχε κλείσει το φως γιατί η Ρανια έστελνε στα ουράνια έναν παίχτη για κάνα μισάωρο

Φυλής 84Β η Αλεξάνδρα

Φυλής 69Β, 65Α, 65Β κλειστά

Αυτά για σήμερα, καλό βράδυ!!

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.120
Πόντοι
726

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
17
Like
10.128
Πόντοι
2.046
Άρα άνοιξε και το 105 αριστερά
Ακριβώς, ήταν και τα δύο ανοιχτά.
Σε ερώτηση μου άν η Μαρία αυτή θα είναι μόνο νύχτα,η υπηρεσία μου απάντησε κάτι στυλ "να δούμε,δεν ξέρω, τώρα ξεκινάει"κλπ.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
17
Like
10.128
Πόντοι
2.046
Σήμερα το μεσημέρι ήταν μια Φραντζέσκα λατίνα, λίγο gypsy με ψιλοπιασίματα. Ρώτησα την υπηρεσία κ είπε πως αυτή είναι κ το βράδυ. Δεν ξέρω ακόμα τι παίζει...
Μάλλον τώρα άνοιξαν και ψάχνονται ακόμα. Και μάλλον βράδυ που σου είπε εννοούσε απόγευμα έως π.χ. μεσάνυχτα.
Τη Μαρία την είδα μεταμεσονύκτια και στα τρία δεύτερα που σαλονάρισε με φάνηκε καλλίγραμη.:dunno:
Τώρα άν είναι όντως καζακστανή τζίπσυ κουήν...:shockedeyes:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
261.404
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom