Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (17 μέλη και 274 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.428
Πόντοι
2.036
Φωκαιας 13 ισόγειο Λαουρα λατίνα,σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εδώ προχθές ήταν μια Σάρα που είμαι 99% σίγουρος πως είναι η Πάολα από το υπόγειο απλά rebranded.

συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 54α Μαρία λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Δοκιμάστηκε το Σάββατο, το ελεύθερο ανακοινωνεται αλλά δεν παίζει , σκίζει καπότα πρίν κάν κλήσει πόρτα.
Το τελειωτικό το αρνήθηκε (ουτε γλύψιμο δεν αφήνει) και έχει ένα τατουάζ στην πατούρα της που έχει ζαρωσει / ερεθιστεί και πονάει και δεν αφήνει να χουφτώσεις το δεξί κωλομέρι ...
Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δεν είναι κακιά , απλά άλλα υπόσχεται η τσατσά άλλα κάνει η κοπέλα...

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.428
Πόντοι
2.036
συνήθως δουλεύουν μαζί, όχι το κοντοπουτανο η Σάρα με το ωραίο κορμάκι δεν είναι η Πάολα
Δεν ανέφερε καν Πάολα η τσατσά , Σάρα και κάτι άλλο είπε, το Σάρα όταν βγήκε η Πάολα , τα μπέρδεψε? Δεν ξέρω.

pistolpit

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
24
Πόντοι
0
Τελευταία τροποποίηση:
  • Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.064
Πόντοι
46.232
Εδώ προχθές ήταν μια Σάρα που είμαι 99% σίγουρος πως είναι η Πάολα από το υπόγειο απλά
όχι δεν είναι, η Σάρα είναι κοντούλα με καλό κορμί, η Πάολα ήταν παχουλη με 2.5αρι βυζι, δουλευει μαζί με τη Λάουρα συνήθως, αυτή είναι σώμα προς το νταρντανε με μακρύ ίσιο μαλλί
Δοκιμάστηκε το Σάββατο, το ελεύθερο ανακοινωνεται αλλά δεν παίζει , σκίζει καπότα πρίν κάν κλήσει πόρτα.
το κλασσικό....γι αυτό απαντώ σε διάφορους "έξυπνους"που σχολιάζουν ενημέρωση μου μόνο για κάνα πρόγραμμα, ότι γράφω ότι ανακοινώνεται (εκτός αν έχω πάρει την κοπέλα και ξέρω)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.064
Πόντοι
46.232
στο Αλκαμένους 113 εχουν ξεφυγει τελειως. εχουν αρχισει να δουλευουν χωρις υπηρεσια
εγώ πάντως όσες φορές έχω περάσει για τσάρκα ή κατάθεση(πιο πρόσφαταπρίναπο λίγο), τόσο πρωινή όσο και απογευματινή βάρδια πάντα είχε υπηρεσία

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.096
Πόντοι
441
Σφραγισμένα τα επί της Περδικκα ισόγεια.

Πορνομολ στο Νο1 αλβανικο εριφιο στα 15, αμίλητο το μωρό μελαχρινό εναμισαρι βυζί στεγνό κορμάκι, όνομα δεν είπε η 2τσα.

Στο Νο 2 εξίσου αλβανικό προϊόν
χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.

Ιάσονος 37 έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον με τα γνωστά κοντοπουτανα Αννα και Λαρισα. Άννα σε μισάωρο πρόγραμμα παρακαλώ.

Ιάσωνος 32 ομήγυρη ομοεθνών του μωρού ανέμενε για μπανιστιρι...Αννα μπανανα λέει κι μι άλλη ζουμερη αμφότερες Μ Αλέξανδρου 15. Άφαντη η Μπέλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Liakopoulos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2020
Like
86
Πόντοι
0
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 54α Μαρία λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Μερλινα και Αντρέα λατίνες ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66α Μαριον/Μαριάννα λατίνα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66δ Νίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 72 δεξιά κλειστο.

Φυλής 72 αριστερά Ερρικα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά Βερονικα λατίνα από Φυλής 71 ,απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 ισόγειο Νικόλ λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 όροφος Εμμι λατίνα, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61,65α & 65β κλειστά.

Φυλής 84α Ρανια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86α Άννα "Ταϊ" ,με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 86β Κατερίνα από Ιάσωνος 46 ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 Έλλη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69α Εμμα από "Τσεχία" χαχαχαχαχα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β Λόλα (τέλευταια απο Φυλής 109α και πιο παλιά Φυλής 109β με άλλο όνομα, ενώ έχει κάνει πέρασμα και απο Βέργας 3 )με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 2 λατίνες ,Σουζάνα και Σοφία, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 40 ευρώ.

Φυλής 71α 2 λατίνες, Ρεμπεκα και Μπάρμπαρα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,κάνουν και παρτουζα με 40 ευρώ.
Λόλα ουκρανή, υψος 1.70 από Βέργας πάνω ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
255.064
Πόντοι
46.232
Λόλα ουκρανή, υψος 1.70 από Βέργας πάνω ?
Μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζί, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, έχει δουλέψει πιο παλιά και στο Φυλής 105 αριστερά,αν σε βοηθάει έχει δουλέψει ακόμα και ως Λολίτα και ως Ροντικα.

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.328
Πόντοι
19.236
Μικρή ενημέρωση από την πρωινή βάρδια. Δυστυχώς τώρα βρήκα λίγο χρόνο.

Οδός Φυλής!!! :rockon:
Ώρα 13.00

Φυλής 61 κλειστά.
Έχει γραμμένο στην πόρτα Ενοικιάζεται και αριθμό τηλεφώνου. Κάποιοι το έσβησαν με σπρέι... :birdman:

Φυλής 59 όροφος λατίνες από ότι μου είπε η υπηρεσία κάτω αλλά δεν ανέβηκα.
Χθες πάντως δούλευαν Τρεις με Ναυαρχίδα την γνωστή Μπάρμπορα!!! :zfuck:

Φυλής 59 ισόγειο.
Τρεις λατίνες.
Νικόλ, το θηρίο σε απλό πρόγραμμα.
Βάνα μίλφ με κανονικό σώμα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Και άλλη μια αδιάφορη αλλά με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.
Δοκιμάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Βάνα.
Πολύ δυνατό εργαλείο!!!
Σήμερα τα πήρε Μάπα- Στόμα (μέσα βαθιά) και έκανε και ρομαντικό γλυφοκώλι :smitten:

Φωκαίας 17 επάνω.
Κλεοπάτρα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα....
Νιέτ.

Φωκαίας 19.
Η Κατερίνα μόνη της.
Σε απλό πρόγραμμα όπως είπε η τσα2, πίπα Με Γκαπότα...
Μοντελέ εμφάνιση με ωραία μαύρα εσώρουχα!!!
Είχε δωμάτια πάντως.
Η Αννούλα αγνοείται... :jerking:

Φωκαίας 25 όροφος ανοιχτή πόρτα, κλειστό το Φως...

Φωκαίας 25 ισόγειο.
Κλειστά.

Φωκαίας 27 σκαλάκια.
Η Ειρήνη Ειρήνα, μόνη της.
Απλό πρόγραμμα και 69.
Μηδέν δωμάτια.
Όσοι είμασταν σαλόνι φύγαμε. :badair:
Ένας Ουκρανός πλακατζής της έπιασε κουβέντα, του έκανε πολύ στενό μαρκάρισμα :smiling-face-with-heart-eyes:
Τελικά ούτε αυτός δεν πέρασε... :confused:

Φωτόρεπορτάζ από το...

Φωκαίας 27 Όροφος.
Πλέον είναι σφραγισμένο... :cry:

Αχαρνών 85 RIP...
Αχ τι "ρομαντικές" στιγμές έχουμε περάσει με τα κορίτσια που δούλευαν εκεί, ειδικά με τη μαγείρισσα!!!

Από αυτό το βήμα θα ήθελα επίσης να διορθώσω ένα λάθος που από ταχύτητα έκανα.

(Ιάσονος 39 Πορνομόλ.
Την Μαργαρίτα την καινούργια κοπέλα που δουλεύει με 15€ την είχε ανακαλύψει ο Πρόεδρος @n.smirni76 και όχι ο Μήτσος, όπως από λάθος είχα γράψει. Να τα λέμε αυτά.)
:hi:

Συνημμένα

• IMG_20250312_132047.jpg
    IMG_20250312_132047.jpg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 13
  • IMG_20250310_122633.jpg
    IMG_20250310_122633.jpg
    4,4 MB · Εμφανίσεις: 13

toer1000

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Το ξέρω συναγωνιστή ρώτησα στο άγκυρας 12 και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Διπλοβαρδιες δε κανει ; Δηλαδή και πρωί και απόγευμα.
Μια φορά την είχα πετύχει βγαίνοντας από το 9 , να μπαίνει μέσα . Φορούσε ένα καυτό σορτσάκι και αθλητικα . Έκανα μεταβολή και την έκλεισα μπαίνοντας. καυλα σκευτη η κοπέλα...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.328
Πόντοι
19.236
Και θα φέρουμε και ένα πιάνο στη φυλής,να παίζει ο Νέα Σμύρνη ρομαντικες μελωδίες για σενα και τη Ντιανα και ο Επιρρεπης θα τραγουδάει με τη όμορφη φωνουλα του.
Δεν σου τα είπανε σωστά φίλε μου.
Εγώ παίζω Πιάνο.
Και ο @Επιρρεπής είναι καλός στο χορό.
Ο Πρόεδρος δεν γνωρίζει κάποιο όργανο.
Βέβαια μπορείς να μας τα πεις και από κοντά σε ένα καφεδάκι εάν θέλεις.
:hi:

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.224
Πόντοι
726
Μια φορά την είχα πετύχει βγαίνοντας από το 9 , να μπαίνει μέσα . Φορούσε ένα καυτό σορτσάκι και αθλητικα . Έκανα μεταβολή και την έκλεισα μπαίνοντας. καυλα σκευτη η κοπέλα...
χάνει πολύ στο πρόσωπο

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.033
Πόντοι
3.760
Λοιπον...στο Αγκυρας 9 ειναι η Αλεξανδρα αλλα οχι η κοντουλα μπαμπατσικη ξανθια που ξεραμε απο την Διδυμου καποτε.Ειναι μια αλλη λιγακι κακομουτσουνη με παχακια μετριου αναστηματος και με ξασμενο ξανθο μαλλι.Καμια σχεση με την γλυκια κοντουλα που πλακωνα στα πουτσοσκαμπιλα.
Σημερα ηταν 2η βαρδια με τη Ροσα η οποια δεν λεει τιποτα 50αρα θειτσα ευκολα με χαλαρωτητα παντου και απλωτο κωλο.

Liakopoulos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2020
Like
86
Πόντοι
0
Μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζί, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, έχει δουλέψει πιο παλιά και στο Φυλής 105 αριστερά,αν σε βοηθάει έχει δουλέψει ακόμα και ως Λολίτα και ως Ροντικα.
Ειπες για Βεργας ?
Ποτε ηταν Βεργας ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom