Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (36 μέλη και 219 επισκέπτες)

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
450
Πόντοι
21
Και πριν από το Λουκά Νίκα δούλευε στη Φυλής, δεν θυμάμαι σε ποιο έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Αρχές του 2000.
Στο λουκα νικα την ειχα πετυχει στη φυλης δεν την ειχα πετυχει

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.642
Πόντοι
441
Ξέρει κανείς αν είναι η Άννα από Φώκαιας στο πόστο της ή η Ειρήνη από Αλκαμένους στο πόστο της?

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
107
Like
20.397
Πόντοι
26.376
Και πριν από το Λουκά Νίκα δούλευε στη Φυλής, δεν θυμάμαι σε ποιο έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Αρχές του 2000.
Πολύ παλιά καραβάνα είναι...
Απορώ που μερικοί ψάχνονται τι είναι...

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
200
Like
48.919
Πόντοι
36.478
Live
IMG_6960.jpeg

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
188
Like
23.566
Πόντοι
32.478
Φωκαιας 9 3 κοπέλες, Ντιονα , Τζένιφερ μελαχρινή ψηλή νταρντανα με 2.5αρι βυζι και Καρολίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2αρι βυζί και κάποια τατουάζ, όλες κάνουν απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ και ελεύθερο στοματικό με 30 ευρώ.
Έχει παραγίνει το κακό με κάποιες . Θέλουν 30 ευρώ για ελευθερο στοματικό και ανάθεμα αν ξέρουν να κάνουν πίπα. Ελπίζω να μην τα δίνουν κάποιοι χαλβάδες για να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
188
Like
23.566
Πόντοι
32.478
σφηνάκι live

Φιλιππίδου 11α 3 λατίνες, Σοφία μελαχρινή κοντή κατσαρομαλλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, Τζούλια μελαχρινό λεπτό μπιμπελο με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί , μικρό βυζι και μικρά τατουάζ και η Λούνα η πιο παλιά, όλες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30ευρω.

Φιλιππίδου 11β Ντιαννα μπανάνα, ξανθοκαστανη σώμα με αρκετά πιασίματα πια, 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ στο πήχη του χεριού και Ραφαελα μελαχρινή κοντή λατίνα με ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί, 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Καλή είδηση αυτή. Στην Φιλιππίδου και στα δύο όσες φόρες έχω ρωτήσει ήθελαν 40 για παρτούζα. Ελπίζω να κρατήσουν αυτή την τιμή.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.819
Πόντοι
2.036
ναι αλλα κατι μου φενετε περιεργο, ολα καλα?
Τραβέλι είναι φίλε μου, εγχειρισμένη.
Με μεγάλη θητεία ως εκδιδόμενη στο καλτ τραβελόσπιτο Λουκά Νίκα 1 στου Ψυρρή.
σιγουρα πραγματα?
οχι ρε φιλε πως την πατησαμε ετσι
Έχουν γραφτεί τόσες σελίδες γι αυτήν εδώ στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα
ναι ρε φιλε και που να φανταστω νεος ειμαι δεν τα τις ξερω
αστο φιλε λενε οτι ειναι τραβεστι
εγω δεν γουσταρω τωρα οποιος γουσταρει κανει κατασταση
+μια μεθησμενη ιστορια για μενα:cry::2funny:

Έχω κλάψει στο γέλιο με την στιχομυθία, "σίγουρα" χαχαχαχαχ, το παλικάρι εδώ πέρασε τα 5 στάδια της θλίψης για να καταλήξει στην αποδοχή πως τον έδωσε ακα σε τραβέλι που τσιμπουκωνει 30+ άτομα την βάρδια.

Δεν έγινε και κάτι φίλε, αλλά μάθε να προσέχεις γιατί παίζουν 1-2 παγίδες ακόμα στην ευρύτερη περιοχή, χαχαχαχ.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.865
Πόντοι
1.431
Καλή είδηση αυτή. Στην Φιλιππίδου και στα δύο όσες φόρες έχω ρωτήσει ήθελαν 40 για παρτούζα. Ελπίζω να κρατήσουν αυτή την τιμή.
Στις 5 Μαρτίου πήγα τελευταία φορά (με Ναόμι) και ρώτησα τη γνωστή ξανθιά, και επέμενε για 40 κι ότι δε μπορεί να κάνει κάτι (κι είμαι και σταθερός πελάτης!), λόγω αφεντικού (είπε) :jerking:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.186
Πόντοι
441

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
31.643
Πόντοι
9.846
Έχω κλάψει στο γέλιο με την στιχομυθία, "σίγουρα" χαχαχαχαχ, το παλικάρι εδώ πέρασε τα 5 στάδια της θλίψης για να καταλήξει στην αποδοχή πως τον έδωσε ακα σε τραβέλι που τσιμπουκωνει 30+ άτομα την βάρδια.

Δεν έγινε και κάτι φίλε, αλλά μάθε να προσέχεις γιατί παίζουν 1-2 παγίδες ακόμα στην ευρύτερη περιοχή, χαχαχαχ.
Την έχω δει την (τον βασικά) Αλίκη να μαλακιζει έναν τσιγγάνο και τον άλλον να τον παίρνει πίπα στον καναπέ του οίκου και τούμπαλιν. Και στον άλλον τον καναπέ πάλι δύο τσιγγάνοι να τους γλύφει η κορασις που ήταν στον οίκο. Τούμπαλιν πάλι. Και κάποιος συναγωνιστης είχε αναφέρει κάποτε ότι τον είχε κεράσει γονορροια από ακα πιπέτο στον καναπε. Το τσάμπα μερικές φορές πληρώνεται αδρά!

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.819
Πόντοι
2.036
Βέργας 3 , 5 κοπέλες , ούτε θα προσπαθήσω να θυμηθώ ονόματα, πήγα να φύγω και νόμιζα θα με πλακώσουν που δεν πήρα καμία.

Βέργας 2, καβΛίκα, εδώ εκτροχιαστηκε το πλάνο μου καθώς έπρεπε να περάσω.

Λ73 κάτω , Πάολα, Κατερίνα, Μπέλλα.
Λ73 πάνω Κίρα , Λολίτα.

Χωματιανού και τα 2 κλειστά.

Διδυμου 27 κλειστό.

Όλα στην διδύμου κλειστά εκτός του 18.

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
519
Πόντοι
21
νάκι κοντοπούτανο με κωλάρα. Νορμάλ πρόγραμμα, βαριεστημένη:jerking:
Σοφία καστανό λάτιν κοντοπούτανο, με ενισχυμένη κωλάρα, σιδεράκια και πορνογυαλιά. Νορμάλ πρόγραμμα
Κατερίνα μελαχρινή αδύνατη Ρουμάνα. Δεν είναι καινούρια, όπως γράφτηκε. Είναι η Κατερίνα η φόλα από Ιάσονος 20β και Φυλής 71 κάτω, παλαιότερα...
Μέσα στα μούτρα...:jerking:

Πήρα τη Σοφία με κάτω του μετρίου εντυπώσεις...

Προκαταρκτικά μηδέν και 20 κιλά τζελ στο πηγάδι της:bottom:
Αυτή η Σοφία που περιγράφεις, σιδεράκια, γυαλιά και...κωλάρα είναι μήπως η Χλόη;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.865
Πόντοι
1.431
Λικεράκι ενημέρωσης
(μικρότερο από σφηνάκι)
Με στοχευμένο έλεγχο...

Φιλ11Α
Ντιάνα & Σάρα
(καιρό είχε να φανεί 2η βάρδια)
Η απούσα Ναόμι πληροφορήθηκα θα είναι από Τρίτη.. (αδιάθετη)

Φιλ11Β
Ρούμπι & Λούνα
Επιλέχθηκε η καυΛούνα και μου έκανε ίσως την καλύτερη πίπα.. :P:rockon:
Αρχικά το συνηθισμένο, κι όταν έγινα πέτρα συνέχισε ακόμα καλύτερα και τον ρούφαγε με μανία και μουγκρητά για δική της απόλαυση :smiling-face-with-heart-eyes:

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom