n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 255.128
- Πόντοι
- 46.232
δεν είμαι σίγουρος μιας και είχα να τη δω καιρό ,έχω την εντύπωση ότι είναι αυτή από το Φυλής 61.Καρολίνα είναι καινούρια?
δεν είμαι σίγουρος μιας και είχα να τη δω καιρό ,έχω την εντύπωση ότι είναι αυτή από το Φυλής 61.Καρολίνα είναι καινούρια?
Καλησπέρα μύστη οι τρείς μαυρουλες είναι όλες φυλής?Για τον χρόνο ναι ακριβως αυτό κάνει by default , η κοπέλα δεν κάνει κάτι αρνητικό αλλά όχι και κάτι θετικό, πέρα από την πίπα που είναι αρκετά καλή, αυτό που έκανε που δεν το περίμενα είναι να κάτσει 2 λεπτά στα όρθια που της είπα να τελειώσω αφού την φώναξε η τσατσά.
Η τσατσα την οποία συμπαθώ και καβλαντιζω από εποχές Βανέσας μετά μου έπιασε κουβέντα για διάφορα και την έκραξα λίγο για το χρόνο αλλά στην τελική στα 9-10' έφυγε το κορίτσι.
Όσο για τα υπόλοιπα, ο μέσος μπουρδελιαρης μάλλον δεν βολτάρει και περιμένει να διαβάσει εδώ τι παίζει
Σήμερα θα προσπαθήσω να τελειώσω πάνω σε κάποιο μαύρο κωλαράκι, να δούμε ποια θα το δεχτεί, Ναόμι, Έμμυ ή Μπέκυ.
Ναι φίλε. Συν την αγνοούμενη XL ΜπιούτιΚαλησπέρα μύστη οι τρείς μαυρουλες είναι όλες φυλής?
Οχ από γκανα? Πόσο καιρό λείπει?Ναι φίλε. Συν την αγνοούμενη XL Μπιούτι
Ναι. Απ του Βαλεντίνου που έγιναν έφοδοιΟχ από γκανα? Πόσο καιρό λείπει?
Ευχαριστώ πολύδεν είμαι σίγουρος μιας και είχα να τη δω καιρό ,έχω την εντύπωση ότι είναι αυτή από το Φυλής 61.
Σου γυάλισε το Αλικάκι?ρε παιδια τι παιζει με την τσατσα φιλιπιδου 11? (το αριστερα)
ναι αλλα κατι μου φενετε περιεργο, ολα καλα?Ευχαριστώ πολύ
Κατάλαβα ποια είναι...
Από την υπόγα του 61, με ωραίο κώλο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου γυάλισε το Αλικάκι?
Τραβέλι είναι φίλε μου, εγχειρισμένη.ναι αλλα κατι μου φενετε περιεργο, ολα καλα?
σιγουρα πραγματα?Τραβέλι είναι φίλε μου, εγχειρισμένη.
Με μεγάλη θητεία ως εκδιδόμενη στο καλτ τραβελόσπιτο Λουκά Νίκα 1 στου Ψυρρή.
πάντως πριν κάνα μισάωρο δουλευε η μιλφ ΑλεξάνδραΜέγα Αλέκου 28 κουρτίνα.
Μαρία, πιτσιρίκα μελαχρινή, πολύ άνω του μέσου όρου για την περιοχή.
Απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται αλλά μέσα κάνει κ ελεύθερο στοματικό αισθησιακό μέχρι πνιγμού!!!
τη Μαργαρίτα λές?αυτή με το τατουάζ ανάμεσα στην αριστερή κλειδα και το αριστερό στήθος?Ιάσονος 39. Πορνομόλ!!!
Στο επάνω δεξιά.
Το καινούργιο καυλάκι που είχε γράψει ο Μήτσος.
Απλό πρόγραμμα και 15€ ...
Βγήκε από δωμάτιο με πολύ κακή διάθεση. Αλλά η ρουφιάνα έχει Τρελό Πατούρι!!!![]()
Χρόνια τούς πολλάΧρόνια Πολλά στα κορίτσια μας.![]()
Ναισιγουρα πραγματα?
Έχουν γραφτεί τόσες σελίδες γι αυτήν εδώ στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλαοχι ρε φιλε πως την πατησαμε ετσι
Μια ξανθιά λες με καλό σώμα; Αν λέμε την ίδια, το έχω πει εγώ ότι είναι ωραίο μουνι, και με έβαλε και μένα σε σκέψεις το "περίεργο" πρόσωπο της αλλά άνετα πέρναγα μαζί της μέσα.ρε παιδια τι παιζει με την τσατσα φιλιπιδου 11? (το αριστερα)
αστο φιλε λενε οτι ειναι τραβεστιΜια ξανθιά λες με καλό σώμα; Αν λέμε την ίδια, το έχω πει εγώ ότι είναι ωραίο μουνι, και με έβαλε και μένα σε σκέψεις το "περίεργο" πρόσωπο της αλλά άνετα πέρναγα μαζί της μέσα.
Το ξερω, αφού το επιβεβαίωσαν και εδώαστο φιλε λενε οτι ειναι τραβεστι