Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 1.431
Ναι φίλε. Συν την αγνοούμενη XL ΜπιούτιΚαλησπέρα μύστη οι τρείς μαυρουλες είναι όλες φυλής?
Ναι φίλε. Συν την αγνοούμενη XL ΜπιούτιΚαλησπέρα μύστη οι τρείς μαυρουλες είναι όλες φυλής?
Οχ από γκανα? Πόσο καιρό λείπει?Ναι φίλε. Συν την αγνοούμενη XL Μπιούτι
Ναι. Απ του Βαλεντίνου που έγιναν έφοδοιΟχ από γκανα? Πόσο καιρό λείπει?
Ευχαριστώ πολύδεν είμαι σίγουρος μιας και είχα να τη δω καιρό ,έχω την εντύπωση ότι είναι αυτή από το Φυλής 61.
Σου γυάλισε το Αλικάκι?ρε παιδια τι παιζει με την τσατσα φιλιπιδου 11? (το αριστερα)
ναι αλλα κατι μου φενετε περιεργο, ολα καλα?Ευχαριστώ πολύ
Κατάλαβα ποια είναι...
Από την υπόγα του 61, με ωραίο κώλο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου γυάλισε το Αλικάκι?
Τραβέλι είναι φίλε μου, εγχειρισμένη.ναι αλλα κατι μου φενετε περιεργο, ολα καλα?
σιγουρα πραγματα?Τραβέλι είναι φίλε μου, εγχειρισμένη.
Με μεγάλη θητεία ως εκδιδόμενη στο καλτ τραβελόσπιτο Λουκά Νίκα 1 στου Ψυρρή.
πάντως πριν κάνα μισάωρο δουλευε η μιλφ ΑλεξάνδραΜέγα Αλέκου 28 κουρτίνα.
Μαρία, πιτσιρίκα μελαχρινή, πολύ άνω του μέσου όρου για την περιοχή.
Απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται αλλά μέσα κάνει κ ελεύθερο στοματικό αισθησιακό μέχρι πνιγμού!!!
τη Μαργαρίτα λές?αυτή με το τατουάζ ανάμεσα στην αριστερή κλειδα και το αριστερό στήθος?Ιάσονος 39. Πορνομόλ!!!
Στο επάνω δεξιά.
Το καινούργιο καυλάκι που είχε γράψει ο Μήτσος.
Απλό πρόγραμμα και 15€ ...
Βγήκε από δωμάτιο με πολύ κακή διάθεση. Αλλά η ρουφιάνα έχει Τρελό Πατούρι!!!![]()
Χρόνια τούς πολλάΧρόνια Πολλά στα κορίτσια μας.![]()
Ναισιγουρα πραγματα?
Έχουν γραφτεί τόσες σελίδες γι αυτήν εδώ στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλαοχι ρε φιλε πως την πατησαμε ετσι
Μια ξανθιά λες με καλό σώμα; Αν λέμε την ίδια, το έχω πει εγώ ότι είναι ωραίο μουνι, και με έβαλε και μένα σε σκέψεις το "περίεργο" πρόσωπο της αλλά άνετα πέρναγα μαζί της μέσα.ρε παιδια τι παιζει με την τσατσα φιλιπιδου 11? (το αριστερα)
αστο φιλε λενε οτι ειναι τραβεστιΜια ξανθιά λες με καλό σώμα; Αν λέμε την ίδια, το έχω πει εγώ ότι είναι ωραίο μουνι, και με έβαλε και μένα σε σκέψεις το "περίεργο" πρόσωπο της αλλά άνετα πέρναγα μαζί της μέσα.
Το ξερω, αφού το επιβεβαίωσαν και εδώαστο φιλε λενε οτι ειναι τραβεστι
Και πριν από το Λουκά Νίκα δούλευε στη Φυλής, δεν θυμάμαι σε ποιο έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Αρχές του 2000.Τραβέλι είναι φίλε μου, εγχειρισμένη.
Με μεγάλη θητεία ως εκδιδόμενη στο καλτ τραβελόσπιτο Λουκά Νίκα 1 στου Ψυρρή.
Δηλ τί ανωμαλίες δέχεται BDSM φάση; Ελεύθερη βαθιά πίπα κάνει;Απλα εχω τα ίδια γούστα και απαιτήσεις με τον μεσο μπουρδελιαρη, μου αρεσει να βοηθαω τους χυστες να ξερουν τι θα βρουν μπροστα τους και θελω να τους προετοιμασω για να γαμησουν και να περάσουν καλυτερα απο εμενα.
Τη Λαρισα την εχω καταγαμησει.
Ναι μεν αστερίας και αμίλητη μεσα. αλλα ειναι δεκτικη σε κάποιες ανωμαλίες μου και αντεχει δυνατό γαμήσι. Εχει αρκετά σεξυ πρόσωπο και είναι μικρή. Τώρα τελευταία η τσατσά φωνάζει τη Λαρισα στο 7 λεπτό, οπότε ή λέτε στην τσατσά να μην την φωνάξει νωρις ή οταν την φωνάξει ξέρετε οτι έχετε λιγο ακομα χρόνο μαζι της .
Στο σαλόνι ανακοινώνεται απλό προγραμμα αλλα μεσα η μικρή δέχεται και γλειφομούνι. Όλα για τους μπουρδελιαρηδες ! Για να περνάμε καλα και να μην έχουμε ανάγκη τις Ελλεηνίδες !
Σας ευχαριστω ολους για την εμπιστοσυνη σας !
Φιλε να στο επιβεβαιωσω και εγωσιγουρα πραγματα?