trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 216
Δεν μπορώ να του κάνω τίποτα.Εγώ το κατάλαβα.Ο άλλος μάλλον όχι.
Δεν μπορώ να του κάνω τίποτα.Εγώ το κατάλαβα.Ο άλλος μάλλον όχι.
Καμμιά σχέση..Γεια σου φίλε είδα πως λέγανε για Μαραθώνος 59 ισόγειο ή ίδια είναι πάει κ στα δύο δηλ;
Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα!Που έχει Ασιάτισσες
Κατάλαβα μάλλον δεν πρόκειται να βγάλω άκρη.Καμμιά σχέση..
Διαφορετικές κοπέλες
Φιλιππίνες και Ταϊλάνδη πες του, θα εκπλαγεί αν πάει!Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα!
Και Βιετνάμ, Καμπότζη, Σρι Λάνκα, Κορέα , Ιαπωνία, ΚίναΦιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα!
Ποιους γκομενους εχουν δαυτες?? Τυποι που τις προσφερουν προστασια ειναι..αγαπητικοι...Εγω απορώ δίνει γλωσοφιλα.Κανει τα πάντα με πελάτες.Με το γκόμενο τι το ξεχωριστό κάνει ; χαχα
Δε πειράζει φίλε εγώ σε κατάλαβα τι ήθελες να πεις,ας καταλάβει και αυτός.Δεν μπορώ να του κάνω τίποτα.
Ναι φίλε μου αυτοί λέω και εγώ.Αλβανοι,Ρώσοι,Ρουμάνοι μπρατσομενοι με μπόμπα μαλλί.Αυτοι αρέσουν στις πουτανες.Τουλαχιστον για σχέση δε πάνε με ναυάγια ανατολίτες πάνε με Βαλκάνιους που είναι ωραίοι.Οχι γιατί ξέρω μερικές ελάχιστες Ελληνίδες που πάνε με ανατολίτες.Οι πουτανες και είναι πιο φυσιολογικές από τις Ελληνίδες.Ποιους γκομενους εχουν δαυτες?? Τυποι που τις προσφερουν προστασια ειναι..αγαπητικοι...
Εκεί είναι φίλοςΚαλησπέρα μήπως είναι εκεί η αλιονα από Δίδυμου 18Α ή η μπιουτη;
Εχουν αλλη λογικη και αντιληψη γι αυτο που λεγεται..." σχεση" οι πιο πολλες δεν ξερουν καν τι ειναι ακριβως αυτο, οπου βρουν απλα φωλιαζουν..κι αυτοι που τις πλησιαζουν τετοιοι ειναι..σε ιδια νερα κολυμπουν..ειναι ελαχιστες..μετρημενες στα δαχτυλα οι περιπτωσεις που κοπελα του χωρου επελεξε καποιον κανοντας υγιη σχεση και φυσικα φευγοντας οριστικα απο το χωρο, πρεπει να το θελει και η ιδια, αλλιως οι μονες τους σχεσεις ειναι οι...πελατες και οι..." αγαπητικοι"( οι σημερινοι νταβαδες..)Ναι φίλε μου αυτοί λέω και εγώ.Αλβανοι,Ρώσοι,Ρουμάνοι μπρατσομενοι με μπόμπα μαλλί.Αυτοι αρέσουν στις πουτανες.Τουλαχιστον για σχέση δε πάνε με ναυάγια ανατολίτες πάνε με Βαλκάνιους που είναι ωραίοι.Οχι γιατί ξέρω μερικές ελάχιστες Ελληνίδες που πάνε με ανατολίτες.Οι πουτανες και είναι πιο φυσιολογικές από τις Ελληνίδες.
Μπιούτι η γνωστή σοκολάτα απ το Φ65Α/Β; Έχει εμφανιστεί καθόλου τελευταία;Καλησπέρα μήπως είναι εκεί η αλιονα από Δίδυμου 18Α ή η μπιουτη;