panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 722
- Πόντοι
- 81
Δεν σου φαίνεται εχει πάρει τα κιλακια της αλλά όχι οτι μας χαλάει ιδιαίτερα!Έχει μπαταλέψει λίγο ο κώλος ή μου φαίνεται ?
Δεν σου φαίνεται εχει πάρει τα κιλακια της αλλά όχι οτι μας χαλάει ιδιαίτερα!Έχει μπαταλέψει λίγο ο κώλος ή μου φαίνεται ?
Συνέχεια τσάρκας
Φωκαίας 25αρια κλειστά
Φωκαίας 19 κόσμος μέχρι τη πόρταΤην έκανα...
Φωκαίας 17 όροφος Ρίτα η ξανθιά μιλφάρα. Ελεύθερη φλογέρα
Φωκαίας 17 ισόγειο κλειστό
Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια. Με φουλ πρόγραμμα
Φωκαίας 13 υπόγα Άντζελα η μελαχρινή με ελ.φλογερα
Φυλής 56,54 κλειστά
Φυλής 65 όροφος Νικόλ το καυλάκι με Ελ.φλογέρα
Φυλής 65 ισόγειο Χριστίνα με νορμάλ.
Φυλής 71 όροφος Στέλλα από Δ22 κ Κ48 Ελ.φλογέρα και Βικτώρια η λατίνα με νορμάλ
Φυλής 86 πάνω Μαριά η φόλα. Για όσους ψάχνουν τη Μίρα, έμαθα πως χτύπησε το πόδι της και θ' απουσιάζει....
Κρίμα που χάθηκε φοβερή!!Απίστευτο μωρό....
Πώς να μήν τής αρέσει το γαμησι αφού ο γκόμενος στην Ουκρανία που έχει τρία παιδιά της έφτιαξε ολοκαίνουργιο σπίτι που το διαφημίζει στο ινσταγκραμ κάθε μέρα!!!Αδερφέ δεν μπα να χει 10 γκομενους η τύπισσα γουστάρει πολυ το γαμησι οτι και να λέμε τώρα οαι δεν το κάνει καθόλου απι αγγαρεία!
Εγω απορώ δίνει γλωσοφιλα.Κανει τα πάντα με πελάτες.Με το γκόμενο τι το ξεχωριστό κάνει ; χαχαΑδερφέ δεν μπα να χει 10 γκομενους η τύπισσα γουστάρει πολυ το γαμησι οτι και να λέμε τώρα οαι δεν το κάνει καθόλου απι αγγαρεία!
ε λογικά σ αυτόν φτιάχνει ομελέτες.Εγω απορώ δίνει γλωσοφιλα.Κανει τα πάντα με πελάτες.Με το γκόμενο τι το ξεχωριστό κάνει ; χαχα
Όντως φίλε, λίγο αφρατουλα αλλά τις πάει, έχει φατσαρα είναι σχετικά μικρή και κάνει τρελή πίπα και γαμησι.Απίστευτο μωρό....
Του Δίνει κωλο.Εγω απορώ δίνει γλωσοφιλα.Κανει τα πάντα με πελάτες.Με το γκόμενο τι το ξεχωριστό κάνει ; χαχα
....την έκανες τη μαλακία....τώρα ετοιμάσου από όλα τα λιγουρια μέλη του Bou να σου στέλνουν προσωπικά μυνηματα για να τους δωσεις το Instagram της...Πώς να μήν τής αρέσει το γαμησι αφού ο γκόμενος στην Ουκρανία που έχει τρία παιδιά της έφτιαξε ολοκαίνουργιο σπίτι που το διαφημίζει στο ινσταγκραμ κάθε μέρα!!!
Αντί να πληρώνεται, τον πληρώνειΕγω απορώ δίνει γλωσοφιλα.Κανει τα πάντα με πελάτες.Με το γκόμενο τι το ξεχωριστό κάνει ; χαχα
Κατάθεση και εγώ σήμερα με την σειρά μου για την Ιρίνα Φωκαίας 27Β για 60 λεπτά...
Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα!
Φοβερή γυναικάρα!!
Ποσο σου κοστισε για 60 λεπτα? μια πιστολια?
Δεν τρολάρωΓιατι το λες αυτό? Η τρολαρεις απλά?
Α σε ρε τώρα! Και που με ξέρουν? Μας έπεισες τώρα...!!Δεν τρολάρω
Κοπέλες κ τσατσαδες δεν σε θέλουν !!! Να το κοιτάξεις αυτό γιατι συζητάνε πολλά για σένα .
Δεν το συνεχίζω εγώ καλοπροαιρετα στο λέω.οτι θέλεις κάνε.Α σε ρε τώρα! Και που με ξέρουν? Μας έπεισες τώρα...!!
Καλά κάνεις! Αντε παίξε με κάναν άλλο και μην ασχολείσαι μαζί μου. Εκτός αν είσαι κάτι συγκεκριμένο... Καλοπροαιρετα πανταΔεν το συνεχίζω εγώ καλοπροαιρετα στο λέω.οτι θέλεις κάνε.