Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 92
- Like
- 16.586
- Πόντοι
- 19.226
Ρούμπι ξανθό λάτιν από Φιλιππίδου 11 όροφος.Μαγκες κυκλοφορει κανενα πολυ κοντο μουνι;
Ευα μιλφ μελαχρινή λάτιν στα 3 συστεγαζόμενα Κολωνού 45
Ρούμπι ξανθό λάτιν από Φιλιππίδου 11 όροφος.Μαγκες κυκλοφορει κανενα πολυ κοντο μουνι;
Το έχω γράψει 2-3 σελίδες πίσω , επίσης 18:00 δεν είχε δύσει ο ήλιος και πάλι πολλοί βολτάρανε, όπως και να έχει , αυτό το "παραθυράκι" στην ιερή νηστεία δείχνει πόσο υποκριτικά είναι όλα αυτά.Για το ραμαζανι που λέτε για να μην λέει ο καθένας τα δικά του πάνε και γαμανε με το που πέσει ο ήλιος δηλαδή στα μέσα της δεύτερη βάρδιας και ολης της τρίτης οπότε μόνο πρώτη βάρδια δεν τους πετυχαίνεις σίγουρα.
Σε όλο το χρονικό διάστημα του Ραμαζανιού, διάρκειας ενός μηνός, οι μουσουλμάνοι απέχουν υποχρεωτικά, από ανατολής μέχρι δύσεως του ηλίου, από κάθε είδους τροφή, ακόμη και νερό, πολύ δε περισσότερο από κάπνισμα, ποτό, αρώματα και σεξουαλικές επαφές, όχι όμως στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ανατολή του ηλίου.
Έχω πάει Πέμπτη, Σάββατο και χθες κατα τις 18:30 και ήταν κλειστό (για την Άννα).Νεο κορίτσι στο Μεταξουργείο!
Λαρίσα ! Κοντοπουτανη 18χρονη με σεξυ πονηρό πρόσωπο και λαχταριστο κορμί . Την εχω καταγαμησει 3-4 μέρες που εχει έρθει στο Μετάξι. Λεπτομέρειες στην κριτική. Δουλεύει απο 1900 απόγευμα έως 4 το πρωϊ στο Ιασωνος 37 ισόγειο.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ξυπνητήρι είχες βάλει ρε ?Πρωϊνή κατάθεση στην σεξυ Ιρίνα στο Φωκαίας 27 ισόγειο. Γύρισε καυλωμένη! Της στραγγιξα το μουνι απο το ρουφηγμα. Δυστυχώς θα μείνει μονο 2 μήνες Ελλαδα οπότε πρέπει να την γαμήσουμε οσο πιο πολύ μπορούμε. Καλές καταθέσεις.
Το Ιάσωνος 37 ανοίγει στις 7 το απόγευμα και λεω για το ισόγειο οχι τον όροφο.Το έχω γράψει 2-3 σελίδες πίσω , επίσης 18:00 δεν είχε δύσει ο ήλιος και πάλι πολλοί βολτάρανε, όπως και να έχει , αυτό το "παραθυράκι" στην ιερή νηστεία δείχνει πόσο υποκριτικά είναι όλα αυτά.
Έχω πάει Πέμπτη, Σάββατο και χθες κατα τις 18:30 και ήταν κλειστό (για την Άννα).
Χθες μάλιστα και στις 19:00 κ κάτι σβηστό φως.
Ξυπνητήρι είχες βάλει ρε ?
....σατυρε... Ούτε με πρωινα κατουρακια νεαρής Ρωσίδας τσουπρας δεν ξεπλένονται οι αμαρτίες σου....Το Ιάσωνος 37 ανοίγει στις 7 το απόγευμα και λεω για το ισόγειο οχι τον όροφο.
Εβαλα ξυπνητήρι γιατι το πρωί πηγα εκκλησία.
Η Μολδαβή Μαργαρίτα ήταν?*έφαγα και πόρτα στο Ι39(1) γιατί είμαι πολύ χοντρός για την κοπέλα λέει, χαχαχαχ.
Ο Χαρταετός σου...Κατάθεση στην Ειρήνη στο Αλκαμενους 113, λιγη κινηση στο μαγαζί. Μαζι της και μια αλλη κοπέλα με ωραίο σωμα και πεταχτό κώλο με σκούρο μαλλι.
Η Ειρήνη γουργουριζε σα το γατί μες στο δωμάτιο. Παω να πεταξω χαρταετό μιας και έχει σηκώσει αεράκι.
Ειρήνη η ίρινα παιδιά?? Γιατί η τσατσά την λέει ειρήνη. Ένα ξανθό με πολύ όμορφο προσοπω και πολύ ωραίο κολοΠέρασμα από Φωκαίας 27Β σκαστος...Ιρηνα για μισάωρο πρόγραμμα και 3 δωμάτια αναμονή, μεταβολή λόγω περιορισμένου χρόνου!
Η Μολδαβή Μαργαρίτα ήταν?
Ειρήνη η ίρινα παιδιά?? Γιατί η τσατσά την λέει ειρήνη. Ένα ξανθό με πολύ όμορφο προσοπω και πολύ ωραίο κολο
Αρχισανε τα μισάωρα οι αγαπουληδες ακομα δεν πάτησε ποδι στη Φωκαίας η Ιρίνα.Ειρήνη η ίρινα παιδιά?? Γιατί η τσατσά την λέει ειρήνη. Ένα ξανθό με πολύ όμορφο προσοπω και πολύ ωραίο κολο
Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστεί αυτή είναι
Για αετό είναι καλό το Φιλιππίδου 11Β, όπως λέει κάθε μέρα η γνωστή τσα2 "μπες καλέ να πετάξεις αετό, και από Δευτέρα τον χάρτινο", είναι και όροφος οπότε ένα αεράκι θα το χει κι εκεί!Παω να πεταξω χαρταετό μιας και έχει σηκώσει αεράκι.
Η τσατσά με έδιωξε, δεν είδα την κοπέλα καν.Η Μολδαβή Μαργαρίτα ήταν?