Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (42 μέλη και 289 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.183
Πόντοι
32.478
Φωκαίας 13: Λάουρα και Σάρα, δύο άκυρες Φολό-Λατίνες. Ούτε καν θυμάμαι, το πρόγραμμα που ανέφερε η τσατσά. Ούτως η άλλως, άλλα λένε στο σαλόνι και δεν κάνουν τίποτα, μέσα στο δωμάτιο.
Την Λάουρα την πήρα πριν μια εβδομάδα κσι δεν είναι καθόλου φόλα. Αν σου αρέσει μπες άφοβα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
8.056
Πόντοι
2.036
Πέρασα χθες μία γρήγορη βόλτα Μεταξουργείο απόγευμα, λίγη κίνηση κατά τις 19:00 , το μόνο με δωμάτια και αναμονή ήταν της Ναταλίτσας όπου πέρασα γιατί είχα καιρό.
Δοκίμασα την πλάστικ Λατίνα στο Περδίκα 1, ντάξ, σε συμπεριφορά δεν ήταν κακή αν και φαίνεται πως κάνει αγγαρεία, χαλαρή χωρίς γκρίνια όμως, αφού την πήρα σε 2 στάσεις στα 4 οι σιλικόνες δεν μου αρέσαν (είναι αδύνατη και δεν ...)και την έβαλα να με τελειώσει με το χέρι, έκανε εναλλαγές και στο τέλος και με τα 2, μέχρι να αδειάσω εντελώς στην καπότα, περάσαμε το 10' ούτε ο τσάτσος μίλησε, για 10€ οκ ήταν.

Gxamos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
17.142
Πόντοι
2.521
για τη Νικόλ πάντως συνηιως ανακοινωνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και για τη Χριστίνα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος
Εγώ πάντως που τις πήρα παρτούζα με 30€ μου φορέσανε καπότα και οι δύο!!
IMG_20250227_235344.jpg

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
471
Πόντοι
21
Μαραθώνος 59 ημιόροφος Ρωξανη νεαρό μωράκι σλαβικών προδιαγραφώνμε βυζακι 2αρι φουσκωτά χειλάκια με διάσπαρτα τατού στο σώμα και ελεύθερη φλογερα. Έχει πάρει κανείς;

Στα λοιπά κάτι ακυρες λατινες διασταύρωση Πομεράνιαν με τσοπανόσκυλο. Ρωξάνη πήρα εγώ φίλε πολύ τυποποιημένο πρόγραμμα καλό σώμα μεν αλλά όλα πολύ γρήγορα ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Και πίπα ούτε 30 δευτερόλεπτα σηκώνεται αμέσως για σεξ μετά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρωξάνη πήρα εγώ φίλε πολύ τυποποιημένο πρόγραμμα ωραίο κορμί μεν αλλά όλα τα κάνει πολύ γρήγορα πίπα 30 δευτερόλεπτα και αμέσως πάμε για σεξ μετά!

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.910
Πόντοι
4.926
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom