Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (29 μέλη και 265 επισκέπτες)

Gxamos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
17.142
Πόντοι
2.521
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15
Άννα (Η Γερμανίδα)
10€ απλό πρόγραμμα.
Βάρδια μου φαίνεται δεύτερη να με διορθώσουν οι πιο παλιοί...
IMG_20250228_000510.jpg
IMG_20250228_000349.jpg

Gxamos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
17.142
Πόντοι
2.521
Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος.
Όνομα δεν θυμάμαι.
Δεύτερη βάρδια.
Πίπα χωρίς καπότα ... Παίζεται αναλόγως τα κέφια της κοπέλας..
Αν είσαι καθαρός και τα λοιπά..
20€
IMG_20250227_234809.jpg
IMG_20250227_234620.jpg

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
632
Πόντοι
81
Ενα μεγαλο ρισπεκτ στα αλανια που δειχνουνε φωτογραφιες, αναρωτιεμαι γιατι δεν εχει εφαρμοστει αυτο απο τους ιδιους τους οικους καθως κανει καλο σε εμας οπως και στις εργαζομενες ξερουμε ηδη αν μας αρεσει η οχι καποια και γλυτωνουμε ολοι χρονο/ταλαιπωρια

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.494
Πόντοι
216
Οι ασχολουμενοι του αγοραιου έρωτα (ιερόδουλες, υπηρεσίες, αφεντικά) θα συμετέχουν στην συγκέντρωση για τα τέμπη? Θα ειναι κλειστα όλη μερα προς ένδειξη πενθους?

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.910
Πόντοι
4.926
Στοχευμένη τσάρκα, χθες το βραδάκι, μαζί με έναν παλιό φίλο. Η ενημέρωση αφορά την δεύτερη βάρδια και όσα σπίτια δεν γράφω, σημαίνει ότι δεν μπήκα ή ήταν κλειστά.

Φιλιππίδου 11Α: Ντιάνα, το γνωστό μπάζο από την νυχτερινή βάρδια. Έχει χάσει κιλά και μου φάνηκε, σαν να έχει γλυκάνει. Μαζί της, η αραπίνα Ναόμι, από την Γκάνα. Αμφότερες, σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φιλιππίδου 11Β: Ρούμπι, κοντή Λατίνα και Τζούλια, μαύρη Ισπανόφωνη, ψηλή με καλλίγραμμο σώμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 69Β: Λάνα, Ρωσίδα πολύ μέτριας εμφάνισης. Παρατήρησα, ότι έχει μπαζέψει και άλλο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 69Α: Μία ξερακιανή Λατίνα, που τσιγγανόφερνε. Απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φυλής 86Β: Αννίτα, Αλβανικό τεμάχιο, με αξιοπρεπή εμφάνιση και σώμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Φυλής 65Β: Νικόλ, συμπαθητική κοπέλα, με καλό σωματάκι και ωραίο κώλο. Δεν θυμάμαι το πρόγραμμα της, αλλά την ακύρωσα, καθώς την είδα να βγαίνει από το δωμάτιο, κρατώντας ένα μπουκάλι με λιπαντικό. Η Αλβανίδα τσατσά μου εκμυστηρεύτηκε, στο σαλόνι, ότι έχει βαρεθεί το συγκεκριμένο επάγγελμα. Νωρίτερα, τραμπούκισε μία τύπισσα, πρεζόνι, η οποία είχε κάτσει στα σκαλιά της εισόδου και ετοιμάζονταν να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Φωκαίας 13: Λάουρα και Σάρα, δύο άκυρες Φολό-Λατίνες. Ούτε καν θυμάμαι, το πρόγραμμα που ανέφερε η τσατσά. Ούτως η άλλως, άλλα λένε στο σαλόνι και δεν κάνουν τίποτα, μέσα στο δωμάτιο.

Φωκαίας 17Α: Μιχαέλα, μπαμπάτσικη μελαχρινή, με έκφυλη φάτσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Την ώρα που περιμέναμε στο σαλόνι, η τσατσά Εύα, ξεπροβόδιζε ένα σάπιο γεροντάκι, το οποίο είχε γαμήσει την Μιχαέλα. Κανονικά, εκτός από βαρέα ανθυγιεινά ένσημα, πρέπει να δίνουν και ειδικό παράσημο, στις πουτάνες, για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν.

Φωκαίας 19: Μία νεαρή κοπέλα, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει. Πολύ μελαχρινή, με μέτριο πρόσωπο, καλό σώμα και έμοιαζε με Ινδή. Όταν μπήκαμε στον οίκο, το σαλόνι ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Μόλις η τύπισσα βγήκε, από το δωμάτιο, όλοι σηκώθηκαν και έφυγαν. Καθώς βγαίναμε έξω, άκουσα την τσατσά, η οποία αναρωτιόταν, εάν η κοπέλα ήταν τόσο άσχημη. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Φωκαίας 25Β: Η γνωστή Τζανίνα, την οποία τρόμαξα να γνωρίσω. Έχει πάρει κιλάκια και έχει σκουρύνει το μαλλί της. Μαζί της, η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα, Σάρα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φωκαίας 27Β: Ναταλία, έκφυλη milf, μέτριας εμφάνισης, αλλά με περίσσια καύλα. Την ώρα που χόρευε στον στύλο, σηκώθηκα, την αγκάλιασα από πίσω και άρχισα να την φιλάω. Ξαφνικά, το μάτι μου έπιασε, στο κουζινάκι, την γνωστή Σόνια. Ζήλεψε, με πλησίασε και ήθελε και αυτή φιλάκι. Εγώ ανταποκρίθηκα, την αγκάλιασα και της έδωσα κάποια φιλάκια, στο μάγουλο. Ήταν ντυμένη και έφευγε από τον οίκο. Βγήκαμε μαζί έξω και καληνύχτισε ο ένας τον άλλον.

Δεν ήθελα να συνεχίσω την τσάρκα και αποφασίσαμε, με τον φίλο μου, να φύγουμε. Στον δρόμο, είδαμε γραμμένο ένα γκράφιτι, ανάμεσα στα πρώτα μπουρδέλα της Φωκαίας. Πρέπει να το είχε γράψει κάποια ανέραστη και αγάμητη αναρχική, καθώς έγραφε "σκατά στην πατριαρχία". Μόλις το διάβασα, είπα στον φίλο μου, πως αυτό θα έπρεπε να το πει, εάν είχε τα κάκαλα, σε κάποιον νταβατζή. Ακριβώς απέναντί μας ήταν αρκετός κόσμος, ο οποίος περίμενε έξω από το θεάτρο. Δεν γνωρίζω, εάν με άκουσε κανένας, αλλά εάν μου ζητούσε κάποιος τον λόγο, για αυτό που είπα, ήμουν έτοιμος να κάνω μανούρα. Θα γινόμασταν, κυριολεκτικά, "χέσε θέατρο και κατούρα παράσταση". Καλό βράδυ, σε όλους!

Τελευταία τροποποίηση:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.252
Πόντοι
4.510
Ρε μάγκες πριν χρόνια ήταν μια Μπιάνκα ξανθιά στη. Φώκαιας... Έχουμε ιδέα τι έγινε;

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Βρε παιδιά, επειδή είμαι νέος και δεν με αφήνει, οποίος μπορεί ας καταχωρήσει τα Φώκαιας 17α, β να μπορούμε να γράψουμε κριτικές!! Ευχαριστώ!
Εσύ είσαι νέος? Χα χα εννοείς νέος με το νέο προφιλ !!! Αλλού αυτά όχι σε εμάς χα χα

Athens2001

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
29
Πόντοι
0
Οι ασχολουμενοι του αγοραιου έρωτα (ιερόδουλες, υπηρεσίες, αφεντικά) θα συμετέχουν στην συγκέντρωση για τα τέμπη? Θα ειναι κλειστα όλη μερα προς ένδειξη πενθους?
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.727
Πόντοι
46.232
Φυλής 65 όροφος 1 βάρδια
Νομίζω Νικόλ, Χριστίνα 20€ έκαστος και παρτουζα 30€
Πρόγραμμα υπέρ απλό.
Η μελαχρινή κάνει τελείωμα στο στήθος.
για τη Νικόλ πάντως συνηιως ανακοινωνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και για τη Χριστίνα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.727
Πόντοι
46.232

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
13
Like
2.233
Πόντοι
491

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
823
Πόντοι
80
Φυλής 65 όροφος 1 βάρδια
Νομίζω Νικόλ, Χριστίνα 20€ έκαστος και παρτουζα 30€
Πρόγραμμα υπέρ απλό.
Η μελαχρινή κάνει τελείωμα στο στήθος.

IMG_20250227_235234.jpg
IMG_20250227_180117.jpg
Η μελαχρινή είναι η Κάτια όχι η Νικόλ

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.727
Πόντοι
3.760
Εξτρα καβλες με οδηγησαν να παρατησω την πορεια οξυγονου και να παω να αναπνευσω πορνικο καθαρο αερα στα στενακια της πουτανομανας Φυλης.Χωρις να εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου,πηγα τρεχοντας Φιλιππιδου αφου ολα τα αλλα ηταν κλειστα.Ανοιχτα,τα Φιλιππιδου πανω κατω ,το 59,τα 86αρια πανω κατω και το κατω το 84.Στο Φιλιππιδου κατω ηταν η Αγγελα απο το Δ22 με το ονομα Σαρα και η Βαλερια.Η Βαλερια εξακολουθρι να ειναι πολυ ωραιο μουνι αλλα δεν εχω περασει πολυ καλα μαζι της οποτε εχει φαει Χ απο εμενα.Η Αγγελα,ουτε να την βλεπω αν και το προγραμμα της που ανακοινωσε η τσατσα ηταν πολυ υποσχομενο λογο αναδουλειας.Επανω ηταν η Καριολινα,η Κορινα με τις βυζοτορπιλες και η Βερα η οποια δεν την ειχα ξαναδει μαλλον.Καλουτσικο κορμι με λιγο μπακα,ωραιες ποδαρες καλοφτιαγμενες,2αρι φτιαγμενο βυζι με απολαυστικη ρογα και προσωπακι συμπαθητικο,ξανθουλα καρε μαλλι απο Ουκρανια ορχομενη,την παρατησε ειπε ο αντρας της.Απλη ξεσκουφωτη τρομπονα,σεξακι σε δυο στασεις.Δεν κλεβει αλλα θελει να τελειωνεις γρηγορα καο πιεζει και αυτη κοντρα στο πισωκολλητο αλλα δεν σε αφηνει να βολευτεις και μα ριξεις τις πουτσιες που θελεις.
Στην ιεραποστολικη εχει καλυτερη συμμετοχη και παιζει με τις ρωγες σου.Το μουνακι της ειναι σαν ψωμακι Μπριος φουσκωτο αλλα το γεμιζει φρουη γλασσε η καριολα και δεν μπορεις να χωσεις τη μουσουδα σου.Την πηρα γιατι η Καρολινα ηταν αποσχολημενη αλλα και επειδη δεν ηταν εκει η πετιτ Ρουμπι.
Στη Φωκαιας μονο το 13 ηταν ανοιχτο.Διδυμου μονο το 8αρι με τις θειτσες.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
91
Like
16.135
Πόντοι
19.226

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.727
Πόντοι
46.232
Βερα η οποια δεν την ειχα ξαναδει μαλλον.Καλουτσικο κορμι με λιγο μπακα,ωραιες ποδαρες καλοφτιαγμενες,2αρι φτιαγμενο βυζι με απολαυστικη ρογα και προσωπακι συμπαθητικο,ξανθουλα καρε μαλλι απο Ουκρανια ορχομενη,την παρατησε ειπε ο αντρας της.
η Βέρα έχει ξαναδουλεψει στα Φιλλιπίδου καθως και στα Φυλής 105 αριστερά, Φυλής 59 και στο πάνω και στο κάτω καθως και στο Φυλής 86β.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.727
Πόντοι
46.232

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.727
Πόντοι
3.760
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
91
Like
16.135
Πόντοι
19.226

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.727
Πόντοι
3.760
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom