Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εσύ είσαι νέος? Χα χα εννοείς νέος με το νέο προφιλ !!! Αλλού αυτά όχι σε εμάς χα χαΚαλησπέρα! Βρε παιδιά, επειδή είμαι νέος και δεν με αφήνει, οποίος μπορεί ας καταχωρήσει τα Φώκαιας 17α, β να μπορούμε να γράψουμε κριτικές!! Ευχαριστώ!
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ..Οι ασχολουμενοι του αγοραιου έρωτα (ιερόδουλες, υπηρεσίες, αφεντικά) θα συμετέχουν στην συγκέντρωση για τα τέμπη? Θα ειναι κλειστα όλη μερα προς ένδειξη πενθους?
για τη Νικόλ πάντως συνηιως ανακοινωνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και για τη Χριστίνα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθοςΦυλής 65 όροφος 1 βάρδια
Νομίζω Νικόλ, Χριστίνα 20€ έκαστος και παρτουζα 30€
Πρόγραμμα υπέρ απλό.
Η μελαχρινή κάνει τελείωμα στο στήθος.
Έχω την εντύπωση ότι είναι στα 15 ευρώ.Μεγάλου Αλεξάνδρου 15
Άννα (Η Γερμανίδα)
10€ απλό πρόγραμμα.
Βάρδια μου φαίνεται δεύτερη να με διορθώσουν οι πιο
Η Ναόμι είναι από τη Νιγηρία, και συγκεκριμένα της φυλής EmekaΦιλιππίδου 11Α: Ντιάνα, Μαζί της, η αραπίνα Ναόμι, από την Γκάνα.
Η μελαχρινή είναι η Κάτια όχι η ΝικόλΦυλής 65 όροφος 1 βάρδια
Νομίζω Νικόλ, Χριστίνα 20€ έκαστος και παρτουζα 30€
Πρόγραμμα υπέρ απλό.
Η μελαχρινή κάνει τελείωμα στο στήθος.
![]()
![]()
Η πρώην Αννέτα είναι αυτή από το Δ22. Η πρώην Αγγέλα είναι στο Φωκαίας 17 ισόγειο πρωί συνήθως.Στο Φιλιππιδου κατω ηταν η Αγγελα απο το Δ22 με το ονομα Σαρα
η Βέρα έχει ξαναδουλεψει στα Φιλλιπίδου καθως και στα Φυλής 105 αριστερά, Φυλής 59 και στο πάνω και στο κάτω καθως και στο Φυλής 86β.Βερα η οποια δεν την ειχα ξαναδει μαλλον.Καλουτσικο κορμι με λιγο μπακα,ωραιες ποδαρες καλοφτιαγμενες,2αρι φτιαγμενο βυζι με απολαυστικη ρογα και προσωπακι συμπαθητικο,ξανθουλα καρε μαλλι απο Ουκρανια ορχομενη,την παρατησε ειπε ο αντρας της.
Πολύ σωστάΗ πρώην Αννέτα είναι αυτή από το Δ22. Η πρώην Αγγέλα είναι στο Φωκαίας 17 ισόγειο πρωί συνήθως.
Αυτη.Γιατι μου εχει κολλησει Αγγελα δεν ξερω....Η πρώην Αννέτα είναι αυτή από το Δ22. Η πρώην Αγγέλα είναι στο Φωκαίας 17 ισόγειο πρωί συνήθως.
Υποσυνείδητο κόλλημα με τη Μέρκελ?Αυτη.Γιατι μου εχει κολλησει Αγγελα δεν ξερω....![]()
...νταξ' δε λεω...ειμαι σαβουρογαμης αλλα ως ενα οριοΥποσυνείδητο κόλλημα με τη Μέρκελ?![]()