Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (33 μέλη και 222 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.435
Πόντοι
726
Ξέρει κανείς τι συνέβη στο Ιάσωνος 44 παλιό ? Η μυστική κάμερα κατεγραψε τη Χουλιανα να τρέχει πανικόβλητη.
Σορρυ για το σπαμ..

Πως βάζουμε μυστική κάμερα ; Πες μας λίγο και θα μοιράσω βίντεο απλόχερα

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
8.028
Πόντοι
2.036
Έχει πεί, επίσης αν αρχίσετε να το κάνετε όλοι , βλέπω να μας περνάνε από ανιχνευτές μετάλλων στο τέλος, χαχαχα.

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.010
Πόντοι
19.236

Έχει πεί, επίσης αν αρχίσετε να το κάνετε όλοι , βλέπω να μας περνάνε από ανιχνευτές μετάλλων στο τέλος, χαχαχα.
Ο Δημήτρης είναι άριστος γνώστης Πολεμικών Τεχνών!!!
Δεν κινδυνεύει.
:kneel::kneel::kneel:

Κοιτάτε μην φάτε και τις υπόλοιπες Φάπες!!!
Ήδη Δύο Στρουμφάκια τις έχουν αρπάξει για τα καλά!!!
Ο ένας μάλιστα Μετά Μουσικής!!! (η τσατσά δυνάμωσε τη μουσική και άρχισε να βρέχει...)
:babycry:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
12
Like
2.007
Πόντοι
491
Ναί το έχουμε πεί, πάνε να περάσουν το 15€ σαν στάνταρ, προς το παρόν, μόνο για την Βανέσσα τα έχω δώσει, νομίζω.
Η Μπέλλα πάντως στο Ι3κάτι ισόγειο που είναι ωραίο κομμάτι πάντα ουρά από Πάκιδες έχει.

Ναι, θέλουν και 15€ ,αλλάζουν σεντόνι κάθε 3 μέρες...

Το καλό νέο είναι πως αρχίζει Ραμαζάνι την Παρασκευή και για ένα μήνα θα απέχουν τα Αιγυπτοπάκια, άμα δω κανέναν θα του λέω Haram haram, αν και το έχουν βρεi το παραθυράκι,
την μέρα μόνο νηστεύεις το βράδυ κάνεις ότι θέλεις, ποιο πολύ δικαιολογία για τεμπελιά μου ακούγεται :cheesy:
Ακριβώς όπως κάνουν και με τη νηστεία.. Μηδέν λογική δηλαδή.
Μπέλα απ την "Ιταλία" της Αλβανίας; Μακριά...! Κι ας είναι ωραίο. Εκτός αααν άλλαξε κάτι, που αμφιβάλλω

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.638
Πόντοι
3.760
Κατάθεση στη μελαχρινή Άννα στο Χωματιανού 11 ισόγειο, ελεύθερο στοματικό και "69". Τίμια κατάθεση , όχι όμως να αγγίξει το εξαιρετικό, κάτι που βέβαια συμβαίνει σπάνια και υπό προϋποθέσεις....
Το ικανοποιητικο στοιχειο της ειναι το νεαρο της ηλικιας της.Αλλιως ειναι ξεπετατζου και αγαρμπη.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
89
Like
15.719
Πόντοι
19.226
Το ικανοποιητικο στοιχειο της ειναι το νεαρο της ηλικιας της.Αλλιως ειναι ξεπετατζου και αγαρμπη.
Η Αννούλα στο Χωματιανού 11 δεν μου έχει φανεί ξεπέτα.
Απλά δεν το έχει στο τσιμπούκι...

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
419
Πόντοι
291
Συνάντηση με @DmtrsxXx έξω από Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 ,μου είπε ότι ψάχνει να γαμισει κάποια άλλα δεν του έκανε κάποια κλικ, σα γνήσιος μπουρδελιαρης μου είπε ότι θα γαμησει κάποια από συνήθεια και θα φύγει.
και εγω στα συνηθισμενα παω αμα τα βρω σκουρα :buck2:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
184
Like
23.007
Πόντοι
32.478
Κατά τις 3 στο Μεταξουργείο πολλά σπιτάκια κλειστά .
Ιάσονος 20Α ενώ περιμέναμε στο σαλόνι την κοπέλα η τσατσά μετά από τηλεφώνημα μας έδιωξε και ειδοποίησε και τον τσάτσο του 20Γ που στεκόταν στην πόρτα. Μάλλον τους ειδοποίησαν για πέσιμο. Εγώ έριξα ένα γρήγορο σε ένα μπαζακι στο Κ30. Παρόλα αυτά με άδειασε εύκολα.
Θα ανέβει κριτική αργότερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom