koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 11.521
- Πόντοι
- 3.760
...προτεινε της πολιτικο γαμο για να παρει αδεια παραμονης!!!Και τώρα τι κάνω τώρα?
...προτεινε της πολιτικο γαμο για να παρει αδεια παραμονης!!!Και τώρα τι κάνω τώρα?
H Μαριαννα δεν ειναι και υποτακτικης ψυχολογιας.Αν την κοψεις στο χυσιμο σε βριζει στα ρωσσικα!!!Πόρνοι μου αυτή η "Βίκη" στο Αλκα.113 που εμφανίζουν μαζί με τη Μαριάννα μήπως είναι η πρώην "Βάνα" η σκιννυ μελαχρινή που δούλευε με την Μαριάννα στο Διδ.22 ? Ρωτάω γιατί μεσοβδόμαδα δεν μπορώ να τσεκαρω. Αν είναι αυτή πάντως θα γίνεται υπέροχη παρτουζιτσα με τα δύο σκιννάκια. Η Βάνα ήταν ακόμα πιο υποτακτικής ψυχολογίας μωράκι, και με παρόμοια "συμπεριφορά" με το Μαριαννάκι μας.
Μελαχρινή αδύνατη, δεν θυμάμαι να έχει μπλε μάτια...Λάουρα Βεργας 3?
Μήπως είναι μια Ρωσίδα με μπλε μάτια μελαχρινή αδύνατη με λίγο κοιλίτσα??
ξερουμε τι εχει γινει και ηρθαν οι μπατσοι;Μεταξουργείο εξακολουθούν να είναι πολλά κλειστά...Ανοιχτα Κολωνού 32Α, Λεωνίδου 28, Ιασωνος 27Α, Ιάσωνος 30αρια 36.
Πολλά κλειστά και Φυλής ακόμα, τι έγινε;ξερουμε τι εχει γινει και ηρθαν οι μπατσοι;
Ενημέρωση, το 84Α τώρα έγραψε οπεν στις 7..Φυλης όλα κλειστά εκτός από 66Δ.
Φ84Α γράφει άνοιγμα στις 18:00.
Φωκαιας σχεδόν όλα ανοιχτά.
Φιλιππίδου ανοιχτά
Μέρα που είναι προσπαθούν να βγάλουν κανένα χαρτζιλίκι οι μπάτσοι μπας και δώσουν δώρα στά γκομενάκια τούςΤωρα live μεταξουργειο, εχουν κανει ντου οι μπατσοι και μπαινουν με πολιτικα στους οικους παριστανοντας τους πελατες...σχεδον ολα τα φωτακια σβηστα και αυτα που ειναι αναμενα δεν ανοιγουν πορτα εαν δεν σε ξερουν....κοιτανε απο την καμερα...παραλιγο να παει στραφι η βολτα μου...ευτυχως στο Ι20β υπογειο με θυμηθηκε η ξανθια μιλφ Αλβανιδα η Ελενα/λολα μου ανοιξε οποτε μπορεσα και εκανα τουλαχιστον μια καταθεση ημουνα ο μοναδικος εκεινη την στιγμη μεσα....και τωρα που βγηκα εξω ακομα δεν εχει ληξει ο συναγερμος..
Εχει ξεχωριστη θεματολογια για στουντιο.Καλησπέρα άντρες ήρθα για δουλειές είμαι από Κρήτη και έχω κλείσει να μείνω καλλιθεα θησεως 180 υπάρχει κανένα καλό studio εδώ κοντά?!
Ωραία μπουρδελα ρε παιδί μου τότε με συγχωρείςΕχει ξεχωριστη θεματολογια για στουντιο.
Έκλεισα τη Ράνια 2ωροΕνημέρωση, το 84Α τώρα έγραψε οπεν στις 7..
Ατυχία σήμερα, δε γνωρίζω τι έχει γίνει
Οκ τοτε Αρχιζεις απο μεταξουργειο περιοχη.Κολωνου,Ιασωνος,Μεγ.Αλεξανδρου,Μαραθωνος.Ωραία μπουρδελα ρε παιδί μου τότε με συγχωρείς
Σε ευχαριστώ!Οκ τοτε Αρχιζεις απο μεταξουργειο περιοχη.Κολωνου,Ιασωνος,Μεγ.Αλεξανδρου,Μαραθωνος.
Ανηφοριζεις περιξ της Λιοσιων ,και τελος Φυλης ,Φωκαις,Διδυμου,Φιλιππιδου.Τιμες 10 κ 15ευρω Μεταξουργειο,20 ευρω Λιοσιων και Φυλης με τους αναφερθεντες περιξ δρομους.Υπαρχει κατατοπιστικος χσρτης με λιστα των μπουρδελων καθως και κριτικες των εκδιδομενων τεμαχιων.
Τωρα live μεταξουργειο, εχουν κανει ντου οι μπατσοι και μπαινουν με πολιτικα στους οικους παριστανοντας τους πελατες...σχεδον ολα τα φωτακια σβηστα και αυτα που ειναι αναμενα δεν ανοιγουν πορτα εαν δεν σε ξερουν....κοιτανε απο την καμερα...παραλιγο να παει στραφι η βολτα μου...ευτυχως στο Ι20β υπογειο με θυμηθηκε η ξανθια μιλφ Αλβανιδα η Ελενα/λολα μου ανοιξε οποτε μπορεσα και εκανα τουλαχιστον μια καταθεση ημουνα ο μοναδικος εκεινη την στιγμη μεσα....και τωρα που βγηκα εξω ακομα δεν εχει ληξει ο συναγερμος..
Φυλής 99 και Πιπίνου 54Καλησπερα συναθλητες,θυμηθηκα που ειχα παρει μια κοπελα φυλης πριν κατι χρονια και την ψαχνω.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι τοτε ηταν γυρω στα 20-23 με μαυρα μαλλια.Ειχε παρει το κινιτο μου και εβγαζε φωτογραφιες και τωρα παρατηρησα οτι εχει ενα σημαδι στη κοιλια της.Εχει κανεις καμια πληροφορια;![]()