Είχα πάει προχθες
Μεταξουργείο ακούστε σκηνικό.. ενώ βολταρω στους οίκους από την Κολωνου και Ιάσωνος είχα μπει σε ένα δεν θυμάμαι πιο και έτσι όπως περιμένω την τσατσα μπαίνει μέσα παπάς .. δεν πέρασε στο δωμάτιο απλά μπήκε και περίμενε την κοπέλα με τα ράσα του και όλα.
Αμέ, τον έχω πετύχει 2 φορές στο πορνοmall, σαν πελάτης, οι Ρωσίδες τον διώχνανε, είχανε πάθει σόκ, το ίδιο και η Μαρία και λέγανε "πώς γίνεται" απορώ τι έχουν στο μυαλό του και θεωρούν ακόμα, το 2025 πώς οι κληρικοί είναι σοβαρά θεοσεβούμενα άτομα, λογικά κάπου βρήκε και τον έχωσε σε κανά Λατίνι.
Ρε μηπως ειδες τον τσατσο τον Μιχαλη? Αυτος εχει μακρια ασπρα μαλλια και μακρυ ασπρο μουσι... και εγω την πρωτη φορα που τον ειδα τον περασα για παπα...τωρα τελευταια ειναι στο Περδικας 1 γωνια σκαλια....
Ο Μιχάλης είναι αδερφάρα. Μια φορά παλαιότερα μου την είχε πέσει χοντρά...
Εκτός απο λούγκρα είναι και πολύ μπίχλης ο τύπος, και τρώει και κάτι πακιστανοφαγήτα και βρωμάει ο όροφος.
Συνάντηση προχθές με την Ντάρια.. Κολωνού 30α10€
Πίπα με Καποτα σεξ στα 4 τελείωμα μέσα
10-12 λεπτά περίπου
Την έκανα πρόταση για κωλο με έξτρα είπε όχι. Επίσης για τελείωμα σε στόμα η πρόσωπο στα γυαλιά της μου είπε +50.
Μέχρι 20€ για αυτόν τον σκοπό τα έδινα, είναι πολύ καυλόφατσα, άσχετα που είναι ψιλοφόλα.
Βόλτα στο παγωμένο Μετάξι πριν λίγο και το μόνο ενδιαφέρον η λατίνα Γιούλη στο Ι 20β η οποία είναι τούμπανο η κοπέλα αλλά λόγο πολλών Πακι δεν πέρασα με την λογική να την πετύχω στην αρχή της βάρδιας.
Καλή και μια στο Περδίκα 1 στον όροφο που όμως δεν συγκράτησα το όνομα και τέλος η γνωστή Ναταλία στο υπόγειο της Ιάσωνος όπου και έγινε άλλη μια κατάθεση με καλές εντυπώσεις παρά τα άθλια δωμάτια.
Η Γιούλη είχε φύγει για να βάλει βυζιά και επέστρεψε! Θα μπορούσε άνετα να σταθεί Φυλής.
Φιλιππίδου 11Α Ναομι γαζέλα επιπέδου μόντελινγκ μαζι με έναν ξανθό λουκουμα.
Μεταβολή για σπίτι.
Όσο ήταν Πορνοmall, δεν την είχε πει κανείς μοντέλο, ξαφνικά με αλλαγή χώρου και ονόματος έγινε θεά!
Φοβερό πώς αλλάζει το πως βλέπεις τον άλλον τόσο εύκολα.
Ψαχνω απο
μεταξουργειο νομιζω ηταν πριν κανα χρονο
ιασονος 31 μπελα η μαρινα νμζ την ειχε ενας αδερφαρας τσατσος μαυριδερος,αλβανιδα μιλδ 40+ γεματουλα οχι χοντρη,κοντη με μεγαλα κρεμαστα βυζια
Μαρίνα,Μπέλλα και Χριστίνα είναι ονόματα πού χρησιμοποιεί κατά καιρούς μία κοπέλα με τορπιλές όπως περιγράφεις, που έχει αλλάξει πολλά σπίτια αλλά καιρό τώρα είναι στο Πορνοmall, ευθεία δεξιά κάτω από την σκάλα ή στο νο6 πλέον, δεν είναι Αλβανή, Ρωσόφωνη είναι και δεν νομίζω 40+ .
Περιπέτειες απο το ΧαρτούΜεταξουργείο :
Πήρα χθές την "Νέσσυ" Λ28, τελικά είναι αρκετά ποιο άσχημη απ'ότι νόμιζα, πολλά σημάδια στο κορμί, συγκαμένος πάτος και όχι πολύ καθαρή, σίγουρα πίνει και κάτι, κανά xanax ? δεν την προτείνω.
Καπάκια πήγα και Ι36 αυτό με την αυλή, Καίτη Ρωσόφωνη , ~1,5-2 βυζί με ωραία θηλή χοντρή, καλό δέρμα και όμορφο πάτο, γενικά λίγο γεματούλα, φάτσα καθημερινή, έλεγε τα δικά της όλη την ώρα αλλά τον έφαγε καλά, το έπαιζε πως δεν ξέρει Ελληνικά αλλά νομίζω με δούλευε, το κακό, όταν τελείωνα στα 4 τραβήχτηκε αμέσως και συνέχισα να "αεροχύνω" , φούλ ξενέρωτο :S
Τέλος, πήγα για Ναταλίτσα αλλά φουλ δωμάτια και αναμονή...