Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι παλιό και σοβαρό μέλος οπότε σε εμπιστεύομαι πλήρως.
Εγώ για Αλβανίδα την έκανα, δεν θα τα χαλάσουμε πάντως. Το σημαντικό είναι πως δεν είναι φόλα (βρήκα και άλλες κριτικές)
Αν δεις και την χθεσινή αναφορά του Σμύρνη θα καταλάβεις πως είναι διαφορετικές. Για αυτό έγραψα ''όχι αυτή του υπογείου.''
Αυτή που μου άρεσε εμένα ήταν στον όροφο (εκεί που τα πρωινά είναι αυτό το θωρηκτό η Κωνσταντίνα).
Ξηγημένη είναι και η Μπιούτι πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως θα πήγαινα ποτέ μαζί της, ακόμα και εάν μου καθόταν δωρεάν. Το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό.
Κάτι άσχετο, ήταν κανείς άλλος στο Φωκαίας 13 εχθές; Όχι στο υπόγειο που δούλευε η Άντζελα αλλά στο υπερηψωμένο ισόγειο.
Πορνοπελάτης είχε κρατήσει τη μία από τις δύο λατίνες στο δωμάτιο (νομίζω Λάουρα) και δεν την άφηνε να φύγει. Πήγαινε κάθε τρεις και λίγο η τσατσά και φώναζε. Στο τέλος μόνο που δεν μπήκε η ίδια μέσα στο δωμάτιο και του ζήταγε λεφτά επειδή έκατσε 7 λεπτά παραπάνω χρόνο από το 10λεπτο
Ο ίδιος απτόητος βέβαια ρώταγε ''γιατί να σου δώσω παραπάνω λεφτά''
Ποιο μέλος είναι;
Edit:
@koulamaria Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Η Κάτια είναι όντως τίμια αλλά με ενοχλεί που έχει ψεύτικο στήθος. Η Βικτώρια που είδα εχθές στο ισόγειο δεν είναι η ίδια της Διδύμου που δούλευε παλαιότερα αλλά διαφορετική. Η επάνω δεν μου αρέσει διότι μου πέφτει μεγάλη.
Με την Καρολίνα είχα πάει πριν ακριβώς 11 χρόνια όταν είχε πρωτοξεκινήσει στο Φωκαίας 27. Από τις καλύτερες πίπες της περιοχής, όμως δεν μου κάνει κέφι. Την έχω πάρει ανά τα χρόνια 3-4 φορές.