Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.505
- Πόντοι
- 4.646
Οκ thanx !Τα Αγκύρας μύστη μου 23:00 κατεβάζουν ρολά.
Οκ thanx !Τα Αγκύρας μύστη μου 23:00 κατεβάζουν ρολά.
Μάλλον τα μπέρδεψες..η Άννα από Ιωαννίνων εδώ κ χρόνια κάνει μόνο με κάποτε πιπα φίλε.. μήπως εννοουσες τα ανάποδο.. ελεύθερη πίπα η Λαρισα κ απλό η Άννα???Γρήγορη τσάρκα σε αναζήτηση μιλφ
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Μανταλένα η Μαγδαλένα μιλφ με αλογοουρά και όλο το σώμα είχε πάρει κατήφορο, Ντιάνα ξανθιά μοσχαρίτσα. Ελεύθερη φλογέρα και για τις δύο
Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ μελαχρινή μπετονιέρα
Ιωαννίνων 5 Άννα και Λαρίσα οι γνωστές. Για την Άννα ανακοινώθηκε ελεύθερη φλογέρα, ενώ για τη Λαρίσα απλό
Πήγα Βέργας 6 ισόγειο για τη Γιάννα, αλλά ήταν η Λίλια
Στροφή για Αγκύρας...
Αγκύρας 12 Μερσίνη γκίλφ με μεγάλη θητεία στο Μεταξουργείο και Ντάρια Ελεύθερη φλογέρα, τελείωμα καταπιόνα για τις δύο
Αγκύρας 9 Ήρα και Ρόζα.
Ξανθιά μιλφ, αδύνατη πορνόφατσα η Ρόζα και Μιλφ+ με πιασίματα η Ήρα.
Τις πήρα παρτουζίτσα, αφού ξεκαθάρισα ότι σε κάποια από τις δύο, θα τα δώσω καταπιόνα (ξέρω ότι το αποφεύγουν)
Έπεσε ωραίο διπλό γαμήσι
και ταυτόχρονη μιλφοτσιμπούκα
Τελικά, κέρασα κοκτέιλ μέχρι τελευταία σταγόνα τη καταπιόνα της Ρόζας
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Ξαλαφρωμένος, άναψα το καπνό στη πίπα μου, ήπια 2-3 γουλιές από τη μαύρη μπύρα μου και πήρα το δρόμο της επιστροφής...
Δουλευει καποιες μερες σπαστα σε στουντιο ειτε πρωι ειτε βραδυ. Κοιταζε το σαιτ καθημεριναΚαλησπέρα σας
Και συγνώμη για το σπαμ αλλά ξέρουμε που δουλεύει η
sunny wild αυτή που δούλευε και Φώκαιας 13 ...
Στο ***** δεν την έχει , γι'αυτό λέω μήπως και ξανά γύρισε...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Εγώ τα έγραψα όπως τα άκουσα!Μάλλον τα μπέρδεψες..η Άννα από Ιωαννίνων εδώ κ χρόνια κάνει μόνο με κάποτε πιπα φίλε.. μήπως εννοουσες τα ανάποδο.. ελεύθερη πίπα η Λαρισα κ απλό η Άννα???
Ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγώ, αλλά με πρόλαβες.Μάλλον τα μπέρδεψες..η Άννα από Ιωαννίνων εδώ κ χρόνια κάνει μόνο με κάποτε πιπα φίλε.. μήπως εννοουσες τα ανάποδο.. ελεύθερη πίπα η Λαρισα κ απλό η Άννα???
Μου κάνει εντύπωση γιατί η Άννα έχει κόψει τα ακαποτα τσιμπούκια από την εποχή του κοβιντ. Εκτός και αν έχει κόψει η δουλειά και αναγκάστηκε να τα ξανά αρχίσει. Όπως και να έχει να είσαι καλά για την ενημέρωση.Εγώ τα έγραψα όπως τα άκουσα!
Εκτός αν μου τα είπε μπερδεμένα η υπηρεσία...
Πάντως η Άννα όταν την είχα πάρει πριν 2.5-3 μήνες, μια χαρά ελεύθερη πίπα μου έκανε...
Τη Λαρίσα έχω χρόνια να τη πάρω...
Έχω την εντύπωση πως σε γνωστούς πελάτες κάνει ελεύθερο...Μου κάνει εντύπωση γιατί η Άννα έχει κόψει τα ακαποτα τσιμπούκια από την εποχή του κοβιντ. Εκτός και αν έχει κόψει η δουλειά και αναγκάστηκε να τα ξανά αρχίσει. Όπως και να έχει να είσαι καλά για την ενημέρωση.
Εγώ είμαι πελάτης της από τότε που δούλευε στο Ιωαννίνων 3 και δεν...Έχω την εντύπωση πως σε γνωστούς πελάτες κάνει ελεύθερο...
Για σήμερα, μπορεί να μου τα είπε ανάποδα και η τσατσά.Εγώ είμαι πελάτης της από τότε που δούλευε στο Ιωαννίνων 3 και δεν...
Τώρα τι να σου πω, δεν ξέρω.
Το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι οτι στην καραντίνα που τα μπουρδέλα ήταν κλειστά έκανε ραντεβού σε ξενοδοχείο με τους καλούς πελάτες της.
Δοκιμασε βραδυνη βαρδια.Κανει πολλες γκελες η μαυρουκω.Φιλιππίδου 11 είδε κανείς τη Ναόμι αυτές τις μέρες; Χτες πχ μετά τις 5. Να ξέρω αν θα είναι σήμερα ή το σκ.
Επίσης, ξέρετε καμία που να δέχεται απροβλημάτιστα mouthfuck; Κατά προτίμηση αδύνατη ή νορμάλ, και να βλέπεται έστω λίγο, να μην είναι μπάζο
Πήγα να το κάνω και εγώ με την Αννούλα πριν κανα 2 βδομάδες αλλά δεν με δέχτηκε 2φορα και την νύφη πλήρωσε η ιβανα που μόλις είχε πιάσειΔιπλή κατάθεση πριν απο λίγο στο πιπινι γάλακτος Άννα,
Φωκαίας 19. Την ξεμουνιασα. Λεπτομερειες στην κριτική. Μαζι της η Καρλα.
Εως Ομονοια η ουρά. Ανακοινωσεις στα ραδιοφωνα οπως για την κυκλοφορία.Να διαβάζεις το forum. Εάν η συγκεκριμένη έκανε τα extras, που ανέφερες, κάθε ημέρα θα ήταν κάπως έτσι, έξω από το μπουρδέλο:
Ναι αυτό λέω, μετά τις 5 ξέρω, απλά αν την είδε κανείςΔοκιμασε βραδυνη βαρδια.Κανει πολλες γκελες η μαυρουκω.