Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 377 άτομα (40 μέλη και 337 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
249
Πόντοι
280
Είναι κοπέλα με πιασίματα BBW αλλά θεοχοντρη δεν την λες . Το κορμί της είναι σφιχτό και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Έχει και κάτι βυζάρες άλλο πράγμα. Πήγαινε να δεις αδελφέ και από εκεί και πέρα κρίνεις εσύ τι σου αρέσει και τι όχι
Καλό ακούγεται τότε, παρόλο που δεν είναι του γούστου μου (είμαι φαν του αδύνατου με καλά μικρά πιασίματα χαχα. Θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή τότε! Μιας και αγαπώ σοκολάτα

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
249
Πόντοι
280
Είναι κοπέλα με πιασίματα BBW αλλά θεοχοντρη δεν την λες . Το κορμί της είναι σφιχτό και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Έχει και κάτι βυζάρες άλλο πράγμα. Πήγαινε να δεις αδελφέ και από εκεί και πέρα κρίνεις εσύ τι σου αρέσει και τι όχι
Δε νομίζω να είναι αυτή που εμφανίστηκε μια φορά για λίγο στην Ιάσονος απέναντι απ το 39 ε; (στο ροζ τοίχο στο βάθος αριστερά μεσα) Εκεί είχα δει μία μόνο φορά μια μαύρη "μπόλικη" που δε μ άρεσε.. Με στρογγυλό πρόσωπο, μάγουλα, και πιθανότατα χωρίς αυτοπεποίθηση ή απλά αναγκαστικά έκανε τη δουλειά.. Εκεί που τόσο καιρό συνήθως είναι μια κοντούλα μέτρια, νομίζω Ελένη από Ρωσία

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.116
Πόντοι
446
Καλημέρα παίδες
Γνωρίζουμε αν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στη διδυμου για το καλωσόρισμα της Ρηνιώς;
Απ' ότι γνωρίζω στο αεροδρόμιο θα την υποδεχτεί επίλεκτη ομάδα του μπου με λουλούδια και σοκολατάκια

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.445
Πόντοι
19.236
Καλό ακούγεται τότε, παρόλο που δεν είναι του γούστου μου (είμαι φαν του αδύνατου με καλά μικρά πιασίματα χαχα. Θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή τότε! Μιας και αγαπώ σοκολάτα
Μιας και είσαι φαν του αδύνατου θα σου ταιριάζει Γάντι!!!
Είναι μόνο 120 kgr... :confused:
:tooth::tooth::tooth:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.891
Πόντοι
2.836

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.445
Πόντοι
19.236

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
249
Πόντοι
280

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.848
Πόντοι
4.926
Καλημέρα παίδες
Γνωρίζουμε αν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στη διδυμου για το καλωσόρισμα της Ρηνιώς;
Απ' ότι γνωρίζω στο αεροδρόμιο θα την υποδεχτεί επίλεκτη ομάδα του μπου με λουλούδια και σοκολατάκια
Διάβασα, ότι σήμερα θα ξεκινήσει η Ειρήνη. Μιας και είναι βροχερή ημέρα, κάπως έτσι θα είναι το στενό της Διδύμου, από τα λιγούρια:

Συνημμένα

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 2

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
249
Πόντοι
280
Διάβασα, ότι σήμερα θα ξεκινήσει η Ειρήνη. Μιας και είναι βροχερή ημέρα, κάπως έτσι θα είναι το στενό της Διδύμου, από τα λιγούρια:
Ο άντρας ο σωστός ο γνήσιος ο παλιός δεν κρατάει ομπρέλα ποτέ ρε, τι είναι αυτά; xD

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
249
Πόντοι
280
Είναι Καύλα όμως το παλιοκόριτσο!!!
Τελικά είναι μπάζο ή καύλα; χαχαχα
Kατηγορια ΠΑΤΟΖΑ θα την χαρακτήριζε απόλυτα!!!
Άρα μάλλον δεν αξίζει για μένα, άμα σκεφτείς ότι το κόλλημά μου είναι η Μαρία/Ναόμι απ το Ιάσονος 39 xD

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
249
Πόντοι
280
Μιας και είσαι φαν του αδύνατου θα σου ταιριάζει Γάντι!!!
Είναι μόνο 120 kgr... :confused:
:tooth::tooth::tooth:
Και κάτι άσχετο, τέτοια emoji/gif πως βάζουμε εδώ; Υπάρχει κάνα thread που να έχετε γράψει να μάθω;

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
874
Πόντοι
80

Πόρνοι μου καλημέρα και από εμένα, 'άκουσα' οτι γύρισε σήμερα και η Μαριάννα και είναι στο Διδύμου 22,
οπότε μπορεί να ήρθε και η Ειρήνη. Εγώ δυστυχώς έχω δουλειά μέχρι αργά σήμερα και δεν θα τον βρέξω.

Savage81

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2024
Like
95
Πόντοι
0
Καλημερα η Τζέσικα από φυλής 86 δουλευει σήμερα?Γιατί 2 φορές που πέρασα πριν μέρες δε ήταν ανοιχτο

Kavlitos_

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Διδυμου 22 το ειρηνακι ειχε ερθει απο χθες και αρχισε την σκληρη δουλεια! απο της 10 ειχε ΗΔΗ πολλα ατομα να περιμενουν!
Γεμησε μπαταριες εχς να πω!
Κανονιστε ρεμαλια να το ξεκανουμε το κορμι.... Με ρεγουλα!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Μαζί γύρισε και η Μαριάννα!

Τελευταία τροποποίηση:

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.116
Πόντοι
481
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Διδυμου 22 το ειρηνακι ειχε ερθει απο χθες και αρχισε την σκληρη δουλεια! απο της 10 ειχε ΗΔΗ πολλα ατομα να περιμενουν!
Γεμησε μπαταριες εχς να πω!
Κανονιστε ρεμαλια να το ξεκανουμε το κορμι.... Με ρεγουλα!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Μαζί γύρισε και η Μαριάννα!
Καλημέρα,έκανες test drive?
Προσφέρει τις ίδιες καυτές υπηρεσίες?

:kiss-mark:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.848
Πόντοι
4.926

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.068
Πόντοι
441
Πέρασα να τσεκαρω για Ειρήνη αλλά ήταν Μαριάνα κ Στέλλα ,κάνενας στο σαλόνι ,πήρα το μπούλο κ πήγα Άννα Φώκαιας,μην πάτε άδικα για Ειρηνη

Kavlitos_

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Ποιες "καυτές υπηρεσίες", αφού το πρόγραμμα που προσφέρει η Ειρήνη είναι υπεραπλό και αποστειρωμένο.
Οι χαρακτηρισμοί υπεραπλό και αποστειρωμένο σε ενα κοριτσι που πραγματικα στο δωματιο δινει τον καλύτερο της εαυτο και με πολυ παθος.
Δλδ πρεπει να κανει ακαποτα και κωλο καποια για να ειναι καυτη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom