Κατάθεση πριν απο λίγο σε Χριστίνα Μαραθώνος. Εκτός από πιπάρα σήμερα παίχτηκε και σεξ. Την ξεμούνιασα τόσο που μόνη της ζήτησε να γυρίσουμε σε βαθύ λαρύγγι φάση, όπου της κατέθεσα τα "κασσέρια" και κάτι τελευταίους κουραμπιέδες που έσκισα το απόγευμα. Η τσατσα δεν ενόχλησε, έμεινα στην "καλύβα" περίπου 20 λεπτά.
Πέρασα και απο Ιάσωνος, ναυάγια, πούστηδες τσάτσοι, στο πορνομολ ξεχώρισα τη Ρωσίδα Αριόνα στο υπόγειο, αλλά η τσατσά μάλλον είχε περίοδο και μου τα ψαλε επειδή τόλμησα να ρωτήσω τι πρόγραμμα κάνει η κοπέλα. Απολογήθηκα που δεν είχα ανοίξει wikipedia στο λήμμα Ariona και συνέχισα με τα πόδια προς Μαραθώνος για Χριστίνα, που είναι μεγάλη καταπιώνα (και κάνει και ομοιοκαταληξία γαμημένη τσατσά της Αριόνας)
Κατάθεση πριν απο λίγο σε Χριστίνα Μαραθώνος. Εκτός από πιπάρα σήμερα παίχτηκε και σεξ. Την ξεμούνιασα τόσο που μόνη της ζήτησε να γυρίσουμε σε βαθύ λαρύγγι φάση, όπου της κατέθεσα τα "κασσέρια" και κάτι τελευταίους κουραμπιέδες που έσκισα το απόγευμα. Η τσατσα δεν ενόχλησε, έμεινα στην "καλύβα" περίπου 20 λεπτά.
Παλιότερα στο Φιλιππίδου 11Α έπαιζε μια η Λίζα "τσικίτα", μια στεγνή που έκανε δυνατά deep throat και σου τον εξαφάνιζε.
Κάποια στιγμή μου είχε πει ότι θα σταματήσει αλλά δεν την πίστευα διότι είχε σταματήσει και ξαναξεκινούσε.
Την έχω χάσει εδώ και πολύ καιρό.
Παίζει να την έχει εντοπίσει κάποιος συναγωνιστής;
Παλιότερα στο Φιλιππίδου 11Α έπαιζε μια η Λίζα "τσικίτα", μια στεγνή που έκανε δυνατά deep throat και σου τον εξαφάνιζε.
Κάποια στιγμή μου είχε πει ότι θα σταματήσει αλλά δεν την πίστευα διότι είχε σταματήσει και ξαναξεκινούσε.
Την έχω χάσει εδώ και πολύ καιρό.
Παίζει να την έχει εντοπίσει κάποιος συναγωνιστής;
Οκ κανένα θέμα, είπα να βοηθήσω λίγο στο ποιά Άντζελα είναι ποιά γιατί πολλοί μπερδεύονται,
απλά αν θες ξαναδές στο ποστ του Μήτσου που παράθεσες
για ποιες μιλάει αυτός και για ποιές απαντάς εσύ.
Στο μεταξύ πώς τις μπερδεύουν...και η δύο έχουν ωραία κορμιά αλλά μόνο και μόνο από τα τατουάζ μπορεί κάποιος να τις ξεχωρίσει
αυτή είναι η Άντζελα η "Αλβανιδα"Φωκαιας 7 υπόγειο και για πολύ λίγο Φυλής 59 κάτω, με πρόγραμμα απλό συν αυταρχικό.
αυτή είναι η Άντζελα η "Κρητικοπουλα"που δούλευε Φυλής 59 κάτω και τώρα στο αδελφό Φωκαιας 13 υπόγειο, αυτή κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.