Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (33 μέλη και 222 επισκέπτες)

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
16.519
Πόντοι
4.636
Κατάθεση πριν απο λίγο σε Χριστίνα Μαραθώνος. Εκτός από πιπάρα σήμερα παίχτηκε και σεξ. Την ξεμούνιασα τόσο που μόνη της ζήτησε να γυρίσουμε σε βαθύ λαρύγγι φάση, όπου της κατέθεσα τα "κασσέρια" και κάτι τελευταίους κουραμπιέδες που έσκισα το απόγευμα. Η τσατσα δεν ενόχλησε, έμεινα στην "καλύβα" περίπου 20 λεπτά.

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
16.519
Πόντοι
4.636
Πέρασα και απο Ιάσωνος, ναυάγια, πούστηδες τσάτσοι, στο πορνομολ ξεχώρισα τη Ρωσίδα Αριόνα στο υπόγειο, αλλά η τσατσά μάλλον είχε περίοδο και μου τα ψαλε επειδή τόλμησα να ρωτήσω τι πρόγραμμα κάνει η κοπέλα. Απολογήθηκα που δεν είχα ανοίξει wikipedia στο λήμμα Ariona και συνέχισα με τα πόδια προς Μαραθώνος για Χριστίνα, που είναι μεγάλη καταπιώνα (και κάνει και ομοιοκαταληξία γαμημένη τσατσά της Αριόνας)

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Κατάθεση πριν απο λίγο σε Χριστίνα Μαραθώνος. Εκτός από πιπάρα σήμερα παίχτηκε και σεξ. Την ξεμούνιασα τόσο που μόνη της ζήτησε να γυρίσουμε σε βαθύ λαρύγγι φάση, όπου της κατέθεσα τα "κασσέρια" και κάτι τελευταίους κουραμπιέδες που έσκισα το απόγευμα. Η τσατσα δεν ενόχλησε, έμεινα στην "καλύβα" περίπου 20 λεπτά.
Είναι τρομερή.

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Άρα στο αιώνιο ντέρμπι μελομακάρονα - κουραμπιέδες είναι διπλό για σένα;

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
81
Άλλη η Χλόη της Λιοσίων 73 κι άλλη η της Φυλής 71.

Επίσης παίζει να υπάρχουν κι άλλες Χλόες αλλού τώρα τελευταία.

Υπάρχουν από χρόνια και στα νεκροταφεία (τόποι χλοεροί).

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
16.519
Πόντοι
4.636

Guaranty

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
251
Πόντοι
290
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία!

Παλιότερα στο Φιλιππίδου 11Α έπαιζε μια η Λίζα "τσικίτα", μια στεγνή που έκανε δυνατά deep throat και σου τον εξαφάνιζε.
Κάποια στιγμή μου είχε πει ότι θα σταματήσει αλλά δεν την πίστευα διότι είχε σταματήσει και ξαναξεκινούσε.
Την έχω χάσει εδώ και πολύ καιρό.
Παίζει να την έχει εντοπίσει κάποιος συναγωνιστής;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία!

Παλιότερα στο Φιλιππίδου 11Α έπαιζε μια η Λίζα "τσικίτα", μια στεγνή που έκανε δυνατά deep throat και σου τον εξαφάνιζε.
Κάποια στιγμή μου είχε πει ότι θα σταματήσει αλλά δεν την πίστευα διότι είχε σταματήσει και ξαναξεκινούσε.
Την έχω χάσει εδώ και πολύ καιρό.
Παίζει να την έχει εντοπίσει κάποιος συναγωνιστής;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γαματα χρόνια. Δυνατό δίδυμο Συλβια κ Λίζα.η Λίζα έχει εξαφανιστεί .όταν ξαναπάω με συλβια θα την ρωτήσω

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
184
Πόντοι
0
Έχει δει κανείς τελευταία την Κίρα από Λιοσίων 73?

Έχω πάει μερικές φορές αλλά δεν την έχω πετύχει και την έχω άχτι από τότε που με πιστόλιασε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.775
Πόντοι
46.232
Οκ κανένα θέμα, είπα να βοηθήσω λίγο στο ποιά Άντζελα είναι ποιά γιατί πολλοί μπερδεύονται,
απλά αν θες ξαναδές στο ποστ του Μήτσου που παράθεσες
για ποιες μιλάει αυτός και για ποιές απαντάς εσύ.
Στο μεταξύ πώς τις μπερδεύουν...και η δύο έχουν ωραία κορμιά αλλά μόνο και μόνο από τα τατουάζ μπορεί κάποιος να τις ξεχωρίσει
Screenshot_20250111_065948.jpg

αυτή είναι η Άντζελα η "Αλβανιδα"Φωκαιας 7 υπόγειο και για πολύ λίγο Φυλής 59 κάτω, με πρόγραμμα απλό συν αυταρχικό.
Screenshot_20250111_070217.jpg

αυτή είναι η Άντζελα η "Κρητικοπουλα"που δούλευε Φυλής 59 κάτω και τώρα στο αδελφό Φωκαιας 13 υπόγειο, αυτή κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
444
Πόντοι
21
Τι ώρες δουλεύει η κοπέλα ;είναι αυτή με τα τατού στο πόδι ξανθιά; ευχαριστώ

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.132
Πόντοι
2.536
Υπάρχει βυζαρου τέτοια ώρα. Θέλω πολύ να χύσω βυζομπαλα!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.775
Πόντοι
46.232

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.159
Πόντοι
4.646
Η κοπέλα αυτο το έκανε μονο με εμένα εκείνη την στιγμή γενικά με φίλους μου που την περνούν δεν το εχει κάνει ποτέ οποτε δεν έχει σημασία
Εάν το κάνει ΑΚΑΠΟΤΑ μόνο μαζί σου, λογικά δεν θα το κάνει και με άλλους. Να είσαι σίγουρος γι αυτό... :hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.159
Πόντοι
4.646
Παίχτη, η Χριστίνα τα καταπίνει τα χύσια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom