Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 66
- Like
- 9.200
- Πόντοι
- 12.421
Του Φορμέτ είναι η Άντζελα που δούλευε στο Φ86 ισόγειο και αργότερα πήγε στο Φ59.Με όλες αυτές τις Άντζελες έχω μπερδευτεί. Του Φορμέτ ποια είναι;*
Πριν μήνες είχα πάρει μία στο Φυλής 59 αλλά ήμουν τόσο σουρωμένος που δεν θυμάμαι και πολλά. Ίσως να με γελά η μνήμη μου, όμως νομίζω πως αυτή που πήρα είχε στραβισμό, κοίταζε έντονα στην πίπα και είχε αξύριστες γάμπες. Σκυλοβρώμαγα οινόπνευμα και δεν με άφηνε να τη φιλήσω, όμως τουλάχιστον τον έφαγε δυνατά και ολοκληρωτικά.
Αυτήν που είδα στο Φωκαίας 13 υπόγειο είχε κάτι διάσπαρτα τατουάζ με χαρακτηριστικό ένα κάτω από το στήθος. Σκουρόχρωμη, λεπτή και ύφος μάγκικο. Να ήταν η ίδια και να μην το συνειδητοποίησα;
Στο Φωκαίας 7 υπόγειο σίγουρα δεν την είχα δει. Εκεί θυμάμαι δούλευε το κουκλάκι η Σασα και μία Έμυ βυζαρού βουλγάρα. Τουλάχιστον τα απογεύματα και τα πρωινά που πήγαινα.
*Αν πάντως αυτή που πήδηξα είναι του Φορμέτ, σιχάθηκα τη ζωή μου που τον έχωσα κάπου που τον έχει βάλει και αυτός.
Είναι άλλη η Άντζελα η κατσαρομάλλα, σκουρόχρωμη που ήταν στο Φ59 και τώρα στο Φωκαίας 13.
Κοινά τους σημεία, το ίδιο όνομα και ότι δούλευαν στο Φ59.