Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 224 άτομα (22 μέλη και 202 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
66
Like
9.200
Πόντοι
12.421
Με όλες αυτές τις Άντζελες έχω μπερδευτεί. Του Φορμέτ ποια είναι;*
Πριν μήνες είχα πάρει μία στο Φυλής 59 αλλά ήμουν τόσο σουρωμένος που δεν θυμάμαι και πολλά. Ίσως να με γελά η μνήμη μου, όμως νομίζω πως αυτή που πήρα είχε στραβισμό, κοίταζε έντονα στην πίπα και είχε αξύριστες γάμπες. Σκυλοβρώμαγα οινόπνευμα και δεν με άφηνε να τη φιλήσω, όμως τουλάχιστον τον έφαγε δυνατά και ολοκληρωτικά.

Αυτήν που είδα στο Φωκαίας 13 υπόγειο είχε κάτι διάσπαρτα τατουάζ με χαρακτηριστικό ένα κάτω από το στήθος. Σκουρόχρωμη, λεπτή και ύφος μάγκικο. Να ήταν η ίδια και να μην το συνειδητοποίησα;

Στο Φωκαίας 7 υπόγειο σίγουρα δεν την είχα δει. Εκεί θυμάμαι δούλευε το κουκλάκι η Σασα και μία Έμυ βυζαρού βουλγάρα. Τουλάχιστον τα απογεύματα και τα πρωινά που πήγαινα.

*Αν πάντως αυτή που πήδηξα είναι του Φορμέτ, σιχάθηκα τη ζωή μου που τον έχωσα κάπου που τον έχει βάλει και αυτός.
Του Φορμέτ είναι η Άντζελα που δούλευε στο Φ86 ισόγειο και αργότερα πήγε στο Φ59.
Είναι άλλη η Άντζελα η κατσαρομάλλα, σκουρόχρωμη που ήταν στο Φ59 και τώρα στο Φωκαίας 13.
Κοινά τους σημεία, το ίδιο όνομα και ότι δούλευαν στο Φ59.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.837
Πόντοι
2.836
Του Φορμέτ είναι η Άντζελα που δούλευε στο Φ86 ισόγειο και αργότερα πήγε στο Φ59.
Είναι άλλη η Άντζελα η κατσαρομάλλα, σκουρόχρωμη που ήταν στο Φ59 και τώρα στο Φωκαίας 13.
Κοινά τους σημεία, το ίδιο όνομα και ότι δούλευαν στο Φ59.
Άλλο κοινό τους σημείο είναι οτι είναι κ οι δύο σκουροχρωμες πιθανόν ρομα. Τέλη Σεπτεμβρίου πολύ σωστά δούλευαν ντουέτο στο Φ59. Η κατσαρομάλα λεπτή ελεύθερο στοματικό κ η άλλη με κανονικό σώμα πολύ ωραίο κωλο με λάστιχο κλαρίνο την οποία είχα δοκιμάσει.....αλλά δεν περασα καλά θα έλεγα.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.091
Πόντοι
4.646
Θα γράψω τα δικά μου σιγουρακια εδω και 1χρονο και κατι που ασχολούμαι με το άθλημα

................................................................................................................................................................................................

Μετά είναι μια κοπέλα που δεν θα γράψω όνομα για να μην εχει κάποιο θέμα η κοπέλα την έπαιρνα συχνά στην φυλής σε κάποια φάση είχε παρει την πουτσα μου γυμνή και την έτριβε στο μουνί τις και τις τον έδωσα ακαποτα , εκεί έκανα μια τεράστια παύση καθώς τρόμαξα για πολλούς λόγους έκανα εξετάσεις όλα καλα δεν την εχω ξανα πάρει αλλα θα γίνει σύντομα

.........................................................................................................................................................................................................
Τύπε, στείλε μου π.μ. γι αυτή την ΑΚΑΠΟΤΗ από τη Φυλής, ώστε να ξέρω να μην πάω! :woldman:
Σε αντάλλαγμα θα σου προτείνω κι εγώ, με τη σειρά μου, ορισμένα στανταράκια. :hi:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.927
Πόντοι
2.046
Με όλες αυτές τις Άντζελες έχω μπερδευτεί. Του Φορμέτ ποια είναι;*
Πριν μήνες είχα πάρει μία στο Φυλής 59 αλλά ήμουν τόσο σουρωμένος που δεν θυμάμαι και πολλά. Ίσως να με γελά η μνήμη μου, όμως νομίζω πως αυτή που πήρα είχε στραβισμό, κοίταζε έντονα στην πίπα και είχε αξύριστες γάμπες. Σκυλοβρώμαγα οινόπνευμα και δεν με άφηνε να τη φιλήσω, όμως τουλάχιστον τον έφαγε δυνατά και ολοκληρωτικά.

Αυτήν που είδα στο Φωκαίας 13 υπόγειο είχε κάτι διάσπαρτα τατουάζ με χαρακτηριστικό ένα κάτω από το στήθος. Σκουρόχρωμη, λεπτή και ύφος μάγκικο. Να ήταν η ίδια και να μην το συνειδητοποίησα;

Στο Φωκαίας 7 υπόγειο σίγουρα δεν την είχα δει. Εκεί θυμάμαι δούλευε το κουκλάκι η Σασα και μία Έμυ βυζαρού βουλγάρα. Τουλάχιστον τα απογεύματα και τα πρωινά που πήγαινα.

*Αν πάντως αυτή που πήδηξα είναι του Φορμέτ, σιχάθηκα τη ζωή μου που τον έχωσα κάπου που τον έχει βάλει και αυτός.
Μάλλον η Άντζελα η "Κρητικιά"του φωκ13 υπόγειο είναι αυτή που πήρες στο 59 γιατί εκεί δούλεψε για μεγάλα διαστήματα με κάποιες παύσεις βέβαια. Νομίζω πρωτοξεκίνησε πριν από ένα χρόνο τέτοια εποχή γύρω στις γιορτές.

Αυτή του υπογείου φωκ7 πήγαινε μετά τη Σάσα χοντρικά από 8 βράδυ μέχρι αργάμιση.

Η Άντζελα Φορμέτ ήταν ξανθιά νεαρή που έφυγε εξωτερικό και ξαναήρθε δυοτρεις φορές για γκέστ εμφανίσεις της βδομάδας… τελευταία φορά νομίζω καλοκαίρι ή φθινόπωρο τού '23. Οπότε δεν παίζει να πήρες αυτή και καθότι ξανθιά.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.091
Πόντοι
4.646
Η Ναταλίτσα τώρα κάνει το διάλειμμά της για φαγητό μετά από μένα που μπήκα. Την είχα πάρει πριν από πολλά χρόνια , τουλάχιστον πέντε, και αν θυμάμαι καλά άφηνε και μουνογλείψιμο, χωρίς να παίρνω κι όρκο... Εντελώς απλό και αποστειρωμένο πρόγραμμα , τουλάχιστον είναι καλόκαρδη και δεν.... σπάει αρχίδια.
Δυστυχώς, δεν δίνει πια μουνί για γλύψιμο αλλά μόνο για σφυρί! :fuck1:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.349
Πόντοι
19.236
Μάλλον η Άντζελα η "Κρητικιά"του φωκ13 υπόγειο είναι αυτή που πήρες στο 59 γιατί εκεί δούλεψε για μεγάλα διαστήματα με κάποιες παύσεις βέβαια. Νομίζω πρωτοξεκίνησε πριν από ένα χρόνο τέτοια εποχή γύρω στις γιορτές.
Είχα γράψει κριτική όταν είχε πρωτοέρθει. Φυλής 59.
:hi:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.837
Πόντοι
2.836
Η Φορμέτ ήταν ξανθιά κι έχει πάνω από χρόνο να φανεί,την μπερδεύεις!!!
Δεν είπα ότι ήταν η Άντζελα φορμετ όπως την λένε από διάφορες υποθέσεις κάποιοι έβγαλαν το συμπέρασμα.
Όποιος επισκέφτηκε πρωινή βαρδια το Φ59 τελη Σεπτεμβρίου όπου δούλευαν οι δυο Άντζελες η κατσαρομάλα λεπτή κ η άλλη έχει εικόνα πια από τις δύο θα συναντήσει στη Φωκαίας.....so simple!!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
66
Like
9.200
Πόντοι
12.421
Η Φορμέτ ήταν ξανθιά κι έχει πάνω από χρόνο να φανεί,την μπερδεύεις!!!

Κι όχι μόνο ξανθιά αλλά καί ανοιχτόχρωμη γενικότερα.
Τελευταία τη Φορμέτ την είχα δει στο Φ59 ισόγειο το καλοκαίρι του '23.
Μπορεί και να τη μπερδεύει με την Άντζελα Ουγγαρέζα από Φ86 και Φ84, που δούλευε κάποια βράδια στο Φ69

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.927
Πόντοι
2.046
Αυτό έγραψα κι εγώ μερικά πόστ πιο πάνω, καλοκαίρι σίγουρα αλλά για καμμιά βδομάδα. Δε θυμάμαι αν ξανάρθε άλλη μια φορά αργότερα την ίδια χρονιά.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
62
Πόντοι
0
Στοχευμένη Καταδρομική
Χθες βράδυ
Οδός Λιοσίων
:uzi::uzi::uzi:

Λιοσίων 73Α.
Καταλίνα και Χλόη. Λατίνες.
Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69 και οι δύο.
Το μοσχαράκι Καταλίνα έχει πάρει και άλλα κιλά...
Πήρα μόνη της την Χλόη για να δω αν έχει πέσει η απόδοση της.
Τελικά πάρα τις διπλοβάρδιες έχει σταθερά πολύ καλή δυνατή απόδοση.
Φεύγει στις 16 Ιανουαρίου.
Δυστυχώς και σε αυτό το μαγαζί βάραγαν μύγες...
Φίλε. Μου ξέφυγε αυτή. Στην επόμενη καταδρομικη την ερχόμενη Τρίτη.
Υγ οποίος ψήνεται για τουζα γράφει πμ

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.205
Πόντοι
1.070
Τύπε, στείλε μου π.μ. γι αυτή την ΑΚΑΠΟΤΗ από τη Φυλής, ώστε να ξέρω να μην πάω! :woldman:
Σε αντάλλαγμα θα σου προτείνω κι εγώ, με τη σειρά μου, ορισμένα στανταράκια. :hi:
Έτσι!!!

• Like
Αντιδράσεις: Junax

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
268
Πόντοι
26
Μπορεί και να τη μπερδεύει με την Άντζελα Ουγγαρέζα από Φ86 και Φ84, που δούλευε κάποια βράδια στο Φ69

Μπορεί και να τη μπερδεύει με την Άντζελα Ουγγαρέζα από Φ86 και Φ84, που δούλευε κάποια βράδια στο Φ6
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
7.927
Πόντοι
2.046
Δεν είπα ότι ήταν η Άντζελα φορμετ όπως την λένε από διάφορες υποθέσεις κάποιοι έβγαλαν το συμπέρασμα.
Όποιος επισκέφτηκε πρωινή βαρδια το Φ59 τελη Σεπτεμβρίου όπου δούλευαν οι δυο Άντζελες η κατσαρομάλα λεπτή κ η άλλη έχει εικόνα πια από τις δύο θα συναντήσει στη Φωκαίας.....so simple!!
Οκ κανένα θέμα, είπα να βοηθήσω λίγο στο ποιά Άντζελα είναι ποιά γιατί πολλοί μπερδεύονται,
απλά αν θες ξαναδές στο ποστ του Μήτσου που παράθεσες
για ποιες μιλάει αυτός και για ποιές απαντάς εσύ.

Τελευταία τροποποίηση:

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
528
Πόντοι
300
μακρυα απο το ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ στο φυλης 69β(οροφος),μαρια τσεχα,χερι στον πουτσο ενω την γαμας,βαριεται που ζει γενικοτερα και οτι κανει το κανει με το ζορυ,ουτε γεια δεν ειπε οταν εφυγε,οσο πιο γρηγορα φυγει τοσο το καλυτερο να γλυτωσουμε και κανενα 20ευρω παραπανω...
αλβανεζα ειναι. το τσεχα το λενε για το μαρκετινγκ

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
29
Like
16.353
Πόντοι
4.636
Καλό ακάποτο τσιμπούκι στη βραδινή ζώνη σε Κολωνού, Βέργας η Εξηκίου τι παίζει?

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
6
Like
816
Πόντοι
361
Η κοπέλα αυτο το έκανε μονο με εμένα εκείνη την στιγμή γενικά με φίλους μου που την περνούν δεν το εχει κάνει ποτέ οποτε δεν έχει σημασία

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.652
Πόντοι
31.618
Τρίτη Μηχαελα
Τετάρτη Ντάρια
Πέμπτη Έμμυ
Σήμερα Ράνια
Μου έκανε ένα ανάποδο γκοου γκερλ που μου έφυγε ο τάκος.
Καλά Μπικε η χρονιά
Δύο μέρες ρεπό
Και από Δευτέρα πάλι

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
62
Πόντοι
0
Χθεσινή καταδρομική με στοχο το μοντέλο Ριτα 30Β αλλά ήταν κλειστο. Επομένως διπλα 32Β ήταν λάτιν μωράκι ονοματι Καρολίνα. Ένα από τα καλύτερα γαμήσια που εχω κανει σε μπουρδελα. Μην πω και καλύτερα από ορισμένα στούντιο ή ακόμη και από μερικά call girl γραφείου. Ωραίο κορμι με πιασίματα. Και καλο παιδί καλή συμπεριφορά.
20 ευρώ βέβαια αλλά άξιζε.
Ίσως γράψω και κριτική
Άρα Καρολίνα, 32 β φυλής???
Ώρες?

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι,είμαι νέος στο σπορ και θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι το πιο αξιόπιστο μιλφ για κατάθεση.
Φιδιπιδου 11 ισόγειο μια Λανα είναι καλή αν σ αρέσουν οι λατινες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom