Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.608
- Πόντοι
- 746
Χρόνια πολλά σε όλους. Είναι κλειστά τα δελα σήμερα στο Μεταξουργείο;
Οχι φίλε μου. Κάπου στη μέση του δρόμου.Θυμάσαι μήπως σε ποιόν αριθμό είναι η γιαγιά που λες;
Λογικά θα λες την Δανάη (Ελληνίδα). σ'ευχαριστώ να είσαι καλάΟχι φίλε μου. Κάπου στη μέση του δρόμου.
Μάλλον τη Δανάη λες στο ισόγειο της Ιάσωνος 20, βγαίνει κι αναγγέλλει εαυτόν στα σκοτεινά, έχω κανά χρόνο να τη δώ, τέρμα κάλτ μορφή και ολίγον φοβιστική.Οχι φίλε μου. Κάπου στη μέση του δρόμου.
ξερεις κανεις που θα βρουμε κατι τετοιο;Αμάντα-Για κωλομερακληδες
Unleash the dogs of hellξερεις κανεις που θα βρουμε κατοιο τετοιο;
Βέργας 6 κάτω.Που τη βρισκουμε;;;
Δουλεύει ως κοπέλα στο Ιάσωνος 20 πιο σπάνια τώρα και ως τσατσά Ιάσωνος 20 καο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21Μάλλον τη Δανάη λες στο ισόγειο της Ιάσωνος 20, βγαίνει κι αναγγέλλει εαυτόν στα σκοτεινά, έχω κανά χρόνο να τη δώ, τέρμα κάλτ μορφή και ολίγον φοβιστική.
ΝαιΈτη πολλά και από εμένα...την
Βίκυ Ελένη που επέστρεψε στο Βέργας 7 την γνωρίζουμε;
Έχει καμμια σαν την μαγιά την μέλισσα??Επιστροφη απο την μεταμεσονυχτια τσαρκα στο μεταξουργειο
Ιασωνος 20β οροφος μια καινουργια κοπελα απο Βενεζουελα η Λουτσία, καταμαυρη επιδερμιδα, μακρυ μαυρο ισιο μαλλι, πολυ αδυνατη υψος 170-72, μικρο βυζακι....λες και ηρθε κατευθειαν απο την ζουγκλα του Αμαζονιου...δοκιμαστηκε με σχετικα καλες εντυπωσεις
Κολωνου 53 το πετυχα ανοιχτο τοσο αργα μετα απο πολλους μηνες...μεσα δουλευε η Κολομβιανη Μια(Mhia) που ηταν στο Ιάσονος 39 δεξι υπογειο μαζι με την χοντροξανθη αντιπαθητικια τσατσα....ωραια κοπελα επισης μαυρη επιδερμιδα επισης μακρυ μαυρο μαλλι νορμαλ σωμα βυζι ζαρωμενο υψος 1,65 και αυτη απο την ζουγκλα του αμαζονιου με ωραιο γλυκο προσωπο...δοκιμαστηκε με αρκετα καλες εντυπωσεις....
Και οι δυο αυτες κοπελες η Λουτσια απο Ιασωνος 20β πανω αλλα και η Μία(Mhia) στο στυλ μοιαζουν πολυ με την Pocahontas απο τo καρτουν της Disney....
καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους...
τωρα χωρις πλακα σαν την μαγια την μελισσα ειναι η Ουκρανεζα Gilf η Ολγα στο Καλυμνου 48 στο δεξι με τα σκαλια...απογευμα μεχρι 23:00Έχει καμμια σαν την μαγιά την μέλισσα??
Όχι πια...Κωλο δίνει η τανια ;
Αξίζει πρόεδρε; θυμάσαι χαρακτηριστικά;