Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (16 μέλη και 147 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
7.453
Πόντοι
1.336
Οχι φίλε μου. Κάπου στη μέση του δρόμου.
Μάλλον τη Δανάη λες στο ισόγειο της Ιάσωνος 20, βγαίνει κι αναγγέλλει εαυτόν στα σκοτεινά, έχω κανά χρόνο να τη δώ, τέρμα κάλτ μορφή και ολίγον φοβιστική.

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
377
Πόντοι
291
:offtopic: Αμάντα-Για κωλομερακληδες
amanta.jpg
ξερεις κανεις που θα βρουμε κατι τετοιο;

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
868
Πόντοι
81
Έτη πολλά και από εμένα...την

Βίκυ Ελένη που επέστρεψε στο Βέργας 7 την γνωρίζουμε;​

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.899
Πόντοι
46.232
Μάλλον τη Δανάη λες στο ισόγειο της Ιάσωνος 20, βγαίνει κι αναγγέλλει εαυτόν στα σκοτεινά, έχω κανά χρόνο να τη δώ, τέρμα κάλτ μορφή και ολίγον φοβιστική.
Δουλεύει ως κοπέλα στο Ιάσωνος 20 πιο σπάνια τώρα και ως τσατσά Ιάσωνος 20 καο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.906
Πόντοι
3.656
Επιστροφη απο την μεταμεσονυχτια τσαρκα στο μεταξουργειο

Ιασωνος 20β οροφος μια καινουργια κοπελα απο Βενεζουελα η Λουτσία, καταμαυρη επιδερμιδα, μακρυ μαυρο ισιο μαλλι, πολυ αδυνατη υψος 170-72, μικρο βυζακι....λες και ηρθε κατευθειαν απο την ζουγκλα του Αμαζονιου...δοκιμαστηκε με σχετικα καλες εντυπωσεις

Κολωνου 53 το πετυχα ανοιχτο τοσο αργα μετα απο πολλους μηνες...μεσα δουλευε η Κολομβιανη Μια(Mhia) που ηταν στο Ιάσονος 39 δεξι υπογειο μαζι με την χοντροξανθη αντιπαθητικια τσατσα....ωραια κοπελα επισης μαυρη επιδερμιδα επισης μακρυ μαυρο μαλλι νορμαλ σωμα βυζι ζαρωμενο υψος 1,65 και αυτη απο την ζουγκλα του αμαζονιου με ωραιο γλυκο προσωπο...δοκιμαστηκε με αρκετα καλες εντυπωσεις....

Και οι δυο αυτες κοπελες η Λουτσια απο Ιασωνος 20β πανω αλλα και η Μία(Mhia) στο στυλ μοιαζουν πολυ με την Pocahontas απο τo καρτουν της Disney....

καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους...
Έχει καμμια σαν την μαγιά την μέλισσα??

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
44
Like
11.712
Πόντοι
3.436
Έχει καμμια σαν την μαγιά την μέλισσα??
τωρα χωρις πλακα σαν την μαγια την μελισσα ειναι η Ουκρανεζα Gilf η Ολγα στο Καλυμνου 48 στο δεξι με τα σκαλια...απογευμα μεχρι 23:00

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.528
Πόντοι
32.478
Καλά Χριστούγεννα και από μένα.
Το πρωί κατά τις 11 γλίτωσα στο τσακ την φόλα από μια Τζοάννα στο Κολωνού 45 , το δεύτερο δεξιά στον διάδρομο. Δηλώνει Ισπανίδα η μαντάμ και κάνει ελεύθερο στοματικό. Μπαίνει στο δωμάτιο μου κάνει πίπα 20 δευτερόλεπτα και πάει να μου βάλει προφυλακτικό. Της λέω να συνεχίσει κάνει αλλα 10 δευτερόλεπτα και ξανά το ίδιο. Της το λέω και μου μιλάει ισπανικά για 5-10 δευτερόλεπτα λες κι εγώ θα καταλάβω.
Σηκώνομαι ανοίγω την πόρτα και το λέω στην υπηρεσία ότι το κορίτσι δεν θέλει να κάνει αυτό που πληρώθηκε. Την ρωτάει για επιστροφή χρημάτων και τελικά της λέει ναι. Ωσπου να ντυθώ , χτυπάει την πόρτα να μου επιστρέψει το δεκάρικο και μου λέει ότι το κορίτσι της είπε, ότι της πίεζα το κεφάλι. Εντωμεταξύ εγώ , όχι το κεφάλι δεν της ακούμπησα, αλλά ούτε το χέρι, ούτε κανένα σημείο του κορμιού της.
Φεύγοντας πήγα Κολωνού 32Β στην Λίνα από Βενεζουέλα που την είχα δει πριν λίγο αλλά δεν πέρασα επειδή αποφεύγω τις Λατίνες.
Τελικά ήταν η ευχάριστη έκπληξη και πέρασα πολύ καλά. Από τις λίγες Λατίνες που κάνει καλό τσιμπούκι και τον παίρνει χωρίς μα και μου.

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά σε όλους. Έχετε ακούσει αυτές τις μέρες σε σαλονάρισμα να ανακοινώνεται κάπου παρτούζα; Δεν λέω για ντουέτα. Σχεδιάζω εξόρμηση με φιλαράκι και κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά μύστες. Μπιουτι Πέγκυ χθες και σήμερα υπήρχαν στις θέσεις τους οι μαυρουλες? Θέλω μια επίσκεψη αύριο ειδικά για Μπιουτυ θωρηκτό για τα χρόνια πολλά. Ευχαριστώ καλές γιορτές!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.579
Πόντοι
7.885
Μεταμεσονύκτιο πέρασμα χθες από Φυλής όπου γινόταν χαμός από τα γνωστά μ@λακιστηρια που μπαινοβγαίνουν στα σπίτια χωρίς να γαμανε ποτέ :jerking::jerking:. Το ψιλόβροχο και η υγρασία σε συνδυασμό με μια domino's pizza που είχα φάει το μεσημέρι Μ έκαναν να ρευομαι και να κλάνω ασταμάτητα :confused::confused:. Αφού βρήκα ένα μέρος να ξελαφρωσω πέρασα για κατάθεση στην Νάταλι, Φώκαιας 27β. Η συνάντηση ήταν όπως περιγράφω στην κριτική μου συν ότι αυτή την φορά είχαμε και ποδολαγνεία. Βέβαια στο γαμησι έδειξε να ζοριζεται αλλά το αποδίδω ότι είχε και συνεχόμενα δωμάτια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom