Καλησπέρα συναγωνιστές σήμερα είχε τσάρκα το πρόγραμμα.
θα περιγράψω με γλαφυρό τρόπο το αποψινό σκηνικό. Αν και Κυριακή υπήρχε λίγο κίνηση (όχι βεβαια τα χάλια του Σαββατου).
Οι παρακείμενοι δρόμοι Φωκαίας... Αγκύρας και Διδύμου με όχι ιδιαίτερη κίνηση... η Αχαρνών τα κλασσικά.
Μια πορνο άποψη απο την Αγκύρας , τη Διδύμου αλλα και την Αχαρνών :
Διδύμου 20 Σοφία η γνωστή μελαχροινή αδύνατη στύλ τσιγγάνας αλλα είχε κάτι το έκφυλο που προς στιγμή με έψησε να κάνω μια δοκιμή.
Αγκύρας 9 Δυο κοπέλες η Νταρία η μελαχροινή με το ωραίο σώμα και η Ρόζα μια ξανθιά με πιασιματα σοφιστικέ στυλάκι με γυαλιά και ωραιες χυτές βυζάρες.
Αγκύρας 12β η ΒικτώριΑ μελαχροινή έκφυλη (και αυτή με έψησε για μια δοκιμή) και η ξανθιά Κατερίνα με βυζάρες και chumby στυλ γενικότερα.
Φυλής 84Α ο Τσάτσος πολυ μπλά μπλα και διαφήμιση σε κουραστικό βαθμό.... μας είπε οτι θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια με την γκομενα που έχει είπα να τον ρωτησω αν έχει πυροσβεστήρα αλλα δεν το έκανα.
Η Καστανή Χριστίνα μοντελοείδης παρουσια με ομορφο κώλο.
Φιλιπιδου 11 κάτω (πανω δεν ανέβηκα βαρέθηκα)
η Ντιανα και η Ραφαέλα... η ραφαέλα ειναι καινούργια απο Βενεζουέλα με ωραιο κώλο και σέξι κοντοπούτανο
δεν βιάζεται είπε η τσατσα αλλα εγω την ειδα να μπαινει και να βγαινει απο το δωμάτιο στα 4 λεπτά ή βιάστηκε ή έπεσε σε κοκοράκο του λεπτού.
Η Ντιάνα καστανή με πιασιματα και ωραια φατσούλα. Απο το σαλόνι άρχισε ηδη να με γαργαλάει η πουτσα μου.... έξω δυο πιτσιρικάδες με ρώτησαν αν ειναι καλή η κοπέλα μέσα... επειδη δεν ηταν μαλακιστήρια και φαινονταν καλά παιδιά ένιωσα την αγωνία και τη κάβλα της πρώτης φοράς οπως την ένιωσα τότε... πριν 20 χρόνια σε αυτα τα μέρη και δρομάκια οπότε τους απάντησα σε άλλη περίπτωση θα τους έγραφα οπως έχω κανει και θα προχωρούσα.
Φυλης 59 κάτω η Νικόλ μελαχροινή αρκούδα απο Βραζιλία... αδιάφορο σαλονάρισμα. η ΤΣΑΤΣΑ μιλουσε ακατάπαυστα και μας κούρασε όλους.
Φυλης 57 Σάλα και Πέρλα δυο μελαχροινές λατίνες.
Φωκαίας 13 Σαρα και Σαμάνθα... η πρώτη μελαχροινή με πιασίματα και ωραίο στήθος η δευτερη κοντούλα ξανθιά σέξι αλλα στη κοσμάρα της ανακοινωθηκε πρόγραμμα παρτούζας στα 40 ευρώ.
Φωκαίας 17α η ΑΝΔΡΙΆΝΑ μελαχροινή με ωραιο σώμα και γυαλάκια σοφιστικέ στύλ.... είδα και τη θρυλική ΕΥΑ απο τα παλιά και ανταλλάξαμε μερικές ευχάριστες κουβέντες... οσοι είστε στο χώρο απο το 2009 και πρίν θα τη θυμάστε σίγουρα. Πέρασαν τα χρόνια και για αυτήν.... θυμαμαι τοτε θέλαμε να περάσουμε στο δωμάτιο μαζί της.... τότε.
Φωκαίας 25 η Θαλεια και η Σάρα η Θάλεια ψηλή μελαχροινή με ωραιο σώμα αλλα το πρόσωπο της δεν μου άρεσε.... η Σάρα ψηλη μοντελέ κορμάκι αδυνατο με βυζάρες.
Διδίμου 18 κάτω η Κάτια ή Κατερίνα.... έχει πάρει κάποια κιλά και έχει κοντο κουρεμένο μαλλί δεν θυμίζει τη Κατερίνα που είχα γλεντήσει πριν 2.5 περίπου χρόνια στον ακριβώς απο πάνω οίκο
στο πάνω της Διδυμου 18 δουλευει σταθερά η Αλιόνα ενω στο Αγκύρας 12Α πέτυχα την Αντριάνα που έπαιζε παλιά εδώ... πολύ μεγάλη πιά κατα τη γνώμη μου για να κάνει αυτη τη δουλειά αλλα περι ορέξεως.....