Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 153
- Like
- 28.037
- Πόντοι
- 31.348
Πουτανα ζωήΚαλημέρα απο Μεταξουργείο
οταν βλέπω τέτοια σπάει η καρδιά μου
Πουτανα ζωήΚαλημέρα απο Μεταξουργείο
Πήγαινε μια βόλτα από Άγκυρας για την Αναστασία, αν σου αρέσει πέρνα είναι δυνατή στην πίπα. Συνήθως δουλεύει πρώτη βάρδια.Έχετε να προτείνετε καμία μιλφ πρώτη βάρδια με καλό τσιμπουκι
Μαραθωνοδρόμος, ο οποίος κατέρρευσε από την υπέρ-προσπάθεια.Καλημέρα απο Μεταξουργείο
Κολομβια της Ευρωπης θα γινουμε σιγα σιγα
Το πιο κοντινό μπουρδέλο, στην περιοχή σου, είναι στην οδό Λουκά Νίκα, στου Ψυρρή.καλημερα!
ερχομαι αθηνα σε 20 ημερες θα ηθελα να με συμβουλεψετε μιας που δεν εχω ξανα ανεβει
ψαχνω μπουρδελακια κοντα στην πλακα (εκει ειναι το ξενοδοχειο μου)
μπουρδελακια που αξιζει το κοπο οχι φυσικα λατινες και λειπες φολες
καθε συμβουλη-γνωμη καλοπροαιερετη ευχαριστω πολυ!
α τελεια!Το πιο κοντινό μπουρδέλο, στην περιοχή σου, είναι στην οδό Λουκά Νίκα, στου Ψυρρή.
α τελεια!
καλα σιγουρα και τα υπολοιπα δεν ειναι μακρια α΄πλα δν εχω ξανα ανεβει κ δν ξερω να μετακινηθω κλπ
αξιζει εκει στην λουκα νικα?
α τελεια! μακαρι ρε φιλαρακι να αξιζει το κοποΔεν αξίζει τύπε, άσε που νομίζω ότι πλέον έχει κλείσει.
Πολύ νεαρές, όμορφες και κυρίως θηλυκές έχει στο Φυλής 99, Πιπίνου 54 και Άγκυρας 1.
Κάνε ένα κόπο και πήγαινε σε αυτά που σου είπα και θα με θυμηθείς, μην μπλέξεις με τα υπόλοιπα φολομάγαζα.
γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν την εικονιζόμενη;;;Τι γελατε ρε μλκες, πανω κατω στο περιπου ρωταω
Μπάρμπορα βέργας!Έχετε να προτείνετε καμία μιλφ πρώτη βάρδια με καλό τσιμπουκι
με την όπισθενα τελεια! μακαρι ρε φιλαρακι να αξιζει το κοπο
ξερεις να μου πεις πως θα παω απτην πλακα εκει που μου λες?
μαλισταμε την όπισθεν
Δες θα το ξεχάσει ποτέ, θα γυρίσει πίσω στο χωριό του σαν νυφι γκαστρομενη.Δεν αξίζει τύπε, άσε που νομίζω ότι πλέον έχει κλείσει.
Πολύ νεαρές, όμορφες και κυρίως θηλυκές έχει στο Φυλής 99, Πιπίνου 54 και Άγκυρας 1.
Κάνε ένα κόπο και πήγαινε σε αυτά που σου είπα και θα με θυμηθείς, μην μπλέξεις με τα υπόλοιπα φολομάγαζα.
Ούτε εγω το περίμενα Μυστη μου αλλα μου το επιβεβαίωσε η πουτανα!Χέζουν οι πουτανες;;;;;;;
Απαράδεκτο
Φίλε δεν υπάρχει κάτι κοντά στην Πλάκα, αναγκαστικά θα ψάξεις είτε Φυλής Φωκαίας Διδύμου Λιοσίων και επίσης Μαραθώνος όλα αυτά στο 20άρικο είτε Μεταξουργείο στο 10άρικο /15.καλημερα!
ερχομαι αθηνα σε 20 ημερες θα ηθελα να με συμβουλεψετε μιας που δεν εχω ξανα ανεβει
ψαχνω μπουρδελακια κοντα στην πλακα (εκει ειναι το ξενοδοχειο μου)
μπουρδελακια που αξιζει το κοπο οχι φυσικα λατινες και λειπες φολες
καθε συμβουλη-γνωμη καλοπροαιερετη ευχαριστω πολυ!
επιτελους καποιος σοβαρος!Φίλε δεν υπάρχει κάτι κοντά στην Πλάκα, αναγκαστικά θα ψάξεις είτε Φυλής Φωκαίας Διδύμου Λιοσίων και επίσης Μαραθώνος όλα αυτά στο 20άρικο είτε Μεταξουργείο στο 10άρικο /15.
Μπες στο χάρτη του σάιτ για να βρείς τις περιοχές,εκεί είναι όλα μαζεμένα όσα παραμένουν ανοιχτά.
Το πιο απλό είναι να πας Βικτώρια με τον ηλεκτρικό κι από κεί Φυλής κλπ αλλιώς Μεταξουργείο με μετρό ή σταθμό Λαρίσης για Λιοσίων και Βέργας.
Οκεπιτελους καποιος σοβαρος!
σε ευαριστω ρε φιλαρακι μπορω να σου στειλω πμ?
Έτσι οπός πάμε σε λίγα χρόνια θα γαμιουνται στα μπουρδέλα οι κόρες μας και οι ανιψιές μας.This but unironically.
Είμαστε η Κολομβία της Ευρώπης.
Μέχρι και πολλές πουτάνες πλέον είναι (φολο)λατίνες. Τέρμα οι σλάβες και οι βαλκάνιες. Πλέον οι χώρες τους μας έχουν ξεπεράσει.
Ποιος ξέρει, έτσι κατά διαόλου που πάμε σε λίγες δεκαετίες μόνο Μπαγκλαντεσιανές θα δέχονται να δουλέψουν στα μπουρδέλα μας.