Ποιο το νόημα του σαιτ αν όλοι συμπεριφέρονται έτσι…Έχω ενημερωθεί ήδη. Θα προσπαθήσω να πάω αύριο στην αρχή της βάρδιας της, αν τα καταφέρω.
Και όχι να μη γράψεις κριτική. Αν είναι τόσο τρυφερούδι όπως λέγεται, θα χυμήξουν άπαντες και θα το καταστρέψουν…
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Μήπως γνωρίζει κανεις αν είναι καλή μια νεαρή με καστανά μαλλιά με κοτσίδα που εκδίδεται απόγευμα Ιάσωνος 32 δεξιά για 15;
Τόλμησε το, δοκίμασε, και γράψε μας.
Έλα ντε? Για πες μας εσύ?Ποιο το νόημα του σαιτ αν όλοι συμπεριφέρονται έτσι…
Mitsaras29
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
έλα ντε.. να φτιάξουμε ομαδούλες, να τα λέμε μεταξύ μας, μην τα μάθουν οι άλλοιΠοιο το νόημα του σαιτ αν όλοι συμπεριφέρονται έτσι…
Για μυημένους μόνο.έλα ντε.. να φτιάξουμε ομαδούλες, να τα λέμε μεταξύ μας, μην τα μάθουν οι άλλοι
Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 663
- Πόντοι
- 361
Ενημέρωση για τους λάτρεις του big ass !
Φυλής 59 στον επάνω όροφο έχει 2 κοπέλες με τις μεγαλύτερες κωλάρες της περιοχής .
Φυλής 59 στον επάνω όροφο έχει 2 κοπέλες με τις μεγαλύτερες κωλάρες της περιοχής .
Τελευταία τροποποίηση:
Ο,τι του φανείΈλα ντε? Για πες μας εσύ?
thodoris97
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχει γινει η επσιτροφη της Αννας Κου η οχι ακομα?
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.545
- Πόντοι
- 1.071
Εδώ μιλάμε για ψαγμενα πράγματα μόνο για γνωστες! Θυσιαστε και εσείς την ζωη σας για να μάθετεέλα ντε.. να φτιάξουμε ομαδούλες, να τα λέμε μεταξύ μας, μην τα μάθουν οι άλλοι
Σόρι αν έχει επαναληφθεί, η Σοφία, η ξερακιανή αλλά φιλότιμη μεγαλοκοπέλα από Διδύμου 22, χθες στη δεύτερη βάρδια ήταν στο Χωματιανού κάτω. Προτίμησα την Αλίσια, μοιάζει με την Αλεξάνδρα στο πάνω αλλά η Αλεξάνδρα νομίζω πως είναι πιο όμορφη. Κοντούλα η Αλίσια, ελαφρώς τσουπωτή, ξανθούλα, γύρω στα 30-35 την έκοψα. Καλή ακά πίπα, ευγενική και ψιλοδεκτική, αλλά και κάπως μηχανική. Δεν τα έκλαψα, αλλά δεν μου έμεινε και κάτι παραπάνω για δεύτερη επίσκεψη
Τα λιγούρια ψυχραιμία με την κοπέλα που λέει ο Δημήτρης, σε μια-δυο βδομάδες θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, ακόμα παρθένα θα είναι
Τα λιγούρια ψυχραιμία με την κοπέλα που λέει ο Δημήτρης, σε μια-δυο βδομάδες θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, ακόμα παρθένα θα είναι
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 903
- Πόντοι
- 81
Υπάρχει τίποτα καλό σε πετιτ φυλής η Μεταξουργείο???
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.931
- Πόντοι
- 206
dimitris_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2022
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Στο Φωκαίας 17β απογευματινή βάρδια μια Ρωσίδα πολύ όμορφη κοπέλα νμζ όνομα μαρίνα την εχαι δοκιμάσει κανείς αξίζει ;
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 281
- Πόντοι
- 20
Παιδιά εγω λεω να φτιάξουμε μια ομαδική στο viber να τα λέμε ολα τα νέα μας εκεί και τα καυλιαρικα μωρά που κυκλοφορούν και ασε τοθς επισκέπτες να επισκεπτονται τα μπουρδέλα να ψαχνουν οπως εμείς και οχι να τα βρουν όλα έτοιμα στο πιάτο!
Ο φίλος μας μυστης εχει απόλυτα δίκιο και δεν το αναφέρει ο dmtrxsxxx
Ο φίλος μας μυστης εχει απόλυτα δίκιο και δεν το αναφέρει ο dmtrxsxxx
Τελευταία τροποποίηση:
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Πριν κανα μισαωρο κατα τις 00:30 πετυχα ξανα την ξανθια σπασαρχιδο τσατσα την Νελλη αυτην την φορα στο Ιασωνος 44 ακριβως το πρωτο δεξια οπως κατηφοριζουμε αυτο με τα λιγα σκαλακια...την βλεπω στο σαλονι την ρωταω ποια κοπελα ειναι αποψε μου λεει "Εγω ειμαι!" της λεω "αντε παμε οι δυο μας γουσταρεις?" χαμογελασε αμηχανα, βγαινει απο το κουζινακι η κλασσικη γεματουλα Ουκρανεζα η Μιλανα με την οποια ουτε που θυμαμαι ποσες φορες εχω παει μαζι της δεν πολυψηνομουνα αλλα στην κουβεντουλα που πιασαμε μου ειπε οτι 4 Νοεμβριου θα σταματησει για να παρει αδεια κανα διμηνο τουλαχιστον οποτε τελικα την ξανατιμησα μιας και θα λειψει για πολυ καιρο... Φευγοντας στο σαλονι η Νελλη παλι προσπαθουσε να κρατησει με το ζορι ενα Πακι να περασει δωματιο...κλασσικα...
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.954
- Πόντοι
- 4.926
Συναγωνιστή, κάπως έτσι δημιουργούνται οι προσδοκίες, οι οποίες μετατρέπονται σε λιγούρικες κραυγές. Οι δεκάδες επισκέπτες, διάβασαν το post του Τζίμι. Άρχισαν, ήδη, να φαντασιώνονται την κοπέλα. Κάθε μέρα που περνάει και δεν αποκαλύπτεται, ο οίκος που δουλεύει, η προσμονή μεγαλώνει. Αφήνοντας υπόνοιες για ρομαντικό σεξ, η φαντασία οργιάζει. Μόλις αποκαλυφθεί ο οίκος και το όνομα, ξεκινάνε οι ουρές, τα στησίματα στις γωνίες μία ώρα πριν από την έναρξη της βάρδιας, οι πολύωρες αναμονές, τα μισάωρα προγράμματα και στο τέλος μένουμε εμείς, να αναρωτιώμαστε: Μέχρι που θα φτάσει η ξεφτίλα, του σύγχρονου άνδρα, για ένα γαμημένο πήδημα!Τα λιγούρια ψυχραιμία με την κοπέλα που λέει ο Δημήτρης, σε μια-δυο βδομάδες θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, ακόμα παρθένα θα είναι.
ΥΓ: Είναι, άραγε, ένας τρόπος για να προστατευθεί μία καινούργια κοπέλα ή ένας καινούργιος τρόπος διαφήμισης, καθώς το site είναι μαγικό!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.965
- Πόντοι
- 19.505
Καμία σχέσηΕίναι η Ειρήνη που παλιότερα λεγόταν Στέλλα;
sinatra7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.113
- Πόντοι
- 371
Εδώ φίλτατε σύν-αναγνώστη,στήνονται σε ουρές χιλιομέτρων,για να φάνε και να ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ,το τονίζω να πληρώσουν ένα σάντουιτς βρώμικο ελεεινό,και ρεβυθοκεφτέδες.......Συναγωνιστή, κάπως έτσι δημιουργούνται οι προσδοκίες, οι οποίες μετατρέπονται σε λιγούρικες κραυγές. Οι δεκάδες επισκέπτες, διάβασαν το post του Τζίμι. Άρχισαν, ήδη, να φαντασιώνονται την κοπέλα. Κάθε μέρα που περνάει και δεν αποκαλύπτεται, ο οίκος που δουλεύει, η προσμονή μεγαλώνει. Αφήνοντας υπόνοιες για ρομαντικό σεξ, η φαντασία οργιάζει. Μόλις αποκαλυφθεί ο οίκος και το όνομα, ξεκινάνε οι ουρές, τα στησίματα στις γωνίες μία ώρα πριν από την έναρξη της βάρδιας, οι πολύωρες αναμονές, τα μισάωρα προγράμματα και στο τέλος μένουμε εμείς, να αναρωτιώμαστε: Μέχρι που θα φτάσει η ξεφτίλα, του σύγχρονου άνδρα, για ένα γαμημένο πήδημα!
ΥΓ: Είναι, άραγε, ένας τρόπος για να προστατευθεί μία καινούργια κοπέλα ή ένας καινούργιος τρόπος διαφήμισης, καθώς το site είναι μαγικό!
Όλες αυτές οι τακτικές παραπέμπουν δυστυχώς σε χαμηλής αυτοεκτίμησης ανθρώπων,με χαμηλό δείκτη αντίληψης και χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.Οπως έλεγε και ο Τζιμακος ""Έλληνας νεο-Ελληνας""
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.414
- Πόντοι
- 2.036
Ειρηνη ...την βαρεθηκαμε ηδη
Περιμενετε μιάμιση ωρα να γαμησετε
Εχω ανακαλυψει νεο μωρο μικρο τρυφερο που δινει παθιασμενα γλωσσοφιλα εχει ροζ μουνακι που τρεμει στο γλειψιμο
και ανυπομονει να της τον χωσεις και να την γαμησεις σε full gfe ρυθμο
Δε θα ανεβει κριτικη....
Μονο για τα μελη του bου που προσφερουν στο σαητ.
Πέρασα την δευτέρα αλλά βαριόμουνα να ανέβω, άσε που κάτω είχε 2 πιπινάκιαΕνημέρωση για τους λάτρεις του big ass !
Φυλής και Φωκαίας γωνία, στην υπόγα με είσοδο από Φυλής (δεν θυμάμαι νούμερο) είναι η 'Ερρικα, πρώην Ι32 που "δεν έκανε πίπα" στην αρχή, σχετικά αδυνατισμένη, έχει μάθει Ελληνικά σε 1 χρόνο, ωραία βυζά αλλά γενικά μέτριας εμφάνισης, σφιχτομούνα, πλαδαρή αλλά νεανική.
Τελευταία τροποποίηση:
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.139
- Πόντοι
- 1.936
Διδυμου 22 Ειρηνη,αν ζει ακομα απο το ξεμουνιασμα,Διδυμου 8 οροφος επισης πιπινακι.Υπάρχει τίποτα καλό σε πετιτ φυλής η Μεταξουργείο???
Και μετα λατινοφολες αν γουσταρεις στο Φυλης 71 πανω και κατω.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.139
- Πόντοι
- 1.936
Πολλα υποσχομενη ακουγεται!Ειρηνη ...την βαρεθηκαμε ηδη
Περιμενετε μιάμιση ωρα να γαμησετε
Εχω ανακαλυψει νεο μωρο μικρο τρυφερο που δινει παθιασμενα γλωσσοφιλα εχει ροζ μουνακι που τρεμει στο γλειψιμο
και ανυπομονει να της τον χωσεις και να την γαμησεις σε full gfe ρυθμο
Δε θα ανεβει κριτικη....
Μονο για τα μελη του bου που προσφερουν στο σαητ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις