Είμαι μερακλής μύστη μου.χαχαΕμένα μου θυμίζει ιπποπόταμο και σε κάποιον άλλον αγριογούρουνο!
Για όσους ενδιαφέρονται, στη Γερμανία η κτηνοβασία έχει πάψει να διώκεται ποινικά μετά το έτος 2000.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερώτηση για μερακλήδες:
Την Φωτεινή από Διδυμου 27 και Φυλής 109 την έχετε συναντήσει αυτές τις μέρες να εργάζεται κάπου;
Πρωί ή απόγευμα;
Εξακολουθεί να κάνει το ίδιο πρόγραμμα ή το έχει περιορίσει κάπως;
Την Φωτεινή από Διδυμου 27 και Φυλής 109 την έχετε συναντήσει αυτές τις μέρες να εργάζεται κάπου;
Πρωί ή απόγευμα;
SuperTsodakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2024
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Η φωτεινή... Vini vici bouloΕρώτηση για μερακλήδες:
Πρωί ή απόγευμα;
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Καλά μάγκες πετυχα πριν λίγο τρελλα καλτικο σκηνικό στο Φιλιππίδου κάτω όπου έχει μπει τύπος νεαρός στο σαλόνι και μπαίνοντας εγώ αντικρίζω αυτόν όρθιο μ τ πουλάκι του έξω, η τσατσα στα γόνατα μαζί με την μια κοπέλα που δουλεύει να τον τσιμπουκωνουν! Ομολογώ ότι πάγωσα και ταυτόχρονα αηδίασα! Τι μπορει να κουβαλάει η τυπισσα που θέλει να τους τσιμπουκωσει όλους τοσοοοοο πολύ! Βέβαια θα μου πείτε γιατί ξέρεις τι κουβαλάνε οι κοπελες που δουλεύουν ;;; Όπως και να χει το συγκεκριμένο τρανς είναι πολύ τρομαχτικό για μενα προσωπικά!
LeonidasP.
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλά μάγκες πετυχα πριν λίγο τρελλα καλτικο σκηνικό στο Φιλιππίδου κάτω όπου έχει μπει τύπος νεαρός στο σαλόνι και μπαίνοντας εγώ αντικρίζω αυτόν όρθιο μ τ πουλάκι του έξω, η τσατσα στα γόνατα μαζί με την μια κοπέλα που δουλεύει να τον τσιμπουκωνουν! Ομολογώ ότι πάγωσα και ταυτόχρονα αηδίασα! Τι μπορει να κουβαλάει η τυπισσα που θέλει να τους τσιμπουκωσει όλους τοσοοοοο πολύ! Βέβαια θα μου πείτε γιατί ξέρεις τι κουβαλάνε οι κοπελες που δουλεύουν ;;; Όπως και να χει το συγκεκριμένο τρανς είναι πολύ τρομαχτικό για μενα προσωπικά!
Αριθμό θυμάσαι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 281
- Πόντοι
- 20
Φίλε μου πέρασα εγω το βράδυ 2 λατινες αδιαφορες ηταν δεν έχασες και κάτι η μια ειχε και ψευτικο κωλο δυστυχως δεν συγκρατησα ονόματα!Ανσλυτικότατος! Μήπως γνωρίζεις και για φωκαίας 13 υπόγειο τώρα, 2η βάρδια? Ή γνωρίζει κάποιος? Thanks.
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
ΝαιΗ Κάρλα που αναφέρεις είναι μαυριδερό λεπτό;
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
Εχουμε πληροφοριες για Ιβανα απο Δ27 για το που δουλευει ή σταματησε?
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.524
- Πόντοι
- 731
Έχει σταματήσει εδώ και καιρό. Ίσως να επιστρέψει γιατί συνήθως έτσι το πάει. Φεύγει κάποιο διάστημα για την πατρίδα της και επιστρέφει πάλι. Θα δείξει….Εχουμε πληροφοριες για Ιβανα απο Δ27 για το που δουλευει ή σταματησε?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.721
- Πόντοι
- 41.129
Εχουμε πληροφοριες για Ιβανα απο Δ27 για το που δουλευει ή σταματησε?
Εχει ειπωθεί πολλές φορές οτι έπαθε βλαβη στην πρωκτική της εισοδο καθως έδινε κωλο εκτός πρόγραμματος ... Οταν η πληροφορία διέρρευσε στο σαητ πηγαν τα ορκ και την ξέσκισαν...
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.414
- Πόντοι
- 2.036
Εγώ μόνο δάχτυλο είχα βάλει στον κ@λο της πάντως.Εχει ειπωθεί πολλές φορές οτι έπαθε βλαβη στην πρωκτική της εισοδο καθως έδινε κωλο εκτός πρόγραμματος ... Οταν η πληροφορία διέρρευσε στο σαητ πηγαν τα ορκ και την ξέσκισαν...
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
Γι αυτο απο δω και περα θα μοιραζομαι κολομεζεδες μονο με αλλους εκλεκτους σε pm...Εχει ειπωθεί πολλές φορές οτι έπαθε βλαβη στην πρωκτική της εισοδο καθως έδινε κωλο εκτός πρόγραμματος ... Οταν η πληροφορία διέρρευσε στο σαητ πηγαν τα ορκ και την ξέσκισαν...
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
Φιλε και γω με δαχτυλο αρχισα και φαινοταν οτι γουσταρε οποτε την δευτερη φορα τον εμπηξα μεσα και δεν ειπε κ τπτ...Εγώ μόνο δάχτυλο είχα βάλει στον κ@λο της πάντως.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.954
- Πόντοι
- 4.926
Εάν είδες τις ίδιες, πρόκειται για τις Αλεξάνδρα και Σοφία. Φολό-Λατίνες, οι οποίες δουλεύουν και στα στουντέλα (73Α & 73Β) της Λιοσίων.Φίλε μου πέρασα εγω το βράδυ 2 λατινες αδιαφορες ηταν δεν έχασες και κάτι η μια ειχε και ψευτικο κωλο δυστυχως δεν συγκρατησα ονόματα!
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.145
- Πόντοι
- 1.936
Ακομα την πετυχαινεις στο Διδυμου 27 ντουετο συνυθως με Τανια.Δυστυχως δεν ειναι πλεον αυτη που ητανε πριν κατι χρονια οπου εκδιδοταν Ιουλιανου 71 και επειτα Διδυμου 27.Εκει κραταωε ενα μαγαζι μονη της και περιμενανε σαλονι οι λαγοι για να περασουν δωματιο.Ερώτηση για μερακλήδες:
Πρωί ή απόγευμα;
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Ρε χύστη, πέρασα σήμερα στην 1η βάρδια από το μαγαζί και ΔΕΝ δέχτηκε πρωκτικό με έξτρα. Ο τσα2 ήταν ευγενέστατος κι προσπάθησε να μεσολαβήσει. Όμως καμία κοπέλα από το σημερινό δεν δέχτηκε να δώσει τον κώλο της στο λαϊκό κοσάρικο...Μεσημεριανή τσαρκούλα στο Μεταξουργείο
Πολύ πατσαβουρίλα δυστυχως
Πήγα στο Κολωνού 32β. Δούλευε η Μόνικα, κοντό λατινομιλφάκι συμπαθητικό με πλαστικά βυζόμπαλαΠρόγραμμα απλό
Ολομόναχος στο σαλόνι!
Ρώτησα την υπηρεσία αν κάνει τίποτα παραπάνω με έξτρα λεφτά.
Της είπα για κωλαράκι και μου είπε όχι,όχι κι έφυγε. Τη φώναξα ξανα και της είπα να ρωτήσει τη κοπέλα αν θέλει κώλο με διπλάσια λεφτά (20€). Βαριεστημένα πήγε ρώτησε και η Μόνικα δέχτηκεΠροφανώς λόγω αναδουλειάς...
Έπεσε μόνο ωραίο κωλοξέσκισμαΜουνί δεν άγγιξα καθόλου, ούτε καν πίπα!
Λεπτομέρειες στη κριτική που θα ανεβάσω...
ΥΓ. Τώρα κάνω στάση για μεζεδάκια και 2η βάρδια θα πάω Φυλής και Φωκαίας...
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Η κτηνοβασία είναι κάτι το φυσιολογικό, σύμφωνα με τον Πορνομετανάστη. Όπως έλεγε κάποτε χαρακτηριστικά:Εμένα μου θυμίζει ιπποπόταμο και σε κάποιον άλλον αγριογούρουνο!
Για όσους ενδιαφέρονται, στη Γερμανία η κτηνοβασία έχει πάψει να διώκεται ποινικά μετά το έτος 2000.
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ !!!"
και στο μπουρδελο στην Ελλαδα τοσο βγαινειΚαι εμφάνιση μοντέλου η Ράνια. Στη Γερμανία που ήμουν τέτοια εμφάνιση από 200€ την ώρα.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.621
- Πόντοι
- 5.631
Η αναδουλειά κάνει θαύματα μύστη μουΡε χύστη, πέρασα σήμερα στην 1η βάρδια από το μαγαζί και ΔΕΝ δέχτηκε πρωκτικό με έξτρα. Ο τσα2 ήταν ευγενέστατος κι προσπάθησε να μεσολαβήσει. Όμως καμία κοπέλα από το σημερινό δεν δέχτηκε να δώσει τον κώλο της στο λαϊκό κοσάρικο...
Μπορεί όταν πέρασες να είχε βγει ήδη το μεροκάματο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις