black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.447
- Πόντοι
- 19.505
Στο Κασσάνδρας 4 όροφος είχε δυο κινέζες. Η Νάνσυ είχε ψιλοθάμνο.Σε ποιο μύστη μου και όνομα της κινέζας;
Στο Κασσάνδρας 4 όροφος είχε δυο κινέζες. Η Νάνσυ είχε ψιλοθάμνο.Σε ποιο μύστη μου και όνομα της κινέζας;
Στο Κασσάνδρας 4 στον όροφο έχει δυο κινέζες. Η Νάνσυ έχει ψιλοθάμνο.Θυμάσαι σε ποιο; Γενικά υπάρχουν και αλλά στούντιο ή ρδελα με Ασιάτισσες ; Ξέρει κανεις ;
Ε ντάξ, θα τον έτριβε στο βυζί ναι ...Ισπανικό πώς σου έκανε?μήπως εννοείς ότι έτριβε το πουλάκι σού στο θώρακα της?
Όλοι όσοι γράφουμε εδώ έχουμε εθιστεί ... εγώ κατάφερα να απέχω για ~14 ημέρες πρίν το Πάσχα και μετά πήγα και έριξα 10-11 σε 3 μέρες, είχα άδεια, ήμουν και ξεκούραστος ...Ναι σ αυτό έχεις δίκιο το έχω κάνει και στο παρελθόν.
Το θέμα είναι πος έχω εθιστεί για τα καλά
Το γνωθις εαυτόν είναι μεγάλη υπόθεση αγαπητέ... εύγεΠερνώ χάπια Πόλα χρόνια κατά κερους.
Γυμνάζομαι τακτικά κολυμπάω
Γενικά είμαι φιτ.
Απλά έχω βλαψιμο από κούνια
Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι στο νήμα ημερήσιας ενημέρωσης για στούντιο παιδεςΣτο Κασσάνδρας 4 στον όροφο έχει δυο κινέζες. Η Νάνσυ έχει ψιλοθάμνο.
Ασιάτισσες έχει στο Κηφισού 60 & 30 και στα μασατζίδικα στη Λέλας Καραγιάννη και στη Μπουζιάνη : Νάτυ, Ζάρα, Σαρλότ, Λούσυ κλπ κλπ. Στο Καλιρρόης 48 έχει την κινέζα Νίνα. Σε μπουρδέλο δεν έχω δει ασιάτισσα.
Το έχουμε ανάγκη αυτό το καυλοράπανο...Καλησπέρα έχουμε καμία ενημέρωση αν γύρισε η Άννα Κου?
Ράνια;Φυλης 84α μια ξανθια με σπαστο μαλλι πρωινη βαρδια τοσο καλη ειναι;; ειχε αναμονη 5 ατομα
τα 5 άτομα σαλόνι δεν είναι δείγμα ύπαρξης αξιόλογης κορασίδαςΦυλης 84α μια ξανθια με σπαστο μαλλι πρωινη βαρδια τοσο καλη ειναι;; ειχε αναμονη 5 ατομα
Για αυτή την Άννα ξέρουμε που έχει χαθεί;Όχι, άλλη είναι
Να μπουν δωματιο αδερφετα 5 άτομα σαλόνι δεν είναι δείγμα ύπαρξης αξιόλογης κορασίδας
Πρωινή βάρδια?λογικά η ΧριστίναΡάνια;
Ναι Χριστίνα Με αλλαγή στο μαλλίΠρωινή βάρδια?λογικά η Χριστίνα
Θα σε γελασω.Δεν γνωριζω που δουλευε πριν.Αλλα εχει κοντα κατσαρα ξανθα μαλλια ,ασπρη επιδερμιδα,επαρκως αλβανοφατσα ,μικρο βυζακι,ωραιο κωλο και καλοσχηματισμενα ποδια.Αλλα υπηρεσιες επιεικως μετριες.Αυτη η Αννα μηπως ειναι αυτη η Αλβανιδα με τα ραστα ή και κατσαρα μαλλια και την μαυρισμενη επιδερμιδα που δουλευε καποτε στο φυλης 59 ισογειο?
Τελευταία ενημέρωση ήταν για Οκτώβριο. Τώρα πότε τον Οκτώβριο είναι άγνωστοΤο μαύρο άτι Μπιουτι να μάθουμε ποτέ γυρίζει μύστες να γευτούμε λίγο εμπονυ λίγο σοκολάτα!!
Α ρε τα ουράνια σε πρόγραμμα ώρας...ΤΩΡΑ
φυλής 65 πάνω Χριστίνα Τσέχα και Νικόλ
φυλής 65 κάτω Κορίνα
φυλής 84 Ράνια κλεισμένη μέχρι της 20:30
φυλής 71 κάτω Σάρα
φιλιππίδου 11 αριστερό Κρύσταλ χτικιάρικο μινιόν κολομβιανάκι δεν την είχα ξαναδει
φυλής 59 κάτω επίσης ανορεξική μαυριδερή
κοπέλα
φυλής 61 υπόγα Ρούμπι και Πέρλα
φωκαίας 13 Σοφία
φωκαίας τα μικρά νούμερα όλα
κλειστά
Μαλλον ορθογραφια στο πανεπιστημιο εκανες κοπανεςΚαμία σχέση ,έχω πτυχίο πανεπιστημίου.