Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 361 άτομα (30 μέλη και 331 επισκέπτες)

nikleon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Πολύ καλή σε αυτό η Φωτεινή, αλλά... πάντα φουλ δωμάτια, έχετε αφήσει και διάφοροι υπονοούμενα πως κάνει ακαπέλα τα πάντα, την φοβάμαι προσωπικά πλέον.
Πιαδια εχω 20 Χρόνια να παω σε μπουρδελο πια μου προτεινεται? Την Φωτεινη? που και ποτε?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.623
Πόντοι
5.631
Ρε παιδες να ρωτησω, εχθες Σαββατο κατα τις 00:30 πετυχα μετα απο πολυ καιρο στο Ιασωνος 19 πανω και τελικα περασα δωματιο με την Μελαχρινη Μολδαβεζα Λιζα ή οποια κατα καιρους ειναι και στο Ιασωνος 36 απογευμα (και θα ακολουθησει κριτικη καποια στιγμη)... το ερωτημα μου ειναι για οσους την εχουν παρει, εχετε παρατηρησει μετα το γαμησι κυριως οταν ειναι ορθια και ντυνεται η περιοχη ακριβως επανω απο τα βυζια της και μεχρι το υψος των ωμων, φαινονται ολες οι φλεβες της μιλαμε ολη περιοχη ειναι καλυμενη απο ενα μπλε δικτυο φλεβων, μοιαζει περιπου οπως σε μερικες γυναικες στις γαμπες τους οπου εχουν σπασει τα αγγεια και ειναι καλυμμενες με μπλε φλεβες, δεν ηξερα οτι μπορει να συμβαινει και τοσο ψηλα αυτο...ειναι λιγακι αβολο το θεαμα....το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?
Το έχω προσέξει! Βαριάς μορφής ευρυαγγεία λογικά, αλλά δεν είμαι γιατρός. Αφού σου σηκώθηκε, πάλι καλά...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Το έχω προσέξει! Βαριάς μορφής ευρυαγγεία λογικά, αλλά δεν είμαι γιατρός. Αφού σου σηκώθηκε, πάλι καλά...
Εεεε μα ναι οντως....κριμα παντως γιατι η Λιζα ειναι ομορφη κοπελα...παντως οταν σαλοναρει και οταν μπαινει στο δωματιο στην αρχη δεν φαινεται αυτο....μετα το γαμησι το εχω προσεξει...ισως παιζει ρολο και η βαρυτητα για οσο ειναι ιεραποστολικα ή στα τεσσερα, μαλλον προκαλειται καποια πιεση στα αγγεια της και οταν σηκωνεται να ντυθει δειχνει λες και ειναι ο σπιντερμαν....φυσικα εγω κανω πως δεν το προσεχω για μην αισθανθει ασχημα και η κοπελα...

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Ρε παιδες να ρωτησω, εχθες Σαββατο κατα τις 00:30 πετυχα μετα απο πολυ καιρο στο Ιασωνος 19 πανω και τελικα περασα δωματιο με την Μελαχρινη Μολδαβεζα Λιζα ή οποια κατα καιρους ειναι και στο Ιασωνος 36 απογευμα (και θα ακολουθησει κριτικη καποια στιγμη)... το ερωτημα μου ειναι για οσους την εχουν παρει, εχετε παρατηρησει μετα το γαμησι κυριως οταν ειναι ορθια και ντυνεται η περιοχη ακριβως επανω απο τα βυζια της και μεχρι το υψος των ωμων, φαινονται ολες οι φλεβες της μιλαμε ολη περιοχη ειναι καλυμενη απο ενα μπλε δικτυο φλεβων, μοιαζει περιπου οπως σε μερικες γυναικες στις γαμπες τους οπου εχουν σπασει τα αγγεια και ειναι καλυμμενες με μπλε φλεβες, δεν ηξερα οτι μπορει να συμβαινει και τοσο ψηλα αυτο...ειναι λιγακι αβολο το θεαμα....το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?
Φιλε η λινα η μουναρα η μολδαβη που εχει εμφανιστεί μήπως ήταν στο πανω?

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Φιλε η λινα η μουναρα η μολδαβη που εχει εμφανιστεί μήπως ήταν στο πανω?
Ε να ηταν στο πανω πριν μερικους μηνες... δουλεψε κανα διμηνο και απο τοτε αντε γεια...μαλλον εγινε call girl...

• Like
Αντιδράσεις: Xasths

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.361
Πόντοι
5.595

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.168
Πόντοι
31.618
Πέρασα κατά το μεσημέρι από Φώκαια 27 με Έλενα καλά ήταν. Έχω ανεβάσει κριτική.
Μετά έφαγα ένα παγοτο έριξα σπίτι ένα υπνακο κάνα τρίωρο και το βραδάκι ξαναπήγα Φώκαιας 27με Νάταλι.τι να πω για αυτή την κυρία.τιμα το επαγκελμα που κάνει γλυκιά όλο γλοσοφυλα σε κερδίζει απ' την αρχή σεξ εσθισιακο σ όλες τις στάσεις 69.ελευθςρο στοματικό.ηταν η τελευταία μέρα της θα λείψει για κάνα μήνα.
Το καλό είναι πος σε τρεις βδομάδες έρχεται η Ιρίνα, κάντε κρατήσεις από τορα

Obi wan

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Ξερει καποιος αν δουλευει αποψε η αλινα στο κωνσταντινουπολεως 166β;

study192

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2022
Like
354
Πόντοι
20
Καλησπέρα μάγκες. Ως άτομο με κινητική δυσκολία θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο ρισπεκτ στους μάγκες που γράφουν εδώ ποιοι οίκοι είναι ανοιχτοί, ποιες κοπέλες είναι που κλπ. Σαν χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου δεν μπορώ να κάνω τσάρκα όπως κάνει ένα μη-ανάπηρο άτομο. Πρέπει να πάω στοχευμένα, μιας και γενικά οι οικοι δεν ειναι προσβάσιμοι. Να 'στε καλά!

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
20
Καλημέρα στην Ομάδα. Επιστροφή στο Μεταξουργείο, είχα καιρό.
ΜΑ28 μιλφ με ελεύθερο στοματικό.
Πέρασα με την Κάρμεν στο περδικκα 3 απλό πρόγραμμα, ειδα ανανέωσε τα μάτια της καυλιαρικα όπως το χειμώνα.
Ήταν κι άλλα ανοιχτά αλλά δεν συνέχισα τη βόλτα ήρθα για καφέ

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Ξερει καποιος αν δουλευει αποψε η αλινα στο κωνσταντινουπολεως 166β;
Φίλε μου πέρασα πριν τρεις ημέρες. Δεν ήταν εκεί. Ρώτησα την τσατσά και μου είπε ότι θα έρθει τέλος του μηνός.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
Σε μερικά 2η βάρδια εχτές κατά τις 7 απόγευμα

Φ105 Κατερίνα και Σάντρα γεματούλα η πρώτη,μπαμπάτσικη προς χοντρούλα η δεύτερη, μελαχρινές λατίνες μέτριες εμφανισιακά σε σχέση με παλιότερες του οίκου,βλέπε Λίζα,Μαριάννα κλπ.

Φ71α τρείς μελαχρινές λατίνες Λουσία, Παλόμα(άλλη παλόμα όχι η περσινή καστανόξανθη)κι άλλη μία που δε συγκράτησα. Μέτριες παρουσίες πλην Λουσίας που κουνιόταν στο σαλόνι αλλά μέσα λίγα πράγματα.

Φ71 Βερόνικα λατίνα

Φ86α Κατερίνα ανταύγειες το καστανόξανθο περσινό κολομβάκι.

Φ69,67,84α,β και 65α δε μπήκα και φ65β κλειστό.

Φιλιπ11α Κρυστάλ σκίννυ άβυζο με τεράστιες ρώγες, σκουρόχρωμο κολομβίδιο εξαιρετικά εκδηλωτικό στο σαλόνι και δυστυχώς εξίσου σφιγμένη στο δωμάτιο, τόσο να σφίγγεται γκόμενα σπάνιο.

Πιθανόν υπήρχε 2η κοπέλα σε δωμάτιο.

11β δεν ανέβηκα.

Φ61 Σάντρα και Πέρλα οι γνωστές.

Φ59 ανοιχτό.

Φ66δ επίσης.

Φ54β ανοιχτό της Αουρόρας.
Φ54α μια ευδιάθετη μάλλον συμπαθής αλλά χωρίς κάτι ουάου λατίνα με πιασίματα,η Σαμάνθα.

Ανοιχτό επίσης το υπόγειο 72.

Φωκαίας ψηλά ανοιχτό μόνο το 9

13υπ. κλειστό
13β η Σοφία
17α,β και 19 ανοιχτά, τα 25άρια και 27α δεν συγκράτησα σόρρυ

27β η Νάταλι η μίλφ ρωσίδα πού θα λείψει για κανά μήνα
27β κλειστό

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.147
Πόντοι
1.936
Επισκεψη στο Δ22 εχθες πρωινη βαρδια για να ανανεωσω τους ορκους αγαπης με το σκιννυ μπιτς Μαριαννα.Μαζι της η Ειρηνη.Πετιτ πορνιδιο με ωραιο κοτμι,ωραια φατσουλα αλλα υπεραπλο προγραμμα ανακοινωθηκε.Προτιμησα κλασσικα Μαριαννα βεβαια.
Στο Δ27 ηταν μονη της η Φωτεινη.Η συμπαθεστατη τσατσα με τα σγουρα μαλλια προσπαθησε για να περασω αλλα απεφυγα ευγενικα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Προς τους ενδιαφερόμενους, σήμερα το πρωί στο Διδύμου 22 κάτω η Μαριάννα και πάνω η ξανθιά μιλφάρα Στέλλα
Γαμπροί, μην πάτε για την Ειρήνη, δεν είναι

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
Φ86α Κατερίνα ανταύγειες το καστανόξανθο περσινό κολομβάκι.
μικρή συμπλήρωση στη χθεσινή 2η βάρδια

Μαζί με την Κατερίνα ήταν και μια ακόμα λάτιν νεαρή με καστανομελί κατσαρομπουκλέ μαλλί με θηλυκό σώμα λίγα πιασίματα αρκετά εμφανίσιμη και μάλλον συνεσταλμένη στο σαλόνι..

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.147
Πόντοι
1.936
Προς τους ενδιαφερόμενους, σήμερα το πρωί στο Διδύμου 22 κάτω η Μαριάννα και πάνω η ξανθιά μιλφάρα Στέλλα
Γαμπροί, μην πάτε για την Ειρήνη, δεν είναι
....την ξεμουνιασανε τη μικρη!!!
Το Μαριαννακι ομως κουτσουρο.Το πελεκας βογγαει αλλα αντεχει

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Τώρα, Ιάσονος 32 βάθος η Λώρα που δεν είναι άλλη από τη Λίλη του Ιάσονος 1Γ και του παρόντος μαγαζιού...
Ιάσονος 1Β αριστερά η Τατιάνα που πέρασε...σφαίρα από το κουζινάκι στο δωμάτιο και δεν πρόλαβα να δω, μεγάλη αναμονή!
Περδίκα 1 γωνία μια κοντή ζουμερή ξανθιά, νομίζω ότι είναι αυτή που πλασάρεται ως Ελληνίδα, όνομα δεν άκουσα.
Πέρασα Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα στην πάντα καυλιάρα Αλίνα με ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο στήθος και άνεση να βουτάς και να γλείφεις (που γουστάρει τρελά ), πρόβλημα μόνο ο μικρός χρόνος κάτω από το δεκάλεπτο...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
Σε μερικά 2η βάρδια εχτές κατά τις 7 απόγευμα

Φ71α τρείς μελαχρινές λατίνες Λουσία, Παλόμα(άλλη παλόμα όχι η περσινή ς.
Και Σάρα η τρίτη λατίνα.

Φ54α μια ευδιάθετη μάλλον συμπαθής αλλά χωρίς κάτι ουάου λατίνα με πιασίματα,η Σαμάνθα.
Διορθώνω, Εσμεράλδα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom