Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (44 μέλη και 267 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Ισχύει ότι η Μπάρμπορα στραπονάριζε κάποιους πελάτες της όπως η Πωλίνα;
Να ηταν μονο ενας !!!! εχω τυχη σε αναμονη σε δυο δωματια που ειχε διαδοχικα στο ενα κραταγε ενα τεραστιο δονητη και στο αλλο ενα strap-on .

gst

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ξέρουμε αν τωρα Βεργας 7 ειναι η Κωνσταντίνα η χοντρούλα;;;;Είμαι μακρια, μην κατεβαίνω τζάμπα

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
952
Πόντοι
86
Συγγνώμη για το άσχετο . Βάζω badoo περιστασιακά τοποθεσία μανιλα για καυλαντα . Και μια το βιντεοσκοπουσε η καριολα. Λέτε να το στείλει πουθενά; Δεν φαίνεται πρόσωπο. Ζητάτε χρήματα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.277
Πόντοι
3.246
Γρήγορη καταδρομική πριν την δουλειά στον βούρκο του Μεταξιού.
Η βιολογική ανάγκη καλύφθηκε από την γνωστή Σοφία στο Ι.44 μεσαίο.
Τυπικά καλή στις υπηρεσίες. Ρωτάει για ακα .
Αστείο μου φάνηκε ο θόρυβος στην πίπα με το σάλιο.
Θύμιζε βιντεάκια από Ασιάτες που τρώνε nudles ρουφόντας τα .
Ακολούθησαν δύο στάσεις και το τέλος.

Έχει ωραίο μαύρισμα πάντως. Δεν δέχεται φιλιά ούτε 69 .

Καλημέρα στους συνοδοιπόρους
κρίμα παλιότερα στο κολωνού 27
όροφο έδινε πολύ πόνο και τα δεχόταν όλα!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Συναγωνιστές ξέρουμε αν τωρα Βεργας 7 ειναι η Κωνσταντίνα η χοντρούλα;;;;Είμαι μακρια, μην κατεβαίνω τζάμπα
Φιλε το χοντρουλα ειναι κοπλιμεντο για την Κωνσταντινα , ειναι βαρεων βαρων (σουμο ) εαν εχεις δει Ιαπωνικη παλη !!!!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.806
Πόντοι
3.886
Κάπου είχε αναφερθεί μια π δίνει γλωσσοφιλα...Π είναι αυτή;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
38
Like
10.869
Πόντοι
3.436
Κάπου είχε αναφερθεί μια π δίνει γλωσσοφιλα...Π είναι αυτή;
κατεβα μεταξουργειο κατα τις 13:00 - 13:30...πρωτη επιλογη για γλωσσοφιλα που τα δινει ευκολα αμα σε γουσταρει ειναι η Ουκρανεζα μιλφ Τατιανα Ιασωνος 1β οροφος....Παραδιπλα στο Ιασωνος 1Α ισογειο ειναι και η ρωσοποντια Gilf Μαρινα η οποια ψοφαει για γλωσσοφιλα, ειναι ομως αρκετα σαπια οποτε καντο με δικη σου ευθυνη....Πολυ καλη επισης για γλωσσοφιλα που τα δινει σχετικα ευκολα ειναι η κοκκινομαλλα λευκορωσιδα μιλφ Εκατερινα Ιασωνος 44 οροφος καπνιζει αρκετα εαν δεν εχεις θεμα με την τσιγαριλα στην αναπνοη ορμα (εμενα προσωπικα με καυλωνει η τσιγαριλα).... θα τις πετυχεις παντα μεσημερι εκει περιπου 13:00 - 14:00 στανταρ.....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
κατεβα μεταξουργειο κατα τις 13:00 - 13:30...πρωτη επιλογη για γλωσσοφιλα που τα δινει ευκολα αμα σε γουσταρει ειναι η Ουκρανεζα μιλφ Τατιανα Ιασωνος 1β οροφος....Παραδιπλα στο Ιασωνος 1Α ισογειο ειναι και η ρωσοποντια Gilf Μαρινα η οποια ψοφαει για γλωσσοφιλα, ειναι ομως αρκετα σαπια οποτε καντο με δικη σου ευθυνη....Πολυ καλη επισης για γλωσσοφιλα που τα δινει σχετικα ευκολα ειναι η κοκκινομαλλα λευκορωσιδα μιλφ Εκατερινα Ιασωνος 44 οροφος καπνιζει αρκετα εαν δεν εχεις θεμα με την τσιγαριλα στην αναπνοη ορμα (εμενα προσωπικα με καυλωνει η τσιγαριλα).... θα τις πετυχεις παντα μεσημερι εκει περιπου 13:00 - 14:00 στανταρ.....

Kαι η γκιλφ Δαναη στο Ιασωνος 20 ειναι καλη περιπτωση για γλωσσοφιλα

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
38
Like
10.869
Πόντοι
3.436
Kαι η γκιλφ Δαναη στο Ιασωνος 20 ειναι καλη περιπτωση για γλωσσοφιλα
Ναι οντως και η Δαναη δινει καποιες φορες γλωσσοφιλα απλα δεν την ανεφερα γιατι ειναι νυχτερινη βαρδια συνηθως.... ειναι ομως καυλιαρα και αμα αποφασισει να δωσει γλωσσοφιλα, του δινει και καταλαβαινει....

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Ερώτηση , αν πάω Φωκαίας φυλής στην ηλεκτρα για πρωκτικο; Θα κάτσει ; Η το έχει βγάλει από το πρόγραμμα μετράει χρόνο κλπ;

Ήθελα να την πάρω αλλά φοβάμαι μην βγει φόλα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Ερώτηση , αν πάω Φωκαίας φυλής στην ηλεκτρα για πρωκτικο; Θα κάτσει ; Η το έχει βγάλει από το πρόγραμμα μετράει χρόνο κλπ;

Ήθελα να την πάρω αλλά φοβάμαι μην βγει φόλα.
Τελευταία ενημέρωση εδώ μεσα πριν κάνα δυο μέρες είπαν ότι δίνει. Αλλά είναι με τις ώρες της ή καλύτερα με την πελατεία.
Όσο για τη φόλα παίζει σε μεγάλο ποσοστό. Έχει γίνει πρηξαρχιδω. "Όχι πολύ ώρα", "στο τέλος μόνο γκροβερ πριν χύσεις" και τέτοια. Θέλει κλείδωμα και στοργή. Εγώ την έχω πάρει τεσσερις φορές και δεν την ξαναπαιρνω. Την καλύτερη απόδοση την είχε στο Φώκαιας 17 όροφος. Ήταν και μικρό τότε και τα έκανε ασυνείδητα. Τώρα έχει γίνει πονήρω.....
Επίσης σφίγγει αρκετά τον κωλο της την ώρα που τον βάζεις μέσα άρα προσέχουμε μη μας σπάσει καμία καποτα. Γι'αυτό εγώ την έκοψα. Πριν έχω κάνα ατύχημα....

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
629
Πόντοι
81
Και δεν αξίζει και από εμφάνιση και πολύ αν κάνει και τέτοια μακρυά. Να μου πεις για φουλ πρόγραμμα τώρα δεν έχει καμία απολύτως όμορφη. @Διανοούμενος μόνο η Μπάρμπαρα άξιζε τον τελευταίο καιρό κρίμα που σταμάτησε. Σαν 2η επιλογή θεία Σόνια με φουλ και τρομερή πίπα!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Και δεν αξίζει και από εμφάνιση και πολύ αν κάνει και τέτοια μακρυά. Να μου πεις για φουλ πρόγραμμα τώρα δεν έχει καμία απολύτως όμορφη. @Διανοούμενος μόνο η Μπάρμπαρα άξιζε τον τελευταίο καιρό κρίμα που σταμάτησε. Σαν 2η επιλογή θεία Σόνια με φουλ και τρομερή πίπα!
Και η Άννα ήταν καλή στο Φωκαίας 17 όροφος, αλλά μετά το έκανε επιλεκτικα και εκτός προγράμματος.
Επίσης το πιο τρελό μουνι που θυμάμαι εγώ κι έδινε γκροβερ ήταν η Ιταλίδα Σάρα στο Φυλης 71Α.

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
629
Πόντοι
81
Και η Άννα ήταν καλή στο Φωκαίας 17 όροφος, αλλά μετά το έκανε επιλεκτικα και εκτός προγράμματος.
Επίσης το πιο τρελό μουνι που θυμάμαι εγώ κι έδινε γκροβερ ήταν η Ιταλίδα Σάρα στο Φυλης 71Α.
Δεν τις ξέρω αυτές που αναφέρεις αλλά φαντάζομαι θα είναι εξίσου καλές! 10 χρόνια είμαι στο άθλημα με μικρά διαλείμματα. Σαν πιτσιρικάς πήγαινα πολύ στο μεταξι, τα τελευταία δύο τρία χρόνια πάω αποκλειστικά και μόνο στα 20ρικα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Η θεία Σόνια είναι από τις πιο όμορφες κούγκαρ που έχουν περάσει από τη Φυλής. Αλλά έχει μαγκεψει πλέον και θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Όπως γαμησι γκροβερ μόνο στα τέσσερα. Εμένα δε μου αρέσει έτσι. Θέλω ιεραποστολικα γκροβερ εγώ όρθιος αυτή ξάπλα κρεβάτι και να σηκώνω τα πόδια της εκάστοτε κορασίδας.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Δεν τις ξέρω αυτές που αναφέρεις αλλά φαντάζομαι θα είναι εξίσου καλές! 10 χρόνια είμαι στο άθλημα με μικρά διαλείμματα. Σαν πιτσιρικάς πήγαινα πολύ στο μεταξι, τα τελευταία δύο τρία χρόνια πάω αποκλειστικά και μόνο στα 20ρικα
Η Σάρα ήταν πριν 10+ χρόνια. Η Άννα τον έδινε πριν 5 χρόνια φανερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom